View tracker
Postad i: Bilder, Kläder och mode, Livet, Åsikter och tankar, Inredning, Mat

Bonjour,

Bilderna nedan och över är tagna på restaurangen Loulou's som jag och familjen åt på igår. Jag åt en väldigt god ryggbiff, starkt tips till alla Göteborgare. Det jag gillade mycket var att inredningen var så funky och cool, speciellt inne på badrummet. Istället för att det t.e.x. var en spegel över handfaten stod det en text ¨you look fine¨. Jag förstod det som att man inte alltid behöver kolla sig i en spegel för att få det bekräftat att man ser bra ut, alla är fina och unika på sitt eget sett! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: Bilder, Livet, Åsikter och tankar, Q/A

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Frågan är om det går att hitta någon som är mer kvällsmänniska än mig!

Vad är din sämsta sida? Att jag oftast vill ha det på mitt sätt och vis, är bestämd av mig. Har även fått ärva att vara tidsoptimist från mammsen.

Vad är din bästa sida? Är väldigt spontan av mig och bryr mig om mina nära och kära. Är nyfiken, modig och har bra självkänsla.

Vad är det bästa du vet? Att med människor som är så glada att det smittar av sig är något av det bästa som finns. Att nå ett mål man haft är under längre tid är också oslagbart!

Favorit land att besöka? Frankrike och USA!!

Vad är det värsta du vet? Dryga och otrevliga människor, klarar jag verkligen inte av... Att vara stressad är inte något vidare heller.


Sjukaste du gjort? Kommer inte på det sjukaste jag gjort i mitt liv, men det var riktigt kul när jag gick i cheerleading och reste med laget till USA för att tävla VM. Sedan finns det små läskiga saker, t.e.x. har jag blivit jagad av sjuka och läskiga människor... Har även kommit på att en kompis ena förälder var otrogen...


Roligaste händelsen i år? Gymnasiet har varit väldigt roligt, har lärt känna hur många nya trevliga människor som helst och lärt mig mycket. På mitt gymnasium har vi nollningsveckan som går ut på att de äldre nollar oss ettor, det var den mest värsta/roligaste veckan. Hela min vardag har förändrats sedan jag började på gymnasiet!

Ut och festa eller en myskväll? Det beror helt på vilket mood jag har, ibland är jag hur taggad som helst för att gå ut med mina vänner. Medan jag ibland känner för att mysa till det tillsammans med en kompis med god mat, godis och film!

Ditt värsta beroende? Telefonen...


Vad lyssnar du på just nu? Just nu lyssnar jag på Let me love you - Justin Bieber och drömmer mig tillbaka till hans konsert. När jag och min bästis Emelie flög till Stockholm ensamma för första gången och tog oss runt som turister i hela Stockholm, för att gå på Justin. Vi stannade där i tre dagar och upplevde sjuka saker som jag aldrig kommer att glömma, hehe...

Vart vill du helst befinna dig just nu? Hade varit dröm att vara i Maldiverna nu och flyta runt på en uppblåsbar madrass i det magiskt klara och turkosa havet.

Likes

Comments

View tracker

Imorse kände jag för att göra en riktigt god och nyttig frukost, det passade perfekt med hallongröt! Den är nyttig, god och väldigt lätt att göra. Ingredienserna jag använt mig av är fiberhavre, frystahallon, fläderyoghurt, päron, banan, vindruvor, kanel och citron. På bilderna nedan ser ni resultatet! Kram

Likes

Comments

Här om dagen klickade jag hem mig ett par gråa låga Uggs, som kom idag! Jag är verkligen superduper nöjd då dom är hur sköna och mysiga som helst. Köpte dom på Footway för 1897 kr!

Dagens Outfit: Jeans från Diesel, skor från Uggs, Kappa och ny blus från Zara och halsduken är från Asos. Märks det att jag gillar grått? Kram

Likes

Comments

  • Youtube
  • Blogkeen
  • Nouw