Header

Nu går dagarna så himla fort.. Kan inte fatta att det är november snart, Så sjukt! Men går undan när man jobbar så mycket som man gör o har skola typ hela veckorna fast man är på jobbet och gör uppgifterna. Dom som inte fattar nått om vad jag gör just nu så kan jag förklara så kanske ni förstår varför jag inte orkar så mycket på veckorna just nu. Det är så att jag går en utbildning som heter Traniee-jobb, det betyder att du är anställd 50% och pluggar 50% ( men du pluggar 100% igentligen) , men vi läser dubbelt så fort som dom som går samma som mig fast lärling vilket gör att vi måste plugga fort och får ganska mycket o göra under en vecka igentligen fast man inte tänker på de. så aa jag är ganska trött när jag väl kommit hem och ska laga mat, tvätta, städa , duscha o så..

Men jag är helt klart glad att jag får denna möjlighet, jag har valt bästa yrket man kan ha! :)

& när jag började utbildningen verkar dom flesta vännerna ha försvunnit med , vilket jag tycker är synd! men jag ska kämpa med skolan/jobbet. Kommer löna sig i slut ändan.

Snart är det jul med och jag får äntligen ha lite lov då! 16 hela dagar blev det så skönt, :) dock kommer vi ha uppgifter o göra hemma men slippa jobba är rätt så skönt.

Nu blir det slappa resten av denna söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ups råkat "glömma" bloggen lite, jag har haft så sjukt mycket att göra. Det enda jag gör numera är jobba, plugga, sova, äta typ :P Så blir inte så mycket mer när man kommer hem utan blir film eller slappa o sedan sova :)

Men jag trivs verkligen på stället, jag tycker det är synd att fler o fler som jobbar där försvinner :/ men får väl se om man blir kvar sedan när man är klar med pluggandet :)

Snart är det 5 månader sedan krille försvann med, så sjukt att det gått så fort :o vart tar tiden vägen liksom. Du är lika saknad än <3

Nä nu ska jag lägga mig o kolla på gåsmamman igen (a) Det är min lördag det, bara slappat!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det nära nu.... Nästa vecka börjar man plugga igen :o Ska bli kul och plugga på ett sätt, dock kommer det vara tufft men jag ska klara det! :D

Idag blev jag ledig, skönt för har fixat lite här hemma :D Har jobb imorgon, tisdag & torsdag , fredag. Sedan börjar man ju plugga så då kan jag inte jobba :( men det är de värt!

Annars har jag inte gjort så mycket ihelgen som var, jag försökt hitta någon att åka med på Norrköpingcrusingen och örebrocrusingen, vill komma ut på något innan alla crusingar slutar för sedan äre plugg som gäller. :) så får väl se hur de blir de med, men håller tummarna!

Nu blir det fixa mat och sedan kolla serie tills man somnar. :)
Likes

Comments

Shit, det är redan augusti, vad tar all tid vägen :o så sjukt vad tiden går fort... Men nu jobbar man också så då går det fortare också. Tänkte berätta lite om förra veckan. Fick hoppa in och jobba på torsdagen, fredagen gick det inte att jag jobbade tyvärr för då var det begravning för Krille. Så sjukt fin begravning och kan inte förstå att du är borta än, Vi saknar dig här nere på jorden. Det enda posetiva me begravningen var att man träffade släkten man inte träffat på flera år. men fel tillfälle eller vad man säger. <3

Denna vecka har jag jobbat hela veckan och både öppning och stängningar har jag så det känns i kroppen haha! när man inte är van så blir det ju så. Tur pappa ställer upp och kör mig då bussarna går så sällan. :) Jobbar nästa vecka också sedan blir det nog ledigt en vecka.

Men kan säga att jag är så sjukt glad att jag får jobba på detta företag & med världens underbaraste kollegor.. Helianthus kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta faktiskt, det var ju här min "karriär" började. Så jag hoppas verkligen att jag får vara kvar sedan när jag pluggat klart. :)

Men nu blir det slappa tills man ska äta & sova! :)

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, sjukt mycket har hänt i mitt liv.. Förlorat en familjemedlem , 10 juni somnade Krille in tyvärr. Det har verkligen tagit hårt på oss alla i familjen. Jag är så himla glad att vi är nära varandra i våran familj och kan verkligen stötta varandra och vet att mår vi dåligt så kan man alltid ringa till varandra. Jag älskar min famlij och just detta gjorde att man kanske visar det lite extra. <3


Men jag har även flyttat i allt kaos och även sprunigt på möten, så jag fått göra det jag verkligen vill! & 4/7 skrev jag papper på att man ska börja plugga i augusti till barnskötare och jag får vara på min arbetsplats jag vart anställd 2 år :D så himla glad att jag får vara kvar där, Jag trivs verkligen :D Kommer dock sakna chefen då hon ska sluta :(

Jag kan inte förstå att jag ska få göra det jag verkligen vill göra , bli utbildad barnskötare. Så nu kommer jag plugga 50 % och jobba 50%. Kommer verkligen lägga all energi åt detta. :)

Men nu är det lite semester i 2 veckor till sedan blir det jobba 2 veckor och kanske ledig 1 vecka om man inte får hoppa in och jobba :) Tyvärr är jag sjuk just nu och varit det i över 1 vecka, men fått hostmedicin från läkarn så ska nog vara på benen snart igen! :D


Första bilden är på Krille & den andra är på Tomba och mig! :)

Likes

Comments

Redan blivit maj, nu går tiden lite för fort tycker jag :o Jobbar ganska mycket just nu vilket är skönt, jag älskar verkligen att jobba! :D Sedan har man ju skrivit kontrakt på en ny lägenhet så all tid går åt och packa å slänga saker just nu, flytt om 2 månader typ kan bli tidigare :O så gäller att packa!

Sedan börjar ju alla crusingar snart med! :D yeah som jag längtat. Denna helg hände det inte så mycket var ute me några tjejkompisar i fredags efter jobbet. Lördagen tog jag det lugnt likaså söndag :)

Imorgon jobbar jag sista dagen på Pettersberg, synd jag har verkligen fastnat för barnen och dom som jobbar där hur underbara som helst! :D Hoppas man får komma tillbaka . Men torsdag och fredag återgår jag till helianthus, saknar ju faktiskt dom när jag inte är där.. Träffade en förälder från helianthus förra veckan och hon sa att hon sakna mig ju och ville att jag skulle jobba där istället. Då vet man att man gör ett bra jobb & dom vill verkligen ha mig där! :)

Sökt 3 nya jobb så får se om man får nått snart , ganska trött på att va timvikarie bara. :/ men de löser sig med tiden hoppas jag :) Nu blir det äta lite sedan sova, imorgon kör man tidigt pass :)

  Likes

  Comments

  Oj det är redan april, jag har blivit 25 år & jag har fått ett till jobb.... Haha aa ni läste rätt nu har jag alltså 3 st jobb. Det betyder att jag jobbar ganska mycket, dock denna vecka jobbade jag bara onsdag& fredag. Skönt och va lite ledig ibland med, men fick ju fixa lite ärrenden så var inte ledig direkt :)

  Idag har man vart vaken sen sju så har hunnit med att storstäda här hemma så det är klart! Imorogn blir det tvätta så det är klart inför veckan. På tisdag blir det ett möte håller tummarna faktiskt, håller det hemligt så får vi se om jag säger de om de händer ;). Annars har det vart ett bra mars jobbat typ hela tiden på helianthus så.

  Skönt att ha flera jobb så man kanske får jobb varje dag.

  Måste skriva av mig lite också,, så himla trött på såkallade vänner. Dom flesta vet att jag bara jobbar Måndag- Fredag och kan alltså umgås lördag , söndag även ibland fredagar då jag inte slutar så sent som förr men knappt nån frågar om man ska umgås eller liknande men man ser att folk drar ut hej å hå. Visst man behöver inte fråga varje gång klart man vill vara själv ibland med men vafan alltid jag som ska hitta på saker och fråga om vi ska dra ut. Ganska så trött på sånt! Jag har slutat höra av mig till folk faktiskt det bevisade bara att jag duger när dom behöver hjälp eller umgås me mig när ingen annan kan. så nu har jag skrivit av mig lite, nu blir det väl film & slappa! :D

  Likes

  Comments

  Jaha nu är det redan februari , snart mars :o & då blir jag hela 25 år, vad tog tiden vägen igentligen :o Men hela januari har varit en upp och ner månad.. Förlorade en väldigt nära vän som jag lärde känna inte för så länge sen men han fanns verkligen alltid där och fick mig på så bra humör, har varit så tomt utan han :'( Pelle du är saknad här nere. Sedan fick man veta att en som man umgicks med för ca 3-4 år sedan också försvunnit till änglarna :/ Så sjukt :(


  Men hela januari har jag fått jobba på Helianthus typ & Nu har man även jobbat några pass på andra jobbet man har. Ska lägga in nästa vecka med, Så sjukt glad att jag har det jobbet med:) Fått lite i mars/april på helianthus.

  4 mars blir det att fira mig eftersom jag fyller på en måndag, så blir åka limmo & sedan hänga på Plektrum med bra vänner! <3 Kommer bli en kanon kväll! :D

  Idag blev jag ledig, eller aa fick inget jobb. Skönt då man inte sovit så bra denna vecka så skönt och ta igen det, men imorgon är det jobb & fredag! :D Sedan är det bara en vecka sedan ska man firas, längtar så mycket! :D

  Ni får ha de så bra tills nästa gång jag skriver ;)


  Bilden i mitten på ljusen är för Pelle som jag tände här hemma då han hade en minnesstund på plektrum men jag kunde inte åka dit.

  Likes

  Comments

  År 2016 har verkligen varit upp och ner hela tiden, men jag är så sjukt glad att jag växt som person och verkligen vågat att öppna mig för människor. Jag jobbade mycket på Kottebo (helianthus) , & jag trivs enorm mycket där. Jag har så sjukt underbara kollegor där. Jag är verkligen glad att jag valde att börja där för ca 1 år sedan.

  Jag är sjukt glad att jag valde att börja praktisera på Skattkistan i vivalla för ca 2 år sedan. & även var jag på Almby förskola, Sjukt vad dom hjälpte mig att komma framåt. Nu sitter jag här och året är snart slut , har 2 jobb som timvikarie på dagis & sökt utbildning, nått jag aldrig trodde jag skulle göra.

  Tack även mamma som stöttat mig genom allt när det kändes som allt skulle gå åt helvete har hon hjälpt mig.

  Jag blickar frammåt mot 2017 som kommer nog bli ett grymt år! Fått schema på hela januari typ redan så jag vet ju vad jag ska göra iallafall ;)


  Likes

  Comments

  Som vanligt så glömmer jag bort bloggen, men så är de ibland.. & just nu jobbar jag mest sedan går jag hem & sover typ sen åka och jobba igen. Så himla trött i kroppen, tur är att jag jobbar eftermiddag oftast så slipper vakna så tidigt :)

  Idag är jag ledig , måndagar är jag jämt ledig om jag inte blir inringd :) men idag är jag ledig för alla dagis är stängda. Slappat bara och de behövs , min kropp är helt slut , ingen ork till nått :/ men får blicka frammåt snart är de helg.

  Får se om de blir lugn helg eller om de blir festa. jag vetej! beslutångest delux.

  Ska försöka söka lite jobb med.. Sedan blir de nog film igen! :)


  Likes

  Comments