Hästarna trimmade och ledighetslappen är lämnad, ungefär så haha (är typ enda gången jag pratar med den läraren - när jag lämnar ledighetslappar, kanske inte riktigt men känns lite så;)). Nu är jag redo att sticka. Känns knappt som att det är idé att gå att lägga sig, imorgon blir det uppstigning 4:30, kommer säkerligen flyga upp ur sängen. Har iallafall packat ned allting så att jag är redo att åka så fort jag vaknat.

En väldigt gamla bild ifrån en sommar för längesedan när jag precis hade suttit på världens finaste Sparre för första gången, ser också väldigt varmt och grönt ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I brist på annat får ni 2 snygga bilder från Båstad med Pålle😜

Likes

Comments

Idag åkte jag och Samson och hopptränade för Ann. Få lite genrep inför Ljungby och lite smarta tips. Träningen var riktigt lyckad och ord kan inte beskriva hur fin Samson var.

Vi började med att hoppa 3-kombination på sockerbitar och ett litet räcke i mitten. På detta kom vi några gånger i bägge varven. Sedan hoppade vi en linje med trav in bom sedan studs och sedan två galoppsprång till en oxer. På denna övningen övade vi på att sträcka ut oss över oxern och det slutade med att den blev hur bredd som helst och det kändes som att Samson inte behövde ta i alls. Sedan avslutade vi med några språng på msva höjd (120+) och detta gjorde han så satans bra!

Både jag och mamma log från öra till öra hela vägen hem.

Tack Ann för en givande träning och tack till min äskade ponny❤

Kram!

Likes

Comments

Herregud, försökte lära mig lite polska idag och googlade lite om Nala på en polsk sida och ni anar inte vad jag hittade.. Nala har fått en liten bebis! Kollade bilder på hen och hen var nästan en kopia av Nala. Såg bland annat två bilder den ena när den skuttade lite och den andra när den räckte ut tungan och jag tänkte "No DNA test is needed" haha. Skulle kunna vara hennes dubbelgångare. Nala har dessutom en helbror som tävlas framgångsrikt som hingst;) (också en kopia av Nala).

Kram!

Likes

Comments

Lyckades hinna med att rida Nala i skogen idag efter skolan, innan det blev mörkt🎉 Hon fick jobba på i klätterbacken och hon var så duktig så!

Samson red jag en liten stund i ridhuset och Jet fick markarbeta lite, allt under 1 meter är markarbete;) nä men lite små kryss och ett räcke jobbade vi med, dessutom lite bommar framför eller bakom hindret beroende på vilket håll jag hoppade det åt.

Hoppas alla har haft en fin måndag!

Likes

Comments

Eftersom jag älskar att göra listor får ni ett ungefär på hur denna veckan kommer att se ut:

Måndag:

Tisdag: På tisdag ska Samson hoppträna lite grann.

Onsdag: Studiedag, wihoo!

Torsdag:

Fredag: På fredag åker Nala och Samson till Ljungby för att tävla hela helgen. Jag och mamma har dessutom lyxat till det ordentligt, vi ska nämligen bo på hotell. Jet ska få nya skor på fredag också.

Lördag: Ljungby

Söndag: Ljungby

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

Idag har varit en ganska händelserik dag eller rättare sagt har jag fått väldigt mycket gjort.

Först åkte jag och mamma till Jönköping, vi skulle gå lite på A6 men vi hade missat att de inte öppnade förens 11, så blev en tur in på IKEA först. Där handlade vi lite små saker bland annat nya korgar till borstarna i stallet. Just nu är de i kundkorgar så ser lite rörigt ut, kommer nog bli super med dessa nya, kan visa sen när de är ihopsatta (haha självklart måste man sätta ihop små korgar själv...). Sedan gick vi på A6 och jag skulle kolla efter ett par nya jeans. Mina favorit jeans är söndriga så nu har jag införskaffat mig ett par nya favoritbyxor, blev också en jeansskjorta😍. Sedan kollade vi på skor till mamma, och det var sådant där erbjudande 3 för 2, så jag fick ett par också, ett par svarta ballerinor. Blev också lite andra små saker.

Sedan drog vi och åt paj på MAX. Och efter det skulle vi gå in på Charlies, jag har massssssa mynt som jag behöver bli av med så hade planerat att köpa mitt drömschabrak men självklart så fanns det inte.. så gick tomhänt ut därifrån😐. Efter att vi handlat lite snabbt på ICA åkte vi hemåt och direkt till mormor och morfar, eftersom vi skulle fira morfar som fyllde år igår!❤ Blev massa god mat, god efterrätt och allt sånt😍.

Sedan på kvällen började jag med att rida Samson på åkern, han fick sträcka ut ordentligt. Därefter red jag Nala och hon fick jobba över lite bommar/små kryss. Hon var riktigt avslappnad och fin (till salu också;)).

Och nu har jag krypt ner i sängen med nya lakan och ny städat rum👌

Kram!

Likes

Comments

Nala är fortfarande tillsalu så tänkte att jag får göra lite reklam för henne här. Nu har vi dessutom sänkt priset på henne, så om någon vill ha våran prinsessa är det bara höra av sig🙌🏼😄

länk till annonsen finns längst ner i inlägget.

Likes

Comments

Istället för att åka hem från Båstad åkte vi en liten omväg, över Hallandsåsen och till slut hamnade vi i Ängelholm. Där ska Pålle spendera några veckor tillsammans med Pernilla Josefsson. Tror detta inget annat än super kommer bli! Känns såklart lite vemodigt att lämna Pålle men kommer bli värt det i längden. Pernilla vet ju precis hur det ska vara så känns bra att Pålle ska få lära av de bästa❤

Bild ifrån när Pålle var hos Pernilla i somras.

Kram!

Likes

Comments

Okej dagens runda var väl inte den bästa precis. Lite hej och hå flax hit och dit. Regnet vräkte ner så tyglarna blev hala så in i.. så halva rundan red jag med 5 m långa tyglar och det är ju inte det lättaste att få igenom en halvhalt då. Så rundan resulterade tyvärr i ett ner. Men Pålle gjorde iallafall sitt jobb utmärkt!⭐️

Kram!

Likes

Comments