Header

Inspiration

Sappade förbi Toppmäklarna nyss på kanal 5 och idag fick vi följa med i försäljningen av denna trea i Vasastan. Tyckte den va himla fin så va tvungen att googla upp bilderna. Förmedlades under hösten via ESNY.

Helt ljuvligt ljus i bilderna!

Bilder: esny.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hemma hos mig

Hej gänget! Här inne blev det semester under påsken precis som i mitt sinne! Jag hade en helt fantastisk vecka i franska alperna med mina favoriter (dock med obefintlig internetuppkoppling vilket gjorde att det blev tyst här). Men mer om alperna i en senare uppdatering!
Nu är det tillbaka till Stockholm, rutiner och förhoppningsvis lite vårvärme. Här inne kör vi på som vanligt med inredningsinspiration från alla världens hörn.

Hörs om en stund igen!
Trevlig kväll!

Likes

Comments

Inspiration

Medan jag vaknar upp i Val Thorens och tar mig ut för en första dag i skidbackarna tänkte jag att vi skulle kicka igång denna torsdag med lite härlig inspiration i form av detta radhus i Köpenhamn daterat till 1800-talet. Så fint inrett med många vackra detaljer att vila ögonen på. Låt dig inspireras av bilderna!

Likes

Comments

Idag spanar vi in en godbit till 3:a på Dalagatan med ett kök som verkligen inspirerar! Jag har varit helt inställd på separat kök på sistone men detta får mig att längta efter öppna planlösningar och sociala ytor. Så fint!
Stylingen är en riktig fullträff och kul med lite färg i sovrummet! Gör sig bra mot den vita panelen.
Ni hittar bostadsannonsen HÄR (länk).

Bilder: mohv.se

Likes

Comments

God morgon gänget! Här sitter jag i skrivande stund och sippar på morgonkaffet. Strax ska jag kila iväg till kontoret för några timmars jobb men vid lunch checkar jag ut för en veckas semester! Val Thorens med 12 av mina favoritpersoner väntar runt hörnet och jag kunde inte vara mer peppad! Och ni får självklart följa med!
Kika in på instagram för kontinuerliga instastories updates.
Trevlig onsdag!

Likes

Comments

En helg med mycket mörker över vår fantastiska huvudstad passerade förbi och jag kände inte för att lägga den på sociala medier - det blev fokus på nära och kära med massa kärlek. Fint att se hur svenskarna gått ihop, stöttat varandra och stått upp mot terrorismen <3 Enade blir vi starkare.

Men nu måste livet rulla vidare och idag står jobb och styling på schemat. Kika in lite senare för ett riktigt hemnetgodis.
Ta hand om varandra <3

Två bilder som knäpptes av under fredagens styling. Ljuvlig lägenhet i Vasastan, snart på hemnet!

Likes

Comments

En mörk fredag för Stockholm och Sverige igår. Ofattbart. Så otroligt hemskt. Påtagligt när jag va precis i kvarteret. Svårt att ta in.
Mina tankar går till offer och deras nära och kära <3 Idag tänder jag ett ljus för er.
#prayforstockholm

Likes

Comments

Hemma hos mig

God morgon gänget! Nu har vi nått "mitt-i-veckan-onsdag" och jag tycker dagarna springer iväg i ett rasande tempo för tillfället. Efter att jag druckit upp mitt morgonkaffe ska jag kila iväg till skolan för en dag av föreläsningar men ikväll väntar en planeringsmiddag med gänget som jag ska åka till Frankrike med nästa vecka. 14 vänner är vi som ska fira påsk i franska alperna, så pepp!
Men först - kaffet. Happy wednesday!

Likes

Comments

Tips, Wanties
Tänkte bara kika in och tipsa om att det just nu är sista timmarna för att få 25% rabatt på hela din beställning hos Ellos . Ovan ser ni några av mina favoriter från Ellos just nu.

  1. Byrå HÄR (länk)
  2. Taklampa HÄR (länk)
  3. Kappa HÄR (länk)
  4. Matta HÄR (länk)
  5. Vas HÄR (länk)
  6. Tallrik HÄR (länk)
  7. Bordslampa HÄR (länk)
  8. Sittpuff (redan prissänkt vara) HÄR (länk)
  9. Soffbord HÄR (länk)

*Villkor för rabatt: Gäller nybeställning på Ellos, t.o.m. 2017-04-04. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, Gäller ej för prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller Spanx.

**inlägget innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments