Header

En sommardag hemma är vad denna söndagen är. Jag vaknade ganska sen och såg att vädret var på min sida så jag sms:ade en kompis o frågade om vi skulle dra till stranden. Vilket vi gjorde. Dock var det inte så vidare lyckat då molnen kom och vi fick cykla hem ganska fort igen haha. Nu har jag legat ute i solen lite till och från men det är inte svin skönt för set blåser en del.

Nog om det ikväll verkar det som jag ska till stranden igen, suprise suprise. Är verkligen där större delen när jag är hemma. Men jag gillar det, jag diggar stranden.

Ska även fixa lite i min lillebrors rum då jag tagit på mig ansvaret att flytta och renovera hans rum... Nej nu kom solen igen, vi hörs!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

PHOTOS
Varning för bildbomb!

Hur najs är inte detta? Så sjukligt vackert! Kom till stranden en kväll och möttes liksom av detta så var tvungen att fånga det på bild. Därför är alla bilder tagna med iphonekameran (6). Men ändå wow, Sverige kan ibland!

Igår var jag nämligen på stranden för att tälta, något som jag velat göra ett tag. Kan väll inte säga att det blev så lyckat så jag stack hem på morgonen och lyckades få några timmar sömn i alla fall. Så idag lär nog bli en ganska chill dag. Solen är framme så jag lär väll gå ut och lägga mig vid poolen snart. Ni får ha en bra lördag, hörs!

Likes

Comments

UNCATEGORIZED
Cornelia L.H.

Tja på er & vääälkommna till min blogg samt det första inlägget! Bloggen är ett ställe jag kommer fota av mig. De flesta skriver nog "skriva av sig" men jag tar så galet mycket bilder som jag bara tar. Jag vill ju använda dem, visa dem samt berätta om dem så bloggen blir nog perfekt till det. Här kommer ni få följa min icke förskönade vardag och lite annat smått o gott.

Jag Cornelia är en 16 årig tjej som om bara några veckor ska börja gymnasiet (!!!). Jag kommer gå natur och har redan räknat med betydligt mindre fritid. Dum som jag är startar jag en blogg nu men det är ännu en anledning. Folk går på gymnasiet men ingen skriver om hur det är, jag kan inte va den enda som undrar och så jag tar helt enkelt saken i egna händer och ränker berätta för er ibland hur det är att gå natur.


Förutom att jag ska gå i skolan vilket ni kommer höra om, är jag en sucker för skidåkning, Málaga, fika, stranden, mat (att äta, inte laga), mode och inredning/design. Så förutom gymnasiet och vardag är det förmodligen det bloggen kommer präglas av. Hope u'll like it, enjoy!!


Likes

Comments