Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I Storlien och i Åre ☀️ vi hade fantastiskt tur med vädret (som är det enda som spelar roll) och jag hann dessutom spendera lite tid i Åre med familjen också (Läs 30 minuter).
Den här påskhelgen går till historien :)))

Likes

Comments

Här spenderades största delen av min resa! Eftersom tjejerna bor här så blev det som mest naturligt. Jag måste säga dock att jag gillade Phoenix bäst. Det är en liten stad, mitt ute i ingenstans och omringad av öken, kaktusar och höga berg. Alltså ingenting som likt med LA eller Las vegas utan mer hemtrevligt. Jag är förälskad i Phoenix!!

Närheten till naturen gjorde ju såklart att vi tog oss iväg på några hikes! Den sista vi gjorde var i solnedgången - vackraste jag sett!

Sen hann vi med baseball, många timmar vid poolen, vilket var väldigt skönt!! Vi reste ju mycket men kom alltid "hem" till Phoenix vilket gjorde att man fick landa lite emellan alla intensiva dagar på resande fot!!

Likes

Comments

Nästa roadtrip var till inget mindre än Las Vegas! Det var avslutet på resan där vi alla var samlade tillsammans. Under de 2 första veckorna så jobbade ju tjejerna lite då och då så jag var aldrig med alla samtidigt. Sen bor Tommi i Colorado vilket är 4 timmars flygresa bort men hon anslöt sig till oss i Vegas vilket bara gjorde att det blev ett perfekt avslut på resan! Alla samlade tillsammans ❤❤❤

Och vad jag ska säga om Vegas vet jag inte?? Det är mitt ordförråd som inte räcker till. 3 dagar är även för lite för Vegas men WOW säger jag bara - jag är amazed. Kan svära att detta inte var sista gången jag var där!

Likes

Comments

Vi bilade till Los Angeles, stannade i Palm Springs på vägen dit och shoppade (!!) sen spenderade vi 3 dagar i LA. Vi besökte universal studios, warner bros, gick en guidad tour genom downtown LA (rekommenderas inte det var sjukt tråkigt).

Vi åkte runt och tittade på kändisars hus, åt brunch på rooftops och var på sightseeing.

3 dagar är uppenbarligen alldeles för lite för att upptäcka en sån stor stad som LA men jag är ändå förvånad över hur mycket vi lyckades klämma in på dom få dagarna vi hade. Helt fantastiskt var det!!

Likes

Comments