Contains affiliate links

ADLINKS FINNS

Har ni sett Odd Mollys nya kläder som kommit nu till våren? Allt är verkligen så fint!! Vill ni ha något ur den nysläppta kollektionen kan ni kika HÄR. Mina favoriter i den nya kollektionen är

Light pink cardigan HÄR // Pink sweater HÄR // Espadrillos HÄR // Bikini top HÄR // Bikini bottom HÄR // Pink rainboot HÄR // Sport bra HÄR // Training tights HÄR // Grey sweater HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår: Igår försökte jag rensa högen med saker jag måste göra och det gick ganska bra, var ensam hela dagen så kunde verkligen lägga mitt fokus på det istället för på något annat. Jag var även i skolan och helt ärligt var det den mest värdelösa dagen någonsin i skolan..vi tittade på film. Testade att göra krämig pasta på mjölk, kan säga att resultatet inte blev det bästa men det gick att äta. Somnade sedan intill A.

Idag: A skulle iväg klockan 5 imorse så redan då ringde klockan, vilket resulterade i att jag inte somnade om förrän 6 och vaknade sedan 10. Gjorde frukost och la i hårinpackning medan jag tittade på prison break. Det är vad som än sålänge har hänt, vad dagen mer har att erbjuda vet jag fortfarande inte men ska nog bara rensa mer i min hög "att göra" och ja bara ta det lugnt.

Mår: Både bra och dåligt, en del svåra beslut behöver tas och jag måste göra besluten innan denna månad är slut!! PANIK
Annars är livet ganska bra just nu faktiskt, mycket i skolan men det börjar lugna sig och ju mindre jag stressar desto mer får jag gjort.

Längtar: Till sommarlovet, men vem gör inte?! Alla mysiga kvällar på altanen med familjen, och massa annat roligt som händer under sommaren.

Vill: Försöka ta tag i träningen en gång för alla!! Måste lära mig att inte ge upp så lätt, men någon dag ska jag iallafall försöka komma mig ut och springa lite. Jag vet själv att jag mår bättre av det och vill därför försöka hålla igång och göra det.


Likes

Comments

Contains affiliate links

INNEHÅLLER ADLINKS

Vem gillar inte lite förändring nu till våren? Jag gör iallafall och därför tänkte jag visa 3 enkla DIYs som du kan göra hemma på ett par gamla jeans som du kanske vill förnya? Orkar du ej göra själv, finns det självklart färdiga att köpa. Tryck bara på det jeans du vill ha så kommer du till sidan.

1. Den snygga slitsen
Du gör så att du tar på dig jeansen, mäter upp hur högt du vill att din slits ska gå. Klipp sedan ett snitt i byxorna för att få en slits, vill du kan du sedan låta byxorna vara som dem är eller sy in så de blir en fin/rak kant.

2. Avklippta jeans
Om du vill visa upp dina nya snygga skor är den här lösningen det bästa. Sätt på dig jeansen och märk ut vart du vill klippa av dem, vill du ha kanten skarp ska du undvika att tvätta jeansen.

3. Broderi
Men dessa jeansen kan du bestämma mycket själv, vilket du ej kan göra med ett par avklippta jeans. Du kan helt enkelt sprätta bort ditt broderi och göra ett nytt. Och för att lära dig att brodera kan du söka på google på "blombroderi" eller vad du vill ha.

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan nu, men jag har haft mycket saker att göra och inte riktigt känt att jag haft tid för bloggen. Men nu börjar allt lägga sig och jag TROR jag har tid för bloggen. Men jag har saknat det och därför stannar jag nog ett tag. Men nog om det, vem är jag och vad gör jag om dagarna vill ni förmodligen veta?

Ja vem är jag egentligen? Det är en bra fråga, jag är en tjej som gillar att ta kort och skriva av mig. Men framförallt gillar jag läsa andra bloggar och inspireras av dom, samt mode. Helt ärligt så är jag besatt av kläder och är inne på minst 5 sidor varje dag med kläder....sedan innebär ju inte mode bara kläder men det är en stor del av mode, självklart gillar jag smink och inredning.

Så vad kommer bloggen handla om? ALLT, men mycket mode och inredning men också vardag och andra härligheter.

Hoppas ni kommer gilla det ;)

Likes

Comments