Header

Det här är absolut inget inlägg som jag vill göra, men det är ett inlägg som jag behöver göra för att min familj förtjänar svar, för jag vet att alla undrar varför jag inte har något jobb eller bostad än. Jag har väntat med att skriva det här inlägget i så många månader nu i väntan på rätt tillfälle, men det kommer aldrig ett rätt tillfälle, alltid äre något så jag får helt enkelt bara kasta ur mig det här & hoppas att alla förstår att jag vill inte att nån ska må dåligt för min skull nu, jag vill bara inte påbörja 2017 med den här stora tunga stenen på mina axlar.
Varför jag väljer att skriva istället för att säga det face 2 face är för att jag vill verkligen inte prata om det, jag vill bara att man ska veta & förstå, sen äre bra, det här är inget jag tänker diskutera på nåt sätt, det bara är som det är, för annars kommer jag bara gråta & gå därifrån & då blir inte allting sagt.
Under hela min skolgång så har jag varit mobbad & mått så otroligt jävla dåligt, vissa perioder så har jag orkat mera & kämpat för mig själv, andra perioder så har jag gråtit & sovit bort ett halvår av mitt liv.
Även nu efter min skolgång så har mobbningen fortsatt, jag får ta så mycket skit från människor så det är fan sinnessjukt. Jag får otroligt fula meddelanden varje dag, när jag är ute med hundarna så kan människor gå efter mig & "viska" fula saker om mig eller prata om nåt äckligt rykte som tydligen finns om mig, ibland så åker en bil förbi & räcker finger åt mig.
Det kanske inte låter som särskilt mycket men då man har mått dåligt hela sitt liv så äre riktigt jobbigt & det är fan ingenting jag ska behöva ta heller.
Jag har valt att hålla det här för mig själv då jag hela mitt liv känt mig som en börda, jag vet att jag inte har behövt hålla det hemligt på nåt sätt, men det har känts lättast så, varför jag väljer att komma ut med det här nu är för att det känns som att jag får mera hintar om att det är dags nu att skaffa ett jobb & lägenhet & det förstår jag, när man är 22 år gammal så ska man ha påbörjat sitt vuxna liv redan. Jag vet att jag inte skulle bli utkastad eller så, men det börjar bli jättesvårt att hålla inne tårarna varje gång någon försöker ge en hint.
Jag har blivit kallad till arbetsintervjuer här ett antal gånger men jag har alltid fått tacka nej för direkt dom har bjudit in mig till intervju så har jag fått världens panikattack & ångest utan dess like för jag vill verkligen inte vara kvar här, jag trivs inte alls här, det går bara inte. Det går inte ens att förklara hur otroligt dåligt jag börjar må på en gång!
Samma sak gäller direkt nån tycker att jag ska skaffa en lägenhet här, jag känner direkt att jag måste komma undan det samtalet, springa iväg & ha en ångestattack för mig själv. Jag kan inte ens räkna alla gånger jag har fått gå iväg för att fälla en tår, ta ett andetag & sen gå ut igen som att ingenting har hänt. Jag förtjänar fan en Oscar för bästa skådespelerska, så känns det!
Jag vet att man tycker det är märkligt att jag inte kan gå & handla själv eller hämta ut ett paket själv, men varje gång jag är ute på stan t.ex. så blir meddelandena så mycket värre, så jag håller mig hellre undan, jag får som sagt redan så mycket fula meddelanden om hur ful, fet, konstig, äcklig, värdelös jag är & en dålig matte till mina underbara hundar, jag orka inte ta all skit hela tiden, jag vågar ibland inte gå ut för jag vet precis vad jag kommer få för det. Jag orkar inte gå på resturanger eller affärer, det är bara så enkelt, jag orkar inte. Jag vet att man inte ska hålla sig undan på nåt sätt, men som sagt, så vet jag också vilket helvete jag får & då jag har valt att bära det här själv så kanske det har känts ännu tyngre på nåt sätt, jag vet inte, men nu äre som det är.
Sen jag var 13 år gammal har jag gråtit mig själv till sömns varje jävla natt & jag är less påre, jag är less på att lyssna på vafan alla andra vill, jag tänker börja lyssna på mig själv för en jävla gångsskull!
Jag tänker verkligen inte skaffa ett jobb eller bostad här för det är inte det JAG vill, jag vill härifrån, så nu tänker jag faktiskt ta tag i mitt liv & söka jobb i en annan stad. Jag förstår att det kommer bli otroligt jävla jobbigt att flytta ifrån min familj, jag kommer garanterat gråta & skrika & må dåligt en stund, men i längden vet jag att det här är det absolut bästa för mig just nu.
En annan miljö, andra människor, nya upplevelser, nya utmaningar, jag behöver det, jag vill ha det & jag tänker ta det jag vill ha nu!
Jag måste stänga av alla andras åsikter, lägga dom åt sidan & inse att jag är faktiskt vuxen, jag måste ta beslut som känns bäst för mig & inte för någon annan, gåre käpprätt åt helvete så får jag helt enkelt komma hem igen & börja om, jag har alltid ett hem att fara till. Det är inte alla som har sån tur, så varför ska jag fega resten av mitt liv? Jag måste ta chanser, lita på mig själv & bära med mig att jag alltid har min familj i alla lägen.
Jag är less på att vara Fega Cornelia, för jag känner mig inte som den tjejen längre. Jag vill visa alla att jag kan också göra allt som jag vill göra!
Det är omöjligt att vara världens bästa dotter, kusin, faster, lillasyster, etc då man hela tiden mår pissdåligt. Som sagt, jag är inställd på att det kommer bli så äckligt jobbigt från början, men jag måste få göra det här för mig.
Tror ingen annan på mig så får jag ju helt enkelt bara tro på mig själv, det är dags för det nu, även om jag önska att man ibland ba sa "Äre det här du vill så kör på det!" istället för "Men hur ska du klara av det här & det här!?" för direkt man säger så till mig så förlorar jag en stor del av mitt självförtroende som jag byggt upp under sååååå många år, jag vet att man ska vara realistisk men min hjärna går på högvarv 24/7 så lösningar skulle jag ju få hitta på allt eftersom om jag nu får nåt högt hinder att hoppa över.
För nog fan skulle allting gå på nåt sätt, jag är envisare än satan när det gäller!

Varför det är så otroligt viktigt för mig att få komma härifrån är för att jag känner hur jag sjunker ner i det svarta hålet igen, hur min depression kommer närmare för varje dag & jag tänker inte hamna på botten igen, inte när det finns saker jag kan göra för att slippa, visst jag hade kunnat hålla tyst om det här resten av mitt liv, men jag tror bördan släpper lite grann iallafall & jag tror att man kanske får en annan förståelse till varför det är så otroligt viktigt att jag tar mig härifrån & inte bara är något jag säger.
Jag har ingen aning om hur det känns att må bra eller känna sig lycklig, när jag var 19 år så bestämde jag mig för att jag skulle vara ensam resten av mitt liv för det förtjänade jag, eftersom jag har varit med om så otroligt mycket dåliga grejer så måste jag väl vara en dålig människa helt enkelt & ingen förtjänar att behöva hantera allt som hänt mig tillsammans med mig. För just nu ska jag hantera mobbningen & mobbarna, samtidigt som jag mår så jävla dåligt för att min kropp inte ser ut som andras, samtidigt som jag ska hantera viktnedgång & sen ska jag då fejka att må bra på det. Får ofta höra "varför är du trött? Du är ju hemma hela dagarna.." Jag är trött för att jag måste hantera så jävla mycket skit, jag är trött för att jag aldrig får må bra, jag är trött för att det känns som att ingen någonsin tror på mig när jag säger att jag ska göra saker som att flytta härifrån, jag är trött helt enkelt!
Jag är en stark, modig & klok kvinna som alltid vill att alla andra ska ha det bra, men jag vill också ha det bra & ingen annan kan se till att det blir så förutom jag.
Det jag vill ha sagt med detta väldigt långa inlägg är att jag mår skitdåligt här, jag får sån ångest av att ens tänka tanken på att vara kvar här, medan tanken på en ny stad gör mig så lugn men även nervös men mest exalterad.
Det är dags att jag lyssnar på mig själv för ingen känner mig bättre än jag själv, jag måste få chansen att göra det jag vill göra utan en massa tjafs & sen får jag helt enkelt se vars det tar mig här i livet, jag kanske måste komma tillbaka hit, vem vet, men jag är skyldig mig själv att testa mina vingar, för efter allt jag gått igenom & fortfarande går igenom så är jag starkare än jag utger mig för.
Nu har jag fått skriva av mig lite grann men jag kommer däremot inte berätta för någon ur min familj att det här inlägget finns så om man läser det är helt upp till en själv & jag vet att jag inte ska behöva förklara allting, men just den här gången känns det som att jag måste det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har funderat på det här ett tag nu, om jag ska avsluta bloggen & gå vidare med mitt liv. Alltså att ha en personlig blogg var viktig för mig innan men nu förstår jag inte ens varför, jag skriver inte ens om saker som jag vill skriva om för att jag är nog lite rädd för att dela mina tankar med alla andra samtidigt som jag vet att det skulle vara bra för mig & även för andra att läsa vad jag tycker, tänker & känner då jag inte är så bra på att förklara mig själv inför andra. När jag läser min blogg nu så är det egentligen bara sorgligt, ingenting händer i mitt liv, det är bara samma saker varje gång jag skriver, det är ju inte roligt för läsarna att läsa det.
Men jag älskar att skriva & jag skulle inte kunna hålla mig ifrån det så frågan är om jag ska tänka om här eller starta en ny blogg med det jag är passionerad över, typ mode & skönhet, inredning, diy & bakning, för att ha en personlig blogg funkar inte just nu, sen måste ju jag våga ta steget ut & verkligen skriva allt jag tycker, tänker & känner.
Jag vet inte faktiskt, jag ska fortsätta fundera på det, antingen tar jag bort denna & startar en ny eller så får den här vara kvar tills nåt händer i mitt liv..

Likes

Comments

Hello! I helgen har lilleman varit här, så mysigt! Vi har lekt, promenerat i solen, badat, bara varit helt enkelt :) Han dregglar som attan nu, men det bruka bebisar göra när det är tänder på gång :) Iallafall så har han inte sovit bra alls under natten, varit vaken & bara haft det jobbigt :/ Så nu har alla i huset gått isäng redan, det har aldrig någonsin hänt! Men föräldrarna gick isäng & jag vill inte sitta ensam där nere, jag har ändå tv & netflix på mitt rum så kan lika gärna ligga i sängen & flippa runt på tvn! Men jag är inte ett dugg trött så vi får väl se när jag får sova.. Har otroligt ont i huvudet men jag hoppas det släpper snart.
Nu ska jag påbörja mitt flippande & hoppas jag hittar nåt att se :)

Likes

Comments

Idag kom mitt paket från cocopanda som jag trodde, skickade iväg föräldrarna för att hämta de när dom ändå skulle handla 🙊
Jag hade beställt en ny sminkförvaring, den jag har är gammal, trasig & ofräsch! När jag öppnade paketet så blev jag inte besviken 👌🏻
Sminkförvaringen ser ut som en väska, den är rymlig & stor, däremot så var den inte lika djup som jag trodde men absolut ingenting att klaga på, men min sminkkollektion växer ju heeeela tiden så den räcker nog inte jättelänge ändå, men det är ett problem jag får lösa då!
Den är hur som helst superduper fin & jag kan varmt rekommendera den 😊
Jag köpte den som sagt på cocopanda, jag minns inte riktigt priset men tror det var runt 299 kr, inte superdyrt men inte jättebillig heller, man får det man betalar för bruka man ju säga 😉
Tycker det var riktigt smart att ha utdragbara små hyllor & en lite djupare botten, lättare att hålla koll på vad man har & vars det finns, lättare att hålla de snyggt, i "locket" på väskan fanns det tre små fack också men dom rymde typ ingenting men kan va bra att ha iallafall!
Jag är nöjd med mitt inköp, jag ger det 5 av 5 kakor! 🍪🍪🍪🍪🍪

Likes

Comments

Problemet när man är sjuk är att direkt man får en dag då man mår relativt bra så håller man igång hela dagen istället för att fortsätta vila, jag vaknade 7 imorse, gjorde frukost till mig & mamma, gick ut med hundarna, gjort smycken, städat, etc! Så vad hände nu på kvällen? Jo jag blev sämre, igen! Blir så less på mig själv, men det är väl som mamma säger också, att jag måste ge det en hel del tid. Så länge jag mår bättre till helgen så är jag nöjd för då ska jag äntligen få rå om Vincent heeeela helgen! :) Det är så mysigt när han sover över här, man får så mycket tid med honom & kan hitta på fler roliga saker istället för bara några timmar en vardag.
Alltså, det är så himla märkligt egentligen, jag älskar honom superdupermycket & saknar honom hur mycket som helst om det går för lång tid mellan besöken, men jag förstår inte ens att jag är faster, han är snart 1 år liksom, det borde ha sjunkit in vid det här laget men det är en sån overklig känsla fortfarande!

Förra veckan så beställde jag en hel del grejer från cocopanda & som det ser ut just nu så är det framme imorgon! Vill ha det nu! Jag ska visa er varför när jag fått grejerna ;)
Nu ska jag försöka sova en stund, kommer antagligen inte gå så himla bra men då finns det alltid Netflix ;)
Godnatt!

Förresten, jag har försökt komma på nåt bra sätt att avsluta mina blogginlägg, när jag skriver godmorgon-lappar till min mamma så avslutar jag alltid med xoxo & mitt smeknamn som antingen är Nelli eller SmellyNelli beroende på vilket humör folk är på ;)
Kanske ska testa det? Vi testar!

// xoxo
Nelli


Töntigt eller ok? Jag ska sova på saken ;) 

Likes

Comments

Nej okej, jag kanske inte är döende men det känns verkligen så! Jag är så tätt i näsan, jag får ingen luft alls så jag kan bara andas ur munnen men det går inte heller bra för jag hostar heeela tiden & när jag ska dricka vatten ur mitt sugrör så får jag världens lock för örat, allting är ba blä just nu, jag vill va frisk så jag orka göra saker men istället förflyttar jag mig från sängen till soffan till badet osså gåre runt på det sättet. Imorse mådde jag ändå hyfsat bra så jag tog en långpromenad med hundarna, men när jag kom hem så var jag dålig igen, fick sova en stund men när jag vaknade så vare ännu sämre än innan.
Jaja, jag kan ändå inte göra så mycket mer än vad jag redan gör för att bli frisk, så länge jag är frisk till nästa helg då fasters bästis ska sova över här! Längtar så mycket efter honom! :)
Nu ska jag ligga här i mitt väldigt varma bad tills jag & mamma ska se lite film, hoppas ni slipper den här jäkla förkylningen/influensan..

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är jättebra med er 😊
Själv mår jag riktigt dåligt, min förkylning blir bara sämre, jag vill bara få bli frisk nån gång!
Men till nåt roligt, jag har äntligen fått tummen ur & köpt någonting som jag har velat ha länge nu! Ett contourkit! Jag köpte puder för jag har läst att det är lättare att blanda ut ordentligt :) Jag har faktiskt köpt en hel del nytt smink som jag längtar så galet mycket efter att få testa, när jag blir frisk så ska jag testa allt!
Funderar på att starta en ny kategori där jag testar saker, jag köper ju ändå väldigt mycket smink, nagellack & annat som folk kanske inte vill köpa för att man inte vet hur de ser ut, känns eller någon annan anledning :)
Vi kanske ska testa & se om det blir en hiss eller diss! Ja jag ska tänka på saken iallafall :)
Ha en kul fredagkväll så hörs vi sen!

Likes

Comments

Jag är så otroligt jäkla less på detta nu! Förra veckan blev jag liggandes typ en dag pga förkylning, i söndags kände mig också dålig, måndag var inte heller jättekul men igår mådde jag bra igen & nu vaknar jag med världens halsont, huvudvärk, öronvärk & jäkligt tät i näsan! Jag orka inte hålla på så här, jag blir så himla trött, antingen måste förkylningen explodera ut helt så jag blir sängliggandes eller så får den fan försvinna! Jag kan inte hålla på så här hela tiden.
Utanför mitt fönster så spöregnar det & hundarna vägrar som vanligt att gå ut, det här bruka alltid va intressant, när jag kan få ut dom för att kissa för första gången, Saga är en jäkel på att hålla sig, Sally hon travar på där ute oavsett väder för hon kan verkligen inte hålla sig på samma sätt 😂
Jag känner mig som typ 5 år gammal, jag vill att mamma ska va hemma & ta hand om mig, hon ska koka te åt mig & ge mig glass 🙈 Men den bistra sanningen ser verkligen inte ut så, jag får göra allt de där själv, men kul är det verkligen inte!
Jaja, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, jag ska försöka få nån värme i kroppen & hoppas att jag får i mig någon typ av mat under dagen. Hare bra! 👋🏻

Likes

Comments

Påsken är nu över för i år & jag har spenderat den på bästa sätt, med familjen! :)
För det mesta har vi bara varit hemma & tagit det himla lugnt, rätt trevligt då jag är väldigt mycket ensam hemma!
Men i söndags for vi iväg till morfar, det händer väldigt sällan men det är rätt trevligt faktiskt :)
Vi fiskade & alla fick fisk utom mamma, såklart 😂 Vi grillade korv & gjorde varma mackor, pratade en massa, etc! Hade bara en riktigt trevlig dag som sagt :)
Jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv! För 5 år sen var jag fortfarande väldigt hundrädd även om jag hade Saga då, det har gått över relativt mycket med mindre hundar men stora hundar har jag otroligt svårt för! Men hos morfar fanns det en enorm hund, Betty, jag blev inte rädd när jag träffade henne men inte var det behagligt heller! Det slutade iallafall med att jag busade med Betty i snön & det var så himla kul! Hon var så himla stor, busig & glad, men jag klarade av det ändå! Tänk hur mycket man utvecklas utan att ens veta om det, sjukt ju, men på ett bra sätt :)
Jag måste börja förstå att jag är stark, att jag växer som människa hela tiden, istället för att backa undan för utmaningar måste jag börja säga "Nu kör vi!" Det är nåt jag ska jobba på :)

Likes

Comments

Imorse vaknade jag runt halv nio, klev upp med mamma & gjorde frukost tillsammans innan mamma skulle vara barnvakt till L :) Dom såg film, åt lunch & hade det bara mysigt medan jag sminkade mig, gjorde håret & småstädade.
Senare dök brorsan upp med V, fasters älskling ❤️ Alla for iväg så småningom så det blev bara jag & V hemma ett tag, inte för att jag har någonting emot de ;)
Iallafall så har typ hela dagen & kvällen spenderats med bror, Issa & V! ❤️
Jag & brorsan har lagat mat, haft syskontid & hunnit prata en hel del! Det var otroligt länge sen vi gjorde någonting sådant, det behövdes verkligen! :)
Jag har bara haft en otroligt mysig familjedag helt enkelt! Men moster saknades, men det hinner vi med en annan gång, det är jag säker på! :)

Asså jag är så trött & borde verkligen sova men samtidigt finns det ett visst sug efter att starta igång netflix, men jag vet att om jag gör de så blir jag liggandes vaken till typ 3-4 utan tvekan för man ska ju "bara se ett avsnitt till" & innan man vet ordet av det har man sett en hel säsong! Beroende kanske det kan kallas..? 😂

Hoppas ni haft en supermysig fredag! 💕

Likes

Comments