Header
Postad i: Februari 2017

. Bra ljus till sina videos eller bilder är A och O. Det beror oftast inte på kameran om det blir dåliga bilder, det är då (oftast) ljusets eller vinkelns fel. Det gäller att ta vara på dem ljusa timmarna på dagen eller att köpa studiolampor, vilket är lite påkostat tycker jag. ( ps. föredrar den lite billigare varianten och den fungerar super) LOL.

En lista på vad du kan använda för bra ljus;

. Studiolampor, som sagt ett av dem lite dyrare alternativen men finns att köpa på Clas Ohlson, Media markt m.m

.Dagsljus, finns så länge solen är uppe

.En vanlig lampa, när jag tar bilder hemma brukar jag ställa in en så kallad "läs lampa" i mitt rum. Det är för att den lyser starkt och har ett lite vitare ljus en min vanliga tak lampa. (ett tips, använd inte gula lampor)

puss, hej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Musik, januari 2017

Hej, det var ett tag sedan men nu är jag förhoppningsvis tillbaks. Under tiden jag har varit borta har jag hunnit skaffat mig en Youtube kanal där jag heter Cornelialinnea. Där hade jag tänkt att ladda upp vloggar så ni får gärna gå in och kolla & prenumenera. Jaja, jag har även invigt sista terminen i grundskolan och det känns jä*ligt bra kan jag säga.

Förövrigt är allt bara bra med mig, dansen börjar snart och jag känner mig i bra form i mitt nya nyttigare liv. ;) LOL. Det är ett uttryck som jag förövrigt har tyckt varit as töntigt men nu älskar jag det, använder det efter varje mening. Lite överdrivet kanske men det är ett så bra uttryck när man vill få fram något fast man vet inte riktigt vad.

tillbaka till youtube och min blogg, jag ska försöka att uppdatera mer. På youtube så ska jag filma på helgerna och sen redigera så att de kommer upp under veckan. loggen kommer jag upptadera så fort jag har någon ide om vad, (har en liten ide torka) hjälp mig snälla. kommentera gärna vad jag ska blogga om och så hörs vi hejdå <3

Likes

Comments

Postad i: Musik

Dessa låtar spelas på repeat. Hoppas att någon låt faller dig i smak iallafall. Dem 4 första ser man inte så bra men det är ( i ordning från vänster). Or nah, night riders, över mig, we don't talk anymore.

Likes

Comments

Postad i: Serier

Denna serie är så verklig och man blir besatt. Jag har sett hela serien hela 3 gånger om. Det finns 6 säsonger med ungefär 20 avsnitt i varje. Den utspelas i NEW YORK UPPER EAST SIDE, Det är ungefär 7 "huvudpersoner" det kanske låter mycket men det handlar om deras liv. I serien så är BLAIR och SERENA dem största karaktärerna. Det handlar om popularitet, grupptryck, droger, festande och supande tonåringar. En perfekt serie för någon som älskar DRAMA. I varje avsnitt så handlar det om Gossip Girl, som är en skvaller tidning/sajt. Alla UPPER EAST SIDERS skickar in tips och skvaller som GG sen postar så att alla kan se. De är rika familjer, familje drama och relationer som står på spel. Den är så spännande och man blir typ ett med karaktärerna, man lär känna dem och jag vet inte hur många gånger jag har gråtit till den.

Alla avsnitt finns på NETFLIX OCH DET FINNS TILL SÄSONG 4 PÅ VIASATT, FINNS ÄVEN PÅ EN ONLINE SAJT SOM HETER DREAMFILM.ORG.

Likes

Comments

Postad i: Fashion

​Bid 1 & 2 Calvin Klein Underwear Modern Cotton, T-shirt bra 499kr , String 179kr, från Zalando 

Bild 3, jogger W grace 949kr, junkyard

Mitt favorit plagg är byxorna och jag tror att jag ska beställa hem dem till veckan.

Likes

Comments

​Idag så har jag kollat på hockey och killar hela dagen. Det började med att vi åkte till ett köpcenter här i ume, sedan så jobbade jag lite på Waynes. Det var sjukt mycket folk så jag tog en paus och letade upp en soffa. Jag satte mig och pluggade, har två stora prov nästa vecka. Vid fyra tiden så kom mamma och hämtade mig och så körde vi till ishallen. Alex hade en match vid sex som vi kollade på, jag kollade mest på alla snygga killar. En sak jag har tänkt på är att det finns inga snygga killar där man bor men om man åker någonstans så finns det jätte många. Nu är jag iallafall hemma efter en lång kväll med god mat och en full farmor, även en riktigt trött kusin. Nu ska jag sova, godnatt.

Likes

Comments

Postad i: Serier

Tänkte börja att lägga upp tips på serier lite då och då. Jag har märkt att det är typ en trend att kolla på serier, själv så älskar jag det.
Denna serie heter The Carrie Diaries
Det handlar om en tjej som heter Carrie Bradshaw hon lever sitt fartfyllda liv i New york. Denna serie kan jag verkligen tipsa om, det finns 2 säsonger.
Det är Carrie's liv innan Sex and the city filmen. Man kan kolla på hela serien på Netflix.           Hoppas att ni gillade idén.

Likes

Comments

Postad i: Fashion

Bild 1, Ryggsäck little Amerika, 1199kr från junkyard

Bild 2, Levi's tygpåse, 299kr från zalando

Bild 3, Vans old sneakers, 749kr från ellos

​Min personliga favorit är 3, jag tycker dem är fett coola och as balla. Men skorna tillsammans med någon av väskorna hade varit sjukt fint.

Likes

Comments

Postad i: Fashion

Allt är från Chiquelle, min favorit är 2:an

Bild 1, pretty playsuit, 449kr

Bild 2, dusty orange playsuit, 499kr

Bild 3, please Lace down knit, 299kr

Likes

Comments

Postad i: Musik

​Detta är mina absoluta favoriter just nu. Följ mig gärna "Daniel Sandström" på Spotify och gå in på en spelista som heter Cornelia.

Likes

Comments