Kommer inte uppdatera så mycket just nu för har ganska mycket i skolan men jag försöker när jag har tid❤️ PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade nästan fått till min kondition bra efter att jag joggat några gånger men självklart blir jag då sjuk.. ja varför skulle jag slippa?

Det började med att jag kämpat som F**n med denna kondition och när det äntligen börjar gå bra å jag börjat jogga en längre sträcka utan att andas ihjäl mig så blir jag sjuk! Så ett uppehåll på 4 dagar sabbar nog mycket...
Jag som joggat varannan dag i cirka en månad får bara ta en pause så där i 1 vecka för att bli helt frisk så det inte blir lunginflammation och sånt skit.🙄😄

Har fortfarande inte börjat springa/jogga riktigt än men jag har börjat gå 3 km å gjort de nu i 2 dagar bara för att de inte ska försvinna helt och kommer fortsätta med det tills jag blir helt frisk. Är iallafall på bättrings vägen då jag bara är snorig med rethosta nu och inte ont i halsen å täppt. Tur det iallafall🙌🏼🙌🏼

Hoppas alla får en underbar kväll💗

Likes

Comments

Jag längtar,längtar,längtar å längtar till den 7 oktober så att jag håller på att gå under jorden just nu😫. Ni vet när man längtar efter något så mycket att dagarna känns som 1000 år?!

Fick dessutom hem 2 bikinis ifrån Nelly idag och ett par flipp flopp från Sportamore det gjorde inte direkt att jag längtar mindre!
Men det ska bli så fruktansvärt skönt att komma ifrån Sverige ett tag🤤
Å bara sola,bada å slappna av från all skola å så. Fyller ju även år den 8 oktober så det blir ju alldeles lagom till de. Jag ska alltså åka till Bulgarien, det verkar sjukt fint när jag sett bilder därifrån men har även hört att det är "tjuvarnasland" så det gäller å hålla i grejerna😅.

Jag ska åka med Mamma och mina grannar å det kommer bli sjukt härligt med lite sällskap också😍.
Bor även på ett 5-stjärnigt hotel som ligger precis vid stranden😍😍

Längtar såååååååå mycket😍😍

Likes

Comments

Beställde en kalender ifrån personligalmanacka.se och det kan vara det bästa som hänt mig!😍

Den är så liten och behändig, jag kan bara stoppa ner den i väskan å de bästa är ju att jag har den precis som jag vill eftersom man får designa den själv!!

WOW alltså helt kär!! Recommend Recommend!😍😍

Likes

Comments

HEJ!! Jag har aldrig bloggat förut och jag har ingen aning om hur bloggvärlden fungerar. MEN det verkar kul så det är värt ett försök hehe.

Aja nu babblar vi inte mer om det, jag antar att man ska berätta om sitt liv på sin blogg och om vad man gör i vardagen.

Vi kan börja med att på lördag kvällen började jag känna mig sjuk.. alltså förkyld ni vet lite smått ont i halsen, snorig you name it och självklart va jag ute med mina vänner den kvällen och det va kallt. Hade faktiskt inte så mycket kläder på mig heller vilket inte alls gjorde de så mycket bättre..

Jag antar att de är karma eller nånting för så fort jag ens nämner förkylning så blir jag sjuk🤒.
Alltså i torsdags på idrotten berättade jag för min gympa lärare att jag börjat ta probiotika,c-vitamin, d-vitamin,björkaska och utav det inte blivit sjuk heller på HELA sommaren! Fattar ni jag som alltid varit förkyld och EXTREMT förkyld varannan vecka varit helt frisk en hel sommar!!

Men ja jag va hemma från skolan idag Måndag för att jag är sjuk🙄 och igår när jag va sjuk så fick jag för mig på eftermiddagen att gå ut och ta bilder dels för att vi har ett projekt på bilden men också för jag hade tråkigt.
Jag är verkligen inte duktig på det men det är kul och det år väll de som är det viktiga antar.

Här får ni se lite utav bilderna jag tog❤️

Likes

Comments