Header
View tracker

Min absolut största rädsla är att det ska hända något med mina nära och kära. Jag älskar mina vänner och min familj så mycket att det skulle förgöra mig om någonting hände med dom. Det var svårt nog för mig att acceptera att morfar somnat in, trots att det såklart var skönt för honom att slippa all smärta. Men att någon av mina vänner eller min familj skulle ryckas ifrån mig hastigt, utan ett farväl, är det jag fruktar mest. Eller att de skulle skadas svårt. Jag vet att det inte är bra men jag oroar mig konstant. När jag vet att någon ska åka bil en längre sträcka och inte svarar på sin mobil, då får jag panik att något hänt och bombar med sms/samtal samtidigt som jag går in och kollar alla möjliga tidningar för att se om det står något om någon olycka. Om mina syskon är ute och festar så oroar jag mig alltid att något ska hända, jag litar på dom och vet att dom sköter sig men det är andra människor jag inte litar på. Jag är äldsta syskonet och därför känner jag ett visst ansvar. Jag vill ta hand om dom trots att alla utom Novah faktiskt är stora nog att ta hand om sig själva. Jag menar mina pluttisar Oliver och Adrian fyller liksom 18 nu till våren. Helt sjukt ju. Att oroa sig litegrann tycker jag bara är nyttigt, man ska aldrig ta livet för givet men att oroa sig så mycket som jag gör är faktiskt ohälsosamt.

Om vi ska diskutera de "små" rädslorna så är det spindlar som jag är rädd för. Jag skulle inte vilja kalla det som en liten rädsla då jag har extrem fobi, men i relation till det ovan så är det ingenting. När jag ser spindlar på håll så går det ändå okej, jag känner lite obehag och vill ju inte vara i närheten men det är när dom kryper som det är värst. Alltså ser jag en spindel som kryper så börjar jag hyperventilera och i vissa situationer när jag känner mig trängd så kan jag börja störtgrina haha! Jag kan inte döda spindlar själv då jag inte kan komma så nära dom, så min familj och pojkvän börjar nog tröttna på att få avbryta allt de gör så fort jag ser en spindel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lillebror Oliver som är 17 år. Vi har samma mamma och pappa. Han bor i Grums där han spelar hockey.

Lillasyster Novah som är 10 år. Vi har samma mamma, men min bonuspappa Jens är pappa till henne. Hon håller på med ridning och fotboll. Sen älskar hon Marcus & Martinus som alla andra tjejer i hennes ålder!

Lillebror Alex som är 19 år. Vi har inte samma föräldrar, han är son till min bonuspappa Jens. Han bor för närvarande i Hudiksvall där han spelar hockey.

Syster Emma som är lika gammal som mig. Vi har inte samma föräldrar, hon är dotter till min bonusmamma Annsofie. Hon bor hemma i Hallsta och håller på med modellande.

Min lillebror Adrian som också han är 17 år. Vi har inte samma föräldrar, han är son till min bonuspappa Jens. Han bor hemma i Söderbärke och tävlar i boxning.

Världens bästa syskon har jag, love you all!

Likes

Comments

View tracker

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Att ha stått 3 meter ifrån kvinnan som är allt är det absolut bästa som hänt. Jag har sett Beyoncé live, det är nog inte mycket som slår det. Att jag dessutom fick dela upplevelsen med min bästa vän, bästa kusinen och min pojkvän gjorde allt ännu bättre. Här kommer lite bilder.

När vi insåg att konserten var slut och vi grät en skvätt.

Likes

Comments

1. Jag har en sådan bebis/valp abstinens just nu så det är helt sjukt!! Vet inte vad det är men har bara hamnat i nån period där jag verkligen vill ha en liten bebis eller en valp. Självklart kommer jag inte skaffa bebis förrän jag har pluggat klart, jobbat några år och rest omkring och sett mig lite för i världen. Förstår mig inte på människor som skaffar barn med någon de varit tillsammans med i tre månader, när ingen av de har jobb och knappt någonstans att bo. Det är bara elakt att låta ett barn komma till livet med de förutsättningarna. Man kan lindra bebisabstinensen på andra sätt, jag gosar till exempel sönder med mina små kusiner så fort jag har chansen, då känns det lite bättre!

2. Jag har extrem B-vitamin brist som gör att jag fryser och är trött konstant. Ibland är det så illa att jag får ha mössa och vantar inne, haha. Jag har dock fått recept utskrivet på vitaminer men jag är dålig på att komma ihåg att ta dom!

3. Jag tycker Håkan Hellström är det mest överskattade som hänt detta land. Han kan inte sjunga, vilket även hans fans instämmer i. De menar dock att det är hans texter som är bra, men det är ju inte han själv som skrivit dom utan de är direkt plagierade från andra artisters låtar??? Fattar verkligen inte.

4. Jag dricker inte oboy, måste väl vara den enda i hela världen haha!

5. Om jag fick välja att äta en enda rätt för resten av mitt liv skulle det bli tacos!

Likes

Comments

Okej.. Jag satt en stund och funderade på vilka kändisar jag faktiskt skulle vilja fira jul med. Jag hade ett självklart val och det var ju min queen B. De andra två visste jag dock inte sådär direkt bara men efter en stunds tänkande så bestämde jag att mitt julfirande ska bestå av GIRL POWER. Jag valde därför, förutom Beyoncé, ut två starka och självständiga kvinnor som kämpar för oss kvinnor, står upp för vad de tycker och inte låter sig tystas.... Nicki Minaj och Zara Larsson! Dessa tre kvinnor tror och kämpar för exakt samma saker som jag gör, ett jämställt samhälle. Ett samhälle som inte ska styras utifrån mäns tankar, åsikter och perspektiv. Ett samhälle där kvinnor ska få lika mycket lön som män, för lika arbete. Ett samhälle där kvinnor ska kunna klä sig hur de vill och röra sig fritt ute i samhället, oavsett tid på dygnet, och inte känna rädsla över att män ska våldta dem.

Jag ÄLSKAR offentliga kvinnor som, trots att det kan skada deras karriär, vågar uttrycka dessa starka åsikter. TACK för att ni finns, för att ni orkar och för att ni aldrig låter er tystas!

Likes

Comments

Hallååååå! Förlåt förlåt förlåt, jag VET att jag sa att jag skulle uppdatera bloggjulkalendern men jag hade fullt upp i helgen i Stockholm. Sen igår när jag var ledig började jag kolla på en ny norsk serie som heter SKAM. Såg att flera skrivit om denna på twitter så jag tänkte att jag skulle ge den en chans och SHIIIIIIIITTTTT vad bra den serien är!! Är helt besatt nu, såg klart hela säsong 1 och halva säsong 2 igår så det var därför jag inte uppdaterade här haha.. Men döm mig inte, avsnitten är faktiskt bara ca 20 minuter långa, så det är inte helt omöjligt att kolla så många avsnitt under en dag!

Jag sitter hemma hos Teresia nu med henne och Geerthana, har gjort klart vår opponering på en annan grupps B-uppsats. Ska åka hem nu och då lovar jag att de luckor jag missat kommer upp här. Håll ut!

Likes

Comments

Här är jag 3 år.

Här är jag 5 år. Spice girls var the shit!

Här är jag 11 år.

På de här bilderna är jag 12 år.

Här är jag 13 år.

Här är jag 14 år. Detta är samma sommar som jag mötte Kevin, ååååh herregud..

Här var jag 15 år. Och ja, jag har varit brunett. Största misstaget i mitt liv!

Här var jag 16 år. Som ni ser höll jag på att slinga mitt hår tillbaka till blont.

Jag är lite osäker på om detta är första eller andra året på gymnasiet. I vilket fall som helst så är jag 16 eller 17 år.

Denna bild får avsluta detta inlägg. Här är jag 17 år.

Likes

Comments

Jag skulle nog säga att jag ser fram emot allt nästa år. 2016 har varit det sämsta året på länge och därför hoppas jag verkligen att 2017 will treat me better! Jag har inte planerat några stora saker så på det sättet har jag ju ingenting jättespeciellt att se fram emot. Jag kom dock direkt att tänka på en sak och det är premiären av Fifty shades darker i februari. Jag fullkomligt äääälskar ju denna trilogi av E.L James. Har läst alla böckerna typ 89386354 gånger och jag älskade första filmen. Det har verkligen varit jobbigt att vänta TVÅ(!!) år på att nästa ska komma ut men NU i februari 2017 så är det dags! Ser verkligen fram emot FSD för jag tror att den kan vara snäppet bättre än FSG!

Likes

Comments

Fram till julafton tänkte jag att jag kör en liten julkalender här på bloggen. Ingenting materiellt som brukar vara det vanligaste utan mest utan en lista som boostar bloggen lite. Kul va?! Lucka nummer 1 kommer upp lite senare idag!

Listan kommer att se ut såhär:

Dag 01- Något jag ser fram emot nästa år

Dag 02- Gamla bilder på mig själv

Dag 03 – Tre kändisar jag skulle vilja bjuda in till mitt julfirande, med motiveringar

Dag 04 – 5 sanningar om mig själv

Dag 05 – Ett av mina lyckligaste ögonblick i år

Dag 06 – Mina syskon

Dag 07 – Mina rädslor

Dag 08 – Vad önskar jag mig i julklapp

Dag 09 – Mina bästa vänner

Dag 10 – I min väska

Dag 11 – Hur jag planerar att fira jul i år

Dag 12 – Mitt smink som jag brukar använda

Dag 13 – Min favoritplats

Dag 14 – Bild på det senaste jag köpte

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Det här saknar jag

Dag 17 – Ett av mina tuffaste ögonblick i år

Dag 18 – De bästa jullåtarna

Dag 19 – En bild som jag tycker är fin

Dag 20 - Det här hade jag på mig idag

Dag 21 – Djupdyk i kameraalbumet, lägg upp bild 12, 36, 52 och 84 och blogga om dessa

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Tre saker jag tror att mina bloggläsare inte vet om mig

Dag 24 – Berätta hur min julafton var

Likes

Comments

Okej, om 1,5 timme är det december och jag går då officiellt in i mitt julmode. När det kommer till julklappsshoppingen ligger jag ändå rätt bra till. Jag är klar med mina julklappar till Novah, Oliver, mamma, mormor, pappa & Ann-Sofie & Lovisa. Så det som fattas nu är julklappar till Kevins föräldrar, min låtsaspappa Jens, farmor & farfar och Kevin. Julaftonsklänning och klänning till juldagen är också köpt. Det blev den långa röda som jag visade i kollaget tidigare här på bloggen. Sen köpte jag en svart klänning med lite volang till juldagen!

Är faktiskt ledig fram till tisdag för vi har skrivit klart vår B-uppsats, det känns så himla skönt!! Så fram till fredag ska jag bara ta det lugnt, imorgon ska jag kolla på julkalendern och öppna första luckan i chokladkalendern hihi. På fredag åker jag och Kevin till Stockholm för en weekend där. Vi ska bara ta igen oss lite och besöka hundmässan som har blivit en tradition, spana in lite westiesar och franska bulldoggar. Kanske blir julklappsshopping på MOS också, mest för Kevins del tänker jag för han handlar alltid allt den 23:e annars. Ingen ordning på den grabben alltså.

Eftersom jag har några lediga dagar så kommer jag att kunna uppdatera mer här på bloggen, så vi hörs imorgon!

Likes

Comments