Jag blir så arg, ledsen och besviken över människor, i de flesta fall män, som tror att de kan objektifiera och/eller kränka en kvinna för sitt eget nöjes skull, berusade eller ej.
För en liten stund sedan gick jag en promenad på tio minuter hem, en promenad som jag går flera gånger i veckan. Några hundra meter hemifrån går jag förbi två män som vänder sig om och frågar om jag fått snopp på länge eller om jag skulle vilja ha lite. Som tur var skrattade det lite och gick vidare på sitt håll och jag vidare på mitt. Klart som fan blir jag rädd över vad som faktiskt hade kunnat hända även om jag skakar av mig det. Men skall jag verkligen behöva vara rädd för att få kommentarer när jag går hem halv nio en tisdagkväll? Detta får mig att ifrågasätta, som så många gånger förut, vad det är för samhälle vi faktiskt lever i.
Till den dagen då jag och mina medmänniskor inte längre behöver känna sig otrygga på sina egna gator kommer jag att kämpa för att vi skall kunna vara det. Om det så tar ett år eller hundra år. Jag uppmanar därför även dig att kämpa, för detta är en kamp som berör ALLA, såväl dig själv som dina barn, dina syskon och dina vänner.

Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi göra skillnad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • pk

Likes

Comments

Sitter på ett espresso house och ser ut över Sergels torg med Maggio i lurarna. Livet är underbart, I kicked ass på audition i Lund igår, imorgon kommer jag att kick ass på audition här i Stockholm. Usch vad jag mår bra i detta ögonblick, en känsla att minnas och alltid sträva efter.

​och oj vad mycket mumsbitar det går på Stockholms gator...

Likes

Comments

stannar jag kvar här hos dig. För en sekund med dig min Gud.

De senaste dagarna har för mig varit väldigt jobbiga på olika sätt. Detta har resulterat i att jag är så oerhört trött, både psykiskt och fysiskt.
Det som tar mig igenom dessa perioder är min tro, min Gud - vår Gud.
Lovsång, bön och gemenskap.

Amen.

Likes

Comments

Djup throwback till alla våra galenheter. Denna fantastiska människa gör mig alltid så lycklig. Är jag ledsen, då är det Elsa jag vill träffa. Bara få skratta och vara galen i några timmar.

Min bästa, och enda, Landskronavän. Du har lovat mig att vi skall baka Chocolate Chip Cookies, så jag tycker att vi skall göra det snart.


Den 24 augusti 2013, lade Elsa in en påminnelse om att jag skulle älska henne, varannan vecka klockan tre, som jag får än idag.

sluta aldrig göra mig glad.
snälla.

Likes

Comments

hur länge orkar man kämpa innan man kollapsar?
min energi är helt slut och det enda jag vill ha nu är närhet, massa vänner, glädje och kärlek.

Likes

Comments