Cornelia Nyberg

Postad i: Hästar & ridsport

Fotograf: stinaolofsson.com

Läste en sak som en tjej skrivit - "nu ska jag bli lite bättre än igår" och kände att det passade så bra in idag. För vi, Highlight & jag, har nämligen blivit mycket bättre än vad vi var igår. Igår blev vi bättre än vad vi var dagen innan det. Nu går det helt enkelt bara framåt! Så skönt.

Imorgon kommer jag åka ner till Flyinge för att hjälpa Ninni lite som är på bruksprovet med sina två fina hingstar. Ska bli superroligt.

Har dessutom sommarens plan klar, men mer om det en annan dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Outfits & inredning

Maybelline FIT me foundation: 189kr (5% rabatt)

elf Contouring Blush & Bronzing Powder: 57kr

IsaDora velvet touch compact powder: 145kr

Clarins blush douceur: ?? (verkar vara någon gammal?)

Absolute New York eye shadow primer: 107kr

Peggy Sage Mascara, Dreamy cils: ?

Smink är på riktigt något som jag aldrig brytt mig om. Gick länge i skolan utan att sminka mig och känner fortfarande att jag lätt kan gå utan det. Har aldrig lagt mycket pengar på smink utan har fått vissa saker som ex. min syster aldrig använt eller liknande. Så kan nog finnas något bra här uppe, men har inte koll alls faktiskt. Trivs heller inte i alldeles för mycket, så för mig gör det inget att foundation inte täcker helt. Så här har ni - mitt kassa smink!


(Typ allt går att hitta billigare på många ställen, men pallade inte lägga mer tid på att leta än vad jag gör på att sminka mig ;) )

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Sitter fast i matte-träsket idag.. Tandläkaren har varit hos Highlight och det gick super. Så nu har jag bara plugg kvar i stora mängder. Andragradsekvationer är katastrof enligt mig!

Bilder från igår, fruktsallad och nästan bad i havet för H. Mysigt. Ha en bra måndag och kom ihåg att allt är möjligt så länge DU tror på det.

Saknade Alicia<33

Likes

Comments

Postad i: Att läsa på distans

Fotograf: Stina Olofsson

Vi börjar närma oss mitten av andra terminen, vilket betyder att jag snart har gått ett år på gymnasiet. Läst ett år med hemmastudier och ett år som har visat sig annorlunda än vad jag trodde.

När jag sökte till Korr så visste jag att det skulle bli mer ensamt än en vanlig skola. Jag fick dessutom höra det av ALLT och ALLA. Jag hade valt fel, jag skulle bli ensam och jag skulle misslyckas. Men - ett år har gått, och se där, jag lever, har bra betyg och mår bra. Det var det inte många som trodde.

Men såklart är det inte helt fel heller. Jag är väldigt ensam många gånger, men för mig har det varit ganska bra. Jag har insett att jag blivit så mycket mer trygg i mig själv och vet att jag klarar saker ensam.

Numera gör jag saker själv som jag aldrig gjort innan. Jag går på stan själv, sitter ensam på hockeymatcher och kan klara mig utan problem. Så jag är tacksam över att jag är ensam många gånger, det har inte annat än stärkt mig!

Likes

Comments

Postad i: Outfits & inredning

Idag kändes det verkligen som vår i luften, så kunde inte låta bli att ta på skinnjackan. Blev dock lite kallt nu senare.. Men våren är väl snart här får vi hoppas!

Idag har jag både hunnit med stallet, jobbat lite och är nu på hockey med mamma. Em grym dag helt enkelt.

Skinnjacka • Jeans • Overknees • Rosa skjorta

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Detta är till någon som funnits i mitt liv i över ett år nu. Till den person som har gjort mest avtryck i mitt hjärta, till personen jag träffar nästintill varje dag och spenderar varje natt ihop med. Detta är till någon som jag älskar så förbannat mycket att det ibland gör ont.

Våra vägar möttes genom vänner, och första gången vi träffades så föll jag för dig.

På vår tredje "dejt" kom du med rosor och choklad, alla hjärtans dag - du tog mig med storm.

Månader senare ville du att jag skulle vara din. Även om både du och jag gjort bort oss flertal gånger redan.

~ 2016 - 04 - 18 ~

Du fyllde 17 och vi bakade ihop för första gången. Jag kommer ihåg alla gånger vi gjorde något "nytt" och jag föll från himmeln varje dag.

Det gör jag fortfarande.

Första gången vi var länge ifrån varandra var innan SM. Du var hemma och jag tränade. Det var så jobbigt, men du fick mig att skratta ändå.

Vi träffades igen på SM när jag stolt fick visa upp dig.

Från SM till Köpenhamn, vidare till Barcelona. Efter tre månader ihop gjorde vi vår första resa som var FANTASTISK. Det är något av det bästa jag har gjort, och du visade mig mer och mer att du är den rätta för mig.

Vi har så många minnen att det inte går att beskriva. Du ställer upp för mig och jag för dig.

Över 300 dagar ihop, varav i spenderat nästan alla ihop. Jag vill att dagarna ska bli månader och månaderna år. För jag älskar dig, nu och för alltid min Carl.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon! Ett sportlov med plugg & träning står på schemat för mig. Har en hel del matte som jag ligger efter i, plus att jag gärna pluggar lite extra för att ligga före i båda ämnena ;)
Efter vår träningsvecka går det inte att slappna av, utan vi fortsätter och jag tränar vidare själv också.

Idag ska jag först ut och springa och sedan träna ben + mage. Plugga och ta det lugnt. I em ska jag träna för Ninni och fixa resten av stallet. Härlig dag!

Tänkte även dela med mig av en liten dröm som jag har. Vill så gärna börja med det när jag får tid, för det verkar såå roligt. Vlogga! Det kan man inte riktigt tro om blyga jag, men så är det.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nya lördagstraditionen för våren. Mello-mys!

Tacopaj, lite glass och min finaste kille. Bättre än så kan det inte bli.

Imorgon har vi morgon & lunch-fodring i stallet. Ska även försöka komma igång med min träning igen, har haft en paus som jag inte alls tycker om.. Men nu är den slut!

Likes

Comments

Postad i: Hästar & ridsport

Såriga knogar, stövelskav & klister i rumpan. Jag är så sjukt tacksam för att jag har en duktig tränare som lägger så mycket tid på oss. För att VI ska bli bättre, det är helt otroligt!

Denna veckan har varit så bra. Vi stannade hos Ninni lite längre och det var bra. Trots att vi har flugit och alla håll ibland så ger det resultat. Min snygga ponny har aldrig varit snyggare. Han växer i kropp och huvud varje dag och "mammahjärtat" är stolt. Men jag är faktiskt stolt över mig själv också, jag har vuxit i min ridning och i mitt mod denna veckan. Precis vad jag behöver.

Min Highlight, finaste Highlight.

Fotograf: Stina Olofsson

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Ibland kan det vara så svårt. Svårt att inte veta, och svårt när man vet men inte vill acceptera. Har alltid fått höra att jag är målmedveten och säker på vad jag vill, vilket jag alltid har varit. Men nu känns allt så konstigt, jag är osäker i mig själv, och vad jag vill med framtiden. Jag kan se mitt drömliv framför mig, men är det rätt? Tänk om jag egentligen klarar av så mycket mer än vad jag tror just nu?


Flygplan landar medan andra flygplan lyfter. Dörrar öppnas medan andra stängs. När vet man om man ska vänta att gå in genom den öppna dörren, för att det kanske kommer någon bättre dörr? Eller när ska man kliva av ett flygplan och låta det lyfta, för att stiga på ett annat?


Jag är säker på vad jag vill. För stunden. Men jag vill alltid ha en plan framåt, och det har jag inte just nu. Vilket gör mig såå kluven..

Likes

Comments