Hello,

Jag mjukstartade veckan med sovmorgon idag, lämnade bilen hemma och gick till skolan. Man får ju passa på att njuta av vårvädret nu innan Sveriges klimat (humörsvängningarnas morsa) ändrar sig. Efter några lektioner i skolan så åkte vi hem till mig några stycken, bakade bärkaka och fikade.

Jag gillar måndagar ändå, det känns som en nystart och fräscht på något sätt. Tisdagar däremot hits me like a bus.

Ikväll har jag också hunnit med ett Bodypump pass på gymmet. Vilket kommer att kännas i kroppen imorgon det märker jag redan nu..

Jag gillar verkligen sådana slags träningsformer, dels för att det är man tränar i grupp och pushar varandra men också för att man verkligen tar ut sig ordentligt. Så att man blir skönt trött i hela kroppen efteråt. Jag trivs dessutom som fisken i vattnet på det gymmet jag tränar på då alla i personalen är jättetrevliga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lindex
Förmodligen första och sista gången jag blev kär i ett par underkläder, skulle kunna rama in dom och hänga upp dom på väggen för att det känns som att dom är för fina för att ha på sig haha.


Designhouse
Mugg med bokstaven C som i Cornelia (eller coffee).


Kaffe
Bomberjacka som kan användas både som en innerjacka eller utomhus när det blir lite varmare ute.


  • 224 readers

Likes

Comments

Jag kom precis hem från att ha varit i Jönköping över dagen och kollat in deras öppet hus på högskolan. Är rätt så skoltrött just nu men blev genast lite mer motiverad av att komma dit och se lite miljöombyte. Jag har varit sugen på att läsa i Jönköping nu ett bra tag. Det är precis lagom stort för min smak plus att det inte bli för långt avstånd för att pendla varje dag. Så möjligheten att fortfarande bo hemma samtidigt som att plugga finns.

Men ifall jag känner mig själv rätt så kommer jag att hinna ångra mig några gånger innan det är dags att välja. Dessutom så lär det ju bli ett sabbatsår eller två.


Efter besöket på högskolan så satte jag och mamma oss i solen och fikade, gick i några affärer och lunchade på stan. Man behöver verkligen dagar som dessa ibland, med fint väder och ledighet.


Nu ska jag börja att göra mig iordning inför lagfest ikväll. Det ska bli så himla kul att få träffa dom igen!

Likes

Comments

Jag slutade skolan tidigt idag, redan vid kl 11. Sedan dess så har jag hunnit med att tatuera mig (!!!) och klippa av det slitna av håret och slinga det ljusare hos frisören. Skönt med blondare och vårfräscht.

Ikväll så ska det dessutom firas med utgång och hippie-tema, att vi har mindre än 100 dagar kvar tills studenten. Hur sjukt?

Det är en bättre onsdag helt enkelt.Hej och välkommen om du har hittat hit förresten. Jag heter Cornelia, är 18 år och går som sagt sista året på gymnasiet. Jag extraknäcker som personlig assistent och när jag har tid över från plugg och jobb så är jag helst med vänner eller tränar på något sätt.

Jag har varit sugen på det här med blogg nu ett tag, just för att få en plats där jag har möjlighet att skriva av mig. Men får väl se hur det går eftersom jag alltid blir så självkritisk när jag publicerar saker.


Likes

Comments