Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon 💤
Kom upp ur sängen ganska snabbt idag, studsade upp. Ah eller inte, men ibland kan det nästan kännas så. Att klockan ringer och man likasom studsar upp som han Tiger i Nalle Phu.
Nu sitter jag på bussen och läser säkert 1302 pappret för denna veckan. Känns som en stor ända äggröra uppe i huvudet mitt.
Idag ska jag bli med glasögon också. Har behövt de länge men nu är det ett måste. 🤓 känner att jag kommer bli så söt.
Fredag och helg, härligt va. Annie kommer hem imorgon med så känns lysande. Och sen Melvin på måndag. Då är allt på sin plats igen.
Ha en härlig dag och helg gott folk.
Kärlek C 💋

Likes

Comments

Godkväll mina vänner.
Imorgon är det min sista dag på jobbet kan man säga. Imorgon är det för övrigt en viktig dag i sig.
Kommer bara jobba med kläder på helgerna, känns typ konstigt men också spännande att hoppa på något nytt.
Dock älskar jag att gå i butik och kolla på kläder, packa upp dagens nyinkomna saker och så vidare. Smink, det är ju skitkul att stå och pyssla med, mascaror kommer de nya varje månad och jag slutar aldrig fascineras av att dem kan komma på fler namn och "sorter". En ren djungel men kul är det. Har till och med fått höra kommentaren "kan tanten hjälpa mig" när man är inne på sitt 22 år så känns det lite lustigt att bli kallad tankar men allt är ju relativt. En annan tjej på kanske 8 år tyckte jag såg ut som 14 så... ja allt är relativt.
Eller när jag inte visste vad en beauty-blender eller vad det nu heter var för någonting och dem två 15 åriga tjejerna kollade på mig som att jag var helt efterbliven. Men den dagen lärde jag mig de. Ja jobb är ganska intressant.
Nu ska jag bli försäljare 💃🏼 något jag tror att jag faktist vill jobba med, känns som min grej så vi får väl se. Man måste ju våga att utmana sig själv vilket jag ska göra nu. Känns kul!
Nu ska jag i allfall meditera, en av mina stora passioner. Det finns liksom inger som gör mig så lugn i hela vida världen tror jag. Inget jag stött på hittills.
Sen ska jag nana, det är också jävligt skönt. Och imorgon är det fredag. Räknar ner dagarna tills jag får pussa på Melvin nu. Känns som han varit borta i ett år, minns..
Godnatt alla fina själar 💜

Likes

Comments

Today's 🍓

Börjar jag dagen:
Med en god frukost och såklart en kopp kaffe framför teven. Nyhetsmorgon går på teve och reklamerna fyller ut tomrummen. En skön morgon denna torsdag.

Ser jag fram emot:
"Borde" säga helgen men jag säger morgondagen och min kväll som kommer spenderas med Johanna 💕
Sen längtar jag såklart massssooor efter Melvin!!

Är jag trött på: ingenting i mitt liv faktist. Lite tröttsamt att vänta på att tiden ska ticka så att maken min är hemma snart men annars är det inget som tar min positiva energi.
Klart jag vill ha sommar och sol, men eftersom vi bor is Sverige så vet vi vad som komma skall varje vinter så man vinner inget på att klaga Åå det, vädret är ju vart de är och så har det varit mina 22 år här så jaa.. gilla läget och vänd de till något bra känner jag.
Kan bli lite trött på negativa människor med om jag måste punktera något. Mitt råd till alla er, tänkt på allt bra ni har istället och var tacksamma för det!

Vill jag ha: en bra dag och positiv energi. Har gjort min morgon meditation så idag blir en bra dag det bestämmer man sig bara för.
Hade även velat ha Melvin, Andrea, Annie, Johanna och Molly på hemmaplan. Då hade allt varit 100! Men Johanna kommer näste vecka så lever på de lite nu. Och Molly imorgon och Melvin veckan efter de 🙌🏽


Vill jag klicka hem: är alltid sugen på något att klicka hem. Hittar alltid en anledning till att köpa något 🛍 älskar att shoppa men vilken tjej gör inte de?
Men jag har shoppat väldigt mycket denna månaden 💸 så nu ska jag försöka hålla mig undan det ett litet tag.

Ska jag: snart dra mig upp ut soffan för att träna. Sen blir det jobb fram till klockan halv sju ikväll. Efter det ska jag handla för att sedan käka gott med Johanna. Sen blir det att hoppa i min mjukis dräkt och njuta av en härlig kväll.

Klär jag mig i: något jag inte vet än. Eftersom jag jobbar i butik har jag kläder för olika tillfällen i över ett år... ja ni läste nog rätt. Jag har alldeles för mycket kläder, skor och jackor. Nästan sjukligt. Men ah försöker ändra på det nu, rensar och ger till bättre behövande.
Men kan tänka mig att det kan bli ett par jeans idag eller ett par stora vida byxor denna dag.


Och nu är jag även färdig tränad 🏃🏼‍♀️ så nu tänkte jag kicka igång dagen. Emma ringde mig och fick mig såklart på bra humör som hon alltid får med sina samtal. Och nu ska jag gå och göra någon främlings dag bra.
Kärlek C 💋
Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments