Kläder och mode, Livet

10:59, Oherregud, om ni bara visste. Planerna för dagen stämmer inte längre. Jag uppdaterar er när jag får tiden..

Godmorgon, godförmiddag! Mår ni bra? Jag mår bara bra. Skolveckan var skön och gick snabbt då vi hade studiedag i torsdags. Igår rullade skolan på bra och efteråt tog jag det väldigt lugnt här hemma. Runt fem tiden fick jag ett ryck och jobbade en sida i matteboken och efter det tog jag mitt pick och pack och drog till Ellen. Där åt vi tacos och hon sminkade mig. (Måste lära mig att sminka mig!! ) Runt 20 tiden drog vi till ett litet partaj. Det var kul. Inte så mycket folk och jag spenderade nästan all tid med Ellen och Bella vilket var mysigt. Runt 23 kom det en hel drös med människor och festen började på riktigt. Då åkte vi faktiskt hem, och det kändes väldigt bra. Tog ändå steget att göra något en fredagkväll så att stanna till 23 var framsteg.

Planen för dagen är, träning, gå på stan & myskväll. Puss & hej leverpastej (hur sjukt att jag har börjat säga så till mina lärare??!!! Måste sluta, men det är mitt nya hejdå)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet, Q/A

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Klockan 9.30 en söndagmorgon är det stillsamt och skönt. Men skulle nog säga att jag gillar morgonen bäst alla dagar i veckan.

Vilken är den bästa veckodagen?
Fredagar (efter klockan 14 )

När går tiden som snabbast?
När man gör något riktigt roligt

När går tiden som långsammast?
När man längtar efter något.. Att komma fram när man åker bil, när kompisen ska komma, eller när man har 40 min kvar att jobba innan man slutar

Hur länge tar det för dig att sminka dig?
5-10 minuter cirkus

Äter du fort eller sakta?
Herregud jag äter alldeles för fort!

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
På att umgås med min familj och vänner.

Vad gillar du minst att lägga tid på?
Plugga (om det inte lönade sig), läsa en tråkig bok, mest skolrelaterade saker. Tråkiga saker

Var ser du dig själv om tio år?
Om tio år är jag 27, ska fylla 28. Det hade varit kul om jag bodde med mannen i mitt liv och hade ett riktigt kul jobb, men jag vågar faktiskt inte ha så höga förhoppningar. Färdig pluggad vill jag vara i alla fall.

Likes

Comments

Livet

1. Mattelektionen var alldeles för tråkig och ointressant. Mycket roligare att ta kort på hjärtan man har målat på händerna. Friend goals 😝 !!

2. Bild från väderappen imorse. WOW. Idag har det verkligen varit hur fint väder som helst och det ser ut att hålla i sig. Me like!

3. Fyra veckor kvar till min klipp- & sling tid. Nu spånas det idéer. Tror nog jag går back to blonde. När jag tittar tillbaka på gamla bilder ser jag att jag passar så mycket bättre i lite ljusa slingor. Det ska även klippas av en hel del.

4. Tisdag till Onsdag var jag och Clara ensamma hemma. Vi passade på att sova i mamma och pappas säng och myste runt här hemma. Väldigt mysigt men föredrar att sova i min egna säng.

Sådär ja. Lite snapshots från denna vecka. Och ännu är veckan inte slut..

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet

Idag har jag studiedag. Det kunde inte komma vid en bättre tidpunkt. Verkligen så skönt och välbehövligt. Jag har sovit så dåligt varje natt sen i Fredags så att bara få ligga och dra sig i sängen var precis vad jag behövde. Dessutom tänker jag inte spendera min dag med studier utan mer ta det lugnt.

Imorse började jag dagen med att koka gröt och kollade på senaste avsnittet av ung & bortskämd. Nu tänkte jag träna i någon timme och sen senare idag ska jag faktiskt till skolan trots ledigheten. Helt fruktansvärt, jag vet. Men det är ett möte som förhoppningsvis kommer ge mig mycket då jag just nu står på ostadiga ben.

Puss och kram!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Kläder och mode

Såhär mitt i veckan slår klädpaniken till. Måndagar och tisdagar klär jag mig skönt och bekvämt för att börja veckan lugnt men nu är det dax att lägga ner lite mer tanke. Jag önskar att jag bara kunde sälja precis ALLT i hela min garderob och börja om på ruta ett. Det hade varit så kul och jag hade klätt mig så som jag vill. Drömma kan man alltid.

För övrigt så är jag idag riktigt nervig. Har inte sovit bra (vilket jag inte har gjort sen i fredags?!) och idag väntas en svenska debatt. Jag känner att jag har noll koll och när någon säger emot mig kommer jag lägga ner. Ingen argumenterande egenskap hos mig :(( Wish me good luck!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Kläder och mode

Jag skäms nästan över att erkänna detta, MEN jag har fått upp ögonen för skorna jag innan har bojkottat som mest. Isabel Marant skor.. Den låga varianten. Priset svider men wow så snygga. Jag är fullt medveten om att alla i min närhet hatar dem, men det hejdar mig inte. Det finns så mycket snygga outfits med dessa skor! Dessutom är skorna med knäppe bara för snygga (och dyra), väskan är en dröm och ett snyggt skärp vill jag så gärna ha.

Sjukt vad dyrt detta ska vara..

Likes

Comments

Livet

Välkommen Måndag! Ny vecka... nya tag? För att börja er vecka på bästa sätt skulle jag varmt rekommendera er att lyssna på Zara Larssons nya album. ALLA låtar är helt otroligt bra och jag har snart spelat sönder dem allihop..

Jag har faktiskt träffat denna svenska drottning då vi bodde på samma hotell i Karlskrona. Hur sjukt? Dock var det flera år sedan men hon var en idol redan då. Wow.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Djupare tankar

När det inte längre går att älska något man älskar? Vad gör man då?

Jag började på friidrott när jag gick i 6an. Jag var världens osäkraste människa och hade precis fått en ny kompis. Det var hon som tog med mig till friidrotten och där fastande jag. Till en början skämdes jag, jag ville inte att någon skulle kolla på mig när jag sprang, gick över häckar eller liknande. Men jag växte med tiden och det blev roligare och roligare. Vi var ett gäng på ungefär 10 stycken, födda 00/99. Hur drömmitt? Att gå på träningarna var något av det bästa som fanns och det fanns alltid någon att skratta med. Vi åkte på läger och jag sov borta i mer än 2 nätter för första gången. Jag växte något otroligt mycket i mig själv. Tillsammans hade vi riktigt kul och några av mina absolut bästa minnen är ifrån friidrotten. Stockholms resan, när vi åt thaimat, bra lagtävlingar och liknande. Känslan av att vinna en stafett, att få springa ett 200m lopp eller att få hoppa över 4 meter...

Jag minns så väl när jag började bli duktig. När jag vågade visa mig stark och när jag utvecklades i raketfart. Tränare från andra städer berömde min löpteknik och tränaren la mer fokus på mig. Jag var riktigt bra. Det var jag verkligen, nu när jag tänker efter. Men ju längre tiden gick var det fler och fler som slutade och jag tappade intresset. Tävlade inte längre och alla andra i min åldersgrupp tränade som svin vilket bidrog till att jag inte längre var sådär bra. Min löpteknik är fortfarande kvar och jag får ofta beröm, men styrkan inom mig försvann med blåsten. Som sagt, fler och fler slutade. Och nu idag, sen i somras är det bara jag kvar. En av oss tio är kvar. Och det är jag.

Ensam är inte stark. Och lilla jag som är så stel klarar inte av ensamheten. Att bjuda på mig själv går inte, det finns en spärr och det blir så svårt att passa in bland alla utåtriktade glada friidrottare som fortfarande tränar. Jag hoppar över träningar hela tiden. Jag prioriterar det inte. Och det är så hemskt. För innan varje träning blir jag nervös och på senaste tiden har jag alltid sagt "detta blir min sista träning, sen slutar jag". Men när jag väl är där känner jag mig som världens gladaste människa. Jag sprudlar. Alla negativa tankar släpper och hela min värld blir så mycket bättre. Jag mår bättre, jag sover bättre och jag presterar bättre. Träning är världens bästa medicin.

Jag älskar det något otroligt mycket. Det gör jag verkligen. Men det går liksom inte. Det går inte när jag inte längre känner att jag trivs. När jag helst av allt vill träffa någon och bara prata ut med, men så slår det mig, det finns ingen där att göra det med. Jag vill inte sluta. För friidrotten har byggt upp hela mig, i alla fall en stor del. Och det gör mig lycklig i det olyckliga. Det får mig att känna mig bra, till och med bäst. Men det får mig också att känna mig dålig, sämst. Vad gör man. Kommer motivationen och glädjen tillbaka?

Likes

Comments

Kläder och mode

Är ni som jag och fortfarande blir glada när H&M katalogen ligger i brevlådan? Jag sätter mig alltid och gör hjärtan vid kläderna jag gillar och sen visar jag mamsen. Så har det alltid varit. I år tycker jag att dem har tagit ett stort steg i rätt riktning och jag vill klicka hem en hel del.. Jag måste verkligen åka iväg på en liten shoppingtur. Vill ha nytt!!

Dessa byxor till höger är så så snygga!!

Likes

Comments