View tracker

Hej, kom hem sent igår efter en kul helg i Växjö.
Vi tävlade RC3 och det slutade på en 5:e plats totalt.
Vi kom 3:a i kvalet.

Sjukt segt att tävla två gånger på en dag. Man var sjukt trött och sliten men det var fruktansvärt kul!

Vi bodde på hotell och hade en grym lagstämning. Saknar det redan <33

Ha de

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej, ännu en vecka i skolan avklarad. Och även en vecka mindre kvar till jullov.
Åkte idag efter skolan till stan och fikade med 3 tjejer ifrån klassen. Det var verkligen supermysigt, tog espresso house vid biopalatset (bästa caféet i Gbg om du frågar mig). Satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord från 15 till 18.

I helgen kommer det bli mycket träning och plugg eftersom jag både har matteprov på måndag och tävling i Växjö nästa helg :)).

Ha de

Likes

Comments

View tracker

Bilder ifrån karros 19 årsmiddag igår med tema karaktärer. Trevlig kväll med fina vänner och gott snack.

Idag har det varit farsdag vilket man såklart inte får glömma att fira. Bröder och deras flickvänner har varit på besök här idag. En skön kväll med pizza blev det.

Ha de

Likes

Comments

Va i hela friden?, snö.. redan, wtf. Har dock inget emot snön, det är bara mysigt men kylan är dessvärre inte lika kul.

Göteborg såg så fint ut idag när julbelysningen har satts upp och snön trillar ner.

Ha de

Likes

Comments

Kakkalas idag efter träningen för tränare Elin som fyller år. Träningen gick bra, skönt att bli av med lite energi eftersom jag inte gör så mycket på dagarna nu under lovet.

Ha de

Likes

Comments

Ifrån en lunch på @Lillings med mamsi tidigare idag. Snart är lovet slut, är taggad för att köra järnet i skolan de sista veckorna innan jul. Fatta att vi är i November nu?, julen börjar sakta ta över inredningsaffären och hemsidor.

Ha de

Likes

Comments

Hej, asså min hy just nu mår inte bra alls. Fet mat + stress är ingen bra kombi för mig. Drog till Apoteket igår för att få ordning på det igen. Får se om detta funkar.

Ha de

Likes

Comments

Hej, jag tyckte caesar-salladen hos Julia i lördags var så grymt god så jag beslutade mig till att bjuda mig och mamma på en idag. Smarrigt!

Idag har jag inte mycket att göra vilken är jätteskönt. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktigt längtat till lov eftersom jag gillar skolan och rutiner men i år har jag verkligen räknat ner.

Det är många som åker iväg utomlands och gottar sig bland mina kompisar nu på lovet vilken gör att jag blir ensam hemma. Men det kan vara mysigt det med.

Vad ska ni göra på lovet?

Ha de

Likes

Comments

Hej, är påväg hem nu efter en kväll hos Julia. Min utklädnad var en ren/bambi om det inte framgår haha. Jag och karro sov även över vilket var mys. Vi sov dock tre pers i en 120 säng men de funkade.

Ha de

Likes

Comments

Bjuder på några snapshots från igår kväll. Runt 19.00 hade vi planerat en lagmiddag för att umgås och fira höstlov. Verkligen supertrevligt och kul med massor av mat och mys.

Just nu sitter jag på centralen och väntar på en buss till träningen i Bergsjön. Sen skall jag ta mig till Julia och hennes Halloweenfest ikväll.

Ha de

  • Vardag

Likes

Comments