Cornelia Nyberg

Postad i: Åsikter och tankar

Detta är till någon som funnits i mitt liv i över ett år nu. Till den person som har gjort mest avtryck i mitt hjärta, till personen jag träffar nästintill varje dag och spenderar varje natt ihop med. Detta är till någon som jag älskar så förbannat mycket att det ibland gör ont.

Våra vägar möttes genom vänner, och första gången vi träffades så föll jag för dig.

På vår tredje "dejt" kom du med rosor och choklad, alla hjärtans dag - du tog mig med storm.

Månader senare ville du att jag skulle vara din. Även om både du och jag gjort bort oss flertal gånger redan.

~ 2016 - 04 - 18 ~

Du fyllde 17 och vi bakade ihop för första gången. Jag kommer ihåg alla gånger vi gjorde något "nytt" och jag föll från himmeln varje dag.

Det gör jag fortfarande.

Första gången vi var länge ifrån varandra var innan SM. Du var hemma och jag tränade. Det var så jobbigt, men du fick mig att skratta ändå.

Vi träffades igen på SM när jag stolt fick visa upp dig.

Från SM till Köpenhamn, vidare till Barcelona. Efter tre månader ihop gjorde vi vår första resa som var FANTASTISK. Det är något av det bästa jag har gjort, och du visade mig mer och mer att du är den rätta för mig.

Vi har så många minnen att det inte går att beskriva. Du ställer upp för mig och jag för dig.

Över 300 dagar ihop, varav i spenderat nästan alla ihop. Jag vill att dagarna ska bli månader och månaderna år. För jag älskar dig, nu och för alltid min Carl.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon! Ett sportlov med plugg & träning står på schemat för mig. Har en hel del matte som jag ligger efter i, plus att jag gärna pluggar lite extra för att ligga före i båda ämnena ;)
Efter vår träningsvecka går det inte att slappna av, utan vi fortsätter och jag tränar vidare själv också.

Idag ska jag först ut och springa och sedan träna ben + mage. Plugga och ta det lugnt. I em ska jag träna för Ninni och fixa resten av stallet. Härlig dag!

Tänkte även dela med mig av en liten dröm som jag har. Vill så gärna börja med det när jag får tid, för det verkar såå roligt. Vlogga! Det kan man inte riktigt tro om blyga jag, men så är det.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nya lördagstraditionen för våren. Mello-mys!

Tacopaj, lite glass och min finaste kille. Bättre än så kan det inte bli.

Imorgon har vi morgon & lunch-fodring i stallet. Ska även försöka komma igång med min träning igen, har haft en paus som jag inte alls tycker om.. Men nu är den slut!

Likes

Comments

Postad i: Hästar & ridsport

Såriga knogar, stövelskav & klister i rumpan. Jag är så sjukt tacksam för att jag har en duktig tränare som lägger så mycket tid på oss. För att VI ska bli bättre, det är helt otroligt!

Denna veckan har varit så bra. Vi stannade hos Ninni lite längre och det var bra. Trots att vi har flugit och alla håll ibland så ger det resultat. Min snygga ponny har aldrig varit snyggare. Han växer i kropp och huvud varje dag och "mammahjärtat" är stolt. Men jag är faktiskt stolt över mig själv också, jag har vuxit i min ridning och i mitt mod denna veckan. Precis vad jag behöver.

Min Highlight, finaste Highlight.

Fotograf: Stina Olofsson

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Ibland kan det vara så svårt. Svårt att inte veta, och svårt när man vet men inte vill acceptera. Har alltid fått höra att jag är målmedveten och säker på vad jag vill, vilket jag alltid har varit. Men nu känns allt så konstigt, jag är osäker i mig själv, och vad jag vill med framtiden. Jag kan se mitt drömliv framför mig, men är det rätt? Tänk om jag egentligen klarar av så mycket mer än vad jag tror just nu?


Flygplan landar medan andra flygplan lyfter. Dörrar öppnas medan andra stängs. När vet man om man ska vänta att gå in genom den öppna dörren, för att det kanske kommer någon bättre dörr? Eller när ska man kliva av ett flygplan och låta det lyfta, för att stiga på ett annat?


Jag är säker på vad jag vill. För stunden. Men jag vill alltid ha en plan framåt, och det har jag inte just nu. Vilket gör mig såå kluven..

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag älskar att min vardag aldrig är sig lik. Att jag har mitt eget schema som ändras lite varje vecka. Blev snabbt trött på vardagen när man hade samma schema i skolan vecka in och vecka ut.

Idag började jag med matte och sedan franska. En lektion med min roliga Franska-lärare som bara skrattar åt mig när jag har glömt bort det vi gick igenom förra lektionen.. Språk är INTE min grej.
Har dessutom pluggat med Carl idag då hans lektioner var inställda. Blir lite bättre då!

Stallet efter det med två stjärnor som utsätter mig för både ett och annat. Min balans går inte att klaga på, den är på topp. Men min duktiga tränare ger inte upp och hjälper mig till hästarna når sitt yttersta. Tack Ninni<3

Likes

Comments

Postad i: Hästar & ridsport

Hur duktig är inte Stina på att fånga så fina ögonblick på bild? Ljuset, steget, sekunden öronen är framåt (de är inte ofta haha!). Det blir verkligen magiskt.

Stina Olofsson Photography
Facebook: (här)
Instagram: @stinaolofssonphotography
Hemsida: www.stinaolofsson.com

Nu är vi påväg till stallet. Ska fodra o släppa ut alla hästar. Sedan åker vi med Texas och Highlight till Ninni för en träningsvecka. Ska bli roligt och spännande. Brukar oftast hända en hel del med flera träningspass på rad. Fler timmar i stallet denna veckan, superbra

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Vilken bra kväll!! Fifty shades darker, så himla bra. Mycket bättre än första filmen. Mat på biobaren, alltid lika gott. Å såklart min bästa vän, bättre än så blir det knappast.

Bättre vän än Alicia går inte att hitta, tack fina❤

Imorgon stiger vi upp tidigt för fodring i stallet och sedan lite förflyttning av hästar. Men mer om det imorgon. Sov gott

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Lördag, helg och härliga planer! Sitter hemma i soffan efter sen lunch och försöker få upp värmen. Har varit i stallet hela förmiddagen då båda hästarna reds, samt att Stina var och fotade. Ljuset var fantastiskt, så ska bli kul att se resultatet.

Senare ska jag möta upp Alicia för att gå på bio och sedan äta på biobaren. Kommer bli supermysig kväll.

Bilder från fotograferingen kommer upp senare, här är två smakprover så länge:

Underbara bilder fotograferade av underbara Stina Olofsson!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hallon, banan, mjölk & havregryn - mums

Idag är jag helt ledig från skolan vilket verkligen är skönt. Har pluggat klart allt för denna veckan eftersom jag jobbade lite snabbare igår. Älskar att man kan göra så, det är bara perfekt!

Så idag började mamma och jag morgonen med Zumba. En rolig och svettig träningsform. Inte så mycket styrka, men mer kondition vilket är en bra då jag hellre tränar styrka hemma.

Nu ska jag rida mina två stjärnor, och sedan gå en runda på stan följt av lite jobb. Härlig dag!

Likes

Comments