Blev bjuden att följa med pojkvännens familj på skidsemester i Vemdalen förra veckan. Det var kort och gott helt underbart att få komma iväg, få miljöombyte och sjävklart åka skidor igen! Va några år sen jag åkte på en riktig skidsemester. Dom hade hyrt ett superfint modernt hus precis i skidbacken så det va direkt ut i backen varje morgon. Det blev mycket skidåkning (såklart) middagar, monopol i stugan och många varma choklader i toppstugan.

Vill redan tillbaka! Har haft en lugn vecka tillbaka men jag har stressat som en tok inför min presentation imorgon. Wish me luck!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I helgen kom mamma på besök och sov över lördag till söndag. Vädret va superfint med sol och värme och vi njöt av att strosa runt i Uppsala. Blev riktigt god mat, hotellfrukost och sushi framför mello. Tack mamma för en supermysig helg!

Likes

Comments

Idag blev det första lunchen ute i solen vid Fyrisån här i Uppsala. Tänk vad lite sol kan göra med humöret!
Och så är det fredag! Nu ska jag och Julia iväg och handla så blir det tjejmiddag ikväll med hela gänget! Ser verkligen fram emot det!

Trevlig kväll alla!

Likes

Comments

Hej alla det va länge sen!

I tisdags gick både jag och S länge i skolan så vi sågs hemma hos mig på kvällen. Fick underbara blommor och en chokladask och jag hade köpt en bukett och choklad till honom. Sen lagade vi middag ihop samt efterrätt och myste framför tvn resten av kvällen.

Hoppas alla ni hade en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan! Vad har jag gjort?
- gick på bio med S och såg the passengers, spännande film helt klart!
- pannkaksfrukost mums!
- jobbat och knappt sovit, gått i skola 8-15 sen jobbat 17-22, köttigt värre men heja mig som är duktig!
- läser för tillfället sakrätt som är ganska (väldigt svårt) ä. Vi kämpar på helt enkelt!

Nu hem, klockan är 18 och jag anser mig klar för idag. Snart helg och imorgon fyller lillebror år! Då bär det av mot Stockholm!

Likes

Comments