I helgen fick jag jobba med min bästa vän på jobbet. Helgen gick hur lätt som helst av den anledningen.

Nu är veckan igång igen och jag har redan jobbat både igår och idag så var bara ledig i måndags.

Idag har jag såld mina tallrikar och skypat med min andra bästa vän. Så skönt att få prata med henne igen, var så längesen nu.

Och nu då? Jo jag sitter här och funderar på vad mer jag kan sälja medan jag väntar på att maten blir färdig. Det är så roligt att sälja saker tycker jag, speciellt när man får sakerna sålda.

Ha en bra kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har suttit och kollat igenom bilder från gymnasiet. Vad livet var bra då. 

Alt man upplevt under gymnasiet och alla dumma saker man gjort, Tänker tillbaka på resan till Åre och att jag gick med i en kyrka bara för att få följa med, men vad roligt jag hade när jag var där tillsammans med mina vänner. Alla hemmafester jag hade hos mamma, alla hemmafester man var på och utgångar. Utomlands resorna men vännerna och man får ju inte glömma studentveckorna.  Man levde som det inte fanns något annat att tänka på än fest, vänner och ha roligt. Ångrar absolut ingenting under den tiden. Önskar att livet var likadant nu men förhoppningsvis kanske man börjar plugga någon gång och får uppleva studentlivet. 

Likes

Comments

Sitter och planerar hur min födelsedag ska firas. Jag vet att jag bara ska ha mina närmsta, att jag ska bjuda på mat och bara ha myskväll. 

Har hittat en del recept och jag tror det kan bli riktigt bra. Vill inte avslöja för mycket utan det får bli en överraskning till de som kommer och sedan är jag inte ens helt hundra på om det är så jag vill att kvällen ska se ut. 

Men jag hoppas verkligen att den blir bra. Dock är det en månad kvar tills dess. Det kan hända mycket innan dess.

Likes

Comments

Idag jobbar jag kväll så idag blev det sovmorgon, vilket var väldigt skönt. Mysigaste är att jag är kattvakt åt den allra mysigaste kattungen. Hon är så kelig och vill helst vara på en hela tiden.

Igår efter jobbet åkte jag till IKEA för att byta tallrikarna och nu hoppas jag verkligen att dessa funkar. Ska testa och diska de så fort diskmaskinen är färdig.

Annars idag ska jag äta lunch hos pappa innan jobbet, ha en bra dag.

Likes

Comments

Igår tillbringade jag dagen på Ullared. Tanken var egentligen att inte handla alls mycket, men efter ett par timmar var vagnen full. Var ute efter nya tallrikar och glas men utbudet på det var helt kasst. Fanns inget att ha överhuvudtaget. Våra tallrikar vi har här hemma är förstora för vår diskmaskin så disken blir aldrig ren. Så idag fick jag åka till IKEA för att köpa nya tallrikar och glas men jag tabbade det totalt. När jag kom hem med tallrikarna var det precis samma storlek som vi har nu. Så imorgon får jag ta en trip till IKEA igen. 

Tillbaka till gårdagen och Ullared. Handlade en del saker till vår resa vi ska göra i Februari då vi ska åka till Österrike och åka skidor, så ett par termobyxor, underställ och skidglasögon fick jag med mig. Även den del saker till hemmet. Ska försöka fixa bilder på lite som jag köpt.

Likes

Comments

Att flytta hemifrån är mångas dröm. Det har även varit min dröm.

Att flytta hemifrån är på många sätt väldigt skönt. Man behöver inte ta hänsyn till någon annan än sig själv och i mitt fall även min sambo. Man får ha vilken mat man vill i kylskåpet, man kan komma hem när man vill och göra precis som man vill utan att någon ska lägga sig i.

Men det har ju en del nackdelar med, saker som att städa, tvätta, laga mat, handla mat och mycket mer saker som man inte tänker på som alltid har funnits hemma där jag bodde innan.

Det finns alltid saker som behövs fixas, bara en sån sak som att behöva skaffa ett elabonnemang och bredbandsabonnemang som man tagit föregivet innan. Men det är saker som tillhör att bli vuxen och jag har vuxit enormt mycket som person efter jag flyttade hemifrån. 

Så till er som vill flytta hemifrån, do it. Men tänk på att det är mycket saker som man tar föregivet innan som måste fixas. 

Likes

Comments

Gott nytt år till er alla.

Jag har länge varit sugen på att blogga. Just bara för man senare kan kolla tillbaka på vad som hänt och för jag älskar att läsa andras bloggar.

Detta år kommer säkert bli annorlunda. Det är mycket planer och resor framöver som kan bli kul att senare titta tillbaka på och minnas.

En av anledningarna till att jag även har tagit tag i och börja blogga är att jag köpt en ny dator och man verkligen älskar och förstår mig på. Köpte en annan dator tidigare som jag inte förstod mig på alls. Var så arg på datorn så jag lämnade tillbaka den.

Likes

Comments