Djupare tankar

Och så kom kallelsen. Magnetröntgen. In i ett trångt rör i 40-90 minuter (okej tack min korsbandskompis, det kanske bara tar 30!!) och ett bombade ljud runt omkring. Självklart har jag googlat alldeles för mycket och fått fram skräckhistorier. Hur klaustrofobin blir 1000 gånger starkare och hur paniken stiger. Sen finns det också människor som sprider en god ton, att huvudet får plats utanför om man är 1.70 lång, jag är 167.. Nästan där. (tack korsbandskompis igen, huvudet är utanför, tror jag!!) Och att tiden springer iväg. Jag vet att jag lider av någon slags klaustrofobi då jag inte klarar av hissar, flygplan, trånga utrymmen och platser med mycket folk mm. Så hur ska detta gå. Sen skrämmer det mig av att bara veta att jag måste ha en sjukhusrock. Det kom tydliga beskrivningar på papper hur jag ska förbereda mig innan. Skönt att man får ha sina egna trosor iaf :P Allt bara snurrar. Jag är rädd. Jag vill kunna gå nu. Hade jag inte haft en stark kämparglöd någonstans här inne i huvudet hade jag kollapsat i en hög av deprimerande tankar för längesen. Ska vi byta huvud? Psyket är trött. Skolan är fruktansvärd just nu och samtidigt som jag försöker kämpa mig igenom allt arbete med en positiv inställning tar det stopp. Orken är slut. Det enda jag gör är att vila, men när tankarna går på högvarv non stop kan man inte bli utvilad.. Om jag inte kan gå inom två veckor och behöver ligga hemma när inprincip alla 99or jag känner ska på 18års partaj.. då.. nej jag vet inte ens. Jag vill inte veta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kläder och mode, Livet

En vårdtrend att haka på? Hmmh inte något för mig tyvärr. Nästa vecka skulle jag ha haft en redovisning om just mode på ungefär 5 minuter inför klassen. Det kändes alldeles för obekvämt, tyvärr. Så nu ska jag stå och snacka träning, närmare bestämt löpning. Hoppas någon orkar ha ögonen öppna för det. Eller nej förresten, hoppas alla sover så jag slipper bli nervös.

Idag började jag 9.20 och slutade runt 11, vilken dröm. Mitt glamorösa taxiliv är dock tyvärr(?) slut och jag får nu tigga skjuts av mina snälla klasskompisar och mina föräldrar. Snart kan jag nog cykla. Inte i uppförsbackar men på raksträckor. Livet är rätt fint ändå. Man glömmer bort det ibland. Speciellt i dessa tider när plugghögen är högre än Kebnekaise och när sjukhuset skickar läskiga brev.

Likes

Comments

Q/A

Har våren börjat som du tänkt dig?

Verkligen inte! Korsbandskadan var inte beräknad

Hur såg ditt liv ut förra våren?

Jag startade med en trip till Danmark i Mars. Sen hade jag vrål mycket i skolan men i slutet av våren spenderade jag dagar på sjön och hade myskvällar med vänner ute på terrassen.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?

Då skriver jag prov så pennan glöder men jag tror också jag är mer taggad än någonsin. Bal, karneval och sen student. Nästa vår blir nog helt underbar!

Vad önskar du dig i vår?

I vår önskar jag mig mycket sol, glädje och lite snygga kläder

Föredrar du våren eller hösten?

Våren <3

Tre saker som stoppar vårkänslorna?

Haglet som infinner sig varannan timme, det alldeles för kalla vädret & att jag inte kan cykla ute i vårsolen

Har du några sommarplaner?

Japp, jobb och resa till Malta bland annat

  • Filed under: Q/A

Likes

Comments

Livet

Måndag: NP i tyska & idrottsprov. Ska bli skönt när dagen är över

Tisdag: Gruppträning hos sjukgymnasten + mätning om jag kan böja knät mer (taggisshhh!!)

Onsdag: Slutar 12.20!! Plugga matte..

Torsdag: Matteprov (om vi ej lyckas strejka på tisdag och skjuta på det). Krama sönder min lillasyster som drar till Tyskland på fredag. Kommer vara en sån där jobbig "mamma-syster" som kollar igenom hennes packning, ger tips och råd.. Allt för att hon ska ta det lugnt och samtidigt få en toppen resa! Tysklandresan är något av det bästa jag gjort i livet <3

Fredag: Gå upp tidigt och hejdå-krama Clarisen. Ta det väldigt lugnt så jag är pigg i både kropp och knopp tills helgen.

Lördag: Jobba från 8-15. Har inte jobbat där sen i februari så är riktigt nervig.. kan inte heller gå från personalrummet till kassan, så får väl ta min krycka och njuta av min walk-of-fame. Nejmen, alla glor. O kan tänka mig ännu mer blickar när personal kommer med kryckor.

Söndag: Öva inför mitt svenska tal (buhu), och fira VALBORG!!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Q/A

Nämn något som gjorde dig glad idag: Emelie, blir alltid glad av att vara med henne.

Vad gjorde du kl 08 i morse? Låg i sängen och kollade på mobilen

Vad gjorde du för 15 min sedan? Jag satt på samma ställe som jag gör nu och läste bloggar.

Vad har du druckit idag? Vatten

Vad var det senaste du åt? Marabou Oreo.. Skulle inte äta mer choklad jag vet, men den kostade bara 10kr.. hehe.

Vad var det senaste du köpte? En concealer på stan i förmiddags

Vad är det för väder hos dig nu? Mulet men fortfarande ljust

Sover du tungt? Nope, vaknar väldigt(!!) lätt.

Vad ska du göra härnäst? Äta kvällsmat <3

Humör just nu? Otroligt trött men glad och lycklig. Har dock ont i magen (som vanligt, tyvärr), varför kan inte magen bara bli bra?

Sommarplaner? Umgås med mina vänner och speciellt Ester så mycket som möjligt. Sen jobba, åka till Malta och fylla 18!! Kanske en operation i värsta fall. Men det försöker jag förtränga.

Vad längtar du mest efter just nu? Att få slänga kryckorna, jag längtar så jag spricker.

Jag är ledsen för den lite sämre uppdateringen. Jag orkar inte. Nästa vecka släpper jag lite på det, ingen press, ingen stress. Anledning? Bildbrist, inspirationsbrist & skolan dränker mig i plugg.

  • Filed under: Q/A

Likes

Comments

Djupare tankar

Hur svarar man på frågan jag får ställd varje dag nu för tiden? Hur svarar man när det varken är bra eller dåligt. För visst kunde det vara värre, mycket värre. Men det kunde ha varit bättre, mycket bättre. Ja hur är det? Personen små glor på mitt knä. "Det är bättre". Bättre än vaddå? Ja men fy vad hemskt det måste ha varit, hur är det egentligen? "Jo men det är okej". Men okej låter fruktansvärt dystert. För mitt huvud är piggt. Eller ibland spårar tankarna men jag är glad. O jag kan nästan gå, så det är som sagt bättre. "Det är bra" Ler. Nej det känns också fel. För helt bra är det ju inte. Vad svarar man?

Hur går skolan? Det går bra, tror jag. Jag läste en text om gymnasietiden och jag ville nästan gråta. Prestationsångest dag in o dag ut. Nervositet varje dag. De nästan två åren jag har gått på gymnasiet har bestått av nervositet. Och nu ska vi hålla ett argumenterade tal, och ha diskussioner. Jag mår dåligt. Att prata inför klassen, eller grupper där jag inte är bekväm är det absolut värsta. Det är så fruktansvärt läskigt. Men varför det? Självkänsla? Hihi.

Hur är det med er? Ska vi små flina och titta ner i backen. Fint väder idag, ska vi prata om det?

Förresten! Min mobil startade sen igårkväll och jag hade en jättemysig fredag. Dessutom läste jag att Zlatans korsband är av?! Verkligen jättetråkigt för honom men nu känner jag hopp. Nu är jag inte ensam.

Idag vet jag inte vad planerna är, men jag är redo för nästan vad som helst <3

Likes

Comments

Livet

Här ovanför skulle ni egentligen få ta del av min outfit idag + bättre bilder på håret men icke sa nicke. Min mobil valde precis att ta sitt sista andetag och dö för en stund. Jag hoppas att det är för en stund, men detta hände min syster för ett tag sedan och då behövdes telefonen skickas in på lagning. Jag orkar inte!! Nu är fredagen förstörd och jag vet inte vad jag ska göra.. Tänk om alla bilder är borta.. alla minnen. Nej usch. I-landsproblem, jag vet, men en telefon är verkligen så viktig..

Förutom det så har dagen varit bra. Kände hopp för kursen webbutveckling för första gången i hela mitt liv men däremot var matten en mardröm. Eller vi gjorde ingenting, men inför prov vill man ju faktiskt jobba.. och förstå. Vi får se vad som händer resten av eftermiddagen och kvällen. Att ta kontakt med vänner gick upp i rök. Kul.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Kläder och mode

Skor med kardborreknäppning är inne nu till våren och jag tycker det är sjukt snyggt!! Du slipper knyta och det går snabbt att ta av och på. De med ormmönstret är bara för coola!! Lite som när man var liten, fast snyggare.

En scarf! Volla, kolla" Outfiten är räddad. Du kan ha den till en snygg frisyr, som en "halsduk", en accessoar på byxorna eller varför inte hängande på väskan? Var hittar jag snygga men inte för dyra ? Jag vill HA!

Likes

Comments

Livet
FÖRE:
EFTER:

Äntligen lite kortare hår igen!! Känns så bra. La även i lite ljusa slingor, det syns inte så jättebra men bilder ger inte en rättvis färg. Ni lär se bättre i kommande outfitinlägg. Jag är i vilket fall som helst nöjd med resultatet och känslan av att borsta igenom nyklippt hår är magiskt.

  • Filed under: Livet

Likes

Comments