Godmorgon på er, eller godmiddag rättare sagt! Igår kände jag mig lite hängig, vilket resulterade i att jag vaknade med huvudvärk så har inte gått upp ur sängen än. Hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk 😭 Vad har ni gjort idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR

Alltså hur snyggt är det inte med svart? Skinnjackan är huuuur snygg som helst enligt mig, med lite detaljer på ryggen. Jag gillar det där lilla extra på jackan. 😍


Sponsrat

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sådär, hemma efter en träning som gick super på hundklubben och varit hos min nagelkund och fixat henne naglar. Båda blev hur nöjda som helst!! Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan försöka sova tidigt. Hoppas på lite bättre väder imorgon så jag kan gå ut och fota, mormor hade hittat min kameraladdare innan. TACKA GUD!!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skor HÄR /2. Skor HÄR /3. Skor HÄR /4. Skor HÄR /5. Skor HÄR /6. Skor HÄR /7. Skor HÄR /8. Skor HÄR

Hur snygga är inte dessa skor? Känner att jag verkligen behöver klicka hem ett par nya träningsskor då min gamla Nike free run är så slitna som det går att vara😒 Är lite sugen på dem Nike i mitten, visst är dem snygga?

Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Vilken är eran favoritcelsius? Dessa är mina! 😍

Godmorgon på er kompisar!

Jag vaknade nyss, dock inte så utvilad men det funkar. Idag är tanken att försöka ta mig till mormor och leta efter min kameraladdare, för nu är kameran död så måste verkligen hitta den idag! Sedan är väl planen att faktiskt ta den där PW som jag aldrig tog igår, var dock duktig och tränade innan jag la mig för att sova igår. J ligger och sover så jag ska försöka tvätta och göra hans matlåda tills ikväll så han slipper det (jag vet, jag är lite toffel men jag gillar det).

Likes

Comments

Nu har jag varit ute och gått med hundarna och J. Blev dock tyvärr ingen PW, men vi var ute i 2 timmar trots att det var minusgrader. På tal om minusgrader, vad är det för väder vi har? 7 minus var det imorses, hoppas verkligen att det blir lite varmare till helgen och Valborg. Har nyss sagt diskat och plockat lite, nyss gick J till jobbet så jag ska snart gå och lägga mig. Otroligt svårt att lägga mig innan 00 då han går hemifrån då. Så nu ska jag varva ner lite med hundarna sen är det sängen som gäller!

Godnatt, sov så gott! ❤️

Likes

Comments