Här kommer en super enkel och god Smoothie som passar lika bra till frulle som till mellis.

                                 2 Bananer 2 Kiwi  Spenat  Mango  Vatten 

                                                           MUMS😜


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Den här dagen har också varit toppen! Jag har börjat tänka så mycket mer positivt än vad jag har gjort förut, de kan vara för att de börjar gå bättre för mig i skolan och de gör vardagarna blir roligare och lättare. Och idag hade vi en jätte bra föreläsare som kom från Frisk och Fri, och hon pratade om självkänsla hur sociala medier påverkar. Det va jätte intressant och jag förstod när hon pratade om de att jag skulle vilja veta mer om det, så de ska jag försöka göra!

Likes

Comments

Vilken bra dag jag har haft! Gick jätte bra i skolan både med naglar och makeup. Vi lär oss just nu att ta bort material från en nagelförlängning. Vi har också fått lära oss att göra en sotad ögonsminkning. Här är en bild på sminket innan jag hann förstöra det med en eyeliner, haha det är inte det jag är bäst på direkt!

Likes

Comments

Hejsan! Måndag och ny vecka. Den här veckan kommer bestå av sjukhusbesök och skola! Men hoppas den går fort! Ha en bra dag! PUSS

Likes

Comments

Dagen har bestått av shopping, montering av byrå och lite söndagsångest. Men dagen har varit bra, fått väldigt ont i knät efter att gått så mycket men de va de värt. Nu blir det lite plugg inför veckans prov!

Likes

Comments

Som ni vet om ni läst min blogg ett tag så går stylist linjen på gymnasiet. Och jag tycker det är roligast att hålla på med naglar! Och det gör jag även på fritiden, dock gör jag bara på mig själv i nuläget, tycker att jag inte är så duktig så jag skulle kunna göra på andra. Men när jag gör så tar jag nästan alltid den här färgen. LOVE IT


Likes

Comments

Är det bara jag som ÄLSKAR brun utan sol? Tror att de är mångas favorit faktiskt. Här är mina favorit märken på brun utan sol..

Vilken är eran? Eller har vi kanske samma!

Likes

Comments

Hejsan! Den här veckan har inte varit min bästa direkt. Började med en rejäl förkylning som jag gick till vårdcentralen med. Om man känner mig så är det inget ovanligt med att jag är sjuk och jag ville ha ett svar på varför just jag är sjuk hela tiden. Så blodprov togs och svaren på dem kommer nästa vecka nån gång. Jag hoppas ju att något syns på dem men ändå inte. 

Sen klumpig som jag är så gör jag en vurpa på väg till bussen i fredags. Som resulterade i trasiga byxor och ett djupt sår på benat😓 och imorse vaknade jag och det blödde fortfarande så jag fick lova att och in med knät. Tur va de för jag hållde på att få en infektion i det. Fina sommar ben får jag som tur är😜

PUSS!


Likes

Comments

En jätte mysig förmiddag har jag haft med mina tjejkompisar, vi gick och handlade, sedan lagade vi en jätte god brunch tillsammans.
Det va jätte gott! MUMS😋

Och ikväll blir de en vända till Uppsala med samma tjejgäng! Jätte kul verkligen! Vi tjejer har känt varandra i nästan 6 år och de är så kul att bara umgås och sitta och prata om minnen och framtiden!❤️

PUSS!

Likes

Comments

Hoppsan! Jag som va trött på mitt gråa hår har nu fräschar upp de grått igen. Men snart ska jag förhoppnings vid göra en förändring med det, men vet bara inte vad??? Har tankar på pastell rosa eller nått liknande eller kanske bara en kall blond färg. Men vi får se!
PUSS!

Likes

Comments