Livsstil, Träning

Heeeej på er! Hur mår ni? Jag mår jätte bra! Gick in i denna terminen med världens sämsta inställning och hade redan i början tappat orken helt, men lite mer än en vecka är gjord och jag är helt tvärt emot! Tycker faktiskt att det är kul just nu. Denna terminen har vi nytt schema och än så länge är det så bra och inte alls så mycket pressade långa dagar. Känner mig utvilad och väl förberedd, känns som jag har all tid i världen på mig. Så härlig känsla!

Apropå mitt nyårslöfte att träna regelbundna dagar, så har jag inte riktigt bestämt dagar ännu. Tränar lite när jag känner för det men har ändå blivit mer än förut och unigefär med samma mellanrum mellan passen. Det har funkat bra än så länge men skulle nog behöva sätta dagar inför kommande(:

Kramar Cornelia!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Daily

Nu är första veckan avklarad efter lovet. Så skönt med helg även fast jag haft en väldigt bra och lugn vecka!

Idag slutade jag runt 12 då jag och några kompisar åkte in till stan för att äta våfflor på waffles, de va SÅÅÅÅÅ GOTT!! Vi gick även och strosade runt lite i stan.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till farmor som fyller 75, så ingen sovmorgon inte. Hoppas ni haft en bra dag((:

Kramar Cornelia!

Likes

Comments

Daily

Hej på er! Hur har er dag varit? Jag vaknade i ren chock kl 05:20 imorse av att min väckarklocka väckte mig och det var dags för skola:): Inte det roligaste att sätta sig vid en skolbänk när man haft lov ett tag nu. Idag har jag alltså varit väldigt trött men men, vanorna kommer väll snart in.
Nu tänkte jag ta mig en apelsin och plugga lite, sen sova(: ha de braaa

Kramar Cornelia!

Likes

Comments

God förmiddag, bra start att börja dagen med en ”uppfriskande promenad” med Wilmas hundar (och henne) Det var väldigt kallt så vi fick ha väldigt varma kläder men härligt att komma ut i det fina vädret! Känns nästan som vår fast att det är -7 grader?

Nu har jag kommit hem och resten av dagen ska jag faktiskt plugga inför en muntlig presentation och nog ta bort allt julpynt. Vad ska ni göra idag?

Kramar Cornelia!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åååh jag älskar pasta och (faktiskt) musslor och speciellt i en blandad kompott! Åt musslor första gången på julafton och sen dess har jag bara velat ha mer, så idag blev det en musselpasta som var riktigt god!(:

Resten av kvällen ska jag sätta mig framför datorn, kolla på en film och äta glass! Vad ska ni göra?

Kramar Cornelia!

Likes

Comments

​Ser inte detta så gott ut?? :P

Godmorgon! Nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig i ordning för att åka till Hönö. Året hittills har jag knappt gjort någonting så jag skulle verkligen behöva en liten utflykt! Jag blir så rastlös över att bara sitta inne när de är dåligt väder men det ser ut att börja spricka upp nu, så hoppas på en fin dag(:

Kramar Cornelia!

Likes

Comments