Hej bloggen!

Just nu är klockan runt 12:30 så jag tänkte berätta lite om igår (Söndag).

Så igår så kollade jag lite på Fyndiq och hittade massa saker som jag tyckte om. Så vi skulle kolla hur mycket pengar jag har, så jag kunde köpa några saker, men när mamma kolla hur mycket pengar jag har på mitt kort, och då blev jag chockad! 175 kronor kvar!! Jag brukar liksom alltid ha bra med pengar att jag åka och shoppa det jag vill ha, men när jag såg det där, jag bara satt och gapade! Men det som är bra är att, jag fick bra betyg i engelska när vi kollade på SchoolSoft! Så jag ska få 200 kronor! Och om 10 dagar ska jag få 300 kronor! Så jag kommer ha tillräckligt med pengar! Det var ungefär det som hände igår, hahah.

Men nu tänkte jag prata lite om balsammetoden och "the inversion method"! 

Jag har alltid velat ha längre hår än vad jag har, och jag har prövat mycket, men typ inget fungerar. Men i ungefär förrgår så tyckte jag att jag verkligen ska ta tag i det och att jag ska få längre hår! Så jag sökte på youtube efter tips hur man kan få långt hår, och jag hittade! The inversion method!!! The inversion method är när man tar en olja (vilken som helst), man kan ta antingen: Olivolja, Kokosolja eller "Argan oil" (jag använder kokosolja) och innan man ska duscha, masserar in det i hår botten i 4-5 minuter, sen duschar man ut det, och då kommer man till balsammetoden! 

Man kan söka på youtube efter varför vissa slutar med schampo. Men om man ska börja med balsammetoden så måste man göra "en sista tvätt", det är när man köper ett schampo (tex coop´s egna schampo) och tvättar håret en gång till så att man tvättar ur allt smutsiga från håret, och efter man har gjort det kan man tycka håret känns strävt och torrt, men det är för att alla sulfater och parabener tvättas bort av schampot. Sen kan du börja ha bara balsam i håret när du tvättar det! När du gör "The inversion method" och balsammetoden varje gång du tvättar håret, kommer du se att håret växer! Det brukar växa knappt 1 cm per månad, i vanliga fall. Men när man gör balsammetoden och The inversion method så växer det 2 cm per månad!! Jag skulle rekommendera det här till dom som vill ha långt hår, för det funkar verkligen!


Det här blogginlägget blev lite annorlunda men jag hoppas det hjälper er!

Kram!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments