Jag och mamma spenderade några dagar i London! Jag tog en massa fina bilder på allting vi gjorde men sen försvann min telefon på krogen så de enda bilderna jag har är 2 stycken som jag lagt ut på Instagram :))))

Bortsett från att jag inte längre har en telefon så var det en fantastisk resa!! Vi blev förälskade i London och insåg att 3 dagar var åt helvete för lite!! Största happeningen var givetvis Harry Potter! Det var så häftigt och jag blev såklart amazed.

Hit ska vi åka tillbaka :)))

Likes

Comments

Faaaan vad tiden går fort!! Jag minns när jag skrev min förra årsresumé. Minns det som om jag skrev den förra veckan typ.

Årets blir kort dock!! Det har bestått av sjukt mycket jobb, några resor, mer jobb, massor av fotboll och ända skillnaden är att i år har jag umgåtts med mina vänner mer än jag gjort på flera år!! Har verkligen tagit mig tiden till att tacka ja till event men även hostat några! Midsommar tillexempel var ju det bästa jag gjort. Bjudit in till bruncher och middagar. Är så nöjd att jag börjat prioritera att göra roliga saker även fast jag egentligen inte orkar när mitt jobb tar så mycket tid.

Det får hålla i sig 2017 också! Mitt förra nyårslöfte var att hålla mig ifrån dåliga människor, gick 1 månad tror jag. Skiter i det i år och släpper bomben att jag slutat snusa!!! 3 dagar nu. Lite tänker ni, stort som fan tänker jag.Likes

Comments

Vi åkte upp till Åre på minisemester! Så mysigt och en jätterolig utekväll. Vi gick på byn, åt bokstavligt talat hur goda crepes som helst, shoppade och åt pizza. Vi bodde på Tott och om det inte vore för att det är så jäkla långt upp skulle jag alltid bo där när jag är i Åre! Så fint hotell 🤗🤗
En perfekt miniweekend med ma gals ❤️

Som vanligt har jag blivit dålig på att ta bilder så det här var den enda som togs! En suddig Snapchat-bild... För övrigt på fina Astrid som jag säsongade med nere på Smögen för 2 år sen ❤️❤️ hur stor är chansen att man inte träffas på 2 år för att ses på krogen i Åre?

Likes

Comments

View tracker

Jag som brukar vara så jäkla bra på att ta bilder lyckades inte ta EN enda bild! Då startade vi dessutom dagen klockan 12???

Det måste ju dock vara ett bevis på hur fantastiskt rolig hela dagen var.

Vi träffades i Krokom tillsammans med herrlaget, som egentligen inte ens är vårat herrlag men heter man Krokom /Dvärsätt och dom heter Dvärsätt så borde det få räknas.

Vi hade turnering i spökboll, mattlopp och givetvis fotboll. Dock utan skor vilket gjorde att alla ramlade överallt. Haha alltså det var så kul.

Sen körde vår alldeles egen busschaufför in oss till galan där det var så trevligt som vanligt.
Dessutom fick jag äran att ta emot världens bästa tränares pris eftersom han inte kunde vara där. Var så nervös!!! Men det gick ju vägen.

Kort å slut en fantastisk dag 💅🏽

Fatta hur dåliga alla bilder som togs på mig var om jag har valt att visa dessa två 👆🏽

Likes

Comments

Någonting som ingen någonsin kommer att kunna ta från Glitter är att det är ett sjuhelvetes företag! Helt fantastiskt, inspirerande och familjärt. Jag är ärligt talat så fruktansvärt stolt över mitt jobb. Alla borde få jobba på Glitter, jag lovar att ingen skulle bli besviken. Sällan har jag varit med om en sån perfekt balans mellan allvar och avslappnat, ett företag som värdesätter begreppet "ha kul" över allt annat. Stoltheten över att vara en del i det här företaget är en känsla som faktiskt inget annat företag jag jobbat för lyckas förmedla. Om ni letar efter ett jobb - bli en Glitterista!! Följ med oss på en jäkla resa 💪🏼

Likes

Comments

När sista matchen är spelad, alla skiljs åt och man inte kommer ses varje kväll på hissmovallen 😢. När helgerna helt plötsligt är helt tomma i kalendern, när man får abstinens när man kommer hem från jobbet och inte behöver äta på 5 minuter för att träningen börjar om 30. Nää usch vad det här är tråkigt 💔💔💔

K/D-fam 💗

Likes

Comments