Tog med mamma ut på tur idag. Gävle och brunch på lido (världens bästa söndagsbrunch, om ni har vägarna förbi så prova!) var planen. Efteråt åkte vi och utforskade bönan. Sjukt härlig förmiddag! Och mamma var väldigt nöjd. Fantastiskt ju.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej Cornelia, typ såhär såg dina två sista veckor i maj ut.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Längtan efter sol och värme är verkligen onådig just nu. Parga. Mm. Får trösta mig med att svensk sommar förhoppningsvis inte är alltför långt borta. 

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig med anledning av att jycken skulle friseras. När det våras för sommar är det verkligen huggsexa om tiderna, så man är liksom tacksam om man får en. Haha.
Hur som, medan han klipptes så passade jag och Corinne på att luncha. Vi satt vid ån och satan så efterlängtat det har varit! Efteråt hann vi med lite stros på stan, letade jeansjacka men hittade inget schysst den här gången. Trist.

Nåväl, nu ska jag och sambon käka korvstroganoff och imorgon är det fredag. Perf. Tjarå!

Likes

Comments

Att det redan är onsdag imorgon känns så jäkla gött, man räknar verkligen ner dagarna till valborg!

Slutade som vanligt vid fyra, planen var egentligen ett pass på gymmet efteråt men råkade utför en lättare sträckning i låret under gårdagens benpass (olycksfågel eller bara orutinerad är frågan? Haha) så fick bli en promenad istället. Har lagat och ätit middag och nu ska jag klänga på min sambo resten av kvällen!

Likes

Comments

Vart börjar man egentligen efter ett kortare uppehåll? Ska väl åtminstone försöka summera mina veckor sedan senast (mest för min egen skull).

Så påsken firade vi hemma i Vendel, mat, påskägg, långpromenader, ja you name it. Fantastisk helg helt enkelt! Och på påskdagen fick jag, Cornelia 22 år, RYGGSKOTT som tråkigt nog varade i exakt sju dagar. Försökte jobba och röra på mig så gott jag kunde. Fruktansvärt.

Annars så är livet rätt så bra. Bara det faktum att det är ljust när man åker till och från jobbet är så mycket syre.

Känner en sån enorm tacksamhet gentemot allt - livet, kärleken, en frisk och stark kropp, att min familj och mina vänner har hälsan i behåll, sånt som lätt kommer skym undan i en värld av mörker.

Luddigt.

Likes

Comments

Likes

Comments