Jaha och så var det måndag idag...

Jag brukade hata måndagar, men för ca 1 år sedan så bestämde jag mig för att göra den "tråkigaste" dagen till den mest produktiva dagen och "städa" inför veckan så att jag på fredag kunde ta helg utan någon som helst ångest. Var det något skolarbete som behövde påbörjas så gjorde jag det eller om jag behövde betala några räkningar så var måndagen dagen då jag gjorde det bl.a. 

Nu efter studenten så ser klart mina måndagar annorlunda ut men håller kvar vid principen att det är den mest produktiva dagen i veckan och också dagen då jag planerar upp för resten av veckan.

Idag var det dock inte en så produktiv dag då vaknade och mådde riktigt dåligt så lät mig själv att få sova och bara vila idag. När jag sedan blev trött på att vila så tog jag på mig träningskläderna och tog en powerwalk, så nu har jag precis duschat och ligger nu återigen i sängen och vilar. Ska kolla på film ikväll med päronen så det blev en liten extra söndag för mig men det är okej.

Ska försöka få upp ett inlägg denna veckan där jag pratar om något som jag velat prata om väldigt länge så kika ut för det.

Kram! x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nej men herregud vad oaktiv jag varit... Så tänkte ge er en liten snabb recap på min vecka.

I torsdags kväll körde jag och mina föräldrar upp till min mormor och morfar i Blekinge eftersom vi skulle fira Midsommar med dem, och gud vad det åskade på vögen upp men för mig som absolut älskar åska så satt jag och bara myste i baksätet med regn musik.

Ja och i fredags var det då Midsommar som jag tyvärr inte har några bilder ifrån... Men vi började dagen med att dansa runt stången och fika i Nättraby, och därefter så åkte vi hem till min mormor och morfar där vi förberedde med mat som vi såklart åt sedan och bara hade det mysigt. Det var kul att spendera Midsommar med familjen i år då jag de senaste åren har firat med vänner.

Jag har varit igång sedan i stort sätt hela veckan med jobb och möten hit och dit sen i måndags och i torsdags eftermiddag kom min mormor och morfar hit för att spendera helgen här så helgen har varit fullproppad med roliga aktiviteter. Så det är inte förrens nu jag faktiskt haft tid och ork att sitta ner och skriva men jag ska försöka bli bättre på att planera och fixa tid.

Idag har det varit mulet och regnigt hela dagen vilket har resulterat i en mysig söndags start och i min värld så är regninga söndagar de bästa. Ska fortsätta min söndag nu med att bara strosa runt och ta det lugnt och förbereda mig för ännu en vecka.

Kram! x

Likes

Comments

Halloj!

Springer för närvarande runt i huset och städar somtidigt som jag försöker packa. Har varit ensam hemma sen i lördagskväll och ikväll kommer mina föräldrar hem och då ska vi åka upp till mina morföräldrar och fira midsommar. För att vara en person som absolut inte kan något när det kommer till hussaker så har jag klarat mig förvånadsvärt bra själv (förutom att jag ätit pizza sen i söndags, oops...) Nä, nu får jag väl fortsätta så jag blir klar!

Hör av mig senare! x

Likes

Comments

MIna blonde queens!

Tänk att det redan har gått 3 veckor sedan min studentbal, herregud vad tiden går!

Men gud vad stressig dagen var, vi började med att vara i skolan till 11 sedan fick jag gå och sista minuten shoppa smycken eftersom jag hade glömt det, sedan var det raka vägen hem och fixa sig innan man skulle iväg igen vid fyra. Min klänning är från ASOS och alla smycken och skorna är från H&M.

Trots den stressiga dagen och en del komplikationer på kvällen så kan jag ändå sitta och titta tillbaka på den med goda minnen och vi hade verkligen jätte trevligt!


In the style The Great Gatsby of course!

Hela squaden samlad!

Om ni har studenten framför er så kan jag lova er att det kommer bli den bästa tiden, de sista veckorna innan studenten var verkligen de roligaste och bästa veckorna i mitt liv och om ni tagit studenten så tror jag att ni kan hålla med!

Kram!

Likes

Comments