Every day stuff

Jag hoppas att ni alla haft en bra helg, oavsett hur ni har spenderat den. I fredags bakade jag och mamma en massa gott. Pepparkakor, polkabräck och pepparkaksbrownies. Jag har aldrig gjort browniesarna innan med de blev så sjukt goda.

Igår på julafton hade vi först frukost med gröt här hemma, min storebror och hans flickvän kom över eftersom de inte ska vara med oss senare. Sedan på eftermiddagen åkte vi över till pappas släkt och var där resten utav kvällen. Vi kollade på Kalle, åt julmat och öppnade julklappar. Jag är så nöjd med de jag gav och fick!

Just nu sitter jag och kollar på lite serier och gör inget speciellt, är så sjukt trött av någon anledning. Snart ska vi äta tacos och jag är hur taggad som helst!!

Likes

Comments

Every day stuff

Just nu sitter jag på mammas jobb då jag följde med henne hit efter vi har varit hos tandläkaren. Ska skaffa tandställning så idag kollade dem mina tänder men fick besked som jag gärna hade sluppit, aja det blir bra till slut!! Jag ska även gå runt lite på stan snart och kolla efter julklappar, har typ inte köpt en ända och julafton är nästa vecka? Bra framförhållning där!! Btw det är så skönt att jag inte har några mer prov och inlämningar nu innan jul, så kan spendera kvällarna framför Skam. (Mainstream I know men så galet bra serie!)

Likes

Comments

Every day stuff, New in

Det var några dagar sen nu! Dagarna har mestadels bestått av plugg och jag har inte haft något att blogga om.

Nog om det, idag har jag och mamma varit på julmarknaden på Rosendahls trädgård. Äälskar att gå på julmarknader haha, så sjukt mysigt!! Sen har vi kikat lite i affärer, måste bara säga att Sthlm är så galet fint med alla julbelysningar. Men jag fick med mig en kashmir mössa från Mango som ni ser på bilden. Den är verkligen superskön och jag var i stort behov av en mössa då vi bor i Sverige. Jag såg även Schulman-familjen på NK?? Hur coolt?! Jag tycker att det var lite coolt i alla fall ;-)

Likes

Comments

Every day stuff

Igår var jag på öppet hus med Lina på Värmdö gymnasium. Det kändes som en bra skola, men just nu har jag inte så mycket att jämföra med eftersom det är än så länge det första öppet hus jag varit på.

Idag har jag haft tyska prov och det kändes bra. Men läraren kom 10 min sent till lektionen (???) så vi hade mindre provtid, you had one job liksom haha.

Men nu måste jag plugga till ekonomi provet som är på fredag, otroligt otaggad...

Såhär brukar jag och Lina sitta innan lektionen haha. ;)

Likes

Comments

Every day stuff

Sitter just nu och äter på min smoothiebowl och kollar på Youtube. Idag har jag inte mått bra, jag känner att stressen och pressen tar över mig... skulle varit med kompisar idag men jag kände att det blir en hemmakväll istället med naturgodis och framför film. Myys, jag känner att jag behöver lite tid att bara vara. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika runt lite på datorn om jag kan hitta något eftersom det är Black Friday. Btw vad jag är duktig som börjat blogga igen hihi!!

Likes

Comments