Hur fortsätter man efter ett längre uppehåll? Jag känner att det är bäst att låtsas som om ingenting och sedan uppdatera det missade (som greklandsresan) vartefter.

Idag har jag varit ledig! Kickade igång med en lång pw med Corinne, följt av en himmelsk lunch från american steakhouse. Hehe. Vi hann se en film efteråt innan hon for hem. När Ante slutade jobbet åkte vi upp till kvantum för att kompletteringshandla. Middag. Disk. Och nu avslutar vi framför ett par avsnitt av how i met your mother.

Likes

Comments

Det här med att uppdatera är verkligen lättare sagt än gjort, men nu har jag dragit mig tillräckligt länge. Så de senaste veckorna har bjudit på det mesta - middagsbjudningar, häng med Felicia, biodejt, shoppingrundor, utflykter till både Öregrund & Sigtuna, umgänge med bror och svägerska, många och långa fikadejter med mamma. Och igår förkrök + utgång med Felicia och Cornelia. Sjukt bra dagar med gott sällskap. Och imorgon är det endast två veckor kvar till semestern. Hurra!

Likes

Comments

Alltid lika roande att titta igenom gamla fotoalbum. Haha!

Likes

Comments

Efter tre arbetsdagar och ett väldigt bra rygg- & konditionspass så tar jag helg! Det firas såklart med grekisk mat. Bäst! Nä, nu ska Anton diska (hehe) och sen ska vi gå en promenad. Later!

Likes

Comments

Vår söndag var verkligen seg. Blev svårt att planera nåt när vädret bokstavligen ändrades från minut till minut. Så vi tog sovmorgon, åt långfrukost, städade, åkte ut en sväng till Läby och sen åt vi middag + glass i soffan framför två filmer.

Idag jobbar jag till kl. 16 och sedan väntar en "vanlig" måndagkväll med träning och veckohandling.

Likes

Comments

Har verkligen tagit utrycket "biosommar" till en ny nivå. Fem filmer inom loppet av tre veckor. Men vad gör man inte när dem släppt både Dumma mig 3 och en ny Spiderman. Så nu har man värsta tonårscrushen på nya Peter Parker också (förlåt älskling) haha!

Annars? Helgerna går alldeles för fort. Är glad över att få umgås med de mina. Längtar efter semester.

Likes

Comments

Roadtrip med Corinne & Christoffer + barn. Destination - okänd. Sånt här är lajvet. Haha!

Likes

Comments