Header

Hemma hos mig

God eftermiddag gänget! Fettisdagen idag, det har ni väl inte missat? Jag som älskar semlor kan ju tycka att det va ett geni som kom på detta. En dag som vi numera fokuserar på denna lilla bulle. Underbart! Jag åt en extra till eftermiddagskaffet som ni ser.
Ha en fortsatt trevlig kväll nu! Kram

Likes

Comments

Hemma hos mig

Hej bloggisar! Denna dag bara sprang iväg då jobb och styling stod på schemat.
Jag tänkte bara kika in och säga hej <3 Jag kom hem igår efter 10 underbara dagar i Italien och känner mig faktiskt ordentligt uppladdad med solenergi. Men nu kan det gärna få bli vår här hemma tycker jag, så känner jag alltid i början av mars när jag kommer hem från alperna. Nå ja - solen får kämpa på bäst den vill, det kan vi inte göra så mycket åt. God natt på er, vi hörs imorgon igen med ny inredningsinspiration <3

Likes

Comments

Inspiration

Detta hem har ni sett glimtar av tidigare i bloggen (HÄR till exempel) men det tåls att spana in igen. Denna gång i reportageform via Sköna Hem. Detta ljuvliga hem tillhör här inredaren Sophia Björnsdotter och hon har skapat en underbar cityoas precis i min smak! Mixen av gammalt och nytt, fotokonst och målningar, pudriga pasteller och art deco mönster är enligt mig ren perfektion!
Ni kan läsa hur hon tänkt i skapandet av detta hem HÄR (länk).

Foto: Helén Pe för skonahem.com

Likes

Comments

Hemnetgodis

Idag spanar vi in ett hemnetgodis på Linnégatan i Stockholm som är en riktig stuckaturdröm! Supertjusiga dörröverstycken som ger karaktär till hela lägenheten. Och en ljuvlig kakelugn på det gör detta hem till en tiopoängare. HÄR (länk) hittar ni bostadsannonsen.
Happy friday!

Bilder: esny.se

Likes

Comments

Inspiration, Wanties

...så passar det ju bra att kika lite extra på en av mina personliga favoriter - Slim Aarons. Han fotograferade Hollywood eliten under 50-, 60- och 70-talet i deras glammigaste miljöer. Resultatet blev färgsprakande konstverk med ett spår av tidens glamour. Här är några guldkorn:

Kaufman Desert House (with umbrella).

Beverly Hills Hotel.

Hotel Du Cap Eden Roc.

Hotel Sports.

Bildkälla adoremagazine.com

Likes

Comments

Hemnetgodis, Inspiration

Kom över dessa bilder i hemnetflödet härom dagen och jag blev stormförtjust i den stora, vackra, tongivande tavlan. För det första är det ett väldigt härligt motiv tycker jag, filmfestival-i-cannes-ala-50-tal-känsla, och för det andra är ju storleken perfekt! Tavlan sätter tonen i hela lägenheten och här blir det ren perfektion! Då behövs det bara en tavla.

Bilder via Svensk Fastighetsförmedling och HÄR (länk) hittar ni bostadsannonsen.

Likes

Comments

Hemma hos mig, Tips

Ni har väl inte missat att ni just nu får 15% rabatt hos Daniel Wellington (www.danielwellington.com ) om ni anger koden corneliasinterior. Där kan ni bland annat hitta denna klassiska och tidlösa klocka (Classic black reading, klick!) eller mitt nya favoritarmband (klick!) - fint att kombinera med klockan eller andra tunna armband.
Rabattkoden gäller t.o.m. 15 mars.

Dags att ge sig ut för näst sista dagen på skidor här nere i Italien. Hoppas att solen levererar även idag. Kika in på instagram (corneliasinterior ) för stories-uppdateringar under dagen!
Trevlig torsdag på er!

Likes

Comments

Hemma hos mig

Lill-lördag och precis dags för kvällsmyset att ta plats i vanliga fall. Då brukar det se ut som på bilderna här som knäpptes någon kväll förra veckan.
Istället ska jag precis lämna hotellrummet här i Italien för att kila ner till vin-provningen som står på kvällens schema innan middagen. Hoppas ni får en härlig onsdagskväll, vare sig det står soffmys med seriemaraton eller vin-provning i Italien på schemat. Kram!

Likes

Comments