Har äntligen gått och köpt mig ett gymkort. Var med Mimi till hennes gym i torsdags och insåg hur mycket jag saknar att gymma. Insåg även hur otränad jag var vilket fick mig att bli mer motiverad att sätta igång på riktigt.

För mig är träning någonting som inte ska kännas påtvingat utan någonting man gör för att man verkligen vill. Jag är alltid upp och ner när det kommer till träning. Under vintern har jag nästintill noll motivation pga vädret och under våren blir jag extra motiverad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

Påskdagen bjöd på middag x2, svensk påsk är 1000 ggr bättre. Försökte förklara vad påskgummor var vilket var svårare än det låter.

  • 13 readers

Likes

Comments

I lördags road trippade jag, Mimi, Mariella och Ivan ner till Cincinnati för att kolla när killarna spelade. Dem förlorade tyvärr med 4-0.. Dem spelade inte alls lika bra som dem brukar men till deras försvar var det Cincinnatis första hemmamatch och som ni ser har dem en stor hemmapublik. Över 24000 var där och ca 25 personer var Stlfc fans.

Cincinnati var en mysig stad som jag gärna skulle vilja åka tillbaka till och spendera en natt eller två.

  • 14 readers

Likes

Comments

Snart ska jag bli moster till en pojke!!!! Är så taggad.

Likes

Comments

​Igår bilade jag och en av killarna i Seths lags flickvän Mimi ner till Memphis för att hälsa på hennes faster. Det var verkligen en sjukt cool stad som hade bevarat en massa gamla byggnader samt motellet där Martin Luther King blev mördad. Allt såg exakt ut som det gjorde när det hände. Sjukt häftigt var det!

Dessa var tyvärr dem enda bilderna jag tog då jag är så dålig på att ta bilder.. Tog en massa på snapchat men glömde att spara dem..

Imorgon ska vi åka till Cincinatti för att titta på Seths match. Det är en biltur på 5,5 timmar så det har blivit mycket sittandes i bil dem senaste dagarna men det är kul att äntligen få se mer av USA.

Likes

Comments

Jag är så dålig på att hålla mig till bloggnormen där man skriver typ ett inlägg per dag. Jag är mer en sån där som inte bloggar på en vecka sedan lägger upp 3 inlägg på 30 minuter.


I morse åkte Seth iväg till Pittsburgh där han har match imorgon sen åker dem direkt till Cincinnati där dem har ännu en match på lördag. Detta innebär att jag kommer vara uttråkad konstant dem närmsta 5 dagarna.. DOCK ska jag och två andra flickvänner förmodligen bila upp till Cincinnati på lördag. 5 timmar tar det och alla här tycker att det är nära. Kommer typ till Tyskland på 5 timmar i Sverige.


Jag har funderat på att försöka börja lära mig själv arabiska med min tid här borta. Tänkte ta en riktig kurs när jag kommer hem till Sverige. Min största dröm är ju att bli tolk och arabiska känns som ett bra språk att ha i dessa hemska flyktingtider. Jag tänker att jag börjar med arabiska och kan ta kurdiska efter det och får se vad jag väljer efter det.


Först hade jag tänkt att läsa kinesiska men kinesiska känns som ett mer businessrelaterat språk och det är någonting jag inte vill göra. Ett jobb som innebär mycket resande. Jag vill jobba och hjälpa människor. Bryr mig faktiskt inte så mycket om lön. Det hjälper ju självklart att ha en bra lön men jag jobbar hellre med någonting jag känner att jag älskar och ger mig en mening än att tjäna en massa pengar där jag gör ett jobb jag inte tycker om.

Nu vet jag att många tycker om att jobba inom business men det är verkligen ingenting jag kan se mig sjölv jobba inom.


Aja, nu tänkte jag ta mig en promenad ner Downtown för att få lite mortion. Kan behövas, längtar tills Sverige där jag kan köpa gymkort.

Likes

Comments

Så sjukt attraktiv på dessa bilder!


I lördags spelade STLFC mot New York redbulls och dem vann med 3-2! Seth gjorde avgörande målet och det var verkligen ett fantastiskt mål! Så fantastiskt så att det just nu tävlar mot 4 andra mål i Goal of the week. Seth ligger dock på 3:e plats så det ser inte så ljust ut.


Han satt på bänken och kom ut på planen i den 80:e minuten (cirka) och gjorde mål nästan direkt. Gissa om publiken blev helt till sig när han satte bollen rakt i krysset. Jag tror nog jag aldrig varit så orolig angående en fotbollsmatch dem sista minuterna av matchen.

Jag hoppas detta innebär att han får spela mer. Han förtjänar verkligen det.

Likes

Comments

Seth hade träning under dagen på min födelsedag så jag hängde med Taylor och Parker. Vi fikade och strosade runt i Downtown Belleville. På kvällen hade Seth planerat att ta ut mig på en riktigt fancy resturang men jag kände mer för Mexikanskt så jag övertalade honom att äta lite less fancy och less expensive.Fick dessa snygga Nike skor av honom!!

OCH dessa Beats!!! han skämde verkligen bort mig och satte ribban högt inför hans födelsedag den 7:e Maj..

Likes

Comments

Idag fyller yours truly 24 år.

Likes

Comments

Dör vad snygg han är???

Likes

Comments