Header

hej alla.
den här helgen har jag bara varit hemma. i fredags sov jag hos mamma, men inget blev direkt bättre utav det. men inatt sov jag hemma & aa har bara legat hemma hela helgen typ. allt har varit rätt så jobbigt, så har inte orkat göra någonting.. blev inget Göteborg iallafall, pappa ligger på sjukhus.. men ska dit på fredag hoppas jag.
hoppas att ni iallafall har haft en bra helg, kram på
er ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 559 Readers

Likes

Comments

hej alla.
idag ska jag hem till pappa. i Göteborg som ni kanske vet.
inatt sov jag hos Ellinor, och just nu har vi SO lektion. skit tråkigt haha.

vad ska ni göra i helgen?

kram


  • 616 Readers

Likes

Comments

nu ska jag sova.  • 685 Readers

Likes

Comments

hej alla.
förlåt för dålig uppdatering, men det har varit em chill helg har vilat väldigt mycket & inte orkar blogga.
i fredags sov Linnea hos mig, vi var vakna till typ 6 på morgonen haha & sen var vi tvungna att gå upp 9 :P
det var konfirmation men jag gick inte för jag var med en.

konfirmerar mig den 8 juni tror jag det va, ska bli kul haha.
sen åker vi på läger om 18 dagar till stockholm. ska b
li kul.

skriver mer
ikväll ❤️
kram


  • 724 Readers

Likes

Comments

Hej alla.
idag har jag bara varit i skolan, sen trodde jag att jag skulle va med en men.. de blev inte så.
blev rätt arg, blir ofta arg för småsaker. så ja, fick typ damp o gick hem direkt o la mig i sängen. haha. nej men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. förlåt för dålig uppdatering men hann inte blogga igår. men kommer nog ett till inlägg ikväll :)

kram!


  • 767 Readers

Likes

Comments

hej alla.
idag vaknade jag 9 och gick till skolan runt 10. jag är så sjukt trött. legat i sängen från 14 till nu. låg i sängen hela dagen igår också ju. hm, förstår inte varför jag är så trött hela tiden! kan inte kliva upp klockan 7 på morgonen som jag egentligen måste. är i skolan alltid runt 10 fast jag börjar 8.. orkar aldrig va ute typ, går hem efter skolan och sover tills typ 6 sen sover jag efter jag ätit igen. fattar verkligen inte varför jag är så trött.. och NEJ, jag är inte gravid. vet ni vad det kan vara? kommentera isåfall.

glöm inte att de är säsongsavslutning på radiostyrd idag, på 6an 22.00. glöm inte att kolla!

kram
  • 889 Readers

Likes

Comments

Hej alla.
nu ligger jag i sängen och har gjort det ända sen jag vakna vid 10. haha. skulle egentligen va med en men han va tvungen att plugga så har inte fixat mig eller något nu, ska bara ligga i sängen resten av dagen.

fyfan vad jag saknar Göteborg alltså, vill bara härifrån. har fan typ ingen kvar. visar sig bara att alla här är idioter, (dom flesta). vill packa ner mina grejer och flytta till pappa igen. but I can't. :( hoppas iallafall att ni mår bra så hörs vi senare.

kram


bild från Valborg på raketern
a :)

  • 992 Readers

Likes

Comments

att vara olyckligt kär är inte alltid så roligt. att vara kär i någon som verken älskar en tillbaka eller ens vill se en. alla säger "skit i han" jo, men det är inte så lätt som alla tror att det är. att bara älska någon och bråka med personen är jobbigt. tänk då att älska någon som inte vill ha någonting med personen att göra. man gör allt för att han ska svara på sms, svara när man ringer eller något sånt. man skriver långa texter om hur mycket man älskar personen och får verkligen inte något tillbaka av det? varje gång man får ett sms så slår hjärtat 100 gånger fortare pga att det kan vara personen man älskar. sen går man där efter ett tag och tänker "ja, nu äntligen har jag kommit över honom" sen bara nån dag senare skriver han ett enkelt "hej" och man faller ännu en gång. man skriver igen, blir nykär igen. samma kväll skriver han "nej. det kommer aldrig funka mellan oss, jag har gått vidare" liksom, allt bara kraschar. man fick falska förhoppningar om att det faktiskt kanske kommer funka igen. man sitter där, helt jävla tom. utan ord, tårarna bara rinner. och där sitter man igen, helt jävla cp kär i någon som inte vill ha mig.

den här texten är skriven med egna ord och med något jag fa
ktiskt varit med om i snart 2 år.

kram

  • 1231 Readers

Likes

Comments

hej alla.
inte haft tid att blogga så mycket nu. varit Valborg och sen har jag varit hos Ellinor och sovit här sen i torsdags. på Valborg hände det massor. så inte varit hemma så mycket sen dess. men tror jag ska hem idag. nu är jag och Ellinor påväg till hennes pappa, vi va där igår också, efter det va vi på fotbolls match i ärla. de va malmköping mot ärla & malmköping vann :)
hoppas ni haft en bra Valborg osv. ha en bra dag!
kram(bi
ld2)


  • 1151 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments