View tracker

Sitter i biblioteket och försöker plugga lite, samtidigt så sänder de live från Helsingborg, så det blir lite mindre plugg och desto mer hästar.

Igår reds fyra hästar. Lyckades hitta lite nya knappar på Jet, så hon gick hur fint som helst! Samson och Pålle gick varsitt dressyr pass. Sist fick Nala jogga en stund.

Lyckades ta en bild på två av mina favoriter, innan mobilen frös ihjäl, mamma och Pålle❤

Ha en fin fredag allesammans!

Likes

Comments

View tracker

Tack till alla som har varit med och gjort 2016 till ett fantastiskt år. Under 2017 är det nya mål som gäller, nu kör vi!

(Bilden är tagen utav http://aandreafoto.weebly.com/)

Kram!

Likes

Comments

View tracker

La ner ganska mycket tid på att slå in det här paketet åt min kära syster. Blev ett litet rim till också;)

Så här såg vi ut på julafton. Kan även tillägga att jag vann marsipangrisen (gillar dock inte marsipan men alltid kul att vinna den;))

Hästarna rids som vanligt och på torsdag kanske Pålle och jag ska åka iväg för att hoppa. Så spännande!

Så det var lite om min jul. Hoppas att alla har haft en underbar jul också. Kram! ​

Likes

Comments

Tänkte sammanfatta 2016 som tävlings år. Tar en ponny åt gången, så i detta inlägg får ni följa Nala. Istället för att läsa en lång text kan ni istället kolla på filmen nedan. Så kan ni se hur min och Nalas resa har varit än så länge😄👍🏼

Kram!

Likes

Comments

Igår var jag tillsammans med Nala och Machno Gwynfor på Adventshoppet i Värnamo. Bägge ponnyerna levererade. Samson var felfri både LB och LA fick dessutom en 5te placering i LA:n. Nala gjorde två toppenrundor och avslutade med att vara felfri i LA:n kom dessutom 7:a! Nala numera start klar för MsvB 2017 i och med de nya reglerna!😍

Just de har ju hunnit med lite annat än bara mina hästar, har både tagit körkort och varit hos frisören👍🏼

Likes

Comments

Idag blir det Calles sista dag som hingst. Så han har fått extra mycket spån och mat nu när det är så synd om honom❤️ förresten vad tror ni, tror ni han blir B-ponny eller C? Just nu är han 122 (han är 1,5 år..) enligt de där testet när man tar ett grimskaft och jämför "benet" och sen vänder det så blir han typ 129, men frågan är ju ifall det funkar närsom eller om de måste vara en speciell ålder.. När jag köpte han så stod det att han antagligen bli C, så han kanske växer till sig. Dock hoppas jag nog ändå på att han blir B.


Vad tror ni? Ni kan "rösta" här: 

Söt är han dock lille Ronaldo❤️

Likes

Comments

Hade sovmorgon till kl 2 idag, så passade på att fixa i stallet innan skolan, så ni blir det att gå ut och rida direkt.

Igår gick alla varsitt pass och sammanfattningsvis så såg de ut så här:

Jet: lugnt pass, hon är fortfarande inte helt igång. Men så fort hon får galoppera så bockar hon helst om hon inte gör luftsprång, får se om hon kanske är lugnare idag;)

Nala: gick väldigt fint igår red dressyr och mest red runt, ökade minskade, jobbade mycket med tempoväxlingar.

Samson: har fått vila sen SM så joggade han bara en kort stund och skrittade lääänge.

Pålle: han är pigg just nu så försöker få han att lyssna på mig vilket han gör utmärkt, gjorde lite skänkelvikningar, har aldrig gjort det på han innan så inte så långa utan mer in från spåret och ut till spåret. Detta gjorde att han blev ännu mer lydig vilket var skönt när jag sedan skulle galoppera, i vänstervarv är han helt underbar men i högervarvet är han inte så stark ännu, så blir lite stretig men blir bara bättre och bättre vilket är skönt!

Kram!

Likes

Comments

Har haft ett lärorikt SM i Helsingborg med en fin ponny och några mindre bra rundor... I första kvalet red jag som en kratta vilket ledde till uteslutning, jag har fått fobi för hinder vid väggen.. Sen i B-finalen rev vi 1:an, fick ett stopp på 9b, gissa vart hindret stod? just det vid väggen.. Men lyckades ta oss över.. Var glad att vi kom runt, dock så har Samson känts ganska spänd i bägge dessa klasser så han har överhoppat sig en del... Men trots helgens resultat är jag otroligt stolt över att vi lyckades ta oss hela vägen till SM <3


Nu blir det lite halvt ledigt för Samson och nästa tävling kommer vi att hoppa betydligt lägre och bara lattja runt. 

Ha en fin dag allesammans!

Likes

Comments