En högtid jag alltid har tyckt är spännande är Halloween. Mest troligt för att jag fyller år då med. Men det är klart en jul högtid att ta till vara på, få klä ut sig, dra på en fin mask eller något liknande. Förra året dansade jag in mina 21 år i vegas med brudarna och med en mask på såklart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade upp sju för att vara på möte åtta till elva, därefter blev de lunch med boysen. Givet val när man äter med Melvin är Thai. Så även denna dag blev de så. Men visst är det gott, och sushi är ju ändå det bästa som finns.
Därefter blev det lite "jobb hemifrån", lyssnade också på en föreläsning via datan. Har blivit lite av mig grej haha.
Nu glor jag Hollywood fruar och bara älskar Maria. Om någon timme kommer maken även hem. En bra start på veckan för min del. Puss 💋

Likes

Comments

Simpelt och jäkligt snyggt! Tre favoriter från acne har ni här ovan.
Jag hoppade just på tåget efter en mysig lunch date med min kära vän Liam.
Nu blir de några timmars väntande till jag är hemma i lilla staden igen.
Tackar Stockholm för en trevlig vistelse. Ha en fortsatt go måndag gott folk! 💋

Likes

Comments

Godmorgon människor.
Ligger fortfarande i sängen i Ålsten under tiden att Andrea står i duschen.
Haft en bra helg vid sidan om min bästa vän. Människan som bor alldeles för långt från mig egentligen men denna helgen har vi till och med delat säng. Fint.
Fick även min efterlängtade kaffe från Starbucks, pumpkin spice 👌🏽 har ni inte testat den så gör de! Levde på den under hästen i USA.
Idag blir de lite häng på stan innan jag rullar hem mot Falkenberg.
Hoppas ni får en bra dag 💋

Likes

Comments

Rulla mot Stockholm, helgen spenderas med vänner och min Andy. Ska bli underbart att få spendera några dagar med min bästa.
Hoppas ni får en härlig helg mina vänner. Kärlek C

Likes

Comments

Typ den känslan eller? Godkväll mina vänner.
Jag glor på skor. Sen blir de sömn delux och imorgon tågar jag iväg mot huvudstaden.
Puss 💋

I just love them 👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽

Likes

Comments

​Godkväll. Gått runt i min lya några timmar nu. Skulle tränat, skulle packa, dem där alla måstena som man bygger upp i huvudet och sen fastnar man framför datan. Bläddrar runt bland bilder, drömmer, vill resa, vill ha sin lägenhet nu.  Men drömmar är bra, jag dagdrömmer mycket. Inte för att jag inte är nöjd med min tillvaro, mer att jag gillar att flyga bort lite ibland. Typ som om man hade varit en fjäril. 

Idag har jag längtat efter Johanna, tjejen på bilden ovan. Tjejen som är unik. Hon som har varit en del av mig sen vi var små. 

Nu lyssnar på Petter som jag ofta gör denna tiden på kvällen. Små fryser och hickar i takt till musiken. En vanlig torsdag. Men snart rullar helgen in. Den kommer bli händelserik. Jag försöker komma på något att skriva om, något intressant men sjukt svårt. Förutom hade jag alltid något att lätta mitt hjärta med. Men nu, nu är allt på sin plats så finns inte mycket att lätta på. Allt går i sin takt och jag har kul på vägen. Det är väl det som är det mest meningsfulla här i livet. Att ha kul och dela med sig av det goda. Gick förbi teven innan och hörde något om att folk bedrog varandra på både det ena och det andra sättet. Pengar och kärlek är väl något de flesta mår bra av men det ställer till mycket problem för dem som inte kan hantera det också. Blir matt av att höra att folk bara tänker på sig själva och inte kan vara bra medmänniskor. Att man måste göra allt för sig själv, att inte kunna dela med sig av det goda, av framgång och lycka. Jag har min fulla tro på att de man ger får man tillbaka. Både på gott och ont. Så ni som läser detta, ge alltid de bästa till människor ni möter. Det är för få som ger för att bara ge. Folk nu för tiden ger för att själva få ut något av det, att vinna på det. Allt handlar inte om någon sorts tävling. Nu snackar jag generellt men ändå. Vakna upp. Lite så känner jag. Folk blir galna och blinda så länge dem själva vinner på det. Som Melvin hade sagt, va den förändringen du vill se i världen. Det är ett mycket bra ordspråk. Så simpelt och logiskt så att människor glömmer av det. 

Om någon timme rullar fredagen in, oktober går snabbt. Många födelsedagar och så småningom blir även lilla jag ett år visare. Känner mig fortfarande som 18 och tänkte nog stanna där ett tag till. Trivs som 18 åring fast att jag egentligen är 21, snart 22. Sak samma. 

Nu har jag snog snackat klart. Ha en fortsatt fin kväll gottfolk. Kärlek C


Likes

Comments

Med fem goa spenderade jag min kväll igår. God mat, bättre sällskap en vanlig onsdag.

Älskar att vara omkring människa som skrattar och har massa positiv energi, det får en i samma riktning. I glada tankar. Något jag anser vara väldigt viktigt!
Pratade med Johanna i Lund här om dagen en människa som alltid får mig på så jäkla gott humör. Längtar redan tills jag får se henne i slutet på denna månaden 🙏🏽

Likes

Comments

Likes

Comments