En salig blandning bilder från helgen. Bara mysigt att dokumentera liksom.

Likes

Comments

Tränade efter jobbet och när Ante kom hem gjorde vi pizza som vi åt i soffan framför film. Imorgon är min sista jobbdag för veckan, har såna här "3-dagars-veckor" med jämna mellanrum och dem är fan LIFE. Nu, fokus på TVn och min käre sambo!

Likes

Comments

Det här med att ta vid där man slutade är lättare sagt än gjort. Hehe. Well, gör ett försök åtminstone:

Tisdag - jobb, gym och fika med Ida & Freyja.

Onsdag - jobb och gym.

Torsdag - veckans sista arbetsdag för min del, stannade lite längre innan jag åkte hem, fixade käk och intog soffan för kvällen.

Fredag - ledig, gjorde bort sysslor innan jag åkte ut till mamsen. Vi lagade mat och myste med snacks framför en film. Anton kom och gjorde oss sällskap efter jobbet!

Lördag - åkte hem strax innan lunch. Corinne följde med oss in till stan för en mellokväll.

Söndag - Vaknade hyfsat och knatade ner till gymmet för ett nästintill brutalt (haha?) pass som varade i 2 timmar. Intervallträning + en riktig genomkörare av diverse muskler. Bastade länge innan jag åkte hem för lunch. På eftermiddagen åkte vi ut till boländerna för att titta på mattor, dessvärre hittade vi inget "intressant" så vi får fortsätta leta helt enkelt.

Måndag - Jobb, gym och veckohandling.

Tisdag - Ledig dag! Corinne kom på morgonen och vi tog en lång promenad förbi gränby, gjorde ett stopp och köpte med oss kaffe, sen vidare till rastgården där vi släppte hunden och själva satte oss i solen en bra stund. Sjukt härligt väder!? Vid 18 hämtade Anton upp mig, vi hade bokat bord nere på stan. Svinmysig kväll!

Likes

Comments

Slutade kl 16 och åkte direkt till actic för ett intervallpass, sjukt jobbigt och skönt! Tog mig äntligen tid att basta och duscha också. Handla, hem och laga mat, käka och så hamnade man här - i soffan. Ska se ett par avsnitt av girls och faktiskt bara njuta av en ensamkväll. Hehe.

Likes

Comments

När klockan slog 16 i fredags var jag nog snabbast ut från kontoret (haha vilken arbetsmoral). Nä men hade tänkt hinna med ett pass på gymmet innan jag skulle vidare hem och ta emot grabbarna för helgen.

I lördags sov vi tacksamt nog till kl 9, käkade frukost och packade badkläder för en dag på fyrishov. Kvällen spenderades slötittandes på mello medan vi busade och åt popcorn. Sjukt mysigt!

Igår vid lunch skjutsade vi hem killarna, blev bjudna på kaffe och kollade på renoveringen som Christoffer och Marina påbörjat under helgen. På eftermiddagen hade vi tvättstuga och veckohandling inplanerat. Vi lagade god mat (ryggbiff med vitlökssmör & egen bea - AAH) och myste framför tven resten av kvällen. Man blir rätt så mör av barn och badhus, haha. Ger helgen fem av fem. Supermysigt!

Likes

Comments

Är ni med på en kort summering av veckan? Bra.

Måndag - jobb, fika & långpromenad med mamma, åt rester till middag och spelade PS medan Anton var på träning hela kvällen.

I tisdags var jag fantastiskt nog ledig. Passade på att göra nyttigheter som att städa osv. Lunchade med pappa och uträttade ärenden innan jag åkte hem för att färga brynen, slappa i soffan och göra en tidig kväll.

Igår hann jag med både gym och långpromenad med mamma efter jobbet. Sjukt skönt att vi ses så ofta, det har liksom gjort flytten lättare, vi är verkligen supernära jag och min mamma. Kvällen fortsatte i vilket fall med stekt spätta (håll-käften-gott!) till middag och ännu en ensamkväll i soffan. Damn u Antons fotboll.. haha.

Och idag efter jobbet åkte vi till kvantum och köpte på oss tacos! Har pysslat med lite tavlor nu på kvällskvisten och ska väl börja runda av om en stund.

Likes

Comments

I fredags stod festligheter på schemat! Felicia och Sofia kom hit och vi förade lite lätt. Vid 20 åkte vi över till Ann-Louise som hade födelsedagsfest - sång, drinkar och spel innan hela gänget tog taxi ner till birger. Träffade äntligen Louise som spenderat två månader till havs (som jag saknat den tjejen!) och massa annat härligt folk. Strax efter två slängde vi in handduken och liftade med Jessica och Hampus hem. Sjukt dimmig kväll.. haha.

Lördagen spenderades i sängläge till kl 13.. fruktansvärt bakis. Stapplade iallafall upp på skakiga ben och hängde med Corinne ut till boländerna på eftermiddagen. Hon stannade över på käk och film efteråt.

Och idag - rejäl sovmorgon, frukost framför disneyfilm och långpromenad med jycken innan Johan och Sofia kom över på kaffe och prat. Sjukt trevligt! Efter det har vi gjort bort en tvättid, lagat middag/matlådor och förberett inför ny vecka.

Likes

Comments

Om det var segt imorse? Väldigt. Snoozade (något jag för övrigt aldrig gör) en halvtimme!? Var verkligen upp, dra på sig första bästa i klädväg, borsta tänderna och åka. Går fortfarande runt i samma hårbulle som jag sov i hehe. Charmigt.

Well, om två timmar vinkar jag kontoret hejdå och tar helg. Ikväll ska vi äta tacos. Längtar. Och imorgon väntar familjemiddag hos Antons mormor. Ännu en lugn helg med andra ord. Skönt ändå.

Likes

Comments