Idag har varit en bra dag. Min andra dag på förskolan där jag numera jobbar gick bra och barnen var till och med snälla mot mig. När jag kom hem från jobbet överraskade Calle mig med att stå utanför min dörr med blommor och choklad, <3333 åh vad glad jag blev!! På kvällen åkte sedan jag, Lisa och Bettan (vovsen) in till Rålis där det var utebio och Dirty Dancing spelades. Tyvärr hamnade vi så långt bak att vi inte nästan inte hörde något, men det var en mysig utflykt i alla fall! Godnatt på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har ju glömt att berätta att jag idag ska iväg och fota/filma till Hemtex Julkampanj! Helt ärligt vet jag inte riktigt vad som kommer hända eller exakt vad jag ska göra mer än att jag och några till blir hämtade och körda till studion. Kanske ser ni mig på TV senare i höst? Det ska i alla fall bli jättespännande. Kram

Likes

Comments

Det här är nog ett inlägg som tråkar ut många men jag tycker det är så roligt. I hörnet bredvid fönstret i mitt rum har jag länge (typ i 6 år) haft en vit fåtölj ståendes som jag aldrig sitter i och endast använder för att slänga grejer i. Undanställd i källaren hittade jag idag den här gamla fina byrån som fick agera ersättare. Hur fint blev inte det? Perfekt förvaring också.

Jag tycker det är så roligt att pyssla och fixa i mitt rum. Längtar verkligen efter en hel lägenhet att inreda. :))

Likes

Comments

En liten sjö mitt i skogen med klippor perfekta att hoppa från. 

Likes

Comments

Hade men mysig kväll igår ute med mina favorittjejer. Vi gick till olika barer, drack drinkar och pratade om ALLT. Jag hade saknat dem så så mycket så det var superroligt att träffas igen!

Likes

Comments

Gick i parker, såg massa växter och åt den största kanelbullen jag någonsin sett. Imorgon blir det heldag på Liseberg, som han har längtat :)))

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments