Header

Tjohejj!! Hur mår ni?

Själv mår man fint, lite stressad inför ett företagsekonomi prov imorgon dock. Det kommer förhoppningsvis gå fint.

Imorgon är det FRIDAYY = 💃🏽👌🏻! Inga satta planer vad som händer men kommer förmodligen träffa Fridis. Vi hörs senare PÖSSPÖSS🌹💫🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

PÖSSPÖSS 🌹💫🌟

Likes

Comments

Tjena tjena!!!
I fredags gick jag tillsammans med Alicia på partaj. Vi var hos mig innan och fixade iordning oss med varandra, lyssnade på musik, samt tog lite bilder🌟💃🏽

Min fina bästis🌹

Likes

Comments

Me'n Ali (social chey)

Pösspöss💦

Likes

Comments

Sara, Emilia och Ella <3 👸🏻👸🏻👸🏽

Tjohejj, hur har eran dag varit?

Min dag har varit väldigt chill, har mestadels tagit det lugnt efter skolan och kollat på film. På ett sätt får jag en jobbig känsla av att inte göra något ¨vettigt¨ men jag tycker även att man förtjänar några slapp dagar. Haha någon som kan relatera?

En väldigt chockerande och rolig/konstig händelse som skedde idag var att vi skulle ha en konsert inför hela skolan. Vi blev alltså indelade i band för några veckor sedan, för att öva in en låt var som vi idag skulle uppföra idag på skolan. Konserten skulle börja 11:00 och jag skulle gå på toa cirkus 10 minuter innan konserten började (och mitt band var först ut)... Tydligen så började konserten tidigare och allt gick väldigt fort, hehe.

När jag sedan går ut på skolgården redo för att gå upp på scenen, ser jag mitt band stå och spela upp låten inför alla!!?? Jag missade alltså mitt band. Haha blev så brutalt chockad. Ni skulle ba veta hur nära jag faktiskt var på att springa upp på scenen mitt i låten med värsta entrén och börja spela. Men i sista sekunden lät jag bli... Dock rätt skönt att jag missade det :)

Imorgon har jag orientering (fml). Om det är något jag hatar, är det orientering. Har aldrig förstått mig på det faktiskt. Jaja, nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan hoppa i säng.

Puss puss

Likes

Comments

Tjenatjena kom precis hem från gymmet. Tog en liten promenix hem på 30 min istället för att ta bussen (extra poäng?).

Ikväll ska jag träffa empan som är i gbg över helgen. Hon går på Sigtunainternatet nämligen!! Kommer bli supderduper mysigt <333

Likes

Comments

Tjenatjena, igår hade vi en liten suprise middag för Ella som fyllde år på Lou Lou. Det var jättetrevligt och mysigt!!!!

Min mat😋

Sara, Anna och Hanna!

Pusspuss

Likes

Comments

Tjenatjena, idag efter skolan gick jag Emilia och Tintin runt lite på stan. Efter ett tag kom några fler tjejer för att fira Ella som fyller år idag! Vi satte oss på Café Cappuccino, jättetrevligt fik vid kungsport, tipstips. Riktigt gött att vädret levererade idag också.

Vi hörs senare! Många pussar<3

Fina Ella!

Likes

Comments

Tjenatjena, när jag kom hem från skolan levererades ett paket med två nya tröjor. Blev kär i den beiga som ni ser på bilden. Superdupermysig är den.

Just ni tar just en paus från allt pluggande. Imorgon ska jag nämligen skriva sista delen på mitt juridik prov!! Ska bli så fruktansvärt skönt att få detta juridik provet avbockat på listan.
På tal om plugg fick jag en fråga om jag skulle kunna göra ett inlägg med mina "bästa plugg tips" och det kan jag absolut göra!!

Utöver det är det FREEEDAG imorgon<3 Wopwop, ska äta ute med några tjejkompisar så det kommer bli mysigt. Hörs senare, PUSSPUSS ;)

Likes

Comments