Igår (tisdag) tog jag det lugnt hemma hela dagen vilket va underbart skönt! Till kvällen åkte jag och brorsan in och så åt hela familjen middag på den indiska restaurangen Shanti Soft corner på söder! En stor favorit helt klart. Sen mötte jag min kille och hans vänner som hade varit och ätit så vi umgicks ett tag innan vi två åkte hem.

Idag blev det en filmdag eftersom vädret va så tråkig, sen tog vi en promenad när det sprack upp efter middagen!

Nu ska jag sova! Snart flyttar jag tillbaka till Uppsala och påbörjar höstterminen! Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det sista dagen på sommarjobbet och jag blev avtackad med fika och en liten present! Så snällt av mina kollegor! Efter det blev det lite bubbel på vår takterrass innan jag begav mig till Amanda! Vi åt middag och sen blev det en riktigt rolig utekväll på södra teatern och Berns!

Sov hos Amanda och vi åt en mysig långfrukost, länge sen vi hade sleepover!

Nu är jag påväg hem och resten av dagen blir nog ganska lugn!

Ha en härlig helg!

Likes

Comments

Igår efter jobbet träffade jag min kära vän Gada som jag lärde känna i New York när vi båda va Au pairer! Vi satt ute och åt då det fortfarande var skönt ute! Riktigt trevlig kväll!

Idag är det näst sista dagen på jobbet, har även lite saker inför hösten jag måste ta tag i.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Sommarkvällar när dom är som bäst, med solnedgång, vänner, en picknick filt eller sval sand och hav under fötterna och mellan tårna. Man får tänka på dessa stunder när hösten och kylan kommer.

Likes

Comments

Igår efter jobbet mötte jag upp min fina vän Amanda! Vi hade bokat bord på Ljunggrens i Brunogallerian så vi promenerade dit. Jag har ingen större koll på söder men vilken pärla Amanda visade mig till! Vi satt utomhus på restaurangens takterrass som låg nedsänkt i mitten av husväggar på sidorna. Riktigt mysigt ställe och så god asiatisk mat!

Efteråt promenerade vi runt på söder och Amanda visade hennes andra favoriter av caféer, parker och sen denna fantastiska utsiktsplats! Hade en underbar sommarkväll!

Likes

Comments