Hej, nu kan jag äntligen andas igen efter både SO prov, Matteprov och förberedelser för redovisningar och presentationer. Känns som en lättnad.
Ska bli skönt med ett höstlov.
Tråkigt att läsa om hur det går i skolan kanske. Kommer hända lite roliga grejer framöver ska ni se.

Ha de

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, nu är det höst, for real och plugget har gett mig en käftsmäll. Nej jag skall inte överdriva men det är rätt mycket just nu, samtidigt som det är kul...dubbelmoral.
Trivs i övrigt sjukt bra med klassen! Är så himla nöjd

Ha de

Likes

Comments

Hej på er!, något Jag verkligen gillar att läsa om på andra bloggar är blogglistor. Korta frågor med korta svar som ändå gör att man kommer närmare bloggaren. Jag bjuder därför på en sådan idag.

1. Hur länge har du bloggat?.

Jag har bloggat i cirkus 4 år. Jag hade en blogg på blogg.se innan nouw som jag sedan flyttade hit.

2. Varför började du blogga?.

Jag använde/använder den som min dagbok ungefär. Kunnas minnas och se tillbaka på vad jag har gjort.

3. Vem/Vilka är dina favoritbloggare?.

Ska jag vara ärlig så läser jag inte så mycket bloggar men @Linnahlborg och @BiancaIngrosso brukar jag kika in på då och då. Samt mina vänners.


4. Vem/vilka får du inspiration av?.

Jag finner inte inspiration hos någon speciell bloggare. Jag vill göra mitt och inte basera mig på någon annan.

5. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga?

Tills jag tröttnar eller inte har tid. Har inte planerat att göra det i nuläget iallafall.

Likes

Comments

Hej, vad har ni gjort denna lördag?. Min lördag bestod mestadels i Angeredshallen. Tävlade göteborgsklassen vilket gick bra! Är nöjd med det jag körde även fast jag hade en handisättning. Slutade med ett guld på tumbling.

Nu ikväll blir det bara jag och mamma med en film och pizza.

Ha de

Likes

Comments

Visst kan man inte få nog av höstbilder eller är det bara jag?. Man blir så lugn och kommer in i ett skönt mode. Oktober, alla helgons dag, Halloween... vi närmar oss.

Likes

Comments

En fotobomb ifrån balen

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade känns det som.
Igår kväll klockan 19.00 var det reunion med gamla klassen. Så kul att se alla!, bara prata och umgås. Man blev lite nostalgisk och tänkte på allt vi gjort tillsammans.

Bjuder därför på en fotobomb

Likes

Comments

Hejsan, igår var det första oktober (!!) och även besök utan mina båda bröder + deras flickvänner. Jättemysig kväll med brädspel och god mat.


Kram

Likes

Comments

Hejsan, lördag idag vilket innebar plugg träning och besök av Christoffer. Jag började plugga redan 9 imorse eftersom jag skulle till träning rätt tidigt. Den började 15 och slutade 17.30 vilket gjorde att jag kom hem runt 19. När jag kom hem satt toffe (min bror) vid matbordet vilket var en glad överraskning.

Ha de

Likes

Comments

Hej, ännu en lång dag avklarad. Klockan ringde runt 7 (vilket är sovmorgon för mig nuförtiden) och började i skolan runt 10.
Jag slutade 14.50 för att sedan sticka hem till karro. Så segt att jag inte hinner hem mellan skolan och träning men tur att man har karro ;).Eftersom vi hade 3h till godo gick vi och köpte lite snask och satte på nått kul att titta på.

Träningen gick annars bra, är på färjan påväg hem nu :)).

Ha de

Likes

Comments