Alltid lika roande att titta igenom gamla fotoalbum. Haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter tre arbetsdagar och ett väldigt bra rygg- & konditionspass så tar jag helg! Det firas såklart med grekisk mat. Bäst! Nä, nu ska Anton diska (hehe) och sen ska vi gå en promenad. Later!

Likes

Comments

Vår söndag var verkligen seg. Blev svårt att planera nåt när vädret bokstavligen ändrades från minut till minut. Så vi tog sovmorgon, åt långfrukost, städade, åkte ut en sväng till Läby och sen åt vi middag + glass i soffan framför två filmer.

Idag jobbar jag till kl. 16 och sedan väntar en "vanlig" måndagkväll med träning och veckohandling.

Likes

Comments

Har verkligen tagit utrycket "biosommar" till en ny nivå. Fem filmer inom loppet av tre veckor. Men vad gör man inte när dem släppt både Dumma mig 3 och en ny Spiderman. Så nu har man värsta tonårscrushen på nya Peter Parker också (förlåt älskling) haha!

Annars? Helgerna går alldeles för fort. Är glad över att få umgås med de mina. Längtar efter semester.

Likes

Comments

Roadtrip med Corinne & Christoffer + barn. Destination - okänd. Sånt här är lajvet. Haha!

Likes

Comments

Ännu en 9-15 jobbdag. Tog en promenad (i svintråkigt väder kan tilläggas) efteråt och hade middagen klar lagom till Anton kom hem. Efter maten tog vi bilen till stadium och shoppade träningskläder. Imorgon är det äntligen dags för ett efterlängtat pass. Ett gott tecken, när man faktiskt längtar efter att träna. Hah!

Nä, nu ska vi kvällsfika framför del två i millennium-serien. Imorgon jobbar jag till 15 och sen väntar ett par dagars ledighet! 

Likes

Comments

Jobb 9-15. Powernap (livet som sjuk heh). Middag. Och nu gosar vi i soffan framför "Män som hatar kvinnor". Jorå.

Likes

Comments

Den här helgen har bjudit på det mesta. Käk och bio i fredags. Kubb och tacos ute hos pappa i lördags. Och idag - häng hos mamma och sedan middag och film hos brorsan. Och som grädde på moset har det varit sol hela helgen. Woho!

Likes

Comments

Tisdag och onsdag har sett likadana ut med jobb och tidig sänggång. Vilar från gymmet då jag anar en förkylning med halsont och snuva (tackar min man som insjuknade i helgen..).

Idag har jag däremot varit ledig. Har städat lägenheten, storhandlat, lagt in gurka & rödlök, gjort en färg-inpackning och lagat käk. Lagomt produktiv. Efter middagen fick vi värsta cravingen på cola zero så tog en promenad till Ica i helt fantastisk kvällssol!

Likes

Comments

Måndag. Jobb. Ett tungt benpass på gymmet. After-work-bio. Och så kom man hem till en fin sambo, ett dukat bord och en sjujädra korvstroganoff. Och yup, klart man åt popcorn före middagen, badass som man är. Haha.

Likes

Comments