I lördagskväll var jag på middag hos min kära vän Amanda som fyllt år nyligen! Fantastiskt trevlig och rolig kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min absoluta favoritrestaurang i Stockholm helt klart! Firade min födelsedag med familjen i efterskott i fredags och njöt av underbart god mat på Supper i Stockholm.

På lördagsmorgonen kom släkten förbi och vi åt frukost tillsammans. Resten av helgen var lugn och jag tog igen sömn efter att ha stressat inför PM inlämningen hela förra veckan. Så skönt att ha det inlämnat!

Likes

Comments

I tisdags fyllde jag 22år!! Blev firad av Simon på morgonen och sen blev det plugg hela dagen. Klockan 18 hade jag blivit bjuden hem till Caroline och jag blev överraskad av mina fina vänner som fixat med drinkar, middag och efterrätt! Efter middagen anslöt sig mer vänner och vi förfestade innan vi gick ut på tisdagsklubb på snärkes! Hade en underbar födelsedag med så många underbara människor som hörde av sig och grattade mig!

Likes

Comments

I måndags firade jag och Simon 2 år! Jag fick en fantastiskt vacker blombukett, choklad och vi skålade i skumpa innan vi åkte ner till stan. Vi åt på en av Uppsalas äldsta restauranger som vi faktiskt aldrig varit på innan. Väldigt mysig atmosfär med tända ljus och fantastiskt god mat! Kvällen avslutades i soffan med ben and jerrys glass! Vår typ av kväll helt klart!

Likes

Comments

Hej!

Fotade inte så mycket eller så bra men helgen har varit jättebra! Var hemma själv i fredags och tog det lugnt. I lördags körde jag hårt på gymmet vilket var välbehövt och jätteskönt! Sen på kvällen var jag bjuden på middag hos fina Clara så hon fixade maten och jag efterrätt! Blev en typ av pannacotta med bär som jag vispade ihop, väldigt gott! Vi umgicks hela kvällen och hade det jättemysigt!

Sen i söndags sov jag ut, städade hemma, storhandlade och sen blev det en runda på stan där jag hittade väldigt mycket fint, blev en uppdatering i höstgarderoben helt klart!

Efter shoppingen runt 15 åkte jag hem till Caroline och köpte med mig en Kanellängd som vi njöt av på hennes balkong i solen! Riktigt härligt!

Senare på kvällen blev jag överraskad av att pojkvännen kom förbi och sov hos mig när jag trodde han skulle hem till sig.

En riktigt härlig helg! Helt pluggfri dessutom. Nu är det en ny vecka och nya tag, hoppas alla haft en bra helg!

Likes

Comments

Reccegasquen (en sittning) avslutar recceveckan varje termin. Nu i höst var den på stocken. Man blir serverad tre rätters middag, alkohol och kvällens toast masters håller tal och spex! Fantastiskt kul kväll och jag är så glad att jag varit fadder. Det är otroligt roligt och man lär känna så mycket folk samtidigt som man är helt slutkörd efter veckan varit!

Riktigt härlig kväll!

Likes

Comments