App? Snapchat!!

Låt? Intoxicated - New Radio Mix!!! Blir så himla taggad av låten pga många gamla och härliga minnen :*

Skönhetsprodukt? Spraytan alla dagar i veckan, i alla fall nu på vintern. Jag känner mig mycket fräschare och bekväm med lite färg i ansiktet. Men tycker det kan vara riktigt vackert att vara blek på andra!!

Land? USA och Frankrike!!

Sminkprodukt? Älskar naked2 ögonskuggspaletten som halva världen har! Bareminerals produkterna är och har alltid varit några favoriter, samt ett rouge från Benefit som heter Dallas. En riktig höjdare ;)

Outfit? Jag älskar att klä upp mig och bestämma outfits osv. Kanske en härlig blus tillsammans med ett par festbyxor, Isabel marant sneakers, en snygg väska och ett par stora örhängen! Hemma skulle jag säga en deg och slapp mjukis outfit.

Plagg? Jag skulle säga ett par snygga skinnbyxor, då det funkar till både fest och till vardags.


Serie? The O.C!!! The Vampire Diaries & Prison Break!!

Inne eller utekväll? Jättesvårt ju! Skulle välja en riktigt jävla lyckad utekväll med kompisar före en hemmakväll, annars skulle jag förmodligen välja hemmakväll med en bra vän.

Affär? Zara!

Sport? Cheerleading, tro det eller ej så var cheerleading mitt liv en gång i tiden. Jag har tränat cheerleading i 8 år och tävlat Vm i USA.

Nu säger jag godnatt, PÖSSPÖSS!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hellohello,

igår kväll såg jag klart det sista avsnittet av The vampire diaries. Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv över en serie, det var helt sjukt.

Det var bara så sorgligt slut (vill inte spoila) och det kändes så hemskt att jag hade kollat färdigt på HELA serien. Började liksom kolla på The Vampire Diaries för 2-3 år sedan och nu var den helt plötsligt slut. Haha det låter säkert jättetöntigt men jag hatar när man har kollat färdigt på serier.

I alla fall tycker jag att det var en riktigt bra serie. Starkt tips till er som inte sett den!!!

PÖSSPÖSS ;)

Likes

Comments

ACCESSOARERAccessoarer kan verkligen liva upp en outfit och göra den rolig/unik. Det kan tillexempel vara en sjal, ringar, en hatt, ett par snygga solglasögon och eller en snygg väska. You get it.

DE SMÅ DETALJERNA

Varför inte ett par mönstrade snygga leggings istället för ett par vanliga svarta?

Mönstrade leggings kan verkligen liva upp en vanlig och tråkig outfit. Det finns massa olika varianter, prickiga, randiga, blommiga och mm. Man kan även ha leggings under ett par slitna jeans.Jeans med fransar längst ner på byxorna är så jävla snyggt. Jag älskar trenden, den kan absolut göra en outfit mycket roligare!!


Plagg med patches på (brukar vanligtvis vara blommor). Denna trenden gillade jag inte alls i början men nu tycker jag om den.

Haha innan påmindes jag endast av barndomen, när det gick hål på ens kläder och ens mormor sydde på patches för att täcka hålen.

PÖSSPÖSS!!;*

Likes

Comments

Hello!! Nu tänker jag starta en ¨veckans blogg¨ tävling. Det du behöver göra för att vara med är följande...

1. Följa mig här på nouw (om du har nouw).

2. Gilla detta inlägget och kommentera att du är med i tävligen.

Inom 2 veckor kommer jag välja ut den bloggen som jag tycker är bäst och presentera den i ett inlägg. LYCKA TILL!!!;)

Likes

Comments

Nya inlägg