View tracker

Igår var jag tillsammans med Nala och Machno Gwynfor på Adventshoppet i Värnamo. Bägge ponnyerna levererade. Samson var felfri både LB och LA fick dessutom en 5te placering i LA:n. Nala gjorde två toppenrundor och avslutade med att vara felfri i LA:n kom dessutom 7:a! Nala numera start klar för MsvB 2017 i och med de nya reglerna!😍

Just de har ju hunnit med lite annat än bara mina hästar, har både tagit körkort och varit hos frisören👍🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag blir det Calles sista dag som hingst. Så han har fått extra mycket spån och mat nu när det är så synd om honom❤️ förresten vad tror ni, tror ni han blir B-ponny eller C? Just nu är han 122 (han är 1,5 år..) enligt de där testet när man tar ett grimskaft och jämför "benet" och sen vänder det så blir han typ 129, men frågan är ju ifall det funkar närsom eller om de måste vara en speciell ålder.. När jag köpte han så stod det att han antagligen bli C, så han kanske växer till sig. Dock hoppas jag nog ändå på att han blir B.


Vad tror ni? Ni kan "rösta" här: 

Söt är han dock lille Ronaldo❤️

Likes

Comments

View tracker

Hade sovmorgon till kl 2 idag, så passade på att fixa i stallet innan skolan, så ni blir det att gå ut och rida direkt.

Igår gick alla varsitt pass och sammanfattningsvis så såg de ut så här:

Jet: lugnt pass, hon är fortfarande inte helt igång. Men så fort hon får galoppera så bockar hon helst om hon inte gör luftsprång, får se om hon kanske är lugnare idag;)

Nala: gick väldigt fint igår red dressyr och mest red runt, ökade minskade, jobbade mycket med tempoväxlingar.

Samson: har fått vila sen SM så joggade han bara en kort stund och skrittade lääänge.

Pålle: han är pigg just nu så försöker få han att lyssna på mig vilket han gör utmärkt, gjorde lite skänkelvikningar, har aldrig gjort det på han innan så inte så långa utan mer in från spåret och ut till spåret. Detta gjorde att han blev ännu mer lydig vilket var skönt när jag sedan skulle galoppera, i vänstervarv är han helt underbar men i högervarvet är han inte så stark ännu, så blir lite stretig men blir bara bättre och bättre vilket är skönt!

Kram!

Likes

Comments

Har haft ett lärorikt SM i Helsingborg med en fin ponny och några mindre bra rundor... I första kvalet red jag som en kratta vilket ledde till uteslutning, jag har fått fobi för hinder vid väggen.. Sen i B-finalen rev vi 1:an, fick ett stopp på 9b, gissa vart hindret stod? just det vid väggen.. Men lyckades ta oss över.. Var glad att vi kom runt, dock så har Samson känts ganska spänd i bägge dessa klasser så han har överhoppat sig en del... Men trots helgens resultat är jag otroligt stolt över att vi lyckades ta oss hela vägen till SM <3


Nu blir det lite halvt ledigt för Samson och nästa tävling kommer vi att hoppa betydligt lägre och bara lattja runt. 

Ha en fin dag allesammans!

Likes

Comments

Samson skötte sig super och hoppade felfritt❤️

Likes

Comments

Nu är det höstlöv eller heter det kanske läslov?.. I vilket fall så var det Pålle vi hämtade för massa veckor sedan:) Han har dock haft ett långt höstlov och ska sättas igång till helgen.

Har ridit Samson idag, blir mörkt så satans snabbt men ville rida på åkern, så red i kanten som är närmast gautlamporna👍🏼

Har börjat packa inför SM också, är mycket som ska med och snart drar vi ner till Helsingborg😍

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon, kram!

Denna fina bild är klickad utav Iza Stattin hastfotografer.weebly.com (hastfotografer1 på instagram) 😍 från Borås när Samson nollar nationell MB och kvalar SM.

Likes

Comments

Idag ska jag "typ" provrida en häst!😍

Och till er som blir chockade att jag ska provrida när vi precis lånat ut en häst, nej nej det är ingen ny häst(!).

Kram!

Likes

Comments

När hindret ligger på 110cm och ponnyn hoppar bland molnen☁️❤️

Likes

Comments