Header

GODMORGON

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen!!

Det blev en mysig hemmakväll för mig och Alicia. Vi har ätit tacos hos mig, sjungit (vilket vi båda älskar), spelat spel och pratat massor. Just nu kollar vi på filmen "College"! Pusspuss

Likes

Comments

Tjohejj, hur är det med er?

Med mig är det bara bra (om någon undrade) hehe. Idag vaknade jag upp på det bästa sättet. Mamma kom in och väckte mig med ett par skor som jag beställde igår!! Trodde dom skulle komma nästa vecka men det gick superfort.

Efter det träffade jag upp Alicia på ett nytt Nordic Wellness gym i Billdal, det var nytt och fräscht. Kommer definitivt träna där igen. Nu har jag precis kommit ut från duschen, tänkte laga mig lite god sallad och kolla Youtube.

Senare bär det förmodligen av in mot stan med Alicia, vi ska kolla om vi hittar något fint nu inför skolan. Vi hörs senare pusspuss


Likes

Comments

Här omdagen träffades jag och fina Frida på en lunch i stan. Vi åt på Wasabi vid kungsport👌🏻

Y U MM I

Likes

Comments

Förra fredagen var jag på HÅKAN HELLSTRÖM!! Kan verkligen inte göra något annat än att älska honom.

Konserten var hur bra som helst!! Nedan finns det en liten video från konserten för er som är nyfikna.

PÖSSPÖSS

Likes

Comments

Gårdagens outfit

Tröja: ?
Byxor: JC
Skor: Val thorens
Väska: Guess
Kappa: Mango

Igår träffade jag @fridaK i stan runt 16:00, vi kollade runt i lite affärer, åt thai och hade det jättetrevligt.

Lite senare kom även Wilma, Emilia och Filip in till stan, då satte vi oss på Le pains uteservering och fikade. Det var väldigt möjsigt!

PÖSSPÖSS

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhej!! Idag ska jag till gymmet, samt fixa swish på Handelsbanken. Tänker även kolla runt i affärer och se om jag kan hitta något fint.

Påtal om att gå till gymmet, gjorde jag ett riktigt långt och bra träningsinlägg för någon vecka sedan som jag kämpade med fruktansvärt hårt. Jag skulle precis publicera det och plötsligt var HELA inlägget puff och veck. Det bara försvann :/

Kortfattat handlade det om att jag inte tagit hand om min träning bra sedan jag slutade träna cheerleading regelbundet. Men nu fan ska jag sätta igång med träningen igen, då och då kommer jag uppdatera er om hur det går osv. Under tiden nu som jag inte tagit hand om min träning/hälsa har jag märkt bland annat hur mycket sämre mitt immunförsvar och humör har blivit. Har lagt in några riktigt motiverande bilder och quotes nedanför, hoppas ni får lika mycket inspiration av dom som mig.

Pösspöss

Likes

Comments

Nya inlägg