Hej, jag vet att jag inte gjort några inlägg på sistone men jag har haft sjukt mycket att göra i skolan och runt omkring.
Åker utomlands nästa vecka så tänkte att jag kör igång.

Tills dess får ni dessa bilder från snapchat memories som sammanfattar tiden jag varit borta.

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejj, åhh efter en hel del pluggande senaste veckan inför både matteprov och inlämningar. Förtjänade jag verkligen en bio ikväll med mina fina vänner Julia och Karro. Vi har inte träffats tillsammans på någon vecka så det var verkligen supermysigt.
Filmen vi såg hette för övrigt La La Land vilket var en musikal som vi bara tog spontant. Det visade sig att den var Oscarsbelönad och var en riktigt kul film faktiskt. En feel good film i allra högsta grad.

Ha de

Likes

Comments

Det känns som våren är så nära men ändå så långt borta. Gina Tricot har fått in mycket jeans och ljusblått just nu och förknippar verkligen våren med det. Tycker det är grymt snyggt och fräscht!.

Likes

Comments

Blev en fika med dessa gamla vänner efter skolan som slutade 14.40 idag. Gott med fredag.

Ha de

Likes

Comments

Vaknade till färdig frukost som Linnea och Jonathan hade gjort. Vi var ute även igår runt 9 i backen.

Runt 11 var vi både trötta i benen, frusna och törstiga så vi åkte till toppstugan för att ordna detta.

Efter några åk åkte vi hem till stugan för att äta och ta hand om Angelika som har varit sjuk under resan. Hamburgare och pommes var givet.

Efter lunch runt klockan 14 stog vi i backen igen. Vi åkte till klockan 17 och emellan detta blev det lite afterski vilken inte va as najs med alla 40+ party svennar. Men men det var kul.. Vi åkte till stugan för att äta, spela brädspel och ha en femkamp.

Just nu checkade vi precis ut och sitter i bilen påväg hem.

Likes

Comments

Vaknade upp till ett strålande väder. Ingen blås vid byn och 1grad.

Vi stod i transportliften 09.01 påväg mot hundfjället. Åkte någon express upp och drog några goa åk.

Klockan slog 13 och vi grillade korv i en stuga med namn "Stocken" precis efter trollskogen. Synd att den låg i skuggan, man blir snabbt kylig men samtidigt värmde elden så det var inte mycket att klaga på.

Vi drog oss hem runt 16 och blev serverade tre rätters utav Jonathan och Linnea. Jättegott verkligen! Sen drog vi ut i 1h och fortsatte igloon som vi påbörjade igår.
Nu händer det antagligen inte mycket, möjligtvis något brädspel.. Tror inte det blir så sent eftersom man är sjukt trött och seg.

Puss

Likes

Comments

Några snaps ifrån dagen. Gjorde ett prov i skolan imorse för att sedan åka bil i 6h upp till Sälen. Fick ingen bild men vi hann ut i backen i 1,5h iallafall för att sedan äta trerätters, basta, bygga snöiglo och spela brädspel.

Imorgon väntar en hel dag med skidåkning och mys.

Ha de

Likes

Comments

Grått, så jävla grått är vädret just nu. Dimmigt, regnig, molnigt eller snöigt.. ge mig sol.
Anyways, sitter och väntar på att träningen skall börja. Stannade kvar efter skolan och pluggade lite i väntan på pappa. Vi hyrde pjäxor och skidor till mig då vi drar till Sälen imorgon, tagg!

Ha de

Likes

Comments

Hej, finally fredag och även första veckan i skolan för terminen avklarad. Pang på med prov och annat redan nästa vecka.
Jaja, i helgen händer inte mycket förutom plugg, träning och sömn. Nästa torsdag däremot blir en annan femma, då drar jag med familjen till Sälen.

Ha de

Likes

Comments

Hej, i lördags hade jag en tjejkväll med några ifrån gymnastiken. Jättekul verkligen, det var som en liten sen födelsedagskväll eller hur jag skall säga. Det var skönt att bara vara vi och prata om allt mellan himmel och jord.

Ha de

Likes

Comments