Header
View tracker
Postad i: Musik

Dessa låtar spelas på repeat. Hoppas att någon låt faller dig i smak iallafall. Dem 4 första ser man inte så bra men det är ( i ordning från vänster). Or nah, night riders, över mig, we don't talk anymore.

Likes

Comments

View tracker

Jag kan börja med att klockan är 01.53 när jag skriver detta. Kan nu i efterhand säga att denna text har jag skrivit på varje natt i en vecka. Så ja, ni kanske kan ha förseende med det tack! Iallafall har jag "träffat" några killar under ett tag, inte samtidigt dock. Med några menar jag 2 😝. Grejen är att dem känner varandra men dem pratar knappt, det är väll bra för mig. 

Jag vet inte om jag gillar någon av dem om jag ska vara ärlig. Dem har inte det lilla extra som jag lätt faller för eller det som får mig lycklig. Dem är rätt så barnsliga (inte för att jag inte är det). Men dem är så här billigt barnslig. Det får mig att vilja springa men oxå att stanna. Det finns väll antagligen nått barnsligt i mig oxå, eller vad tror ni?

Saker som faller mig i smak: ( en liten lista)
När en kille visar sitt medlidande i vardagen och finns där. Då blir det lätt att man faller?! Eller för mig iallafall, killar som är känslofyllda och har den härliga utstrålningen som får mig lycklig, ni är bäst! Men killar som är över glad eller för lätta, får mig att vilja fly min egen kropp. Jag vet inte varför, det blir väll att det blir för mycket positivitet för mig. Och med "lätta" tidigare i inlägget menar jag att dem helst ska vara svår och lite mystisk.

Jag skriver detta utifrån att jag är en tjej, kvinna som gillar killar. Iallafall just nu man vet ju aldrig. Men hoppas att ingen tar illa upp ialla fall. 


Likes

Comments

View tracker
Postad i: Serier

Denna serie är så verklig och man blir besatt. Jag har sett hela serien hela 3 gånger om. Det finns 6 säsonger med ungefär 20 avsnitt i varje. Den utspelas i NEW YORK UPPER EAST SIDE, Det är ungefär 7 "huvudpersoner" det kanske låter mycket men det handlar om deras liv. I serien så är BLAIR och SERENA dem största karaktärerna. Det handlar om popularitet, grupptryck, droger, festande och supande tonåringar. En perfekt serie för någon som älskar DRAMA. I varje avsnitt så handlar det om Gossip Girl, som är en skvaller tidning/sajt. Alla UPPER EAST SIDERS skickar in tips och skvaller som GG sen postar så att alla kan se. De är rika familjer, familje drama och relationer som står på spel. Den är så spännande och man blir typ ett med karaktärerna, man lär känna dem och jag vet inte hur många gånger jag har gråtit till den.

Alla avsnitt finns på NETFLIX OCH DET FINNS TILL SÄSONG 4 PÅ VIASATT, FINNS ÄVEN PÅ EN ONLINE SAJT SOM HETER DREAMFILM.ORG.

Likes

Comments

Postad i: Fashion

​Bid 1 & 2 Calvin Klein Underwear Modern Cotton, T-shirt bra 499kr , String 179kr, från Zalando 

Bild 3, jogger W grace 949kr, junkyard

Mitt favorit plagg är byxorna och jag tror att jag ska beställa hem dem till veckan.

Likes

Comments

​Idag så har jag kollat på hockey och killar hela dagen. Det började med att vi åkte till ett köpcenter här i ume, sedan så jobbade jag lite på Waynes. Det var sjukt mycket folk så jag tog en paus och letade upp en soffa. Jag satte mig och pluggade, har två stora prov nästa vecka. Vid fyra tiden så kom mamma och hämtade mig och så körde vi till ishallen. Alex hade en match vid sex som vi kollade på, jag kollade mest på alla snygga killar. En sak jag har tänkt på är att det finns inga snygga killar där man bor men om man åker någonstans så finns det jätte många. Nu är jag iallafall hemma efter en lång kväll med god mat och en full farmor, även en riktigt trött kusin. Nu ska jag sova, godnatt.

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Serier

Tänkte börja att lägga upp tips på serier lite då och då. Jag har märkt att det är typ en trend att kolla på serier, själv så älskar jag det.
Denna serie heter The Carrie Diaries
Det handlar om en tjej som heter Carrie Bradshaw hon lever sitt fartfyllda liv i New york. Denna serie kan jag verkligen tipsa om, det finns 2 säsonger.
Det är Carrie's liv innan Sex and the city filmen. Man kan kolla på hela serien på Netflix.           Hoppas att ni gillade idén.

Likes

Comments

Postad i: Fashion

Bild 1, Ryggsäck little Amerika, 1199kr från junkyard

Bild 2, Levi's tygpåse, 299kr från zalando

Bild 3, Vans old sneakers, 749kr från ellos

​Min personliga favorit är 3, jag tycker dem är fett coola och as balla. Men skorna tillsammans med någon av väskorna hade varit sjukt fint.

Likes

Comments

Postad i: Fashion

Allt är från Chiquelle, min favorit är 2:an

Bild 1, pretty playsuit, 449kr

Bild 2, dusty orange playsuit, 499kr

Bild 3, please Lace down knit, 299kr

Likes

Comments

Postad i: Musik

​Detta är mina absoluta favoriter just nu. Följ mig gärna "Daniel Sandström" på Spotify och gå in på en spelista som heter Cornelia.

Likes

Comments

Postad i: Träning

Detta är en härlig TB med mitt lag🔛🔝.

​jag vet att jag sagt att jag inte riktigt trivs i mitt lag men det finns några så härliga personer och bilder som är värda mycket🎥 Detta är från i sommras när mitt lag vann en cup.. Det är jag och min kompis som hoppar  i mitten av glädje❤️

Likes

Comments