När jag kom fram till Göteborg igår så tog jag en liten vända på stan för att fixa födelsedagspresent till min kära mamma samt en julklapp till mormor. Börjar bli klar med alla julklappar nu vilket känns så skönt, har bara två stycken kvar och dom tänkte jag försöka fixa under dagen. Efter det åkte jag hem till tjejerna ock vi fixade ganska så direkt i ordning lite lunch innan det var dags för bio. Tjejerna ville se Paddington och jag hade väl inte jättehöga förväntningar med tanke på att det är en barnfilm. Men den var faktiskt riktigt mysig!

När filmen var slut så var det tid för middag. Alla var sugna på tacos så det fick de bli. Kvällen spenderades sedan framför både avsnitten och filmen Eva & Adam, nostalgi deluxe.. Jag såg alltid på det när jag var yngre och tycker att det är minst lika bra fortfarande haha.

Godmorgon söndag! Vi vaknade för några timmar sedan och har sen dess sett julkalendern och ätit frukost. Jag ska strax börja fixa mig för att ta tåget till Skövde igen där det väntas träning med John innan vi ska iväg på kalas för min mamma och lillebror. Hoppas att ni har haft en jättebra helg och får en bra dag, pussar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@corneliaenegren