Sammanfattning av helgen. Thuns. Bio. Grillpremiär. Många långa promenader. Årets första uteservering. Och fantastiskt väder - hallå 18 grader liksom!? Klagar inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så igår vaknade vi utvilade redan vid åtta. Käkade frukost och for iväg till Gränby centrum på jakt efter present åt min bror som fyllde år i veckan. Vidare på kalas. Och sen taco-night hemma hos pappa! Fantastiskt fint faktiskt.

Dagen då? Morgongym. Tvättstugetid. Lunch. Låång solskenspromenad (ah ni hör ju hur harmoniskt det låter haha). Veckohandling. Middag. Och slutligen, soffhäng.

Likes

Comments

Sjukt slitna efter arbetsveckan. Rester till middag och snacks i soffan. Gött.

Likes

Comments

Blandad kompott (mest mat hah) från senaste veckan.

Idag har jag varit ledig. Corinne har varit hit och vi har gått en låång promenad som substitut för träningen. Körde ett grymt ben-pass med Anton igår, innan vi fortsatte hem och åt tacos. Och på tal om ingenting, vi har fått vår! På riktigt, TACK. Ljus och värme är bra jävla gött alltså. Jag njuter. Och Benji med. Vi njuter.

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett tag nu. Har sedan två veckor tillbaka känt mig deppig och ångestfylld - utan någon egentlig anledning. Det bara blir. Anton är världens finaste när jag dalar. Han förstår och hjälper. Och min familj likaså. Jag har jobbat och tränat i stort sett varje dag, för att få fokus på annat. I helgen slog det om och nu mår jag bättre. Skrämmande och fascinerande på samma gång - kroppen och psyket.

Likes

Comments

Tycker bilderna sammanfattar helgen rätt bra ändå. Bio. Lägenhetsfix. Käk & mello hos brorsan. Och idag, födelsedagsfirande för Anton!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, löningsfredag! Vinkar av kontoret 15.30 idag. Sedan väntar ett träningspass, middag och bio med mamma & mina systrar. Vi ska se på Fifty Shades - sällskapet faller sig naturligt då vi delade på böckerna för ett par år sedan. PERFEKT familjefilm! Eller inte.. Haha underbart i vilket fall!

Likes

Comments

En helt vanlig arbetsvecka, med allt vad det innebär, så som träning efter jobbet 4 av 5 dagar och tidiga sänggångar varje kväll hela veckan.

Annars? Tycker det är urtrist att vintern bestämde sig för komma "tillbaka". Förra veckan kändes ju så jäkla vårig! Well, vi är faktiskt fortfarande bara i februari såå.

Här får ni ett gäng irrelevanta skitbilder också! Japp!

Likes

Comments

En salig blandning bilder från helgen. Bara mysigt att dokumentera liksom.

Likes

Comments