Godmorgon människor 🌻
Klockan slog just åtta och jag har redan gjort dagens ansträngning. Karin fick med mig på en halvtimmes spinning klockan sju. Så nu sitter jag och glor runt på vår modet. Härliga färger är på inkommande. Här har vi några härligheter 👆🏽
Ha en fin dag. Puss 💋💋💋

Likes

Comments

Klickade hem dessa. Mina favorit skor från tiger och en väska jag tänkta ha till "allt". Som jag så fint försöker intala mig varje gång jag handlar.. denna kommer jag använda till typ allt. Aja. Men lite sommar längtan får man i allfall för då kan jag ju använda dessa till allt ;)
Godnatt mina vänner 💖

Likes

Comments

Johanna och Anton bjöd på underhåll och god mat blev det också. En härlig kväll med skratt, diskussioner och en räv.
Kärlek C 💋

Likes

Comments

Likes

Comments

Man är lyckligt lottad på många sätt och vis. Men när det kommer till familj och mina vänner så har jag allt, vilket jag är sjukt tacksam för!

Likes

Comments

All kärlek till tjejen på bilden ovan 🌹

Godkväll mina vänner.
Dagen har spenderats med Emma, ärenden, träffade Johanna och Anton en snabbis och även Melvin och Fanny.
Nu ska jag hänga med mina tjejer. Ledighet är skön och socialt ändå. Puss 💋

Likes

Comments

Godkväll mina vänner.
Haft en sån ni vet super härlig söndag. Ingen ångest, har dock sällan de på söndag, inte heller någon stress eller jobb att tänka på. Bara varit närvarande och umgåtts med människor som får mig att må så jäkla bra. Härligt är det!
Började dagen med en sovmorgon. Även om jag och M satt klockan ganska tidigt med tanke på att vi la oss runt tre tiden. Så kom vi såklart inte upp då. Drog oss några extra timmar denna morgon. För igår var jag hos Sofia som flyttar till Stockholm Nästa vecka för att utbilda sig till världens bästa polis. Ja det kommer hon helt klart bli, en sån människa är behövligt för de yrkan kan jag lova.
En mycket trevlig kväll bjöd hon på!
Och tillbaka till dagen, kom upp ur sängen efter elva tiden, blev frukost i soffan innan vi begav oss in till stan för att fika med Filip. Därefter tog jag och Filip oss vidare till stålboms för ytligare en fika. Vem älskar inte att fika i flera timmar när dagen bjuder på tiden för de?
Sen gick jag och Filip en runda, åkte och söndags handlade så nu är kylskåpet fyllt också.
Nu hemma i sin ordning med en kopp varmt kaffe i handen ska jag sjunka ner framför teven och mest troligt stanna där tills Melvin kommer hem från jobbet.
Hoppas eran dag varit fin gott folk. Kärlek C

Likes

Comments