Bilderna ovan är tagna för cirka en vecka sedan då vi firade min pappas födelsedag ute på landet med alla pojkvänner och även lilla farmor. Superfint väder och verkligen superlyckad vistelse! Nu har Kevin lämnat mig i kalla Sverige för att studera i Tyskland över sommaren. Super jobbigt att lämna mannen i mitt liv så länge. Men förhoppningsvis kommer han hem snart så jag kan krama om honom igen.

Idag har jag varit i skolan och labbat lite och nu snart ska jag iväg och gymma med Martina. Var länge sedan jag träffade henne så ska bli super kul.

Ha en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I tenta tider är ser mitt liv inte för roligt ut. Vaknar runt 8 och äter frukost innan jag sätter mig med plugget. Idag tittade solen fram på balkongen och gjorde det hela lite roligare! Nästa vecka väntar 2 viktiga tentor i statistik och programmering. Håller tummar och tår att jag pluggar på rätt saker så jag kan lämna dessa bakom mig. Nu snart bär det av mot gymmet för lite konditionsträning! 

Likes

Comments

Härom dagen var det den internationella kvinnodagen. Min pappa uppmärksammade detta med att ge rosor till mig, min mamma och min syster. Tycker det är sååå kul att kvinnor i samhället börjar ta mer plats och också uppmuntras att fortsätta göra det. Med det sagt ska jag återgå till pluggandet, ha en fin dag!

Likes

Comments

Min standardfrukost!

Idag har jag börjat min dag med äggmacka och kaffe. Förra året var detta min absolut vanligaste frukost. Kan mycket väl bli så i år med, haha. Idag ska jag försöka hinna med att träna, va i skolan till 17 & träffa Kevin. Fullt upp med andra ord! Jag börjar med lite plugg. Ha en fin dag! 


Likes

Comments

Såhär ser mina pluggdagar ut!

Då var det äntligen dags för mig att blogga igen. Efter juluppehållet har jag haft fullt upp. Det har varit träning, plugg, handboll och allt möjligt. Nu känner jag dock lite sug efter bloggen igen. Av någon lustig anledning är det en aning roligare än tenta-plugg... hehe.

Idag har jag tagit sovmorgon och spelat TV-spel med Kevin. Superskönt att mjukstarta veckan efter en lite hetsig helg. Vid lunch-tid stack jag dock iväg till skolan för möte med ett projekt som vi pillar på i skolan. Nu är jag hemma igen och ska plugga lite innan jag sticker iväg till gymmet för ett ben-pass!


Likes

Comments

Gott nytt år!

Tror ingen har missat att det är ett nytt år. Perfekt för att planera nya mål och drömmar. Jag har några saker som jag har lovat mig själv. Bland annat har jag skjutit upp mitt körkort allt för länge och behöver ta tag i det. Ett annat nyårslöfte är att jag ska börja laga mer mat (haha). Jag kan faktiskt erkänna att jag är bortskämd på den fronten.

Igår firade jag in det nya året med ett helt gäng härliga människor. Tyvärr fick jag inte med mig en ända bild. Vi käkade trerätters, dansade och spelade beerpong ända in till 3 på morgonen. Hade med andra ord en supermysig nyårsafton!

Idag började jag 2016 med en promenad med min hund, supermysigt och tomt ute dagen efter nyår. Nu ska jag börja ta tag i min hemtenta som ska vara inne på måndag. Inte superkul att ha plugg över "lovet", men det är inte en superjobbig tenta tack och lov!

Likes

Comments

Godkväll bloggen!

De senaste dagarna har jag känt mig ganska trött och sjuk. Dessutom har jag jobbat trots detta, vilket kanske inte varit jättebra. Idag känns det dock mycket bättre. Skönt om jag skulle friskna till nu innan nyår på torsdag! Bilden ovan var från förra året då jag körde på den vanliga "lilla svarta". Får se vad det blir i år. Kan ärligt säga att jag inte har orkat leta efter något speciellt, men sånt löser sig alltid. Nu ska jag hoppa i säng framför någon bra film. Godnatt!

Likes

Comments

God jul bloggen!
Idag är det julafton och det börjar verkligen kännas. Jag har fått ett paket i julstrumpan och varit hos farfars grav. Snart ska vi äta julbords lunch och bänka oss framför Kalle Anka. Därefter ska alla julklappar öppnas och glögg spillas. Hoppas alla har en fin julafton på sitt sätt ❤️

Likes

Comments

Godkväll!
Idag är det dan innan dopparedagen. Som vanligt jobbar jag mycket kring jul och idag var inget undantag. Kom hem och städade, fixade julklappar och pyntade granen. Därefter käkade vi skinkmacka, den var supergod!! Nu är jag helt slut och funderar på att lägga mig. Vi hörs imorgon eller på fredag. Godnatt!

Likes

Comments

Godkväll! 

Idag har jag spenderat nästan all min vakna tid med tjejen på bilden. Vi har jobbat ihop från 06-14 för att sedan åka till stan för att handla in det sista innan julafton. Alla presenter är nu klara, så imorgon väntas städning av hela lägenheten, julklappsinslagning, dekoration av gran och även den traditionella skinkmackan. Julkänslan kommer sakta men säkert! 

Likes

Comments