​       Hej nu kommer en väldans lång text. Jag känner att jag vill dela med mig av detta inte för att jag nska få stöttande kommentarer eller försöka bevisa för alla hur jag känner utan för min egen skull. Jag har idag haft en av de mest ångestfyllda och värsta dagarna i mitt liv då jag har fått stå mellan ett val som varit så svårt att jag har känt mig bokstavligt talat galen av allt övertänkande. Jag har i mitt liv alltid varit så intresserad av film och alltid velat hålla på med det och jag ska banne mig göra det också. Försökte komma in på filmlinjen i ettan först fick jag nej sen senare ett ja och då testade jag några dagar och sen sa jag nej ändå för jag trivdes i min dåvarande skola så bra. Bestämde mig nu i sommar för att försöka börja på filmlinjen igen då jag känner att det är det jag verkligen vill hålla på med har nu testat en vecka och har nu stått  för detta ultimatum, vilken skola ska jag gå i. En skola där jag verkligen känner alla och trivs så otroligt bra i eller en skola där alla verkar så sköna och linjen är den jag verkligen vill gå men att jag känner att det är jobbigt att komma in i allt nu ett år senare. Efter en dag av så mycket ångest som har lett till att jag knappt orkar leva mer kände jag tillslut att jag inte kan göra detta beslut längre ville bara skita allt och hoppa av skolan eller vad som helst. För många låter detta nog helt absurt, hur kan du ta det så himla hårt? Jo det kommer jag nog aldrig riktigt kunna förklara det är så otroligt mycket som gör det så jobbigt  därför allt övertänkande. Men det beslut jag tillslut har tagit är att stanna på min gamla skola för att jag känner att det blir mycket enklare och det är det jag behöver nu, något som jag inte känner att jag blir galen över något som bara känns lätt. Jag kommer säkert ångra detta val igen eftersom jag gjort det förr, men då får det va så och så får jag bara försöka tänka att jag ska lyckas hålla på med film för gymnasiet är faktiskt inte allt!! 

Som jag sa innan så låter detta säkert så dumt i många öron men för en människa som har lidit av ångest och depression hela sitt liv så är trygghet så otroligt viktigt och det känner jag med mycket säkerhet att jag har lidit av ångest och depression hela sitt liv så är trygghet så otroligt viktigt och det känner jag med mycket säkerhet att jag har på min förra skola därför väljer jag att stanna. 

Kulturama var skolan jag testade att gå på. Även om säkert inte många från kulturama kommer läsa denna text vill jag ändå säga ett sånt jävla stort tack för all värme som jag fick uppleva hos er. Hoppas att ni inte hatar på mig alldeles för mycket för att jag har haft sån beslutsångest  fram och tillbaka  i ett år nu och typ bara kommit och gått så många gånger för det har jag varit så otroligt rädd för att bli hatad pågrund av. Hade så önskat att jag hade varit en sån rak och beslutsam människa som kan hantera förändringar men det är jag inte därför jag bara försöker göra allt lätt just nu.

Ska försöka avsluta denna osammanhängande text med att säga att jag ska få igenom mina drömmar även fast jag inte går just den linjen som är den absolut bästa för mig, för man kan alltid lyckas med saker då skolan är över! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ligger jag för tillfället i min säng och är oerhört trött. Idag åkte vid med skolan till hammarbybacken för att åka skidor eller gå tipsrunda som jag gjorde. VI var var tvungna att gå runt hela sicklasjön och det tog sammanlagt typ två timmar. Det var väldigt segt och kallt men efter vi var klara så gick vi tillbaka till hammarbybacken och åt lunch. Det hade säkert varit roligare att åka skidor men jag har aldrig åkt skidor så kände inte riktigt för att idag skulle vara första gången jag skulle testa. Så jag och några andra fick kolla på de andra som åkte istället men sen fanns det pulkor så några lärare och massa andra i min klass och resten av skolan åkte pulka i svarta backen. Svarta backen är ju högst och det var faktiskt lite läskigt att åka tycker jag speciellt när man stod där uppe och såg hur långt ner det var. Men det var dock väldigt roligt.

Och på tal om läskigt så var det faktiskt tre stycken som skadade sig av att åka pulka. Längst ner i backen är det massa olika maskiner som står och några åkte på dem. Två tjejer skadade armen och foten och en tjej i min klass åkte in med huvudet mot metallen på en traktor eller liknande Hon fick ett stort hack brevid ögat. Blev faktiskt riktigt irriterad på att dem har stora maskiner i slutet av backen det åker ju liksom folk ner för backen hela tiden det är ju lätt att det sker allvarliga olyckor!

Sedan hade vi snöbollskrig och på vägen hem såg jag ut som en vandrande snögubbe pga av all snö ag fick på mig haha.

Juste min bloggdesign är inte alls klar och tycker dessa redigeringsprogram är ganska jobbiga och dem hackar upp sig hela tiden så om det är någon som skulle typ kunna hjälpa mig med det som kan dem väldigt bra så skulle det var snällt. Annars får jag bara försöka göra klart den själv men det är inget jag orkar lägga jätte mycket tid på nu speciellt när det ändå typ inte går men hoppas jag har det fixat innan veckan är slut iallafall!

Men nu ska jag dra och träna, inte tränat på typ två veckor då jag varit sjuk så ska bli skönt att börja göra det igen!

Avslutar men en bild på mig och Mika för några veckor sen bästa kvaliten på photo booth<33

Likes

Comments

Jag har nog haft över 5 olika bloggar i mitt liv som jag skrivit på ett tag men sedan avslutat. Samma med dagböcker, fast där ligger jag nog på över 25 olika oavslutade böcker som bara ligger och skräpar hemma i någon låda.

Hur som helst så tänkte jag väl försöka börja blogga igen. Jag fick inspiration då jag såg att Rebecca hade startat en blogg med sin kompis. Kände väl mest varför inte? Det är ändå väldigt kul att dela med sig av sina tankar, åsikter, vardag m.m.

Men sen är det något med att blogga som jag kan tycka är lite obekvämt och "töntigt" men det är väl bara så det blivit stämplat. Det finns ju faktiskt många riktigt bra bloggare där ute och det är völ därför jag faktiskt tycker detta är kul.

Det jag kommer blogga om skiljer sig nog inte så mycket mot det andra bloggare vanligtvis skriver om. Jag kommer skriva mycket om mina tankar, åsikter, och vardagsliv. Sen kommer det också var väldigt mycket bilder, allt från kompisar till mode och inspirationfoton.

Juste jag kanske borde göra en liten presentation. Jag heter då som sagt Cornelia och är en 16 årig tjej från Stockholm, Södermalm. Skolan jag går på ligger vid Fridhemsplan och heter Klara Norra. På fritiden är jag mest med kompisar och går på fester men jag försöker också ägna ganska mycket tid åt mitt största intresse, film. Det är något jag också vill jobba med i framtiden.

Ja det var väl typ det, nu hoppas verkligen att jag kommer fortsätta blogga och inte sluta efter typ en vecka haha. Aja hoppas ni kommer fortsätta läsa!


Likes

Comments