View tracker

Kylan är tillbaka även min lugg är här igen.
Jag dricker kaffe o h väntar på att sömntutan ska vakna.
Jobbar lite och försöker planera dagen. Fin morgon enligt mig.

En massa lussekatter ligger i min mage, ja det är en jäkla svag punkt för mig. Kan äta tills jag spricker. Sen tar jag dessutom gärna lite smör på dem så blir det helt magiskt. Love it! För mig en av de bäst sakerna med julen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så länge jag kan minnas har jag varit helt förtjust i ko mönster. Helst riktig ko, så att det är sådär strävt hår att ta på. Ja ni förstår känslan. Och ja ni måste ju förstår vad jag menar med dessa bilderna. Är det inte ett par helt magiska skor och väskan ska vi inte ens tala om... Love it!!!!

Likes

Comments

View tracker

Kaffe och två trötta ögon denna morgon. Hade helst gärna bara legat kvar i min säng ett tag till...
Ha en härlig dag min vännen 💋 Kärlek C

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon.
Vakna upp i Malmö hos min fina syster efter en trevlig kväll ute med härliga människor. Johanna kom från Lund och bjöd på sällskap med. Ni hör ju så fint!
Ha en härlig söndag gott folk 💕

Likes

Comments

Godmorgon, idag är jag en riktig early bird. Vilket innebär att jag reda. Vid sju sitter med kaffet i högsta hugg. Vaknar av mig själv kvart över sex denna morgon, like an early bird. Ni som känner mig vet att jag älskar att gå upp i sista sekund och inte 2,5 h innan jobbet... inte när jag börjar innan 9 i allfall.

Men lite skull och klick på olika hemsidor har jag såklart hunnit med.
Valvet (plysch) och plisserat är det för hela slanten nu. Överallt ser du detta. Faller mig till en viss del i smaken men när det går mot lila är jag inte helt med. Ballt på andra men jag håller mig tipp svart, den mörka röda, blå och även den grön färgen gillar jag. Så långt jag sträcker mig.

Nu ska lite frukost göras sedan börjar dagen och ert längre arbetspass. Hoppas ni får en härlig dag gott folk.

Likes

Comments

Godkväll mina vänner. Min kväll har varit grym. Flyt, telefonsamtal och bra grejer på g. Det gillas.
Kollat egendom bilder och videos, skrattar och skrattat lite till här för mig själv. Pratet med Johanna och mått allmänt bra. När saker går bra för mina vänner mår jag också bra. Bytte några snabba ord med M och det får mig alltid att flyga lite. Så allt är på topp.
Hittade även denna bilden ovan, minns den så väl. Ni tänker väl att de bara är en jäkligt go kaffe (vanilj latte) från sb men det är så mycket kärlek för mig och tur hade jag denna stund dessutom. Var ute på en klubb i Las Vegas, skulle några timmar senare vidare med ett plan mot Miami. Så jag åkte till hotellet och packade mina saker, fick en timmes sömn sen ringde jag taxin som skulle ta mig till stationen. Väl framme vid stationen låser han dörrarna och jag kommer inte ut taxin innan jag gett han alla mina pengar. Yrvaken, rädd och ensam gjorde inte saken bättre. Hävde fram alla kontanter jag hade och sedan släppte han ut mig ur taxin, och jag sprang in på flygplatsen med mina väskor och gråten satt inte långt inne. Dessutom hade jag tappat bort mitt kort under vistelsen i vegas så där stod jag med mitt bagage och pass men inga pengar. Innanför terminalen skulle jag vänta lite över en timme, vrålhungrig och pms som inte gjorde saken bättre. Men ni som känner mig vet att jag alltid har någon slags vakande ängel, eller alla mina ihopsamlade karma poäng och den biten (hehe internt).. så lite dystert sätter jag mig ner i stolarna på Starbucks och bara längtar efter en kaffe men som jag vet är helt omöjligt att få utan en enda krona på mig. Sätter händerna i huvudet ner mellan mina ben och blundar och pustar och tänker varför. Men sen släpper jag det och försöker tänka på allt bra istället. Hur kul jag haft, hur mina vänner förgyllde min födelsedag osv. Öppnar mina ögon för att ta en runda på flygplatsen och fördriva tiden. Men där, rakt under mig ligger en 20 dollars sedel och jag tror knappt mina ögon. Kändes overkligt men noopp, mycket riktigt ligger där en. Så sakta böjer jag mig ner för att ta den. Och i detta faller var jag mycket egoistiskt och tänkte bara ah det var meningen, jag skulle ha den och inte han eller hon som tappat den. För allt gott jag gjort, för alla pengar jag skänkt till folk som behöver det bättre än jag. Karma som sagt. Det man ger får man tillbaka. Min största tro och religon. Så stolt spatserade jag över till Starbucks med min 20 dollars sedel där jag fick min vaniljlatte och min dag var räddad. Ibland vänner vinden fort. Därför jag älskar livet. Man måste alltid bara försöka se det positiva i de hela. Lätt för mig att sägs men det underlättar vardagen utan tvekan. 

Kort historia lång.. men det var min vanliga tur och denna bilden kan inte raderas efter det. Så tänkte just var tvungen att dela med mig haha. Nu har mina fötter somnat med. Dags för mig att krypa ner också. Imorgon väntas spa.
Godnatt alla fina 💕

Minnen är allt fina 💗

Likes

Comments

Lite såhär idag. Vill krya ner i ett par varma sko och de största varmaste vantarna. Det är inte i närheten så kallt som det faktist har varit men jag vaknade och var iskall denna morgon. Försöker fortfarande tina.
Ska göra ärenden nu, hämta paket åt Melvin, köpa färg, pyssla och den biten innan jobbet börjar.
Brukar inte ha svårt för måndagar men denna dag hade jag gärna spenderat i sängen med film.
Hoppas ni får en fin dag 💋

Likes

Comments

Pyjamas modet just nu 👌🏽 som hängt i sen våren. Inte förens nu börjar jag vänja mig och tänkte hänga på tåget lite lätt. Så därför köpt jag mig en ny svart pyjamas skjorta som ska få bäras nu i höst.

Inspo bilderna ovan är tagna från Google 💃🏼

Likes

Comments