Header

Redan blivit maj, nu går tiden lite för fort tycker jag :o Jobbar ganska mycket just nu vilket är skönt, jag älskar verkligen att jobba! :D Sedan har man ju skrivit kontrakt på en ny lägenhet så all tid går åt och packa å slänga saker just nu, flytt om 2 månader typ kan bli tidigare :O så gäller att packa!

Sedan börjar ju alla crusingar snart med! :D yeah som jag längtat. Denna helg hände det inte så mycket var ute me några tjejkompisar i fredags efter jobbet. Lördagen tog jag det lugnt likaså söndag :)

Imorgon jobbar jag sista dagen på Pettersberg, synd jag har verkligen fastnat för barnen och dom som jobbar där hur underbara som helst! :D Hoppas man får komma tillbaka . Men torsdag och fredag återgår jag till helianthus, saknar ju faktiskt dom när jag inte är där.. Träffade en förälder från helianthus förra veckan och hon sa att hon sakna mig ju och ville att jag skulle jobba där istället. Då vet man att man gör ett bra jobb & dom vill verkligen ha mig där! :)

Sökt 3 nya jobb så får se om man får nått snart , ganska trött på att va timvikarie bara. :/ men de löser sig med tiden hoppas jag :) Nu blir det äta lite sedan sova, imorgon kör man tidigt pass :)

  Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  Likes

  Comments

  Oj det är redan april, jag har blivit 25 år & jag har fått ett till jobb.... Haha aa ni läste rätt nu har jag alltså 3 st jobb. Det betyder att jag jobbar ganska mycket, dock denna vecka jobbade jag bara onsdag& fredag. Skönt och va lite ledig ibland med, men fick ju fixa lite ärrenden så var inte ledig direkt :)

  Idag har man vart vaken sen sju så har hunnit med att storstäda här hemma så det är klart! Imorogn blir det tvätta så det är klart inför veckan. På tisdag blir det ett möte håller tummarna faktiskt, håller det hemligt så får vi se om jag säger de om de händer ;). Annars har det vart ett bra mars jobbat typ hela tiden på helianthus så.

  Skönt att ha flera jobb så man kanske får jobb varje dag.

  Måste skriva av mig lite också,, så himla trött på såkallade vänner. Dom flesta vet att jag bara jobbar Måndag- Fredag och kan alltså umgås lördag , söndag även ibland fredagar då jag inte slutar så sent som förr men knappt nån frågar om man ska umgås eller liknande men man ser att folk drar ut hej å hå. Visst man behöver inte fråga varje gång klart man vill vara själv ibland med men vafan alltid jag som ska hitta på saker och fråga om vi ska dra ut. Ganska så trött på sånt! Jag har slutat höra av mig till folk faktiskt det bevisade bara att jag duger när dom behöver hjälp eller umgås me mig när ingen annan kan. så nu har jag skrivit av mig lite, nu blir det väl film & slappa! :D

  Likes

  Comments

  Jaha nu är det redan februari , snart mars :o & då blir jag hela 25 år, vad tog tiden vägen igentligen :o Men hela januari har varit en upp och ner månad.. Förlorade en väldigt nära vän som jag lärde känna inte för så länge sen men han fanns verkligen alltid där och fick mig på så bra humör, har varit så tomt utan han :'( Pelle du är saknad här nere. Sedan fick man veta att en som man umgicks med för ca 3-4 år sedan också försvunnit till änglarna :/ Så sjukt :(


  Men hela januari har jag fått jobba på Helianthus typ & Nu har man även jobbat några pass på andra jobbet man har. Ska lägga in nästa vecka med, Så sjukt glad att jag har det jobbet med:) Fått lite i mars/april på helianthus.

  4 mars blir det att fira mig eftersom jag fyller på en måndag, så blir åka limmo & sedan hänga på Plektrum med bra vänner! <3 Kommer bli en kanon kväll! :D

  Idag blev jag ledig, eller aa fick inget jobb. Skönt då man inte sovit så bra denna vecka så skönt och ta igen det, men imorgon är det jobb & fredag! :D Sedan är det bara en vecka sedan ska man firas, längtar så mycket! :D

  Ni får ha de så bra tills nästa gång jag skriver ;)


  Bilden i mitten på ljusen är för Pelle som jag tände här hemma då han hade en minnesstund på plektrum men jag kunde inte åka dit.

  Likes

  Comments

  År 2016 har verkligen varit upp och ner hela tiden, men jag är så sjukt glad att jag växt som person och verkligen vågat att öppna mig för människor. Jag jobbade mycket på Kottebo (helianthus) , & jag trivs enorm mycket där. Jag har så sjukt underbara kollegor där. Jag är verkligen glad att jag valde att börja där för ca 1 år sedan.

  Jag är sjukt glad att jag valde att börja praktisera på Skattkistan i vivalla för ca 2 år sedan. & även var jag på Almby förskola, Sjukt vad dom hjälpte mig att komma framåt. Nu sitter jag här och året är snart slut , har 2 jobb som timvikarie på dagis & sökt utbildning, nått jag aldrig trodde jag skulle göra.

  Tack även mamma som stöttat mig genom allt när det kändes som allt skulle gå åt helvete har hon hjälpt mig.

  Jag blickar frammåt mot 2017 som kommer nog bli ett grymt år! Fått schema på hela januari typ redan så jag vet ju vad jag ska göra iallafall ;)


  Likes

  Comments

  Som vanligt så glömmer jag bort bloggen, men så är de ibland.. & just nu jobbar jag mest sedan går jag hem & sover typ sen åka och jobba igen. Så himla trött i kroppen, tur är att jag jobbar eftermiddag oftast så slipper vakna så tidigt :)

  Idag är jag ledig , måndagar är jag jämt ledig om jag inte blir inringd :) men idag är jag ledig för alla dagis är stängda. Slappat bara och de behövs , min kropp är helt slut , ingen ork till nått :/ men får blicka frammåt snart är de helg.

  Får se om de blir lugn helg eller om de blir festa. jag vetej! beslutångest delux.

  Ska försöka söka lite jobb med.. Sedan blir de nog film igen! :)


  Likes

  Comments

  Jag har lite glada nyheter jag vill dela med mig med, jag har fått jobb :D ja jag vet att jag skrev i förra inlägget att jag skulle få timvikarie jobbet tillbaka efter sommarn ( dom har inga timvikarier anställda då ) men iallafall så åkte jag in för att skriva på papper så jag kunde börja jobba som timvikarie. Då den chefen jag haft förut som jag skrivit under papper med var sjuk fick jag åka till andra dagiset och skriva på papper med den chefen men när vi väl ska dra ut dom och jag ska skriva på så frågar hon om jag visste om tjänsten som låg ute på arbetsförmedlingens hemsida, nä svarar jag och hon berätta om den, ca 20 min senare så har jag tjänsten på 50 % :D

  Kan säga att jag gick därifrån med världens leende, jag fattar inte att jag fått ett ordentligt jobb. Veta vilka timmar man jobbar och vilken avdelning av alla man ska vara på. Jag är så himla glad. Att jag vuxit såhär mycket som person trodde jag aldrig för 1 år sedan, Fick börja att jobba redan den 11/8 med att vara med dom jag kommer jobba mycket ihop med :) Jag kommer ju även städa dagiset så kommer bli sena kvällar för mig.

  På måndag skulle jag igenligen va ledig men kommer få gå igenom lite grejer samt få koder å allt :) så det ska bli kul. Kommer få jobba hela veckan nästa vecka då. Skönt det & veta att man har nått och göra.

  Denna helg blir det lugnt & nästa med tror jag. Men den 27 augusti hoppas jag kommer iväg på crusingen som jag vill på! :D

  Likes

  Comments

  Jahapp då vare ett tag sedan man skrev, men så blir det när man inte har någe å skriva om igentligen xD

  Inte hänt så mycket, Fick semster 1 juli till typ 8 augusti för då får jag äntligen skriva på timvikarie papper igen! :D Ska faktiskt bli skönt och börja jobba igen, orkar faktiskt inte gå hemma längre.! Sen håller jag bara tummarna tills man får träffa min nya handläggare på Af så man kan fixa det jag vill.. men det märks! :)

  Idag ska jag bara slappa, ska fixa klart mitt puzzel jag börjat med, det ska bli en tavla sen! :D Ska även kolla på filmen Föräldrarfällan, sett den minst 10000 gånger men den är lika bra varje gång (a)

  Imorgon är det städ & tvättdag, ska blir skönt och fixa lite här hemma. Sedan blir det väl ta de lugnt resten av söndagen :)


  Likes

  Comments

  Förlåt men glömmer ibland att jag har en blogg haha! men aa nu skriver jag lite medans jag väntar på att jag ska få tvätta.. midsommar är de nu denna helg som va, men jag har varit hemma ätit gott och bara slappat. Såå skönt :D

  Igår lördag, midsommardagen, så vakna jag tidigt rensade lite bland mina kläder. Sedan fick jag damp på att det såg ut som f*n i badrumsskåpet bland mitt smink så röjde där med, nu är det fint i dom skåpen iallafall! :D

  Idag söndag , vakna jag vid 8,30 , hunnit städa och klockan är bara 10,30 xD ska tvätta vid 12 men sen då :O haha. Får bli att slappa vid datan eller spela lite Wii. skönt och ha allt klart innan en jobbvecka väntar , sista dock på 1 månad typ :/ om jag nu behövs :P

  Imorgon blir det slappa , kanske åka till stan och fixa lite grejer inför power meet! :D Längtar så sjukt. Kommer åka med bästa gänget alltså! :D

  & på fredag drar jag till en hemlig ort och är borta över helgen! Ska bli så skönt :D ( dom som vet behöver ju inte säga vart!)

  Ni får ha en fortsatt trevlig söndag! :D
  Likes

  Comments

  Ja nu har det varit länge sen jag skrev igen, men jobbat mycket igen var ledig 1 dag men då var jag sjuk :/ sedan har jag jobbat tisdag och onsdag med hosta & förskyld så jag har bara åkt hem och lagt mig. Har faktiskt sovit hos mamma, tur att jag har henne, hon hjälpte mig enormt mycket genom att köra mig till jobbet. Nu vet jag bara 2 dagar till dom behöver mig sedan får vi se!

  Men just nu är det ju fredag och helg, så skönt! fast det var röddag igår (torsdag) så är det skönt med helg nu då man kunde fått jobba idag om dom ringt :) Slapp det som tur var när jag inte är helt kry än! Imorgon är det lördag och då ska jag bara slappa här hemma helt själv. på kvällen får vi se om nån vill umgås..

  Söndag, hoppas jag att det är fint väder så jag får träffa Ammy & hennes dotter inte träffat ammy sen hon fick barn och tycker det är kul att äntligen fått upp kontakten igen. Vi umgicks då å då förr :)

  Menmen nu blir det väl lite musik & spela så denna kväll kan bli bra med! :)


  Likes

  Comments

  hej hopp, länge sen jag skrev här men nu skriver jag lite igen. Jag jobbar och sliter, känns som jag bara jobbar , äter, sover på veckorna men det är ju så när man jobbar så länge. börjar runt 8 och slutar 16,30 men hemma vid 18 så det är typ bara duscha och äta sedan sängen liksom :) men jag trivs som fisken i vattnet det är verkligen detta jag vill jobba med.

  Sedan jag fick sluta inom örebro kommun den 7 april har jag varit arbetslös 2 dagar haha :) dom vill verkligen ha kvar mig så jag fått jobba som timvikarie och det andra jobbet ringt 2 ggr denna vecka som varit och velat haft mig men tyvärr :/ känns surt att säga nej men har jag jobb redan så har jag :)

  Mycket händer runt om mig just nu men allt är posetivit enligt mig , så allt kommer bli så bra bara jag klarar allt :D men det ska jag göra det har jag bestämt mig för nu :)

  Men nu ska jag snart lägga mig, ny jobbvecka väntas imorgon :) långa pass med så ^^


  Likes

  Comments