Livet

Favoritplatsen, min säng. Jag sov faktiskt i denna sängen som 3åring, förstår ni vilken prinsessa jag måste ha varit som hade en så här stor fin säng fylld med gosedjur? Den är min för alltid.

Hyllan över sängen. Där får min hatt ligga och även en liten tavla.

Min fina fåtölj. Tyvärr används den inte, men snygg är den. Ibland kan någon sätta sig i den men det händer inte ofta. Dock har jag aldrig använt den som en "släng kläder på stol" vilket nästan alla verkar ha. Här ska det vara kliniskt rent.

Mitt bruna, vackra skrivbord. Ibland vill jag kasta ut det och köpa mig ett vitt för att få ett vitare rum, men det är charmigt på sitt sätt. Gammalt, använt i flera år och nu har lilla jag fått det.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet

Godmorgon fina läsare! Det har kommit mer snö och jag tycker det är otroligt fint. Tyvärr känner jag mig väldigt fast i detta snö väder. Kommer liksom ingenstans men brukar ändå inte göra något på Söndagar. Planen för idag är att öppna matteboken och kanske göra några tal, annars så ska jag bara mysa. Jag vill inte tillbaka till skolan imorgon..

Imorgon har vi förstahjälpen kurs i 2 timmar, så vi missar lite lektioner. Bra kurs men jag brukar aldrig få till det, eller det känns som jag gör så fel.. Bra med en övning då. Sen på tisdag ska jag ta hand om en 9a som ska skugga oss en hel skoldag för att se vad samhälles programmet innebär. Tycker lite synd om dem som får följa med en Tisdag då det är en riktigt lång och seg dag.

Nu ska jag kolla på två väderprognoser som vi har i läxa, ha det så bra.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet

Var ute på en promenad med Nemo

Tränade med friidrotten på gymmet

----------------------------------

6 bilder från dagen. Ni kan föreställa er en bild på min säng nu för det är där jag kommer spendera resten av kvällen. På träningen körde vi TRX vilket jag gillar starkt. Det ger så mycket. Dock är mina armar som kokt spagetti. När man står där och det är speglar överallt ser man sig själv i alla sorters vinklar och jag skäms nästan över mina armar. Så himla små. Haha. Dax att satsa lite på armar och inte bara köra ben. Men ben är ju så kul.

Nu ska jag krypa in i duschen och sen dra på en ansiktsmask. En riktigt mysdag.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Kläder och mode

Jag är så otroligt inspirerad för vårmodet. Det behövs bara fyllas på en hel del nya kläder men jag känner lite såhär. Nu eller aldrig. Jag köper nästan aldrig någonting så varför inte bygga upp min garderob nu när jag kan använda mina pengar? Varför bara spara och spara när jag är i stort behov av lite nytt? Mina utgifter står inprincip på 0 och inkomst har jag, varför vågar jag inte spendera?

Likes

Comments

Livet

Fridays are my favorite.

Hur himla jätteskönt är det att vi nu slutar 13:50 istället för 15.20 på fredagar?!? Måste vara den bästa schema förändringen. Dock är min favoritkurs kommunikation bara två gånger i veckan nu så det är lite tråkigt.. Skolvecka gick fort eftersom vi började i Onsdags men alltid skönt med helg såklart.. Känner mig redan skoltrött.

Planerna för helgen är få men idag ska jag fika med en saknad vän och imorgon ska jag träna med friidrotten. Pepp på livet!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet

Smink hit och smink dit. Det har börjat intressera mig mer och mer. Jag är dock väldigt dålig på smink och att sminka mig. När jag har lagt på lite concealer, puderfoundation och bronser får jag ändå höra, "ska du inte sminka till dig lite idag?" , "du har inget smink nu va?" Haha ja ni fattar min nivå på smink.

Men jag tycker det är snyggt med sminklooks som är neutrala och inte för mycket. Där man ser fräschare och piggare ut, utan att se kladdig ut. Mitt tips, om ni vill ha tips ifrån mig är: Ta lite concealer och sätt det med ett puder eller varför inte lite puderfoundation. Svep på lite solpuder alternativt bronser och fyll i ögonbrynen lite lätt. Dra på ett läppbalsam och lite mascara. Voila! Du är klar.

Självklart får man göra precis som man själv vill och jag tycker det allra snyggaste är att vara helt osminkad, då får man liksom en bild av människan, om ni förstår hur jag menar..?

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Djupare tankar

"Men skryt lite mer Cornelia?"

Text från 21 November -16

"Nej man kanske inte alltid kan få ett "bra kämpat Cornelia" men ibland är en klapp på axeln eller ett peppande ord det enda man behöver. För när träningen går skit, när man inte längre orkar behövs det lite pepp för att orka springa den sista varvet. Jag kanske inte är bäst just den dagen, men bara ett litet ord betyder så mycket.

Samma sak gäller skolan. Provet kanske gick skit, men om läraren bara kan le och säga att det var bra det jag svarade på. Det var bra att jag försökte, att jag alltid är aktiv på lektionerna och att jag hade pluggat, även om det denna gången inte lönade sig.

För att misslyckas en gång betyder inte att man är dålig. "

Text skriven precis nu, klockan 20.42 ->

"IIIIH jag är så lycklig. Ni vet, det kittlas i benen och jag ler åt allt och alla. Jag borde gått in i duschen för längesen men jag vill bara skriva av mig. Jag har redan skrivit i min glittriga bok, men en glad dag förtjänar en plats här också.

Träningen gick sådär underbart bra. När benen bara flyger fram och du känner dig lyckligast i världen. Snabba fötter och hopp stod på schemat och redan där blir jag helt varm inombords. Det är något jag kan. Vi körde lite mångsteg och komplimangerna om att jag var bra värmde. Vidare till en annan övning, min favorit. Låga, låga häckar som får längre och längre avstånd mellan sig som man sedan springer igenom. Kul. Vi sprang igenom de flera gånger och tränaren kollade på oss riktigt noga. Efter ett tag får vi stanna och lyssna. "Det finns en här som gör det riktigt bra och det är Cornelia, hennes armar går riktigt fint" Hur glad blir man inte? Jag lyste av lycka och fick sedan springa igenom en gång när alla skulle kolla på just mig. För wow vilken känsla att få känna sig bra på något, till och med bäst. Klapp på axeln Cornelia, du kan bara du vill. Keep that in mind.

Likes

Comments

Livet

Idag ringde alarmet för första gången på länge. Back to school. Första lektionen är tyska och om jag måste skriva en text på tyska det första jag gör startar denna termin som en mardröm. Var nämligen sjuk när alla andra skrev och antar att läraren vill se vad jag kan också..fy.

Annars då, jag ska nog överleva denna vecka. Bara tre dagar men usch vad jag inte är pepp. Kämpa med mig!

xx Cornelia

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet

1. Smink jag vill köpa

2. När jag var och åt på pinchos med E&E. Världens underbaraste kväll

3. Fin solnedgång/uppgång utanför fönstret

4. En skev bild från nyår. Älskar bilden så, så mycket eftersom det finns en liten story bakom den

5. Världens bästa hund som alltid ligger på filten på min säng

6. God "plockmat" vi åt för rätt längesen

7. Testade lite svarta outfits. Pälsjackan är bara för skön

8. Vid jul får alla treor julpynta och det är så himla fint. Skåpen är inslagna, pynt i taket och julmusik från stereon.

9. Pappa och Clara när de sa godnatt. Såg så mysigt ut med händerna.

-------------------------------------

Dagen till ära har jag (trumvirvel) inte gjort någonting. Lovet har varit väldigt segt nu det sista och jag har inte fått mycket gjort. Eller idag tog jag mig faktiskt ner till stan för lite spännande grejer. Ni lär märka vad det är senare. Kanske i februari, mars?

Imorgon är det dax att gå tillbaka till skolan och jag vet inte vad jag känner. Ska bli härligt med lite vardag igen men vem orkar all stress? Inte jag i alla fall.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments