allmänt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

allmänt

Igår flög jag helt själv från Arlanda och landade i Barcelona klockan 21, sen runt 00:30 mötte jag Freja och Smilla på flygplatsen och sedan tog vi en taxi till lägenheten där vi ska bo i 9 dagar! Idag har vi handlat och ätit frukost/lunch och snart ska vi gå ut på en promenad och kolla runt lite i området. Det känns så skönt med semester!

Likes

Comments

allmänt

Alla klagar på hur jag och Freja tjatar om Cypern men jag bryr mig inte, ska tjata lite till. Jag sitter och lyssnar genom min och Frejas Cypernlista på spotify och får såna flashbacks.. Känns konstigt att sitta ensam i sängen en fredagskväll och lyssna på musik med mig själv men jag uppskattar det, mysigare än det låter. Här är några av de låtarna jag verkligen kopplar 100% till resan, och självklart är numero uno Fragile-Kygo, till och med mamma kallar den för "den ultimata cypern-låten" haha. Favoritlåt for lajf

Likes

Comments

allmänt

Hej på er! Just nu är jag i det där stadiet när man är sjukt stressad över någonting men sitter bara och gör ingenting åt saken lixom... Imornbitti tar jag tåget tillsammans med Clara och Mayia till mamsen, vi fyra ska nämligen ta en roadtrip till Oslo! Tror det kommer bli sjukt kul, älskar att åka bil med musiken på max, hoppas vi kan samsa om lite härlig musik bara. Min stress ligger iallafall i packningen! Har ingen som helst aning om vad jag ska ha med mig och det känns som om jag har glömt allt, plus att jag är väldigt nervös inös tisdagen, då ska jag göra någonting sjukt kul men samtidigt väldigt nervöst, känns som jag verkligen är vuxen när jag gjort det typ.. hahah här sitter jag och babblar utan att berätta vad det är men det är inte en så stor grej lixom. Jaja vad har man med sig på en weekend i Oslo?? försöker packa så lite som möjligt men är inte bra på att avgöra vad som behövs och ej.. kommer sluta med att jag antingen tar med mig för lite eller för mycket

Likes

Comments

allmänt

Hej på er, det var ett tag sen... Men nu är jag här igen, förhoppningsvis för att stanna. Det blir dock inget långt inlägg då jag har en date med sängen om ca 3min. Har endast tagit en kort powernap de senaste 40h (???) så nu ska jag ta mig i kragen och borsta tänderna sen ska jag bara däcka loss på darren.

HÖRS

Likes

Comments

allmänt

Jag har haft denna palett i typ ett år nu och använde den jättemycket i början (syns på alla kaffefläckar från mina morgonsminkningar) men sen glömde jag typ bort att jag ägde den?? Iallafall blev jag påmind om den häromdagen och nu var jag på humör för att göra nån fin enkel sminkning så jag tog bort allt dagens smink (utom fransarna) och gjorde denna lilla sminkning. haha inget speciellt egentligen men tycker den blev helt okej. Observera också att jag inte har lagt bas ännu så min hy ser lite vild ut samt mina ögonbryn som har lite produkt kvar från innan har jag inte fixat.

Rekommenderar iallafall denna palett om ni är ute efter massa fina matta skuggor, den fungerar dessutom både till dag och fest eftersom det är både ljusa och mörka skuggor plus att den är billig! HÄR hittar ni den.

Likes

Comments

allmänt

Idag bjöd våran mebtor hela klassen på fika som start på dagen, det var jättemysigt! Det fick bli min lunch haha, nu är jag på jobbet och ska väl snart hem och äta middag hoppas jag.

Likes

Comments

allmänt

​hahaha skrattar åt mig själv för att jag precis stod helt ensam i trädgården och tog dessa bilder men hade massa tid över då jag börjar 13:30 idag så jag kände why not? Tröjan är mammas gamla och byxorna har jag köpt på second hand för 90kr!! Skorna är också nya och ska visa dom i närmre detalj i ett senare inlägg, älskar dom!

Likes

Comments