Efter tentan sov jag någon timme och laddade sedan om. Carro hade middag hemma hos sig som sen övergick till fest. Sjukt kul kväll!

Likes

Comments

Resväskan packad, alarmet ringde vid 6, rejäl frukost, mellis med och sen bussen. Till semester? Nej till tentamen. 8-13 och nu är det äntligen över. Efter att ha pluggat över 1 månad och slitit som ett djur med anteckningar och tentapärm är det äntligen över. Jag är friii! Tills på måndag när nästa termin drar igång hahah!

Det kändes bra och nu ska jag ha en helt fri helg. Åka hem och ta hand om mig. Men först blir det utgång ikväll !

Likes

Comments

I söndags va det tjejkväll hos Clara och hon bjöd på två fantastiskt goda hemgjorda pizzor. Blev mycket prat och skratt!

Likes

Comments

Efter att ha isolerat mig totalt från allt och alla senaste tiden och grävt ner mig i plugg så bröt jag isoleringen när Simon kom upp i helgen och hälsade på. Jag är så nervös för tentan, sover dåligt, stressar, får dålig hy osv så det va nog väldigt bra att ta en dag och göra annat.
Vi tog en långpromenad i lördags när det var fantastiskt vintrigt och fint ute och sen handlade vi middag.

Nu är det bara 2 dagar kvar till tenta och allt går på högvarv. Ska försöka att inte stressa ihjäl mig

Likes

Comments

Kämpar på nu varje dag, morgon till kväll, jag och böckerna, detta fixar vi! Heja alla i tentaträsket!

Likes

Comments

Tills tentan... Hjälp! Flyttade tillbaka till Uppsala idag och gick hjälp av min fina bror. Storhandlat, fixat och pluggat hela dagen. Heja heja!

Likes

Comments