allmänt

Hej på er! Nu har jag åkt lite mindre än halvvägs hem och om 10 minuter går mitt nästa tåg som tar mig tillbaka till Sthlm. Sen sist har jag bara ätit lite lunch med mamma och så övningskörde vi en stund. Det var första gången jag körde i henens bil, hon köpte en ny för ett tag sen så det var lite krångligt att "lära känna" den men det gick bra sen. Vill bara ha mitt körkort nu men samtidigt har jag ingen ork alls att plugga eller köra haha, struggles.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

allmänt

Godmorgon! Vaknade upp runt 11, rätt skakad av en dröm jag hade inatt.. Jag drömde att jag blev slagen i magen av en lärare i skolan och när jag sedan sa det till rektorn så kallade läraren mig rasist och jag fick skiten för allt..? Skitkonstigt haha, tog iallafall en snabb dusch det första jag gjorde och när jag sedan kom ut i köket fanns nybryggt kaffe och mamma stod och pressade apelsinjuice<3 Nu har hon kilat iväg på ett lunchmöte och när hon kommer tillbaka ska vi ut och övningsköra lite, det ska bli kul!

Likes

Comments

allmänt

Jag och mamma åt nyss lite sen tacomiddag, Nu ska vi sätta oss och titta på nån film innan vi somnar.

TTYL<3

Likes

Comments

allmänt

Hej på er, har vart sämst på uppdatering men har typ bara tagit hand om mig själv och så och då föll bloggen bort lite. Igår åkte jag spontant ner till mamma för jag kände att jag ville komma bort ett tag hehe så idag har vi vart på ikea, promenerat lite och tagit det lugnt bara. Snart ska vi laga tacos, mumma.

Likes

Comments

allmänt

Godmorgon! I onsdags var vi ju ute, först Cafet sen solli och sen efterfest. Direkt efter efterfesten åkte vi hem till Jack och hängde där några timmar innan vi åkte hem.

Jag och Freja fick nåt deppmoment på morgonen igår när vi bara låste in oss och pratade ut om allt och inget som vi tycker är jobbigt här i världen, tror ingen av oss har gråtit så mycket någon gång. Det kändes jätteskönt, trots att vi fick huvudvärk efter all gråt tycker jag det alltid känns så bra att gråta. Vi fick också chans att berätta om allt sånt man kanske har hållt inom sig eller bara aldrig haft tillfälle att berätta. Älskar den här tjejen<3333

Vi tyckte det ar jätterimligt att ta bloggbilder på väg från efterfesten... Smarta gäris

Likes

Comments

allmänt

Ikväll blir det utgång ska ni veta! Längesen vi har ute på en onsdag men vi kände att det var dags nu när Freja precis kommit tillbaka hem! Vi har gjort varsin drink nu med en jordgubbslikör som Freja köpte nere i kapstaden, dom blev sjukt mumsiga! Dock tror jag den är godare att shotta. Det tar vi sen innan vi ska gå ;))

Likes

Comments

Hej på er! Jag sitter på bussen på väg till Freja nu. Bytte nyss plats för tjejen innanför mig skulle av och den här platsen var typ 10grader kallare än min förra.. jaja jag ska snart av så det är lugnt. Älskar vädret idag appropå ingenting haha. solen har typ ett mysigt ljus, asså den skiner lixom inte så man får ont i huvudet utan bara lite lugnt typ. Hahah..

Har bytt tillbaka till mitt skal som Freja har matchande<333

Likes

Comments

allmänt

Godmorgon på er! Onsdagar är den bästa vardagen tycker jag. Vi har ibland ledigt från skolan och ibland bara en lektion som börjar 15:20 så man kan alltid sova ut innan. Nu sitter jag iallafall med en smoothie och en kopp kaffe och lyssnar på lite gammal musik. Om ett tag ska jag gå och duscha av min brun utan sol och sen packa väskan och så.

Älskar att ha mycket tid och inte behöva stressa!

Likes

Comments