Haha som rubriken lyder så är jag tyvärr inte så bra på att blogga längre?!
Har faktiskt skaffat mig ett liv här och allting går så snabbt så känner inte att jag hittar tid till att blogga men ska försöka samla ihop mig och berätta om helgen.

Så i fredags efter jobb så åkte jag hem till Lara och hennes värdbarn, mös med snapchat, videos och gottis.
Stannade faktiskt ganska länge (inte likt mig) men var tvungen att dra mig hem för jobb kl 10 på lördags morgonen kallas..

Jag och barnen stack till Babola park och åkte tåg runt + lite karuseller. Vi försökte vara borta så länge det gick pga att föräldrarna förberedde för dags festen (2-6) oktober fest!! Yay.

Blev full och bakfull säkert 2-3 gånger den dagen/kvällen, helt sjukt vad amerikaner dricker, jag kan inte Hahaha!
Sandra och brianna var med mig på festen, det var 80 vuxna och 30 barn ca så det var craaazy. Vi åt god mat, lyssnade på live band, drack och drack lite mer. När kvällen närmade sig så spelade vi spel (left, right and center) det är ett spel om pengar och personen som vann, vann 400 svenska kronor, helt sinnes.
Vi spelade även beer Pong som jag stolt kan säga att jag klådde alla, fan va gött det var haha.

Kvällen avslutades med dricka och snack i mitt rum och när brianna och den nya au pairen i området (flor) stack hem så somnade jag gott.

Söndagen var en dramatisk dag, krockade här på motorvägen innan bron till ön. Jag gjorde ett litet misstag men personen som körde in i mig glömde kolla döda vinkel och inprincip tryckte mig emot kanten. Så när vi kom av bron, skrek lite till varandra och efter 50 minuter kom polisen, sa direkt att killen jag krockade med hade rätt och sen var han nöjd och stack, polisen sa till mig att kanske ta ett körkort här men sen var det löst, så jävla onödigt att vänta 50 minuter på en polis som blev klar på 2 minuter, jäkla vad arg jag var, inget hände med bilarna och alla personer var oskadda så såg inte problemet...
var iallafall en surskalle hela kvällen och gick och la mig 5 PM...

Nu denna veckan har jag bara jobbat och tränat, helgen blir träffa lite nya au pairer, hänga med lara och brianna och sedan jobb på söndag!

Saknar er alla i Sverige så mycket, vill krama om er!!! Men hoppas allt är bra så hörs vi nästa vecka eller liknande, puss och kram / C

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så vad jag gör på veckorna är inte ens roligt att berätta längre för allt jag gör är att jobba och träna.
I fredags var jag ledig för jag jobbade torsdags natten, så jag och brianna åkte och köpte halloween utklädnad, jag ska vara en städerska (nej mamma, min klänning är inte kort och sexig för jag ska gå bus och godis med barnen).
På fredags kvällen kom några au pairer över till mitt hus och vi hade lite dryckes lekar som ledde till katastrof men det löste sig, fulla människor har något problem med att spy i min toa så det var spya på min matta.. mindre roligt. Lara slagga hos mig och vi spenderade morgonen med youtube videos haha.

Idag har jag varit med en au pair från Tjeckien, vi åt middag, snabb shoppade och kollade amerikansk fotboll (som jag för övrigt älskar!! Så spännande fast jag inte kan reglerna).
Det enda negativa var att tjeckiska tjejen inte gillade det och jag körde henne dit så efter 1,5 h så lämnade vi...

Nu har jag chillat, lyssnat på musik, pratat med min syster och hennes barn. Nu är jag super trött då klockan är 2 på natten och jag vaknade 8 igår och gick och la mig 3 så min sömn är inte den bästa..

Allt är bra med mig, hoppas allt är bra med er med /C

Likes

Comments

Jag har varit i staterna nu i 2,5 månader, och tiden bara springer iväg. Så om 2 veckor har vi en as stor fest här med över 100 människor, om 3 veckor är det halloween, om 4 veckor planerar jag och lara att resa till Chicago över helgen, om 6 veckor åker jag till tuscon, Arizona med familjen i 1 vecka och sedan är vi redan i december och då är det jul&nyår och sedan kommer mamma och pappa och då har jag redan varit här i 6 månader!!

Helt sjukt att allt går så snabbt och sedan efter januari så hoppas jag att jag kan resa lite mer till tex SF, Hawaii, nigra falls, NYC, Florida, Washington DC och massa andra ställen!

Klockan här är bara 8.20 och familjen har precis gått ut genom dörren, tack gode Gud för att barnen har sprungit och skrikit enda sedan 6.30 så nu ska jag somna om, älskar helger fast jag jobbar kväll ikväll.
/C

Likes

Comments

Tänkte berätta lite för er vad man gör som au pair och min vardag.
Att vara au pair är en konstig känsla, du bor med din boss men samtidigt är dem din andra familj här på andra sidan jordklotet.
Mina dagar brukar se ut såhär:

Måndag: jag går upp, gör M redo för skolan (solkräm, håruppsättning,kläder, borsta tänderna) och K redo för att följa med oss dit. Lämnar henne och sedan traskar jag och K hem igen (hennes skola är två blocks iväg, tar 2 min att gå).
Jag äter frukost och K äter sin andra frukost.
Vi leker hemma till ca 10 och sedan åker han med sin pappa 10-1 och under den tiden så gör jag tvätten och plockar undan lite smått hemma här.
När dem kommer hem igen äter vi lunch och sedan går jag och hämtar M och sedan tar pappan M och gör något med henne medan jag har K. Vi leker mest hemma på måndagar, vet inte varför det har blivit så men jag gillar det. Jag duschar M och K när M kommer hem och sedan äter vi middag och sedan är jag off och det betyder att jag går och tränar från 5.30-6.30 och sedan somnar jag gott.

Tisdagar: jag gör M och K redo för skola och förskola. Lämnar dem, kommer hem och äter frukost och sedan brukar jag antagligen ta det lugnt eller möta upp en kompis. Hämtar sedan upp K en timme innan M och sedan hämtar vi tillsammans upp M. När vi kommer hem är det att äta snack snabbt och på med balett kläderna och sedan går vi till biblioteket på en aktivitet där och så kommer mamman och hämtar M och jag går hem med K och sedan badar jag honom och lagar mat och sedan är jag off.

Onsdagar: jag jobbar med K hela dagen, börjar som vanligt med att göra M klar för skolan, vi lämnar henne och sedan brukar vi möta upp kompisar på lekplatsen eller åka någonstans till zoo eller liknande. Vi kommer hem, äter lunch och sedan går vi och hämtar upp M, snabbt hem, äta snack och sedan på med simkläderna så går vi och simmar, efter simningen badar vi och varannan onsdag är vi stressade för M har girl scout so vi skyndar oss dit och sedan är jag off.

Torsdagar: jag gör M och K redo för skolan, lämnar dem, kommer hem gör tvätten och städar undan lite. Hämtar upp K och är ensamma i 1 timme och sedan hämtar vi upp M. Vi äter snack och jag fixar någon playdate på lekplatsen, vi går dit, leker länge och sedan går hem och tar ett bad och äter middag och sedan är jag off.

Fredagar: jag har K hela dagen, så gör M redo för skolan, vi lämnar av henne. Vi äter frukost och sedan går vi till story time på biblioteket, vi är där en stund och sedan går hem, äter lunch, leker lite och sedan går vi och hämtar M, kommer hem med henne och leker hemma och gör henne redo för balett. Vi äter snack och deras mamma hämtar upp dem och jag är off.

Helger är jag oftast ledig, men ibland får man jobba men då myser vi mest med en film i soffan och gottis.

Ha det så bra! /C

Likes

Comments

Så torsdag runt klockan halv 1 kom Annie hit till San Diego från LA! Super kul, träffade henne i New York på förberedelse kursen.
Torsdagen jobbade jag egentligen till 6 men blev släppt 5, så vi fixade oss och klockan 6 rullade bilen mot fashion valley - shopping och mat, det blir inte bättre?!

Fredagen jobbade jag som vanligt 7-4, men Annie sov in till 8 och sedan åt vi frulle tillsammans med K och åkte till Babola park som för övrigt är den finaste parken jag någonsin sett + den är hur stor som helst. För att komma från ena änden till andra så får man ta en liten tur buss haha.

Blev släppt runt 3.30 den dagen, också tidigare än väntat. Vi fixade oss, chillade och sedan stack vi stranden och väntade på att massa au pairer skulle komma till min bonfire.
Vi var väl 10 tyskar, 5 svenskar, 1 australiensare, 2 tjeckiska, 1 Brasilska och 1 colombian och några amerikanska killar.
Jag och Annie landade i sängen runt 1, men var uppe kl 7 igen.

Lördagen började dragandes i sängen sedan åt vi frukost och drog oss mot target och sedan Ikea, lunch och godis blev fynden där.
Sedan drog vi hem och direkt till stranden för 1 timme eller 2 där och när vi kom hem igen så fräschade vi upp oss och sedan hängde vi med min värdfamilj och åt gott grillat kött med dem!

Brianna droppade in vid 7 och vi alla började dricka ikapp, jag fick i mig 2 stora glas med redbull vodka och 2 glas med smirnoff och Sprite och det var ganska lagom. Brianna trillade av stolen, somnade på golvet och beslutade sedan att cykla hem istället för att följa med på college festen. Annie var go och glad, full och och fräsch så Sandra körde oss till min amerikanska vän Stefanie och hennes killkompis så där hängde vi innan vi stack till college partyt.

College partyt var kaos, det var så många människor över allt och det var helt loko. Polisen kom så vi smet ut och kom undan smärtfritt (annars tar dem alla på festen, polisen här suger).
Vi slutade i stefanies killkompis hus och där hängde vi mest tills klockan 2 då vi tog en uber hem. Efter Annie hade spytt lite så däckade jag i sängen runt 3.30 och Annie då med.

Nu är vi vakna och ska nog till beachen för att sova lite mer, haha. Här var en snabb halv lång uppdatering, måste bli bättre på detta /C

Likes

Comments

Idag har jag varit här i staterna i 2 månader, helt sjukt!
Denna veckan har varit super seg, men några toppar var att mitt träningspass gick super bra, blev bestämt att Annie kommer hit på torsdag från LA, Lara kom hem från Tyskland och har haft mysig tjejkväll.

Jag bloggar inte så mycket för jag vet inte riktigt längre vad jag ska skriva, vardagen är som i Sverige och helgerna ganska lika också.
I fredags mötte jag 3 svenska tjejer på cheesecake factory, mysigt och i lördags chillade jag och sedan var jag och brianna ute här i Coronado men avslutades i mitt rum med selfies och gossip girl.
Och idag träffade jag en syd afrikansk au pair med brianna och sedan stack vi och shoppa.

Jag har fått feber och är super förkyld men sånt är livet, annars är allt bra. Hoppas allt är bra med er med / C

Likes

Comments

Och idag var det måndag...
På schemat stod playdate, jag lämnade av M på skolan och sedan stack jag och K till sunset park och mötte Martina med sina tvillingpojkar och brianna som var ledig kom också och satt och prata. ( älskar det speciellt för att K gillar henne så mycket så hon leker med honom haha )

Eftermiddagen var ganska tråkig, jag hämtade M och hennes kusin som jag gör varje dag, M och värdpappan stack och simmade och jag, kusinen och K åt snack och sedan kom kusinens mamma.
Tycker det är så mysigt att jag har kommit så pass nära dem som jag har att dem kan be mig om tjänster och jag kan be dem.

I söndags var jag och brianna och shoppade och det blev träningskläder, en blus, strumpor och 1 fantastisk fin väska!!
Vi stoppade även på in och out på vägen hem och sedan hade party i min kära bil på vägen hem, älskar att vara grov med henne då man måste vara så fin med allt man säger här annars (snälla, tack, ursäkta mig, förlåt) hela tiden går dem orden i min hjärna..

Imorgon ska jag lämna ungarna på preschool och skolan och sedan möta brianna för frukost och sedan jobbar jag jättelänge.
På onsdag går min dag förhoppningsvis super snabbt då jag ska till zoo med K och Brianna, K och M har simlektion 50 min efter M slutar skolan så det är inprincip snack, toa besök och på med kläderna och sedan går vi, och när jag slutar har jag min tränings klass Woho!

Fick även paket av mina kära föräldrar och hann med ett snabbt och värdefullt samtal med dem härom dagen, mamma och pappa om ni ser detta , jag älskar er så himla mycket och jag saknar er till Sverige och tillbaka, tack för ert stöd /C

Likes

Comments

Så nu har en vecka ytterligare gått och jag har en jobb dag kvar denna veckan (jag jobbar en helg varje månad).
Jag har kommit hem från att vara ute med brianna på navy basen, sjukt coolt!! Vi kollade gratis film och betalade typ 50 kronor för popcorn och dricka (kostar över 100 på de andra biograferna).

Men denna veckan har jag inte gjort så mycket, träffade Lara i tisdags innan hon åkte till Tyskland, i onsdags så jobbade jag och sa hejdå till Zoe och sedan tränade jag, i torsdags jobbade jag länge och sedan spelade jag yatzi med familjen och idag var jag ju som sagt med brianna. Imorgon jobbar jag 3-9 (15-21) och sen kanske om jag har ork går till en sdsu fest.
Och på söndag tänkte jag shoppa! Så det är läget just nu.

Har faktiskt ingen hemlängtan just nu, känner mig frisk och kry, men har bränt hela min rygg och jag når inte ryggen och vågar inte fråga någon..
Men är super trött och vill bara krya ner under täcket /C

Likes

Comments

Så tänkte skriva ett litet inlägg om min födelsedag.
Min födelsedag invigdes med Lara på en vattenpipa bar, vi firade in min födelsedag och hade det mysigt.

Efter att ha suttit där ett tag så körde jag Lara hem och sedan körde jag själv hem och då hände det värsta, var på G och tre (alltså 1!!!! Block från var jag bor) så blir jag stoppad av polisen?? Skojar du med mig?!
Blev ju självklart rädd, dem körde bakom mig med ljusen men trodde ju dem ville köra förbi mig så jag bytade körfält men dem fortsatte efter mig hela tiden och sedan tillslut fattade jag vinkeln.
Första polisen som kom fram till mig var lite irriterad och läskig, men jag förklarade att jag bara hade varit här i en månad och att jag inte brukade köra denna bilden (det är värdmammans) och började nästan gråta så kom den snälla polis mannen fram och berättade för mig regler (jag hade kört med bakljusen av, hur fan ska jag kunna veta) men så lät dem mig gå med en varning och så fort dem lät mig köra så grät jag som en gris haha, värsta början på min födelsedag i staterna.

Kom hem och somnade runt 3, skulle upp 8 så planerade inte det så bra.
Kl 8 på min födelsedag betade jag av 2 samtal med min familj i Sverige.
Klockan 10 stack jag och min värdpappa och sköt handvapen och stora vapen, riktigt fräckt.

När vi kom hem slöade vi mest och sedan när klockan närmade sig 3-4 började vi fixa för partyt. Och det blev så lyckat!!
Fick presentkort på vs-pink, old navy, target och starbucks, fick även örhängen och något att lägga mina slantar i.
Och av min familj hemma fick jag en odd molly tröja tack!!
Mina systrars paket har inte kommit så är fortf spänd över det haha!

Men iallafall, vi hade kräftskiva och vi spelade spel och drack alkohol, lyckat! När klockan närmade sig 9 fixade vi oss och sedan tog en uber till laras väns hus och där förfestade vi innan vi stack till 2-3 olika college fester. Riktigt coolt men tog inga speciella bilder tyvärr men det var super kul och nu har vi amerikanska tjejkompisar så då blir det lättare att hitta fester och liknande! Sjukt kul.
Och jag och Lara landade i min säng ca 3 halv 4.
Bästa födelsedagen, tack!!

När vi vaknade fixade vi oss och sedan stack vi till panera för frukost, super mysigt, är så glad att jag har hittat äkta vänner här även om det bara är 3-4 st.
Men sedan har jag bara legat i sängen och slappat, betat av 2 samtal med Annie och sedan tagit typ sammanlagt 5 naps (inte riktigt men nästan).

Idag är jag ledig också, så ska snart gå och göra frukost och sedan ska jag se om någon vill hitta på något haha! /C

Likes

Comments

Just nu sitter jag på story time med K och vi är på den stora idag så han är en av dem minsta men Gud så skönt att det inte är en massa folk här som på den lilla.
Innan vi kom hit var vi i parken och lekte och sedan begav vi oss.

Denna veckan har jag ätit froyo, shoppat 2 kvällar och 1 kväll bara slöat men det är skönt det med!

Imorgon är det min födelsedag och är så sjukt nervös över att jag ska få ett utbrott och gråta hela dagen.. Annars har jag planer med min Hostdad att vi ska gå och skjuta och sedan blir det crawfish pardy!! Yay.

Nu ska jag gå tillbaka till verkligheten / C

(Bilder från veckan)

Likes

Comments