View tracker

Blev en kort lunchdejt med mamma och pappa i Mall of Scandinavia och vi åt supergoda tapas! En av mina favoriter helt klart, så gott med flera olika rätter!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igårkväll var det dags för Civilrättsgasquen! Riktigt rolig kväll med härliga människor! Temat va studenten så mössan dammades av och fick komma till användning igen.

Den kommande veckan lär bli tung, hemtenta på tisdag, 3 seminarier och jobb. Längtar redan till helgen!

Likes

Comments

View tracker

Mycket denna vecka med plugg och jobb. Gick 9.30-17 idag så va lagom slut när jag kom hem. Har lagat massa mat och fixat så nu är allt städat och mysigt härhemma. Ska ta en varm dusch eftersom det är så kallt och sen krypa till sängs. Godnatt!

Likes

Comments

Freeeedag Gud så härligt!
Tyvärr slutar man 17 idag men men. Jobbade till sent igår (därav eskimåbilden) och det har varit busy hela veckan. Nästa vecka avslutas fordringsägaren och vi går över på sista kursmomentet, arbetsrätt. Måste helt klart börja tentaplugga nu!

Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments

Två bilder från en fantastisk brunch hemma hos oss och förra söndagen när min kära vän Hannah från Tyskland som jag lärde känna i new york var på besök i Sverige och fick komma hem till mig och umgås. Så kul!

Likes

Comments

Halloj!

Länge sen jag gjorde ett inlägg. Hade inlämning förra måndagen så hela veckan va man trött och seg efter att ha pluggat stenhårt. Veckan va relativt lugn och helgen likaså. Fixade god frukost imorse och var nere på stan och kollade butiker. Sen storhandlade jag för veckan så det är klart!

Familjen hälsade på mig igårkväll och vi åt middag ute på ett slott i Sigtuna. Väldigt annorlunda ställe med sjukt goda ugnsbakade pizzor. Dock var jag så hungrig att det inte hanns ta någon bild.

Hoppas alla haft en härlig helg!

Likes

Comments

Skriver PM från tidigt morgon till sen kväll, igår satt jag från 9-19 på juridiska biblioteket. Tog en välbehövd fikapaus med fina vänner runt 16-tiden och njöt av en fantastiskt fin och god varm choklad. Längtar tills måndag när inlämningen är, först då jag kan återgå till att bli människa igen.

Idag är det fredag och jag har satt upp målet att bli klar idag och imorgon rätta och kolla igenom. Ska lägga all energi på det idag, wish me luck!

Likes

Comments