​Några bilder från en lördag i Köpenhamn för ett tag sen. Då var det rätt kallt, vill verkligen åka över snart nu när det börjar bli lite varmare. 

Sitter just nu och äter lunch i min nya lägis som jag flyttade in i söndags. Lovar att lägga upp massa bilder. Ska verkligen försöka börja uppdatera lite mer nu. Få saker som e så kul som att kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg framöver.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åhh jag tror inte ni förstår hur dålig jag är på att plugga disciplinerat. Är helt hopplös. Idag pluggar jag själv eftersom min plugg partner in crime-Emma är i Tyskland och det går så himla dåligt. Är så stressad. håll tummarna för mig på fredag, ska fira något helt sinnessjukt om jag klarar den!!!

Annars då, har haft en jättebra helg. En riktig pangutgång i lördags och en hederlig bakissöndag igår. Skulle mer än gärna befinna mig i New York snart också, precis ett år sedan vi var där nu.

Likes

Comments

I fredags vaknade jag tröttare än planerat. Köpte med mig lunch till mig och mamma och spenderade någon timma i hennes soffa. Försökte hinna med så mycket som möjligt på eftermiddagen (dvs plugga och massa ärenden typ hämta paket osv) innan jag mötte upp mamma, Christian och några fler för vin och middag.

Sen slutade min älsklingar Malin och Pauline jobbet så då gick vi hem till Pauline och drack vin.

Innan vi gick ut och minst sagt slog klackarna i taket. Herregud vilken stökig kväll. Jag toppade mitt shotsrekord, spräckte min telefon men hade väldigt roligt.

I lördags vaknade jag tröttare än någonsin. Fest mer eller mindre tre dagar i rad hade satt sina spår så jag var inte direkt speciellt katig. Pappa och jag rensade förrådet i källaren vilket tog exakt hela dagen. Inte min favoritsyssla i världen men sjukt skönt nu när det är klart.

På kvällen kom Sara och hämtade mig. Vi köpte sushi och åkte hem till mamma och myste i några timmar innan Nicole kom. Efter två flaskor vin drog vi oss till stan och gick ut. Kul kväll men borde lugna ner mig, 4 dagar i rad skojar man inte bort....

Likes

Comments

Kom hem till Linköping i torsdags och mötte direkt upp dessa älsklingar för middag. Saknar dem så här borta. Malin och Pauline mötte upp oss efter de slutat jobbet och de hela slutade med en alldeles för sen kväll och en hel del vin. Väldigt trevligt iallafall. Älskar dessa typer av middagar på vardagarna, när ingen har någon brådska någonstans utan man bara kan sitta och prata i timmar och folk kan komma och gå när det passar.

Har varit hemma under helgen och flyttat (och festat lol) men är nu tillbaka i Lund. Tentaångesten inför första tentan har minst sagt smugit sig på så nu gäller det verkligen att fokusera.. Kämpa Cornelia!!

Likes

Comments

Några bilder från i fredags. Kom till Linköping runt 12-snåret och mötte direkt upp Pauline för lunch på cioccolata. Åt chevrésallad och avverkade 1,5 timme power-catch up innan hon behövde smita till jobbet. Mötte då ist upp Becka och Malin och vi gick och fikade. Väldigt mysigt! Som jag saknar dem.

Mamma och jag skulle ses vid fem och jag som stuckit till Linköping i en inte riktigt middagsvänlig outfit (alltid bra att vakna svinbakis 40 min innan tåget går...) sprang in på gina 5 i 5 och köpte en ny outfit. Blev så klart sen men hann ändå ses och dricka både några glas vin och champagne innan vi mötte upp resten av gänget för middag. Sen gick jag ut och slog minst sagt klackarna i taket. Bra fredag mao!

Likes

Comments

Lite snaps från december-januari. Katja bodde hos mig och vi drack vin, snackade skit och hatade pojkar v a r j e kväll. Åt en himla massa mysfrullisar, var hundvakter, friade nyår och festade lite för mycket.

Likes

Comments

Några bilder från fredagen innan jag flyttade. Jag tror inte ens jag kan förklara hur blandade känslor jag hade. Jag längtade men samtidigt så har jag verkligen världens finaste människor hemma, som jag träffat varje dag hela tiden. Nu vet jag ju att jag trivs här och att allt blev bra ändå, men där och då var det mest som att hela grejen mest var något påhitt, en anledning till att tvinga med alla ut typ.

Likes

Comments

Jag har flyttat till Lund. Antar att de flesta som läser känner mig så det är ingen större nyhet för er men om någon mot förmodan skulle missat det så vet ni nu <3

Det är spännande. Det är nytt, förvirrande, roligt, mysigt, lite ensamt men väldigt skönt. Jag känner en sinnesro jag inte känt på väldigt länge. Jag ska läsa till socionom på Lunds universitet och känner mig väldigt tillfreds med det valet. Ska bli bättre på att uppdatera bloggen också, vet hur mycket jag själv uppskattar att kunna gå tillbaka till bilder och texter från tidigare.

Likes

Comments

Likes

Comments