Hello!! Jag och Emelie hade tänkt åka ut med båten igår så vi köpte massa godis osv. Vi hade dock mycket att prata om (då vi inte setts på ett tag), tiden gick och tillslut blev det mörkt. Därför kunde vi inte åka ut med båten. Det var jättemysigt ändå!! Sov även hos Emelie.

Nu är jag Påväg hem efter att ha jobbat lite hos min mammas kille. Alltid skönt att tjäna ihop lite extra pengar. Jag har inte heller fixat ett sommarjobb, så det var behövligt!! Nu ska jag hem och fixa iordning mig för att åka in till stan och förhoppningsvis köpa mig något fint!! PÖSSPÖSS ;*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alva, Emelie och jag

Igår kom jag hem från Afrika på dagen som ni vet och på kvällen var det Coldplay konsert!! DET VAR SERIÖST HELT MAGISKT. Absolut en av de bästa konserterna jag någonsin varit på ;) Har ni chansen att gå på deras konsert tycker jag absolut ni ska ta den.

Haha var dock nära på att missa konserten då jag somnade. I sista sekunden innan min bror skulle åka in till konserten, gick han av någon anledning in på mitt rum. Han väckte mig och jag fixade seriöst i ordning mig på 5 minuter!!

Kvällen blev i vilket fall som helst riktigt lyckad. Nu lyser solen och det är 18 grader varmt så jag tänker gå ut och pressa lite på brännan. PÖSSPÖSS xoxo

Likes

Comments

Har haft en underbar resa, nu bär det dock av hemåt. Vill inte åka men känner fortfarande lite hemlängtan!! Ikväll blir det Coldplay med Emelie, kommer bli såååååå kul. Älskar Coldplay. Kommer bli nice att sova i min egna säng. Vad är det man säger, "borta bra hemma bäst?".

Likes

Comments

Glassarna i Abidjan är DELICIOUS!!

Likes

Comments

Idag var vi på en beach club i Bassam!! Hur fint och härligt som helst!!!

Likes

Comments

Bilderna och videon beskriver min gårdag!!

Likes

Comments

Moi et en afrikansk elefant som jag köpte på stranden. Blev helt fast, tyckte den va riktigt nice!! Den kommer passa utmärkt i mitt rum.

Idag var vi på en jättefin strand i Assinie-Mafia!!

Kan aldrig få nog av dessa palmbilder!!!! Love them!

Likes

Comments

Hejhej! Vädret idag har inte varit på topp, det har varit väldigt mulet men fortfarande varmt. Jag har spenderat mesta tiden i poolen med mina två syskon, ätit massor av frukt och vilat.

Just nu ligger jag i en skön svart solstol bredvid poolen och lyssnar på Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra", samtidigt som jag trycker i mig massa kokosnöt och mango. Boken är otroligt bra, starkt tips!! Jag lyssnar på boken på Nextstory, då alla YouTubers tipsar om den. Testade det gratis för 3 månader sedan men glömde att av prenumerera och fick reda på detta här om dagen. Jag visste alltså inte om att jag prenumererade på Nexstory för 199kr i månaden... Hehe. Nu har jag dock av prenumererat.

Pappa kommer snart tillbaka från ett jobbmöte och då ska vi äta middag. Nu tänker jag fortsätta att lyssna på Thereses bok, PÖSSPÖSS

Likes

Comments

Nya inlägg