Lyckades glömma stigbyglarna när jag skulle rida Nala häromdagen. Men eftersom hon i princip är den enda hästen jag kan rida utan på så passade jag på att verkligen träna min sits och skita i att hämta dem. Var bara lite svårt att komma upp;) Blev dock ett jobbigt pass (för mig) på åkern och hon sköte sig super.

Pålle har dessutom kommit hem nu🎉 Har ridit han på åkern nu två gånger. Funkar super för oss att rida på lite större ytor. I ridhuset hinner jag inte riktigt trycka på honom innan jag måste samla ihop han för att hinna svänga;) men på åkern får han verkligen sträcka ut - vilket jag tror kan vara bra för han eftersom han är så stor. Kommer massa bilder från passen på åkern sen.

Kram!

Likes

Comments

Machno Gwynfor levererade idag! Idag åkte jag och Samson till Helsingborg för att hoppa lite. Först hoppade vi felfritt i en LA (tidshoppning). Sedan var det dags att hoppa msv och Samson går in och ställer upp till 110% och gör oss felfria! Med våran tid så slutade vi på en 7 plats och våra stilpoäng ledde till en fjärdeplats! Vi kom alltså både 4a och 7a i en nationell msv B. Vi fick ihop 24,4 poäng och väldigt fina omdömen. Min bästa kung❤

Kram!

Likes

Comments

På söndagen fick Nala åka och tävla på GARK. Följde vår plan att gå ner lite i klasserna efter meetinget i Ljungby så hon bara fick leka runt lite. I LC:n hoppade hon felfritt och gjorde snäva svängar tyvärr räckte det inte till någon placering. I LB:n var vi ännu snabbare och dessutom felfria, vilket gav oss en tredjeplats!

Filmer kommer, så håll ut;)

Kram!

Likes

Comments

I lördags tävlade jag och Samson i Ljungby tillsammans med laget. Först hoppade vi en LA, där vi slutade på 4 fel, en riktigt bra runda men tyvärr så rev vi sista hindret. I lagklassen som gick i LA+5 red vi felfritt och grymma laget slutade på 4 fel och hamnade på en tredjeplats (dock utanför placering).

Mamma och Ssmson får vara med på en bild också!❤

Kram!

Likes

Comments

Hittade dessa bilder från Börjes Cup med Nala. Det är Nillas Foton som tagit bilderna👍🏼

Idag fick hästarna gå varsitt pass på åkern och Jet gick så jäkla bra, känslan hon ger ibland är obeskrivlig, idag gav hon en sån känsla. Nala börjar bli riktigt fin i galoppen nu, vi jobbar på med att försöka få den lite mer rund och att hon ska ta mer mark. Kämpa kämpa.

Imorgon blir det hoppträning på GARK och de har ganska nyligen fått nytt underlag så ska bli kul att få se hur det ser ut där nu🙌🏼

Ser ut som Nala ler på denna bilden😂

Kram!

Likes

Comments

Förra veckan hade vi så mycket att göra i skolan att jag knappt hann vara i stallet alls, med andra ord en riktig hemsk vecka. Dessutom på lördag så skrev jag högskoleprov och på lördag eftermiddag åkte jag upp till syrran i Norrköping. På kvällen såg vi Skönheten och Odjuret😍 (mysigt värre) och sedan på söndagen hade vi stalltjänst. Sedan när jag kom hem på söndagkväll så sprang jag nästan raka vägen ner till stallet och red. Så fick avsluta veckan med ett grymt pass på Samson.

Pålle tävlade i helgen tillsammans med Pernilla och de var felfria i bägge sina starter!😍

Nu är det ny vecka, nya möjligheter som gäller🙌🏼

Kram!

Likes

Comments

Nalas runda i LA:n hittar ni här:

Om ni glömt av det så är hon tillsalu🙌🏼❤

Kram!

Likes

Comments

Wohooo, ska firas hela kvällen med massa affärsjuridik- och filosofiplugg🎉

Likes

Comments