vardagsprat

Otis såg sin första snö någonsin härom dagen! Han va så söt och bara kollade omkring sig och måste ha undrat vad de va! När han och pappa var ute och gick medan det snöade såg han knappt marken utan bara kollade upp mot himlen på allt det konstiga som föll ner haha!

Förutom Otis första snö var helgen relativt trist! Jobbade både på vanliga jobbet samt Kerstins. Nu va det sist passet där! Även om jag älskar mina kollegor där så är det dags att ändå fokusera till 100% på mitt "riktiga" jobb och matten just nu.

Söndagen spenderade hela familjen hemma i garaget och vi rensade och städade ALLT. Vi fick så mycket skräp att vi fyllde skåpbilen TVÅ gånger. Haha tror inte vi rensat där sen vi flyttade in för typ 8 år sedan! Så de var verkligen behövligt!

Idag har jag varit på matte, träffat Elin en snabbis och är nu hos Emil. Imorgon är planen att åka till Ullared tillsammans och antagligen följer Linus med också! Ska bli väldigt kul! Godnatt på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vardagsprat

Va skönt med helg! Not... detta är nu min sista planerade helg då jag hoppar in på Kerstins. Och trots att det är väldigt kul så är det väldigt utmattande när man jobbar drygt 80% på ett annat jobb. Menmen det är bara att kämpa sista kvällen nu!

Ska äta en ordentlig tidig middag nu har jag tänkt för att orka med kvällen! Har blivit ett "dubbelpass" idag med först butiken som vanlig och ikväll Kerstins. Men som sagt, kul folk och bra pengar fick bli prioriteringen istället för att slippa stressen.

Igår var det dock en mer avslappnad dag då jag åkte till Emil efter jobbet. Vi blev sen lite folk som hade spelkväll hemma hos Linus och Lovisa. Riktigt mysigt! Deras nya familjemedlemmen Fritz var en riktigt liten modell så han fick vara med på dagens bloggbilder. Hur söt!?

Nu blir det matlagning. Vi hörs, kram!


Likes

Comments

hälsa, skönhet

Hejåhå!

Idag har jag varit på något så otroligt avslappnande att jag nästan somnade.. en ansiktsbehandling!! Det va min första någonsin men definitivt inte mina sista. Så otroligt skönt och välbehövligt också. Jag hade sen tidigare fått en värdecheck från Akademikliniken vilket gav mig en gratis AK peeling, hudanalys samt genomgång av deras produkter och vilka som skulle passa mig.

Hudanalysen vad snabb och tjejen som hade mig (har tyvärr glömt hennes namn!) vad väldigt bra på att förklara och svara på mina dumma frågor haha! Sedan rengjorde hon min hud och använde inte bara en utan tre olika masker på mig. Först en mild peeling med som korn i som hon masserade in. Efter den var dags för den kemiska peelingen. Denna sved ganska rejält till en början men de la sig efter en stund. Sist kom det bästa och det var den återfuktare och lugnande masken som hon masserade in länge. Sedan låg jag där i mörkret med masken på och höll på att somna, extremt avslappnande!
Efter detta gick vi sedan igenom Akademiklinikens produkter och hon gav mig en liten bok där hon skrivit vilka som passade min hud. Eftersom jag redan använder deras Cure Extra Care Cleanser, som är fenomenal, vill jag gärna ha fler av deras produkter. Nästa på min "I want"-lista är Pure Berry Toner, på bilden ovan, som är det mest magiskt luktande ansiktsvatten någonsin!

Jag vet att det är dyrt med ansiktsbehandlingar och jag vet faktiskt inte om jag hade betalat för att få göra en behandling innan jag visste hur skönt de va. Jag kan säga till hundra procent att detta inte var sista gången jag göra en ansiktsbehandling hos Akademikliniken. Verkligen super nöjd med hela upplevelsen! Kram

Likes

Comments

IG @cornelia_dahlqvist