​Idag är det torsdag, denna veckan har verkligen sprungit iväg. Det är redan fredag imorgon OCH löning, kan ju inte bli bättre. Har verkligen inget planerat denna helgen mer än att jag och tjejerna ska ut imorgon, vilket ska bli jättekul som vanligt. 

Idag slutar jag runt fyratiden och efter det ska jag hem och städa och sen tänkte jag gå ut och gå en runda samtidigt som jag snackar med Alisha angående resan till henne. Diskutera lite vad vi ska hitta på när jag är där och vad jag ska ta med mig här ifrån till henne, hon önskade svenskt choklad haha. 

Ha en fin torsdag alla. Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

I fredags efter jobb åkte jag hem och så tog jag en powernap innan jag drog till Tilde på förfest med Medina. Vi åkte in till Malmö och drog ut och dansade en sväng. På lördageftermiddag körde jag in till hotellet för att passa Etienne. Vi gick och åt på Burger King (Ettis fick bestämma) och så gick vi och handlade klänning och strumpbyxor till söndagens barndop. Vi gick tillbaka till hotellet, åt godis i sängen framför Emil i Lönneberga och så badade jag Etienne innan jag la henne. 

I söndags åt vi frukostbuffé innan vi körde ner till Trelleborg för att gå på mitt kusinbarns barndop. Det var jättemysigt att träffa släkten och catcha upp lite. På kvällen körde jag och tjejerna en sväng innan tröttheten slog in och det var dags att ladda för en ny jobbvecka. Igår var det studiedag och det var därför fritids hela dagen, det gick snabbt och när jag kom hem råkade jag somna men vaknade av att Sofia stormade in i mitt rum och sa att vi skulle ut och köra med Tilde och Nathalie. Sagt och gjort, i två timmar körde vi bara runt och lyssnade på musik och skrattade. Mina bästa <3 

Idag är jag vikarie för spanskläraren och hitintills har det gått bra. I eftermiddag är jag på fritids och ikväll ska vi tjejer dricka lite kaffe. 

Ha det så bra! 

Likes

Comments

Hej på er! 

Torsdag idag och en händelserik sådan. Jag är på jobb just nu och är vikarie åt 4orna och 6orna då det är nationella prov som ordinarie lärare måste sköta.. Jag klagar inte, jag tycker att det är kul att få hålla i lektionerna och hjälpa eleverna. Klockan 13 ska jag köra till Sallerup för att sjunga på en begravning jag blivit bokad till. Är ganska nervös, bara gjort två begravningar tidigare men det ska nog gå bra. 

Efter det kör jag till Trelleborg för att handla vin och göra mig i ordning. Ikväll är det lite trevligheter med kollegorna här på skolan. Vi ska till Victoriateatern (vad vi ska göra där vet jag inte riktigt) men det ska bli trevligt. Jag kommer förmodligen sova hos Olivia och Patrik eftersom att Olivia och jag ska dit tillsammans, det innebär att jag har nära till jobb imorgon också vilket är skönt! 

Nu ska vi strax gå på lunch och efter det ska jag göra mig i ordning inför begravningen. Wish me good luck! 

Likes

Comments

Som jag skrev i förgående inlägg fick jag besöka många fina platser med familjen jag bodde hos i Tyskland. Jag arbetade som nanny åt Meredith Michaels Beerbaum och för er som inte vet så tävlar hon för det Tyska Landslaget i hästhoppning. Detta innebar många tävlingar i andra städer och till och med länder. Ett av ställena jag han besöka tillsammans med familjen var St Tropez och Cannes. Vi bodde på en lyxyacht som ägs av Jim Clark som är en familjevän till Beerbaum's och vi levde verkligen livet. Utsikten ute på havet in mot den Franska Rivieran varje morgon var ju oslagbar, alla promenader inne bland de fina byggnaderna och solnedgångarna om kvällarna.. Det var verkligen i en klass för sig själv.

Jag hade också turen att lära känna en av Jim's barnflickor, Alisha. Vi klickade verkligen direkt och vi hade så himla kul tillsammans under vår vistelse. Ni vet sådär när man kan lätta på hjärtat om precis allting och att man kan släppa allt och vara sig själv? Precis så var det. Vi bestämde att vi skulle ses någon gång snart när vi skiljdes åt i Juni och mycket riktigt. Den 28 December åker jag till Miami för att spendera nästan två veckor tillsammans med Alisha. Vi ska njuta av sol och bad i West Palm Beach där hon bor, vi ska njuta av sol och bad på Miamis stränder, shoppa, åka till Universal Studios och roadtripa till Nashville i ett par dagar. Hur fantastiskt? Är så himla glad och det är verkligen det som motiverar mig varje dag.

Likes

Comments

Hej alla! 

Som de flesta av er redan vet, hade jag ju en blogg tidigare här nouw. Den finns dock fortfarande kvar för er som har missat, adventureawaits heter den. Jag startade den eftersom att jag flyttade till Tyskland för att jobba som barnflicka och ville att mina nära och kära skulle kunna följa min resa där. Resan som tyvärr inte blev så långvarig tog slut efter ca två månader då det inte riktigt blev som tänkt och det enda som kändes rätt i den stunden var att åka hem igen till mina vänner och min familj. Jag är så otroligt glad över att jag åkte och att jag gav det en ärlig chans trots allt, jag lärde känna vänner för livet och jag fick se många fina platser. 

Så vad gör jag nu då? 
När jag kom hem från Tyskland började jag jobba på ett företag med telefonförsäljning vilket inte aaaalls var min grej så där stannade jag i fyra dagar innan jag sa upp mig igen och av ren tillfällighet och tur ringde min syster mig och frågade om jag kunde vikariera på skolan där hon jobbar och jag var ju desperat efter ett jobb så jag tvekade inte en sekund. Nu är jag anställd och jag ÄLSKAR mitt jobb här på Spångholmsskolan i Bara. Jag är vikarie/lärarassistent så arbetsuppgifterna varierar vilket är helt fantastiskt. Trivs verkligen jättebra med både kollegor och elever. 

När jag inte jobbar försööööker jag att träna och så umgås jag såklart med mina tjejkompisar. Jag har ju mina tre favorittjejer. Sofia, Nathalie och Tilde. Vi gör allting tillsammans och mer än så behövs inte, livet är komplett med dem vid min sida. Jag sjunger på bröllop, begravningar och barndop när jag blir bokad och den på den fritiden jag får över försöker jag spendera med min familj. 

Jag ska försöka att skriva ett inlägg om dagen och komma igång med bloggandet igen. Det är faktiskt rätt skönt att skriva lite då och då. 

Ha en fin dag. Xoxo 

Likes

Comments