Fick lite fina bilder från Rea Eriksson Höög, ifrån gårdagens tävling😍

Måste nog försvara oss lite, vi är gladare än vad vi ser ut att vara;) Är inte helt säker men tror det är bilder när vi skrittar och väntar på att få gå banan.

Likes

Comments

Idag var det måndag.. Är inte alls taggad på denna skolveckan, inte för att jag kanske brukar vara det.. Men till helgen däremot blir det roligheter. Och såklart på kvällarna, när jag ska vara i stallet. Idag ska till exempel Samson hoppa lite studs hade jag tänkt, har ju inte varit så mycket snö i år så man har ju inte kunnat styrketräna på åkern, så får bli studs och sånt istället. Red dock på åkern häromdagen, men det var jätte mjukt så red på våran grusväg istället, haha den var perfekt och dessutom fanns det ju gatlampor, kunde ju knappt bli bättre.

Kram på er och ha en bra dag!

Likes

Comments

Om man kollar på dagens resultat så gick det katastrof, men om man kollar på rundan så gick det bra! Så om vi väljer att kolla på rundan så blev det två stopp/volter och en massa tidsfel. Får ta på mig felen idag, Nala som inte har hoppats på tre månader var bara lite överladdad, men väldigt fin.

Nu blir det att träna så att vi kan bli ännu vassare på kommande tävlingar.

Kram!

Likes

Comments

Imorgon blir det Värnamo igen. Fast denna gången med Nala, hon ska dock bara hoppa en LB så blir sovmorgon iallafall. Men måste ändå putsa och packa allt innan (och raka klart sträcken som är kvar..) så lär ju få gå upp tidigare ändå🙈.

Bilden är tagen utav Rea Eriksson Höög😄

Godnatt!

Likes

Comments

Pålle hoppade felfritt i Värnamo idag och tro det eller ej men mamma lyckades få det på film.

Blev lite miss vid 5:an men det löste han bra:)

Kram!

Likes

Comments

Pålle är knoppad och fin inför imorgon, tror dock att hälften (minst) kommer behövas göras om imorgon..

Ska putsa alla saker nu och plocka i ordning allt.

Joggade dessutom han en stund, han var pigg men väldigt mjuk och fin.

I brist på andra bilder får ni en på en mini Calle, han har växt otroligt mycket sedan denna bilden togs😳

Kram!

Likes

Comments

Hästarna ridna idag. Nala var såå pigg, såå pigg. Hon bara ville iväg och helst galoppera hela dagen.

Sen tänkte jag att Samson skulle vara lite lugnare, där trodde jag fel, han var ännu piggare. Haha helt galna, dock kanske man inte kan säga galen om Samson för han går ju fortfarande toppen, han har aldrig bockat, däremot gick hans ben som trumvirvlar.

Pålle fick skutta lite, stark men väldigt fin! Så måste bygga upp mig själv mer så att jag orkar sitta tillbaka och inte bara hänga med som en liten vante.. träna träna träna.

TB till när vi var i USA och tog denna bilden vid Grand Canyon.

Likes

Comments

Fick sån träningsverk när jag red Pålle idag, haha i ena benet? Med andra ord gick han kanon bra! Stod upp och jobbade mycket med galoppen. Försökte göra bra galoppombyten. Ofta när jag gör galopp ombyten så kastar jag mig fram och tror att det ska bli bättre, så måste öva stenhårt på att räta upp mig och inte fuska med vägarna. När jag red bra gjorde Pålle allt perfekt.

Jet fick gå ett dressyrpass med mål att få henne så lugn som möjligt..

Gammal bild på Pålle❤

Kram!

Likes

Comments

Tänkte skriva om lite olika provridningar genom åren/köp av häst. Här är första delen.


Av de ponnyer som jag har köpt så har jag egentligen inte provridit så där jätte mycket.


Till exempel när vi letade ponny så fick ofta Becca rida och jag vågade bara skritta två steg och sen var jag flyförbannad för att ingen filmade när jag red;).

Ponnyn Ronja V tror jag att jag bara satt på en kort stund och sedan red min syster henne och provhoppade henne.

Bilden är tagen utav Yvonne Emanuelsson.

Tovdals Matchos provridning kommer jag däremot ihåg mer av. Första tanken var "SHIT VAD HÖG HAN ÄR". Just vid den här perioden så var jag ganska "feg" så kom ihåg att Matcho vägrade med mig 2 gånger på ett pyttelitet kryss bara för att jag travade så sakta.. men sen när jag väl hade fart så hoppade vi till och med grind(!) var väldigt stolt över mig själv och kär i honom.

Bilden är tagen utav Johannes Karlsson.

Sedan var jag i Danmark och provred Anemone Nemorosa. Blev totalt kär i henne efter att jag hade stalkat henne på youtube och på hennes annons. När jag väl skulle rida henne kommer jag ihåg att när både Becca och förra ägaren red henne så landade hon i fel galopp, men när jag hoppade henne landade hon i rätt varje gång😎 visste redan innan att jag ville ha henne. Men provridningen gick kanon och tur var väl det.

Mimmis provridning.

Likes

Comments

Först spenderade jag en mysig middag med mamma på Pizza hut. Och sen nu till kvällsmat, är ju tisdag vilket betyder pannkakor, så hade pappa gjort så här avancerade pannkakor.

Hahah😂😂 (nej pappa gjorde inte så här med alla pannkakor!)

Ha en fin alla ❤ dag!

Likes

Comments