I min lilla studentlägenhet hade jag ingen julkänsla alls så gick in på Clas Ohlson och fyndande en liten fin ljuskrans som fick följa med hem och hängas upp! Ingen ide att köpa så mycket pynt men lite mysigt är det såklart att få upp någonting!

Idag blir det massa plugg i vanlig ordning, mycket ska göras men snart är det ”lov” eller snarare tentaplugg!

Hoppas ni alla får en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag var det inlämning av terminens andra av totalt två PM. Superskönt att det är över eftersom jag kämpat och stressat med det hela förra veckan!

Jag och Julia gick sen och fikade och traskade runt lite i affärer innan jag åkte hem, storhandlade, städade och lagade matlådor. Produktiv dag helt klart!

Likes

Comments

På lördagen under vår weekend till London åkte jag och mamma och mammas vän till Oxford för en dagsutflykt. Väldigt kul att se studentområdena och campus, alla byggnader var gamla och otroligt vackra!

Likes

Comments

Några dagar i London med mamma och att träffa fina Emmy en dag som pluggar söder om London gjorde under för humöret! Att få njuta av en annan stad, utforska, shoppa och äta god mat var helt underbart! Även om dagarna var fyllda med shopping och aktiviteter var det jättebra att få komma iväg och se lite annat. Kom hem med massa nya prylar och mer utvilad och motiverad. Älskar dessutom att få egentid och resa med mamma, det är riktigt kul att få den tiden ihop!

Likes

Comments

Hej alla!

Igår var det kontaktdagen här i Uppsala vilket är en mässa för juriststudenter och framtida arbetsgivare inom yrket. Jag var med och engagerade mig som företagsvärd och fick assistera en byrå under dagen vilket var väldigt roligt!

Mässan höll på 10-15, sedan monterade vi ner allt och skyndade iväg till Stockholms nation där den avslutande banketten hölls! Väldigt trevlig mässa och kväll!

Nu sitter jag med dagens seminarium sen i eftermiddag ska jag på ytterligare en mässa men denna gång om utlandsstudier.

Ha det bra!

Likes

Comments

Trots ruskväder och lätt snöfall tog vi oss ut i blåsten till Tyresö slott! Vi var ute och promenerade i slottsparken ett tag innan vi tog en fika på slottscafét. Skönt med en lugn dag eftersom jag jobbade hela lördagen!

Hoppas alla haft en bra helg!

Likes

Comments