VARDAGLIGT

Hej!


Igår (måndag) var ju som sagt Sveriges inofficiella pizzadag så man är ju typ tvungen att köpa en pizza eller två och bara dega på soffan. Jag gjorde inte så mycket förutom att jag faktiskt åt pizza med min vän Abbe, det var faktiskt inte så många som jag förväntade mig på restaurangen. Men vi satt iallafall och snacka i en dryg timma innan vi gick och köpte julmust och sen skildes åt då han skulle göra något annat. Jag gick hem och kollade på film, "A league of their own" kollade jag på, jag har sett den typ 7 gånger men den är sjukt bra. Den finns på Netflix om man vill kolla på den. Sen gjorde jag inte så mycket mer än det. Jag gjorde en sån där "a year in pixels" grej som jag har tänkt att fylla i men det kommer säkert inte gå så bra haha. På kvällen så kollade jag på That '70s show och How I Met Your Mother. Den senare har jag dock sett 11 gånger redan så jag är inne på tolfte gången nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Eftersom att det är ett nytt år och jag kanske får ett par nya följare tänkte jag berätta lite om mig!

-

1. I framtiden vill jag bli skådespelerska, advokat eller egenföretagare.

2. Jag skulle även vilja läsa utomlands ett år.

3. Jag är i skrivande stund 13 men fyller 14 den 28:de april.

4. Mina bästa vänner heter: Abbe, Chris, Maja, Lilli, Nicki & Kamel

5. Jag bor i Göteborg.

6. Jag älskar Lady GaGa mer än något annat.

7. Jag har två katter och två äldre brorsor.

8. Jag hatar skolan med hela mitt hjärta.

9. Jag skulle gärna flytta till en annan stad men allra helst ett annat land då jag inte är så "förtjust" i Sverige.

10. Jag och min bästa vän Simona (Kamel) samarbetar med våra bloggar därav många tags och referenser till varandra.


Likes

Comments

TAGS

Hej finisar!


Jag och Kamel (Simona) bestämde oss för att göra en tag som handlar om året som passerat. Vi ställde 10 frågor till varandra så "nu kör vi".

-

1. Vad var det absolut bästa som hände dig 2017? - Att jag blev tonåring såklaart. Nej men att jag fick biljetter till Lady GaGas konsert.

2. Finns det någonting som du skulle vilja göra i 2018 som du gjorde 2017? - Jag skulle vilja åka på "solsemester" igen, helst till Barbados.

3. Vilken var din stelaste situation 2017? - När jag skulle gå ut ur en buss men ramlade för att min väska fastnade.

4. Skulle du säga att 2017 var ett av dina bästa år? - Av de som jag har haft än så länge ja, men fortfarande inte så bra.

5. Vilka personer har du spenderat mest tid med 2017? - Abbe, Chris, Elias, Edgar, Maja, Kamel* & Karin.

6. Vilken/vilka artister har du lyssnat på mest 2017? - Troligen Madonna, Lady GaGa, Eminem, P!nk, Amy Winehouse, Harry Styles, Hov1 & The Pretty Reckless. Men jag har även lyssnat på väldigt många nya artister.

7. Om du hade några nyårslöften i 2017, lyckades du hålla dem? - Jag hade faktiskt inga vad jag vet.

8. Finns det något som du önskar att du kunde göra om 2017? - Troligen vara mer social och vara med mina vänner mer.

9. Finns det någonting speciellt som du har lärt dig 2017? - att aldrig sluta tro på mig själv eller mina drömmar. Väldigt basic men jag har alltid varit en bitch och kommer alltid vara en.

10. Om du skulle beskriva 2017 med 3 ord, vilka skulle du välja då? - Ångest, roligt & konstigt.

-

Tack så mycket för att du tog dig tid att läsa igenom denna tag och jag hoppas att 2018 kommer vara ett bra år för dig!

-

Likes

Comments

Hej finisar!


Nu är det dags för sån där "New year new me" bullshit. Nej men asså, jag har aldrig gjort någon bucketlist eller avlagt ett nyårslöfte men jag har faktiskt kommit på två löften som är såna där jätte basic men dem är iallafall att jag ska äta mer vegetariskt samt mindre socker och att jag ska börja gymma. Jag kommer självklart inte klara någon av dem men ändå, man kan ju låtsas liksom.

-

2017 har väl inte varit ett jättebra år för mig men jag tänker ändå berätta några positiva saker som har hänt i år.

-

1. Jag träffade min bästa vän Kamel (Simona) för andra gången.

2. Jag åkte till Kreta men resan dit var ju inte så mysig men ändå.

3. JAG KÖPTE BILJETTER TILL LADY GAGAAA (Tönt e jag men ändåå)

4. Jag åkte till The Reef

5. Jag åkte skidor med min klass (Jag fick en ångestattack mitt i en backe men ändå)

6. Jag åkte på klassresa till Ramsvik

7. Jag började i en ny skola vilket såklart var nervöst men ändå skönt med en nystart.

-

Anyways gott nytt år! Hoppas att 2018 blir bra för er!

Likes

Comments

Hej finisar!


Jag ber så sjukt mycket om ursäkt för att jag inte har lagt upp något på typ två månader, jag har varit upptagen med skolan typ som att plugga till prov och sånt. Men enough about that. Idag tänkte jag dela med mig av e step-by-step tutorial på min kvällsrutin!

1. Först tvättar jag hela ansiktet med lactacyd. (Det är egentligen kroppstvål men fungerar sjukt bra till anisktet och så är den billig)

2. Sen borstar jag tänderna med vanlig fluor tandkräm (såklart)

3. Sedan borstar jag tänderna med kokosolja med en "manuell" tandborste, detta för att kokosolja både bleker tänderna och för att det blir som en skyddad "hinna" på tänderna så de är släta i ca 12 timmar efter borstning.

4. Efter det använder jag vanlig munskölj från flux.

5. Till sist använder jag en ansiktskräm från ACO, den finns för normal, torr och oljig hy, jag använder den för torr.


Länkar:

Lactacyd

Kokosolja

Flux

Face Cream
Likes

Comments

VARDAGLIGT

Hej finisar!


Idag har jag faktiskt gjort rätt mycket idag hihi. Jag och pappa åkte till Rusta för att jag tänkte köpa sminkborstar då det var på rea men de var tyvärr slut men jag köpte lite annat istället. Sedan handlade vi mat och åkte hem.Och vid fyra så åkte vi till bion och såg IT. Den var sjukt bra och mer rolig än läskig, rekommenderar verkligen!


XoXo C

Likes

Comments

VARDAGLIGT

Hej finisar!


Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge. Jag har varit upptagen med skolan eftersom jag har 2 prov och en inlämningsuppsats till imorgon.

Jag har funderat på att börja med youtube (bara för att ha till bloggen) för att göra små fina klipp jag spelat in under dagen så ni får en mer detaljerad bild om vad jag har gjort under dagen. Kanske även göra något roligt klipp ibland så det inte bara blir text och bilder. Skulle någon vara intresserad av det?

Till saken nu haha. Idag är det onsdag och jag har såklart varit i skolan, jag och två vänner hade möte med kuratorn på grund av en incident (kommer inte gå in på detalj då det är våran ensak). När jag kom hem var jag sjukt trött så jag drack en Nocco (lifesaver) och pluggade lite inför SO provet. Måste bara fråga en grej, är det bara jag som är pigg en stund och sedan blir så sjuuukt trött efter att jag druckit Nocco? För annars är det något fel på mig haha, har inte druckit någon annan energidryck så jag vet inte om det är normalt?

XoXo C

Likes

Comments

VARDAGLIGT

Hej finisar!

Idag är det lördag och jag har inte gjort så mycket, försöker sätta ihop min halloweendräkt i god tid eftersom jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR halloween och allt måste vara klart i tid! Jag sitter och kollar på That '70s Show och sen ska jag försöka övertala pappa att åka till Ikea och köpa en ny ribbotten eftersom jag är så duktig på att ligga helt stilla när jag sover hihi. Vill gå på IT ikväll så vi får se hur det blir med det hihi.

XoXo C

Likes

Comments

VARDAGLIGT

Hej finisar!

Idag är det internationella choklad dagen så det var jag ju tvungen att fira! Jag kollar just nu på KUWTK och ska kolla på Terror On Elmstreet efter det hihi. Någon annan som "firar" choklad dagen? Lite kul historia gällande den andra bilden hihi, precis när jag skulle ta den så ramlade jag ner på golvet men den fick duga för jag kunde inte vänta med att öppna chokladen hihi, och på den första bilden försökte jag vara lite artsy hihi.

XoXo C

Likes

Comments

VARDAGLIGT

Hej finisar!


Idag är jag hemma från skolan. Jag har kollat på riverdale hela dagen. Igår tog jag den andra gardasil dosen då jag sköt upp det och fick tid först igår, jag fick då en väldigt ovanlig sid effekt som innebär att jag fick feber, hade ont på riktigt överallt i kroppen och mådde illa så jag låg och grät och trodde ärligt talat att jag skulle dö haha. Idag mår jag bättre men jag stannade hemma från skolan eftersom jag hade 39,2 grader i feber så det kändes bäst att göra så. Nu äter jag hallonsorbet och pratar med Kamel.

XoXo C

Likes

Comments