View tracker

Hej bloggen!
Asså förlåt, jag har varit så inaktiv på sistone! Men asså sommarlov är verkligen så skönt och man vill bara chilla och göra vad man vill!
Just nu ligger jag på stranden och blir brun, haha.
Det va i förrgår vi kom hit till Frankrike. Det är fett nice här. Det ända jag gör är att sola och bada! Idag har jag faktiskt köpt två klädesplagg haha! Det ena är ett par jeans i kamouflage mönster och ett svart hoodie utan ärmar och står "just do it later." på den haha! Och innan jag kom hit så har min bästis
@nikeljungström varit på mitt landställe!

Btw hahahha: jag är lite busig, jag la upp 3 BILDER på Instagram idag, hihi! På "correzz_"!

Och nu här i Frankrike har vi varit på restaurang och gått lite på stan! Det är verkligen så varmt så man behöver ta så lite kläder på sig som man kan! Jag brukar gå i min bikini och sen ett par shorts! Ingen tröja, som sagt, det är ssååå varmt!!
Idag och igår har vi hyrt sängar på stranden och vi chillar här i timmmmmar! Så nice!
Haha det låter som att det är första gången jag är här, men nej. Vi har en lägenhet här och vi köpte den när jag bara va en bebis hahahah! Så jag har varit här typ 20 gånger!!

Det här inlägget blev ganska kort och pratar mest om Frankrike, men det får duga för nu!
Vi hörs! Kram på er!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 126 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggen!

Just nu är klockan runt 12:30 så jag tänkte berätta lite om igår (Söndag).

Så igår så kollade jag lite på Fyndiq och hittade massa saker som jag tyckte om. Så vi skulle kolla hur mycket pengar jag har, så jag kunde köpa några saker, men när mamma kolla hur mycket pengar jag har på mitt kort, och då blev jag chockad! 175 kronor kvar!! Jag brukar liksom alltid ha bra med pengar att jag åka och shoppa det jag vill ha, men när jag såg det där, jag bara satt och gapade! Men det som är bra är att, jag fick bra betyg i engelska när vi kollade på SchoolSoft! Så jag ska få 200 kronor! Och om 10 dagar ska jag få 300 kronor! Så jag kommer ha tillräckligt med pengar! Det var ungefär det som hände igår, hahah.

Men nu tänkte jag prata lite om balsammetoden och "the inversion method"! 

Jag har alltid velat ha längre hår än vad jag har, och jag har prövat mycket, men typ inget fungerar. Men i ungefär förrgår så tyckte jag att jag verkligen ska ta tag i det och att jag ska få längre hår! Så jag sökte på youtube efter tips hur man kan få långt hår, och jag hittade! The inversion method!!! The inversion method är när man tar en olja (vilken som helst), man kan ta antingen: Olivolja, Kokosolja eller "Argan oil" (jag använder kokosolja) och innan man ska duscha, masserar in det i hår botten i 4-5 minuter, sen duschar man ut det, och då kommer man till balsammetoden! 

Man kan söka på youtube efter varför vissa slutar med schampo. Men om man ska börja med balsammetoden så måste man göra "en sista tvätt", det är när man köper ett schampo (tex coop´s egna schampo) och tvättar håret en gång till så att man tvättar ur allt smutsiga från håret, och efter man har gjort det kan man tycka håret känns strävt och torrt, men det är för att alla sulfater och parabener tvättas bort av schampot. Sen kan du börja ha bara balsam i håret när du tvättar det! När du gör "The inversion method" och balsammetoden varje gång du tvättar håret, kommer du se att håret växer! Det brukar växa knappt 1 cm per månad, i vanliga fall. Men när man gör balsammetoden och The inversion method så växer det 2 cm per månad!! Jag skulle rekommendera det här till dom som vill ha långt hår, för det funkar verkligen!


Det här blogginlägget blev lite annorlunda men jag hoppas det hjälper er!

Kram!
Likes

Comments

View tracker