Postad i: Hästar & ridsport - tävling

På tävlingen förra veckan, i söndags var det va?, bestämde jag mig för att göra en "följ med på tävling". Har tidigare gjort någon liknande fast med bilder. Denna gången testar vi med små videoklipp istället, vilket leder till att detta blir mitt andra youtube-klipp!

Om ni vill få notiser när jag lägger upp filmer där är det bara att prenumerera! Vill också gärna ha feedback på vad ni tycker, både bra och dåliga saker. Allt för att bli bättre.

Ha en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar, Vardag

Tisdag, älskade tisdag. Av någon anledning har det alltid varit min favoritdag. Så kan väl säga att det är lite enklare att stiga upp idag än vad det var igår..

Dagen består av följande:
- Morgonrunda med Astrid
- Passar nog på att träna i samma veva
- Plugga!! En hel del..
- Städa hos Carl (det är just nu kaos då Felicia tagit mitt rum, och jag har saker överallt..)
- Stallet, äntligen rida igen, efter en dag haha

Efter det lär jag nog inte hinna med så mycket mer faktiskt.

Kom ihåg att allt är möjligt, allt det där du drömmer om. Finns det människor som försöker trycka ned dig och säger att det är omöjligt? - Stäng öronen, gå vidare och umgås med människor som tror på dig istället!

Varje ny dag är en ny chans att ta ett steg närmare din dröm. Vad man än drömmer om finns det något att göra för att komma närmare den. Kolla på en film om de personer som gör det idag, ring ett samtal till någon som har lite koll eller berätta om din dröm för någon. Varje myrsteg är ett steg närmare DIN DRÖM.

Ta ett steg idag. Nu!

Likes

Comments

Såå supernöjd med dagens ritt och hur Highlight skött sig under dagen! Lugn och snäll på tävlingsplatasen. Kvick och framåt i ridningen. Galoppen som förra gången var hastig pga underlaget var idag mer samlad och kontrollerad. Traven var taktmässig, och ökningarna bra. Skritten var bra, dock med en pytteliten taktmiss precis precis i slutet. Men så litet att det knappt märktes. Vi var så nöjda allihopa. Men ännu en gång, samma domare, tyckte inte desamma. Så jobbigt när det är kval till SM och man hela tiden behöver tänka på "kommer jag med!?" och inte bara kunna vara nöjd.


Nya tag till nästa tävling om några veckor. Vi har tid att jobba nu, snart ska ni få se!

Vi flyger fram!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag lovar er att det tog emot att ändra videoklippet från privat till offentligt, och det kommer ta emot minst lika mycket att publicera detta inlägget. Har under en veckas tid fixat, trixat och funderat på detta klipp.

När Carl och jag var hos Felicia och Oscar i Barcelona förra sommaren bestämde vi oss för att filma en hel del. Satte då ihop ett klipp på 10 minuter. Nu är den precis över 3 minuter. Vi har filmat med mobilkamera, och det är även första gången någon av oss gör något liknande. Både vad det gäller att filma, vara med på film eller klippa. Men vi tyckte det var en rolig idé, så vi kör på det ändå!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Slutet på mitt påsklov är nu här! För mig känns det dock inte som om jag varken haft något påsklov eller ens går i skolan. Tycker biologin är så rolig så det är bara en fröjd att göra det. Kemin går än så länge fort och inte heller några problem där. Att ta beslutet att läsa på distans är ett val som jag är så nöjd med!

I helgen är det tävling igen. Tog till mig alla tips som jag fick av Pia Sohl igår på programridning. Även om allt inte satt var det den bästa "ritten" jag gjort med Highlight. Så glad verkligen!

Fotograf: Stina Olofsson

Idag har vi även varit ute på minneslunden där min älskade morfar ligger. Det är nämligen elva år sedan han gick bort idag. Alltid älskad och alltid saknad. Kära morfar, du finns alltid i mitt hjärta❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Coloured Draped Romper - 192kr


Rib High Neck Midi Dress - 149kr

Sia Body - 119kr

Lace Detail Velvet Singlet - 199kr


Feminism Tee - 199kr

GRL PWR T-shirt - 199kr

Detail Back Sports Tights - 199kr

Zip Front Sports Bra - 149kr

Love it or hate it //Kramis

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Vad försöker min kropp säga mig? Varför har jag mina behov och känner det jag känner? Vad behöver jag göra för MIG nu?

När vi är små barn får lära oss att berätta om våra behov - så att vi kan åtgärda dem, eller få hjälp att göra det. Sova, äta, få närhet, gå på toa eller springa och leka. Ju mindre barn - desto fortare behöver behoven åtgärdas och desto tydligare är barnet med det. En bäbis gråtet till hen fått mat, medan en treåring mest tjatar då och då.

Sedan händer det något. Föräldrar lär barnen att hålla ut, "vänta tills vi kommer hem", eller i skolan - "ni får inte äta på lektionen". Behoven suddas ut och vi vänjer oss vid att ignorera dem.

Men vad händer då andra behov kommer in i bilden, de som inte är lika synliga som hunger? Då vi har vant oss vid att dölja de tydligaste behoven, kommer vi knappt att märka de svagt synliga men så lika viktiga.

En vuxen person har också behov av närhet, rörelse, att vara ensam eller att få visa sina känslor. Men hur ofta väljer du att resa på dig på jobbet för att gå en runda? Eller be om en kram av en person i närheten? Eller helt enkelt bara gråta när behovet finns där?

Bara för att behoven tystades ner när vi var små går det fortfarande att locka fram dem. Fråga dig själv - vad behöver jag för att må bättre just nu?

Fotograf: Stina Olofsson

Likes

Comments

Träning 7.30

Frukost - plugg - påskblommor

Shopping - fick med mig en LYKO-påse hem med foundation och concealer från elf. Min var helt slut och var i behov av en ny, aldrig testat dessa innan, så vi testar!

Idag kom hästarna in lite tidigare då det SNÖADE!! Helt oväntat. Highlight älskade sitt blask i alla fall ;)

Sitter just nu och kollar film med familjen. Börjar redan bli trött.. Så ska väl gå och lägga mig ganska tidigt! Roligare dag än så blir det inte ;)

Ha en mysig kväll och ta hand om varandra. Kram<3

Likes

Comments