Jag och mamma spenderade några dagar i London! Jag tog en massa fina bilder på allting vi gjorde men sen försvann min telefon på krogen så de enda bilderna jag har är 2 stycken som jag lagt ut på Instagram :))))

Bortsett från att jag inte längre har en telefon så var det en fantastisk resa!! Vi blev förälskade i London och insåg att 3 dagar var åt helvete för lite!! Största happeningen var givetvis Harry Potter! Det var så häftigt och jag blev såklart amazed.

Hit ska vi åka tillbaka :)))

Likes

Comments

Faaaan vad tiden går fort!! Jag minns när jag skrev min förra årsresumé. Minns det som om jag skrev den förra veckan typ.

Årets blir kort dock!! Det har bestått av sjukt mycket jobb, några resor, mer jobb, massor av fotboll och ända skillnaden är att i år har jag umgåtts med mina vänner mer än jag gjort på flera år!! Har verkligen tagit mig tiden till att tacka ja till event men även hostat några! Midsommar tillexempel var ju det bästa jag gjort. Bjudit in till bruncher och middagar. Är så nöjd att jag börjat prioritera att göra roliga saker även fast jag egentligen inte orkar när mitt jobb tar så mycket tid.

Det får hålla i sig 2017 också! Mitt förra nyårslöfte var att hålla mig ifrån dåliga människor, gick 1 månad tror jag. Skiter i det i år och släpper bomben att jag slutat snusa!!! 3 dagar nu. Lite tänker ni, stort som fan tänker jag.Likes

Comments

Vi åkte upp till Åre på minisemester! Så mysigt och en jätterolig utekväll. Vi gick på byn, åt bokstavligt talat hur goda crepes som helst, shoppade och åt pizza. Vi bodde på Tott och om det inte vore för att det är så jäkla långt upp skulle jag alltid bo där när jag är i Åre! Så fint hotell 🤗🤗
En perfekt miniweekend med ma gals ❤️

Som vanligt har jag blivit dålig på att ta bilder så det här var den enda som togs! En suddig Snapchat-bild... För övrigt på fina Astrid som jag säsongade med nere på Smögen för 2 år sen ❤️❤️ hur stor är chansen att man inte träffas på 2 år för att ses på krogen i Åre?

Likes

Comments