View tracker

" Efter hans död? Mitt liv blev en enda röra. Hans död var så oväntad, oförutsägbar, sånt händer bara på filmer. Därför kan jag inte förstå att min kärlek är borta. Jag sökte så mycket uppmärksamhet hos andra killar. Sökte närheten som lämnades efter han. Vilket gjorde att hjärtat gick i lite flera bitar"

Haft några riktigt dåliga dagar med massa saknad, obalans, tankar och funderingar kring Hampus.
Snart är det 3 år sen han försvann men det kändes som igår när vi satt i hans bil och skrattade, pratade om framtiden och hur bra allting var. Jag kan inte inse att min bästa vän, kärlek är borta. Kan inte inse att jag aldrig kommer få höra hans röst igen. Känna hans kramar. Få skratta tillsammans med han.
Jag tror att det har mycket med att jag började bearbeta saker så sent. Jag gick ett år utan att ens prata om allt jag kände, hur jag mådde. Ett år är mycket. Mycket smärta och andra känslor som hinner samlas då. Allt detta kom ifatt mig förra året. Som en bomb.

Idag mår jag bättre men finns perioder jag bara känner sån saknad, vilket gör att jag vill ha så mycket närhet. Jag vill bara ha någon som kramar om mig, finns där när allt inte känns så bra. Någon som kan hålla ihop allt för några sekunder utan att döma. Utan bara ha någon där. En öppen famn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för väldigt dålig uppdatering men har verkligen inte mått bra den senaste tiden vilket gör att jag glömmer saker. Jag försöker istället ta vara på mina vänner och göra roliga saker istället, vilket gör att bloggen påverkas iallafall.
Men ska försöka börja uppdatera igen nu när skolan börjar och man kommer in ordentliga rutiner igen.
Kram

Likes

Comments

View tracker

Bilder från helgen
Hittade lite fina bilder från helgens festligheter då det stod studentfest bland annat på schemat.

Likes

Comments

- Jag vill flytta till Göteborg.

​Haft en stor kärlek till Göteborg sen jag var tillsammans med Hampus då vi spenderade mycket tid tillsammans på Göteborgs gator. Plus att mina tjejer bor där.

- Jag vill utbilda mig till ambulanssjukvårdare eller barnundersköterska.

​Alltid haft en stor respekt för ambulansen och känt att det har varit ett intressant yrke. Barnundersköterska hade jag även kunnat utbilda mig till då jag älskar att jobba med barn.

- Jag vill flytta ihop med kompis/pojkvän.

​Något jag längtar till är när man ska flytta hemifrån och ihop med antagligen en pojkvän eller en kompis. Kan inte längta mer till den dagen man får vakna upp jämte sin pojkvän eller att få spendera alla sina dagar med sin bästavän.

​Jag vill bo utomlands.

Om inget går som jag vill eller har planerat så kommer jag vilja flytta utomlands och bo någonstans i världen under en korta period. Bo och uppleva massa nya saker och lära känna massa nya personer.

- JAG VILL TA STUDENTEN NU.

Men det som går i huvudet mest nu är att jag faktiskt tar studenten om ca 7 månader. Att man då är färdig undersköterska och kan göra precis vad man vill. Man kan jobba, resa, flytta och allt där emellan.

Likes

Comments

Killar, krossat hjärta, tappat självförtroende.

Jag har egentligen funderat länge på hur killar tänker när det kommer till tjejer, känslor och allt där emellan. Jag är själv tjej och har många tjejkompisar som jag är väldigt öppna med. Vi kan prata om allt, från det där ligget som man fick i helgen till att prata om den där killen som du trodde var den finaste människan du träffat.

MEN, det sorgliga i dessa diskussioner så brukar det sluta med att man fått sitt hjärta krossat.

Alla tjejer har som en mur som man byggt upp. Man vill skydda sig själv. Skydda sig mot omvärlden. Många tjejer har fått sitt hjärta krossat, sina förhoppningar förstörda. När detta händer tappar man sitt självförtroende. Man frågar sig själv vad man gjorde för fel, vad man hade kunnat göra annorlunda samtidigt som tårarna fylls i ögonen. Man vet att hela världen inte har rasat men man känner så otroligt mycket eftersom att man trodde han var så himla perfekt, han skulle ju vara "Mr.Right". Men när det kom för nära, tog han tillbaka allt han sagt.

Jag kan verkligen inte förstå hur ni killar kan göra såhär, hur tänker ni??

Hur tänker ni när ni säger dem där sakerna som får henne att le i timmar? Hur tänker ni när ni säger alla dem där fina saker som gör att förhoppningarna växer? Hur tänker ni när ni vet att ni fått tjejen på fall och drar?

Varför ska man ens behöva dra ner sina murar, få sitt hjärta krossat, tappa sitt självförtroende för att ni inte kunde hålla det på en lagom nivå. Det är inte okej. Det kommer aldrig bli okej heller. Kan du inte bete dig låt tjejen vara.

Från egna erfarenheter så har jag lärt mig att det inte är mitt fel. Det var inte jag som gjorde något fel. Det var han. Det tog ett tag innan jag insåg, jag behövde ligga och gråta, skrika och tröstäta men jag kom till insikt. Det kommer aldrig vara mitt fel att han valde att spela på mina känslor för sina egna behov. Och detta borde alla tjejer komma till insikt med. Det är inte dig det är fel på, det är killen.

I mina ögon finns det egentligen inga förklaringar för att man gör på ett sätt. Man är väl medveten om vad man gör när man börjar trycka på knapparna. Man kan inte komma och be om förlåtelse efteråt för att man visste redan från början vad man vill komma med saken. Du är en feg skitstövel som har för lite självförtroende för att kunna bete sig i mina ögonen.

 TJEJER. slösa aldrig tårar på killar som gör såhär mot dig. Det kommer aldrig vara ditt fel. Man ska inte sitta och lipa över en karl. Man går ut och hittar något bättre. Kom ihåg tjejer, du är starkare än vad du tror. Väljer han att gå, visa att det var han som förlorade något, inte du. 

Likes

Comments

WORK BITCH, YOU BETTER WORK.

Godmorgon, har ni sovit bra?

Just nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, aldrig varit såhär trött tror jag. Känner att jag börjar bli förkyld samt att hösten verkligen ha kommit nu, tror inte det var mer än 2 grader när jag stod och väntade på bussen. usch. Jag är verkligen en sommar-människa, klarar verkligen inte av när det börjar bli kallt ute. Men men blir mysigt sen när snön kommer och det börjar närma sig julafton och nyår.

Idag ska jag jobba mellan 7-13 efter det ska jag hem och möta upp min mamma. Vi ska nämligen gå bort till stan tillsammans och fixa lite små saker inför helgen men kanske även lyckas få med mig något snyggt hem, men det får vi se. Sen när jag vart på stan ska jag bara hem och ordna lite saker inför fredagens festligheter.

Men uppdaterar senare.


Likes

Comments

Gud vad jag börjar slarva med bloggen, hehe förlåt.

Redan torsdag imorgon, känns som det var måndags nyss. I veckan har jag jobbat så inte riktigt haft orken till att uppdatera bloggen, inte haft någon motivation och har ingen motivation fortfarande men får väl kasta in lite skit inlägg. Just nu så ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska strax gå ut och gå en sväng då jag känner att mitt huvud sprängs av tankar och funderingar om allt just nu. Anyway, imorgon ska jag jobba mellan 7-13, ganska skönt att jobba morgon för det gör att man får tid att träffa vänner, shoppa eller vad som helst på eftermiddagen. Snart så kommer även ett inlägg som kommer handla om krossat hjärta och killar så håll lite extra koll på bloggen. Men nu ska jag faktiskt försöka sova då klockan står på 05.45 imorgon.

Godnatt sov gott.

Likes

Comments

" Blod är tjockare än vatten, så vad säger du kära fuckboy, när den dagen kommer när din syrra är ute och hittar en kille som säger exakt de orden du gjort för att bara få en tjej i säng?

Hon blir krossad och tro mig hennes självförtroende går till botten, för hon tänker. Vad gjorde jag för fel? Vad är felet med mig? Det är då du kommer stötta henne och säga "fuck han", men du har inte tänkt på att de är exakt såhär tjejerna du krossat hjärtan på mår?

Din syrra är en av de i mängden som blir så vilsna att de tillslut stänger ute känslor och är så vilsna i sig själva att de går istället med på att ligga med dessa fuckboys som dig, för att de vill ha din uppmärksamhet. Okej de duger för en kväll, men dom är så vana vid det här laget att dom inte ens tänker på att de är fel. Utan ser det mer som att kunna göra vad dom vill efter en utgång, leka av sig.

Vad leder det till? Jo till att de tillslut blir kallade för slynor av machokillar som dig. Hade du inte försvarat din syrra mot dessa killar om dom börjat sprida rykten om dig och krossat din syrra så totalt att hon inte längre vet vad hon ska göra för att ingenting blir rätt. För hon tror ju som sagt att de är något fel på henne, utseende eller personlighet.

När de då inte duger att gå med på att vara din för en kväll, för då blir hon kallad slyna. Vad gör hon då?

Många tjejer kan relatera till det här, och har blivit krossade av en fuckboy. Så mitt råd till alla er där ute som leker med tjejer, lägg ner. För dagen kommer då din syrra gråter och vill ha dina råd. Vad gör du då? Du har ju gjort exakt likadant som det här svinet som sårat din syrra?

Till er som inte har systrar, ni blir också drabbade. Den dagen ni faller så kommer de vara svårt att få tjejen ni vill ha för hon har hört allt om dig sen tidigare, hur svinig du varit och hur många tjejer du krossat.
Du kommer säga: "Nej, jag är inte sån längre", men tjejer snackar och backar varandra så hon kommer hellre lyssna på alla arga krossade tjejer istället. Så stackars förvirrade fuckboy, sluta innan det går för långt. Annars står du där står du själv och singel."

Detta är skrivet av Rebecka Wigren, kan inte ens förklara hur sant detta är. Kan inte förstå att detta faktiskt är ett beteende som övervägande killar i samhället har.

Likes

Comments