New cap

Älskar nya kepsen. Så himla bra bad-hair-day-grej. Behövde verkligen tvätta håret så det var perfekt att hänga runt i keps tills det var gjort.

Idag startade jag dagen med en runda med hunden. Jäklar vilket väder, sommarvärme ju! Sedan har jag jobbat en stund, flängt runt och lämnat papper, hämtat paket och övningskört. Snart kommer Niklas hem efter jobbet och då ska vi bara mysa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

YSL lipstick - HÄR

Det här läppstiftet är så himla snyggt, visst? Kostar ju en del men färgen är perfekt och hylsan ser så exklusiv ut.

Klicka på länken för att shoppa produkt.

Likes

Comments

Sweatshirt - HÄR / Adidas t-shirt - HÄR / Nike cap - SLUTSÅLD

Fick hem lite grejer från Asos nyligen. Tröjan är minst sagt av oversize modell hehe, but I like it. Tycker det var fett med ribbat på armarna och färgen var grym. Tröjan från Adidas har jag klippt av till crop top modell och blev verkligen svinnöjd med det. Har letat efter denna kepsen, trodde faktiskt att den hade tagits bort från sortimentet men nu är den min. 

Idag har jag mått ganska bra, äntligen. Har faktiskt till och med gått en runda med bästis. Imorgon ska jag till körskolan och sedan får jag se lite vad som händer. Troligtvis ska Niklas hämta mig och sedan ska vi till min mormor och morfar och baka. Nu är det dags att sova. 

Klicka på länken för att shoppa produkt.

Likes

Comments

Nike t-shirt white - HÄR / Nike t-shirt grey - HÄR

Fick dessa snygga tröjor av Niklas i present. Idag klippte jag av dem till crop tops. Perfekt till levi's shorts eller midi skirts när det blir varmare. Glöm inte att prova först och sedan göra en markering vart toppen ska klippas. Toppen kan rulla upp sig lite så klipp hellre för lite än för mycket. Så nöjd!! Sov gott.

Klicka på länken för att shoppa produkt.

Likes

Comments

Prada baby

Dessa väskor alltså....perfektion. Denna modellen är verkligen perfekt. Enkel och praktisk, ser ut som att man får plats med en hel del. That's how I like it!!!

Just nu ligger jag utslagen i sängen. Niklas har precis åkt hem och jag får försöka kurera mig i min ensamhet. Måste plugga körkort tills på fredag så det är lika bra att försöka ta tag i det en stund. Klarar inte att bara slappa en hel dag, även om det kanske är det jag behöver.

Likes

Comments