allmänt

Hej på er, igår var jag med Christopher ett tag och typ tog det lite lugnt. Sen fick jag ett mail av ubereats med en rabattkod hahah så då bestämde vi oss för att beställa lite mat. Varsin pommes och en tryffelmajo från Lily's burgers.
Jag älskar när man kollar kartan hur levereraren bara snurrar runt i cirklar men han vi hade igår va faktiskt rätt bra. Shoutout till Imran<3

Likes

Comments

allmänt

Hej på er! Igår skulle jag och Freja ha möte med våran chef på L8 för att vi hade berättat för honom att vi tänkte sluta. När vi kommer dit får vi reda på att han inte är där och inte kommer förens nästa vecka?? Så vi får ta vårat möte med en annan som jobbar där ca 1h efter vår utsatta tid. Det var ingenting viktigt som sades heller utan det var helt onödigt.. nu har vi iallafall slutat och det känns så skönt! Det var verkligen dåligt betalt och inte värt det någonstans plus att det var många som inte blev avprickade vilket betyder att man inte ens fick betalt för alla sina gäster alltid. Det är inte heller så att det är ett bra ställe utan jag hade aldrig varit där innan jag började jobba där och jag kommer inte heller gå dit nu när jag har slutat. Så skönt att slippa detta nu!!

Inatt har det snöat igen... jag vill ha värme!!

Likes

Comments

allmänt

Tja på er, igår var vi ett gäng tjejer som firade Amanda som fyllde 20 i onsdags! Först åt vi en jättegod middag och sedan drog några av oss vidare ut. Vi var på Amba för första gången på länge så det var jättekul, tycker verkligen om Amba.

Likes

Comments

allmänt

Hej på er! Jag är på väg till Freja nu (hahah skräll) och vi ska fixa oss tillsammans och sen äta middag och ut för att fira Amanda som har fyllt 20! Jag är sjukt taggad och tror det kommer bli sjukt lyckat!! Idag har jag bara legat i sängen hahah för ja somnade rätt sent igår..

Det är +6 ute och jag har till och med solglasögon idag, så sköönt att det äntligen känns som vår!

Likes

Comments

allmänt

Hej allihopa!
Jag sitter i farmor och farfars bil hem nu, vi har varit där och fikat lite och pratat om allt mellan himmel och jord. Nu ska jag nog hem och duscha och så får vi se vad som händer ikväll. Ska inte ut eller något sånt men kanske ska träffa någon och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

allmänt

Godmorgon på er! Jag och Freja kom nyss till skolan och vi var typ 25min sena till första lektionen för att hon har haft körlektion så vi bestämde oss för att sjukanmäla oss första lektionen och sätta oss i biblioteket istället. Så nu sitter vi här och nästa lektio börjar väl om någon timme så vi ska nog hinna äta lunch och så innan dess. Sen efter skolan ska jag möta Clara och så ska vi åka och hälsa på farmor, det blir mysigt!

Min kanelbulle ser så mycket äckligare ut än vad den är hahah

Likes

Comments

allmänt

I typ en vecka har jag och Freja suktat efter som här choklad-semlorna på ica så idag när vi satt på bussen på väg till skolan bestämde vi oss för att gå dit på vägen till skolan och köpa varsin haha. Vi blev ca 20min sena och fikade hela resten av lektionen men det var det värt. Samhälle är ändå inte vår starka sida.

Likes

Comments

allmänt

Idag hade vi 11 plus hemma på baksidan och solen skiner, är på så sjukt bra humör idag!!

Likes

Comments

allmänt

Godmorgon på er! Jag gick upp för ca en timma sen och duschade av min brun utan sol och gjorde en macka och lite kaffe. Min farbror kom hit en stund och fikade med mig och pappa och nu har dom åkt iväg. Jag ska bara sminka mig lite nu och sen dra till skolan. Så skönt att vi börjar 15:20 på onsdagar!

Frejas hår som jag lockade igår på lektionen.

Likes

Comments