View tracker

1237782339

Likes

Comments

Jag vet det förra inlägget va deep men nu är det ändring på det, (inte för att jag har något speciellt att skriva om) men jag är helt fullt ut ganska glad så allt är okej jag lovar💕 but nu ska jag gå

💕Puss & kram💕

Likes

Comments

Hej, jag vet jag vet jag har inte skrivit så mycket på sistone eller rättare sagt ja har inte skrivit alls. Jag har fått lite hat inte in real life utan jag har fått hat från mig jag har hatat mig själv ett tag nu och jag har haft en liten period där jag tänkt att alla hade haft det mycket bättre utan mig alltså jag har tänkt EN gång och bara en gång att jag vill ta självmord men det gick över efter ett tag med hjälp av en person jag tänger inte säga något namn men det är en han och jag tror inte ens att han vet att han har hjälpt mig för jag har döljt det ganska bra. iallafall jag är kär i honom nu och jag vet att jag skriver att jag är kär typ 24/7 men jag har aldrig varit helt säker jag har inte riktigt litat på mig själv och så men jag är säker nu och som sagt jag nämner inga namn. Men nu vet ni vad som på går i mitt liv allt är ganska ok nu så kom inte och nuti nuta med mig och tyck synd om mig ör det är inte synd om mig.

🌺hej då🌺

Likes

Comments

Hej, jag har inte skrivit så mycket för att jag har fått mycket hat på min blogg som jag tagit bort och jag har fått mycket hat in real life också så jag orkar lixom inte. Men jag ska börja göra nya inlägg så ofta jag kan, jag lovar.

PUS & KRAM

Likes

Comments

Det här är typ bara ett extra inlägg hinner inte göra ett riktigt men jag ville bara säga att jag älskar er som läser min blogg jag har haft en blogg förut men det gick skit fick massa hat på den men jag hoppas det går bättre med den här.

ses i nästa inlägg.

Puss & Kram

Likes

Comments

View tracker

Gaaaaaaaaah....!!

är fortfarande sjuk så är tvungen att va hemma nu på Måndagen och det är typ den bästa dagen förutom Tisdag och Onsdag. I min förra skola så fakeade jag att jag va sjuk för jag hattade att gå i skola då men i den nya skolan så vill jag inte missa något jag älskar att va ute på rasterna med Anna och spela fotboll med killarna och jag älskar att retas med Kajsa och Casper om att dem är ihop. Men jag börjar må bättre så jag kommer kanske imorrn (Tisdag) bara det att jag sover så dåligt på nätterna att jag får damp jag vaknar vid 1 sen halv 2 sen 3 jag pallar inte.

Jaja så är livet antar jag ses i nästa inlägg

Puss & Kram

Likes

Comments

I går när jag skulle sova så höll jag på att frysa sönder och jag hade på täcke och filt och frös ändå men jag lyckades somna, sen vaknade jag typ halv 2 och höll på att svettas sönder så jag gick in i duschen och duschade i iskallt vatten så att jag kulle svalkas sen så somnade jag. gaaaaaa vad jobbig natt jag har haft.

Ses i nästa inlägg.

🌺Puss & Kram🌺

Likes

Comments

​Jag är kär. Jag vet inte hur jag ska hantera det, HÄLP!. jag behöver råd om hur man ska hantera det. Han vet att jag är kär i honom men han låssas inte om det, han har börjat prata mer med mig men jag vet inte är lite osäker. Jaja ses i nästa inlägg

🌺puss & kram🌺

Likes

Comments

hej bloggen nu är jag i skolan och vi har fått nya platser och såklart så sitter jag mittemot min vän det är lite konstigt efter som att vi tittar typ på varandra hela tiden men det e väll kul elr? Men nu ska jag på lektion, matte... Ses i nästa blogg inlägg.

🌺Puss & Kram🌺

Likes

Comments