Ett par bilder från oktober. Det råder verkligen bildtorka från mitt håll, trots att jag köpte ny telefon för ett par veckor sedan och tänkte ”åh vad kul med en liite bättre mobilkamera..” hm.

Hur som helst så är jag bloggandet på spåret igen. Jag gör ju trots allt det här för min skull och hur roligt det faktiskt är att kunna titta tillbaka i arkivet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slutet av oktober. Jag och Anton skrev kontrakt på världens finaste lägenhet - vi ska bli sambos på riktigt, alltså i vår egna lägenhet. Den känslan var och är fantastisk.

Lyckoruset varade inte länge. Ett par dagar efter kontraktskrivning ringer min farfar och berättar att dem slutat medicinerat min farmor. Dagen efter var vi upp till henne en sista gång för att ta farväl. Vi pratade om det där efternamnsbytet och hon blev så glad över mina planer på att ta hennes flicknamn. Allt var som vanligt. Hon var som vanligt. Två dagar senare somnade hon in. Och även om det var väntat, efter en tids sjukdom, så trodde jag inte att det skulle ske så snart. Mitt hjärta gör så ont. Så ont för det tomrum som blir för farfar. I över 60 år har de levt tillsammans och de dagar som dem varit ifrån varandra är lätträknade. 

Tack för alla fina år, promenaderna vid stugan och historierna från när pappa var liten. Min underbara, envisa, älskade farmor. Likes

Comments

I brist på annat. En självis och en schäfervalp. Båda från i helgen.

Annars är det bra. Veckan har sett ut som vilken annan arbetsvecka som helst. Imorgon jobbar jag halvdag (yay). Slutar vid tolv så ska hem och packa inför en helg i Sundsvall med mina guurls.

Likes

Comments

Min nya fina axelremsväska. Älskar mockadetaljerna och att den är i lagom storlek. Sämst bilder tho.. äsch. Haha!

Likes

Comments

Redan onsdag och mer än halva veckan är bortgjord. Har ådragit mig höstens första förkylning också, not that shocking.. Well, bara att bita ihop - en myshelg väntas!

Likes

Comments

Så helgen bjöd på 2-dagars shopping i Ullared! Mitt shoppingglada jag tog över och stördes inte alls (eller okej till en början kanske) av trängsel och kundvagnar ca överallt. Att jag dessutom höll budgeten så när som på 200kr. Plus i kanten till mig. Blev en fin "weekend" med mina systrar hur som. Fem av fem!

Likes

Comments

Hur fortsätter man efter ett längre uppehåll? Jag känner att det är bäst att låtsas som om ingenting och sedan uppdatera det missade (som greklandsresan) vartefter.

Idag har jag varit ledig! Kickade igång med en lång pw med Corinne, följt av en himmelsk lunch från american steakhouse. Hehe. Vi hann se en film efteråt innan hon for hem. När Ante slutade jobbet åkte vi upp till kvantum för att kompletteringshandla. Middag. Disk. Och nu avslutar vi framför ett par avsnitt av how i met your mother.

Likes

Comments

Det här med att uppdatera är verkligen lättare sagt än gjort, men nu har jag dragit mig tillräckligt länge. Så de senaste veckorna har bjudit på det mesta - middagsbjudningar, häng med Felicia, biodejt, shoppingrundor, utflykter till både Öregrund & Sigtuna, umgänge med bror och svägerska, många och långa fikadejter med mamma. Och igår förkrök + utgång med Felicia och Cornelia. Sjukt bra dagar med gott sällskap. Och imorgon är det endast två veckor kvar till semestern. Hurra!

Likes

Comments