Header

Då var det fredag igen! Bästa dagen på veckan.
Denna veckan har varit väldigt stressig och jag har inte haft så mycket tid över till annat förutom att plugga. Vi har ett stort teori prov på naglar snart och det vill jag såklart inte misslyckas på. Sen är det stylist SM snart också. Temat är trend med inspiration av 80-tal, jag är så taggad på det och har suttit och planerat hur jag ska göra sen jag fick reda på det. Jag har en idé men vet inte om jag är riktigt nöjd än. Så skulle uppskatta jätte mycket om ni kom med förslag.
Förutom stressen så har allt varit bra. Igår hade jag mys dag med tjejen jag skrev om i ett annat inlägg, hon som jag gick i skolan tillsammans med sen 1an.
Hur har eran vecka varit? Kramisar till alla fina männsikor där ute!💫

  • 155 readers

Likes

Comments

✨Makeup store strobe glow och smashbox be legendary lip gloss färgen "Pout"✨

  • 209 readers

Likes

Comments

Denna helg har jag spenderat med pojkvännen. Det började bra tills jag vart magsjuk och vi spenderade resten av dagarna hemma i sägen, kollade på skam och bara myste.💕

  • 211 readers

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag har det hänt något jätte kul. För idag har jag varit och fikat och pratat ikapp om åren som gått med en vän från barndomen. Vi har känt varandra sen sexårs/lekis eller vad man nu säger men tappade kontakten när vi började gymnasiet. Det var jätte mysigt verkligen och vi hade så mycket att prata om.
Imorgon börjar skolan igen och jag är inte ett dugg taggad på det, ushh känner jag bara. Orkar inte börja gå upp så tidigt igen. Behöver bara mer lov. Känner ni likadant ? 💫

  • 244 readers

Likes

Comments

Nu är det 18 dagar sedan jag började äta vitamin björnarna och om jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt inte märkt någon skillnad. Men det har inte ens gått en månad så det är nog inte så konstigt. Jag har läst att vissa märkt skillnad redan efter en månad, men det gjorde inte jag tyvärr. De rekommenderar att använda björnarna i minst 3 månader för att kunna se verkliga resultat så jag kommer att fortsätta äta dom. Ser alltid fram emot att äta björnarna på morgonen för de är så himla goda. Smakar precis som godis. Man äter 2 stycken om dagen så en burk räcker i en månad.

På tal om hår, idag kom jag på att jag verkligen vill göra ljusare, slingor kanske. Men vill ändå inte för då vet jag att jag kommer behöva klippa mig... Vill va sådär prinsses blond. Och så ser det inte ut på den här bilden direkt, här ser det ju orange ut. Vad tycker ni? borde jag färga ljusare och klippa lite eller ska jag vänta ett tag? Xoxo✨

Likes

Comments

Sitter och myser framför en film nu efter en lång dag ute i kylan. Kom just på att ett avsnitt av skam ska komma idag också så det måste jag såklart se på.

imorgon så tänkte jag skriva lite om hur det har gått med hårvitaminerna och vad jag tycker. så vi hörs imorgon igen, kramisar💫

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! hur mår ni?

Jag tänkte att det kanske skulle vara kul för er som läser min blogg och inte känner mig att veta lite mer om mig, vem jag är, vad jag tycker och lite så. Jag uppskattar själv det hos de bloggare jag läser och tycker det är intressant. Så igår kväll leta jag upp några frågor som andra bloggare blivit ställda av sina läsare, så dom tänkte jag svara på.

Och för övrigt får ni också ställa frågor till mig om det är något ni undrar eller kanske vill veta, genom min snapchat eller i kommentarerna nedan. Så kan jag svara på dom om jag gör ett till sånt inlägg.

Fullständiga namn? Cornelia Lise Maria Isaksen

Födelsedag? 4 november

Favoritfärg på kläder? som ni alla säkert redan sätt så älskar jag ljus rosa

Favorit årstid? sommaren helt klart! Längtar så mycket efter värmen. Ligger till och med och lyssnar jag på musik när jag ska sova och drömmer mig bort att jag ligger och solar på nån strand någonstans.

Godaste parfymen? är lite känslig för starka dofter så använder mest de från the body shop som luktar frukt och inte så starkt.

Beroende av? choklad och mitt läppstift från H&M i färgen powder puff. Vet inte vad jag skulle gjort om de slutade tillverkas.

Tränar du? nån gång i bland på world class där jag har gymkort. Det är inte så kul när man inte har någon att gå dit med förutom pappa men han är inte lika kul att gå med som en kompis. Känner mig lite obekväm att gå själv också då det känns som alla kollar. Och man vill ju gärna inte ha blickar på sig när man går där svettig med gym kläderna haha. Någon som känner samma sak? Så jag föredrar promenader istället.

Godaste drycken? Te te te.

Vad är din största rädsla? Att drunkna, bli fasthållen, klarar verkligen inte av att sitta fast eller vara i trånga utrymmen får panik då. Förlora någon jag älskar.

Brukar du läsa böcker? Nej, oftast inte. men vissa böcker verkar så intressanta så jag måste läsa. Som rövardotter av Jackie Ferm. Den går inte att sluta läsa. I den boken beskriver hon själv om sitt liv i en söndertrasad familj, om utsatthet och missförhållanden i fosterfamiljer och på behandlingshem. Och om att vara ensam och övergiven. Hennes enda trygghet är från den älskade pappans brev som är skickade från olika fängelser. Sveriges mest beryktade brottsling. Det är vad som står om den på internet. Och jag är lite sugen på att läsa Therese Lindgrens bok också.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är gullig och omtänksam.

Har du många vänner? Inte direkt, jag är inte så öppen av mig och har svårt att släppa in nya människor i mitt liv. Men de jag har står jag otroligt nära med. Sen har jag ju såklart "många" som också är mina vänner men som jag inte berättar lika mycket för.

Följer du några serier? vilken är din favorit? Ja, jag älskar att kolla på serier. Såg sista avsnittet på The OA igår. Och just nu kollar jag på äkta människor. Är det någon av er som sett den? Det är en svensk serie som gick på svt för några år sedan. Idag kommer säsong 3 av skam ut också, som jag längtat. Den har ni alla sätt va? Det känns som det iallafall, alla pratar om den. Men min all time favorite är Gossip Girl.

Hur vill du att din framtid ser ut? Först vill jag ut och resa, upptäcka världen så mycket det går. Åka på äventyr. Sen hoppas jag att jag är lyckligt gift med mannen i mitt liv, att jag får barn, jag vill ha en stor familj och ett stort fint hus. Att jag har ett jobbar med det jag älskar och att vi aldrig behöver oroa oss för pengar.

Vad är dina planer inför 2017? Jag har direkt inga planer ännu förutom en trip till London i vår. Sen får vi se vad som händer.
Likes

Comments

  • 281 readers

Likes

Comments