I helgen kom mamma på besök och sov över lördag till söndag. Vädret va superfint med sol och värme och vi njöt av att strosa runt i Uppsala. Blev riktigt god mat, hotellfrukost och sushi framför mello. Tack mamma för en supermysig helg!

Likes

Comments

Idag blev det första lunchen ute i solen vid Fyrisån här i Uppsala. Tänk vad lite sol kan göra med humöret!
Och så är det fredag! Nu ska jag och Julia iväg och handla så blir det tjejmiddag ikväll med hela gänget! Ser verkligen fram emot det!

Trevlig kväll alla!

Likes

Comments

Hej alla det va länge sen!

I tisdags gick både jag och S länge i skolan så vi sågs hemma hos mig på kvällen. Fick underbara blommor och en chokladask och jag hade köpt en bukett och choklad till honom. Sen lagade vi middag ihop samt efterrätt och myste framför tvn resten av kvällen.

Hoppas alla ni hade en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan! Vad har jag gjort?
- gick på bio med S och såg the passengers, spännande film helt klart!
- pannkaksfrukost mums!
- jobbat och knappt sovit, gått i skola 8-15 sen jobbat 17-22, köttigt värre men heja mig som är duktig!
- läser för tillfället sakrätt som är ganska (väldigt svårt) ä. Vi kämpar på helt enkelt!

Nu hem, klockan är 18 och jag anser mig klar för idag. Snart helg och imorgon fyller lillebror år! Då bär det av mot Stockholm!

Likes

Comments

Hej igen!

Efter tentan hade jag en hel helg fri (hör ironi) som jag spenderade hemma i Stockholm med familjen. Började kolla på skam som jag väntade med pga tentaplugget och såg ut alla tre säsongerna igår, såå bra!

Första veckan på termin 3 var intensiv med nya okända ämnen och saker som skall vara gjorda till varje dag, en riktig tempoökning från förra terminen så helgen var välbehövd. I fredags var jag ute med flera tjejkompisar och hade det superkul! Igår åkte jag hem och chillade med Fia som jag inte sett på länge. Vi hade en toppenmysig dag med massa prat och skratt!

Idag söndag ska jag ner till stan och storhandla för veckan, sen tänkte jag faktiskt ta tag i mitt liv och gå och köpa gymkort och träna. Ser fram emot det!

Hoppas alla haft en skön helg!

Likes

Comments