Jag tycker att det är så viktigt att man ofta berättar för folk i sin närhet vad man känner och tycker om dom. Att man höjer varandra, ger dom där komplimangerna som man ofta inte säger utan bara tänker. Så jag tänkte passa på att hylla min fantastiska lillebror dagen till ära. Han fyller nämligen 16 år idag!

Trots våran ålderskillnad så är han min absolut största förebild och inspiration här i livet. Jag vet ingen som kämpar för saker och ting på det sättet som han gör. När han väl bestämmer sig för något så ger han sig fan på att det ska bli så som han vill, och han lyckas alltid, de beundrar jag så mycket. Han har hjärtat på rätt plats och är en av de snällaste människorna jag känner. Våran relation har gått från en ganska så typisk syskonrelation där vi ena sekunden vart sams och andra sekunden osams till att vi numera är som bästakompisar. Vi kan prata om inprincip allting med varandra, vi stöttar varandra i alla lägen, vi tränar ihop, hittar på saker och har helt enkelt så jäkla kul tillsammans vilket jag är så så tacksam över.

Så Jonathan, TACK för att du inspirerar och motiverar mig till allt vad de innebär. Jag är så fruktansvärt stolt över allt du är, gör och redan har åstadkommit. Du kommer gå långt lillebror, de vet både du och jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@corneliaenegren