Header

Då var det fredag igen! Bästa dagen på veckan.
Denna veckan har varit väldigt stressig och jag har inte haft så mycket tid över till annat förutom att plugga. Vi har ett stort teori prov på naglar snart och det vill jag såklart inte misslyckas på. Sen är det stylist SM snart också. Temat är trend med inspiration av 80-tal, jag är så taggad på det och har suttit och planerat hur jag ska göra sen jag fick reda på det. Jag har en idé men vet inte om jag är riktigt nöjd än. Så skulle uppskatta jätte mycket om ni kom med förslag.
Förutom stressen så har allt varit bra. Igår hade jag mys dag med tjejen jag skrev om i ett annat inlägg, hon som jag gick i skolan tillsammans med sen 1an.
Hur har eran vecka varit? Kramisar till alla fina männsikor där ute!💫

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helg har jag spenderat med pojkvännen. Det började bra tills jag vart magsjuk och vi spenderade resten av dagarna hemma i sägen, kollade på skam och bara myste.💕

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag har det hänt något jätte kul. För idag har jag varit och fikat och pratat ikapp om åren som gått med en vän från barndomen. Vi har känt varandra sen sexårs/lekis eller vad man nu säger men tappade kontakten när vi började gymnasiet. Det var jätte mysigt verkligen och vi hade så mycket att prata om.
Imorgon börjar skolan igen och jag är inte ett dugg taggad på det, ushh känner jag bara. Orkar inte börja gå upp så tidigt igen. Behöver bara mer lov. Känner ni likadant ? 💫

Likes

Comments

Nu är det 18 dagar sedan jag började äta vitamin björnarna och om jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt inte märkt någon skillnad. Men det har inte ens gått en månad så det är nog inte så konstigt. Jag har läst att vissa märkt skillnad redan efter en månad, men det gjorde inte jag tyvärr. De rekommenderar att använda björnarna i minst 3 månader för att kunna se verkliga resultat så jag kommer att fortsätta äta dom. Ser alltid fram emot att äta björnarna på morgonen för de är så himla goda. Smakar precis som godis. Man äter 2 stycken om dagen så en burk räcker i en månad.

På tal om hår, idag kom jag på att jag verkligen vill göra ljusare, slingor kanske. Men vill ändå inte för då vet jag att jag kommer behöva klippa mig... Vill va sådär prinsses blond. Och så ser det inte ut på den här bilden direkt, här ser det ju orange ut. Vad tycker ni? borde jag färga ljusare och klippa lite eller ska jag vänta ett tag? Xoxo✨

Likes

Comments

Sitter och myser framför en film nu efter en lång dag ute i kylan. Kom just på att ett avsnitt av skam ska komma idag också så det måste jag såklart se på.

imorgon så tänkte jag skriva lite om hur det har gått med hårvitaminerna och vad jag tycker. så vi hörs imorgon igen, kramisar💫

Likes

Comments

Likes

Comments

2016, vilket år! Det har hänt så mycket. Önska jag kunde säga att det bara är bra saker men tyvärr inte. Livet ingår även motgångar. Som tur är har jag så fina människor i mitt liv som gjort 2016 till ett jätte bra år.

Men nu tar vi nya tag och gör 2017 till världens bästa år!
💫💗

Likes

Comments

Hej bloggisen! Nu är det ca 13 timmar kvar till nyår. Hur känner ni inför det ? Jag är iallafall jätte taggad. Mitt nyårslöfte är att bli en bättre/ snällare människa. Kanske äta lite bättre också. Har ni något nyårslöfte? Vad blir det isåfall?

Nu är jag hos min pojkvän där jag ska fira nyår. Jag åkte hit i onsdags och kommer stanna här till måndag. Vi har inte gjort något speciellt, men igår var vi på bio och såg 101 åringen då vi båda fick biobiljett i julklapp.

Gott nytt år fina läsare!✨

Likes

Comments