Prenumerera på min blogg

Postad i: Outfits & inredning

Kolla in min outfit som jag anser är så jävla snygg, men som egentligen inte är "jag". För ett tag sedan hade jag inte vågat slänga på mig ett par over knee-stövlar och en för stor, luddig jacka en helt vanlig dag. Men se på, varför inte?

Byxor från Zara

Väska från Glitter

Topp från Kappahl

Kappa från mammas garderob ;)

Skor från Skopunkten

Idag har jag börjar att packa inför Bali. Det är snart dags, tisdag eftermiddag sätter vi oss på tåget. Kommer skålart ha med mig kamera och kommer filma en hel del också. Som jag har sagt flera gånger älskar jag att göra rörligt material. La ju faktiskt upp min första film från en resa redan sommaren 2016, och det kommer alltså även en härifrån.

Ikväll gör jag min sista munta för denna perioden. Då är fyra ämnen klara och endast tolv ämnen kvar på gymnasiet. Längtar så till studenten!

Ha en bra kväll, ta hand om er <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

En snabbvisit i Göteborg blev det idag. Behöver verkligen köpa ny bikini/ baddräkt då vi åker till Bali om endast fem dagar!! Det har gått så snabbt och jag är lite väl sent ute kanske. Hittade tyvärr ingen idag men får leta vidare.

Det är otroligt mycket i skolan nu när fem ämnen ska tentas av. Redan på måndag börjar nästa fyra ämnen. Så det ska bli otroligt skönt att komma iväg på solsemester ett tag. Verkligen välbehövligt. Där garanterar jag otroligt mycket bilder! Hörs snart igen.. <3

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Metoo. ”if all woman who had been sexually harassed or assaulted commented #metoo it might give people a sense of the magnitude of the problem” Metoo.

Låt oss visa världen vilket problem vi har. Vilka problem vi lever i varje dag. Vilka problem som drabbar hälften av vår befolkning.

Sexuella trakasserier finns överallt. Exakt överallt. Jag är aldrig trygg.

Jag vill att mina barn ska leva i en värld där de känner sig trygga, och där de vet att man visar respekt för ALLA människor. Genom att belysa problemet kan vi lösa det. Våga tala. Våga prata om det. Först då kan vi få en lösning.

Sträck upp handen och använd #metoo!

#metoo

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Nu ska jag berätta en sak för er. Något som jag skäms över, och verkligen ångrar. Jag har stulit mat, i princip hela mitt liv. Det värsta av allt, jag har älskat maten. "Vilket j*vla svin hon är", visst tänker ni så? Haha, ja... Så tänker jag också!

För att förklara det som har hänt måste jag sätta det i ett annat perspektiv, för att ni ska förstå:

Tänk dig att du har en mamma. Hon har precis fått ett barn och lagat supergod mat till denna. Men. Helt plötsligt dyker det upp en tjuv, hen sätter mamman i ett rum och barnet i en annat. Tjuven tar den nylagade maten, paketerar den fint och går ut o säljer. Hade du köpt den maten? Nej! För den är ju stulen. Precis.


Men mjölk? Dricker du mjölk? Berättelsen här ovan handlar om alla våra mjölkkor i Sverige. Alla kalvar som får leva utan sina mammor för att deras mjölk ska drickas upp av oss. Alla kor som blir totalmjölkade, så mycket att deras juver ibland blöder. Denna berättelse handlar om dem. Jag kommer sluta dricka mjölk.

Texten är inspirerad av Janesh Vaidya.

Jag vill också påpeka att alla kor inte har det lika dåligt. Det finns bönder som älskar sina kor och tar väl hand om dem. Jag vill också påpeka att det inte är bonden som gör något fel - hen gör bara sitt jobb. Det är vi konsumenter som väljer fel paket i butiken. Välj vegetabiliskt istället, och låt kalvarna få dricka SIN mjölk. Korna kan då få en annan uppgift här på jorden. En måltid i taget, en dag i taget.

Kor som lever bra (i perspektiv) i Gutwillen, Kaufbeuren.

Likes

Comments

Postad i: Outfits & inredning

Inlägg i samarbete med cocoo.se

I samarbete med nordens största nätbutik för smycken håller jag nu en tävling för er. Som ni kan läsa i tidigare inlägg (läs här), har jag ett samarbete med företaget cocoo.se. Jag har tidigare delat ut en rabattkod och kommer nu också lotta ut ett superfint halsband.

Halsbandet är i guld och ger en väldigt fint intryck. Ni ser det på bilden ovan.

TÄVLINGEN HÅLLS PÅ MIN INSTAGRAM: @cornelianyberg

Under min senaste bild på Instagram, där tävlingen hålls, ska du kommentera och tagga minst två vänner. Du ska dessutom följa mig och @cocoo.se på Instagram. Regler och mer information finns där tävlingen hålls.


Dessutom får ni med rabattkoden AWESOME20 handla på cocoo.se med 20% rabatt! Erbjudandet gäller t.o.m 29 oktober 2017 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Kika genast in medan du har chansen. Där finns allt från smycken, klänningar och bikinis till makeup och mössor.

Var gärna med och tävla, samt dela detta inlägget - kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Outfits & inredning

Inlägget är i samarbete med nordens största nätbutik för smycken - cocoo.se

Jag har fått äran att samarbeta med företaget Cocoo och kommer nu att hålla en tävling för er läsare. Den kommer upp på lördag - men stanna kvar! Jag har också en rabattkod till er som finns längre ned i inlägget.

Cocoo.se är nordens största nätbutik för smycken. Men utöver ett otroligt stort utbud på ringar, armband, halsband och kroppssmycken har de även kläder och accessoarer. Jag själv hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle klicka hem, men slutligen blev det ett set med ringar, ett armband och ett kroppssmycke. Sakerna, med länkar, finns här nedan.

Dessa fem ringar i guld är anpassade för att passa olika fingrar. De är supersnygga och ger verkligen en tuffare stil! 95kr!

En snygg kroppskedja som kommer få dig att blänka! 165kr på cocoo.se

Armband dreamcatcher guld: http://www.cocoo.se/smycken/armband/armband-dreamcatcher-guld

Det sista smycket är ett armband med en drömfångare. Superfint och väldigt vackert. 95kr

VIDARE TILL ERBJUDANDET:

Med rabattkoden AWESOME20 får ni läsare handla på cocoo.se med 20% rabatt! Erbjudandet gäller t.o.m 29 oktober 2017 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Kika genast in medan du har chansen. Där finns allt från smycken, klänningar och bikinis till makeup och mössor.


Imorgon kommer också ut en tävling på min Instagram där du kan vinna ett superfint smycke. Håll koll på @cornelianyberg

(Många av bilderna i inlägget är tagna av Viktor Svensson)

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Tisdag, tisdag. Älskade tisdag. Det börjar närma sig slutet för mina fem kurser som jag läser just nu. Vilket resulterar i ordentligt många timmars skolarbete varje dag. Men det är värt det, jag lovar. Jag har även en laboration nästa vecka, vilket leder till att jag nu är hemma i Sverige två veckor. Det är lite tråkigt att vara hemma, men såklart skönt att träffa familjen igen.

Detta inlägget är mest uppdatering på mitt liv, och vad som kommer hända här näst. Sådana inlägg är roliga att kolla tillbaka på om ett år eller två för att se vad som hände mig just i Oktober 2017.

  • Jag är som sagt hemma från Tyskland i ett par veckor för att fixa skolarbeten. Jag är också hemma för att packa om min resväska för om två veckor bär det av till Bali med Alicia och Emilia! Längtat efter detta så länge. Är lite rädd på grund av vulkanen som kommer få ett utbrott. Men de säger att det inte ska vara någon fara, så vi får hoppas på det.
  • Utöver alla resor fram och tillbaka har jag även ett nytt samarbete på ingång. Jag väntar spänt på produkter som snart landar hos mig i brevlådan. Det kommer då också en tävling till er läsare. Mer om det i slutet av veckan!
  • Jag håller på att spela in en ny video till Youtube. Den kommer vara lite speciell och inget jag har sett här i Sverige innan. Älskar själv att kolla på sådana videos, så hoppas min blir bra.

Det var allt för idag. En kort update helt enkelt. I slutet av veckan kommer som sagt en tävling upp till er, en ny video och massvis med fräscha bilder. Ha det bra så länge, ta hand om varandra. PoK!

Likes

Comments

Postad i: Åsikter och tankar

Med ett fnittrande skratt, åh så ovetande,
dansar du fritt i gräset.
Med ett plagg i siden, åh så främmande,
sjunger du högt.

Dina oskyldiga ögon, mjuka läppar och accepterande hjärta. Åh, så ovetande.

Med ett hulkande gråt, åh så medveten,
springer du genom parken.
Med långa byxor - knäppt jacka, åh så bekant,
kollar du runt om dig.

Dina osäkra ögon, sönderbitna läppar och instängda hjärta, åh så medveten.

I en kamp för rättvisan. För att alla ska kunna gå ensamma hem utan rädsla. I en kamp för alla de som en gång blivit utsatta. Utsatta för orättvisa, rädsla och sexuella övergrepp. En för alla, alla för en.

Låt oss vinna kampen ihop. Tillsammans är vi starka.

Likes

Comments