Var så längesedan jag bloggade sist att jag var tvungen att snabbt bläddra igenom vad jag skrivit innan och jag kan ju säga att det har hänt så mycket sen sist jag skrev.

Bland annat har jag tagit studenten, varit på bal - lyckades gå på två baler en med min skola och sen fick jag gå på en tillsammans med min fina vän Sofia! Sista omgången av eliten har varit, Samson har lyckats vinna ett Prins gehäng, Nala har flyttat till sitt nya hem. Har dessutom debuterat min första 120(!) med Samson❤ Var bara några av de grejer som har hänt..

Här är massa blandade bilder iallafall!

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Pålle hoppade felfritt i dagens 90cm klass.🎉

Likes

Comments

Check på den. Pålle är fin inför imorgon då vi ska åka och studsa i Norrahammar.

Bilder från när jag skrittade av honom, var väldigt mysigt må jag jag säga.

Likes

Comments

För er som vill se Samsons MB runda i Helsingborg kan ni se den här:

Vill ni istället se LA rundan kan ni se den här:

Kram!

Likes

Comments

Igår kom äntligen fölet och här är massa bilder på honom.

Idag efter lek i ridhuset. "Time to hit the hay.."

Likes

Comments

Lyckades glömma stigbyglarna när jag skulle rida Nala häromdagen. Men eftersom hon i princip är den enda hästen jag kan rida utan på så passade jag på att verkligen träna min sits och skita i att hämta dem. Var bara lite svårt att komma upp;) Blev dock ett jobbigt pass (för mig) på åkern och hon sköte sig super.

Pålle har dessutom kommit hem nu🎉 Har ridit han på åkern nu två gånger. Funkar super för oss att rida på lite större ytor. I ridhuset hinner jag inte riktigt trycka på honom innan jag måste samla ihop han för att hinna svänga;) men på åkern får han verkligen sträcka ut - vilket jag tror kan vara bra för han eftersom han är så stor. Kommer massa bilder från passen på åkern sen.

Kram!

Likes

Comments

Machno Gwynfor levererade idag! Idag åkte jag och Samson till Helsingborg för att hoppa lite. Först hoppade vi felfritt i en LA (tidshoppning). Sedan var det dags att hoppa msv och Samson går in och ställer upp till 110% och gör oss felfria! Med våran tid så slutade vi på en 7 plats och våra stilpoäng ledde till en fjärdeplats! Vi kom alltså både 4a och 7a i en nationell msv B. Vi fick ihop 24,4 poäng och väldigt fina omdömen. Min bästa kung❤

Kram!

Likes

Comments

På söndagen fick Nala åka och tävla på GARK. Följde vår plan att gå ner lite i klasserna efter meetinget i Ljungby så hon bara fick leka runt lite. I LC:n hoppade hon felfritt och gjorde snäva svängar tyvärr räckte det inte till någon placering. I LB:n var vi ännu snabbare och dessutom felfria, vilket gav oss en tredjeplats!

Filmer kommer, så håll ut;)

Kram!

Likes

Comments

I lördags tävlade jag och Samson i Ljungby tillsammans med laget. Först hoppade vi en LA, där vi slutade på 4 fel, en riktigt bra runda men tyvärr så rev vi sista hindret. I lagklassen som gick i LA+5 red vi felfritt och grymma laget slutade på 4 fel och hamnade på en tredjeplats (dock utanför placering).

Mamma och Ssmson får vara med på en bild också!❤

Kram!

Likes

Comments