Header
View tracker

  • Mysdag på stan med Emilia, inklusive lunch på Språkcafét
  • Höstfest på Park Lane med LD&co

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

[bilder på mig: IG @idaahermansson]

Likes

Comments

View tracker

Norr ut ligger den så kallade medeltidsbyn Brygge i vilken vi spenderade dagen under den varma septembersolen. Godaste lunchen på länge tillbringades på Le Pain Quotidien, följt av shopping och besök i kyrka med en bomullsbit som attraktion vilken vars röda fläckar påstås ska vara Jesu blod. Positivt överraskad av vad  mysiga, ändå inte så lilla, staden hade att erbjuda resulterade i en vilja att komma tillbaka.

Likes

Comments

Dagstripp söder ut ledde oss till Ypres och en historisk resa genom första världskriget då vi besökte In Flanders' Fields Museum, ett flertal krigsgravar, samt minnesmärken. Innan hemfärden gick vi i soldaternas fotspår, bokstavligen, då vi stannade vi på ett område med bevarade skyttegravar.

Likes

Comments

Vi anlände i Bryssels huvudstad vid tolvtiden efter en lång resa via bland annat Helsingör och Autobahn. Eftermiddagen började med en lunch under klarblå himmel i 27 graders värme vid Grand Place och slutade med promenerande tillbaka i ösregn efter utforskande till fots. Kvällen slutade alltför sent efter middag och drinkar.

Likes

Comments

Likes

Comments