Att älska en person. Att älska en person så mycket att man är villig att ge bort sitt hjärta till den personen är bland det finaste man kan göra. Om personen inte kan ta hand om ens lilla hjärta ska man aldrig glömma bort att man faktiskt vågade. Vågade ge bort det värdefullaste man har och vågade lita på personen i det ögonblicket. Om det inte går som man vill i det ögonblicket, då står man där sårad och ensam med ett brustet hjärta som tynger en. Och plötsligt ligger man där på marken som en hjälplös vilsen själ utan någon som helst aning om vart man ska ta vägen.

Jag tror många har känt en sån smärta någon gång i livet. Ensam, övergiven och lämnad av den vi älskar mest. Smärtan man försöker sätta ord på men det går inte för just den smärtan är det enda som driver en till vansinne. Den enda typen av smärta man skulle kunna göra vad som helst för att slippa uppleva. Man undrar och undrar, varför händer det här mig? Tankarna tycks aldrig ta slut och klockan 9 på kvällen ligger man fortfarande där på golvet och skakar dränkt i tårar. Man bara gråter och gråter tills man skriker rakt ut för smärtan i bröstkorgen kan inte stanna kvar. Man blir till ett litet barn igen som nyss tappat bort favoritnallen och skriker hysteriskt för saknaden efter den växer för varje minut.

Jag har varit där, jag har varit hon som ligger på marken hulkandes och gråtandes i hopp om att livet ska vända. Jag har saknat den personen så djupt att jag velat sticka tusen knivar i hjärtat för att känna någonting annat än svek och förlust. När jag tittat tillbaka och tänkt på alla stunder då jag studerade honom och en våg av kärlek överöste min kropp. Stunderna då jag betraktade hans leende och undrade hur något kunde vara så perfekt? När jag var ledsen och bara hans famn runt mig tog hand om sinnet och kroppen som inte orkade mer. Något så enkelt som en beröring som gav signaler av att jag faktiskt hade någon som brydde sig om mig mer än vad jag brydde mig om mig själv. Men samtidigt när jag gav bort mitt hjärta så tappade jag bort mig själv någonstans på vägen så när jag förlorade honom, förlorade jag mig själv. Att jag var så beroende av något som samtidigt dödade mig och gjorde att jag förlorade mig själv. Det var bara inte rättvist. Och det enda alla omkring mig sa var; tiden läker alla sår. Men jag ville inte vänta på tiden, jag ville bort från smärtan nu. Jag ville inte ligga där på golvet snyftandes en lördagskväll en gång till.

Tillslut sa jag ifrån. I ett ögonblick när jag fann mig själv förstörd tittandes i spegeln visste jag att det var nog. Jag var värd mer än så här. Jag var värd att få skratta och njuta av livet och känna mig uppskattad. Någon gång i livet måste man se sitt egna värde för att älska sig själv, i slutändan är det bara du som finns. Precis som jag var värd att älska mig själv och känna mig uppskattad är du värd precis samma saker. Du, du och du är värd endast det bästa och inget mindre. Låt aldrig ett hjärtekross definera dig som person, det kan få vara något som hänt men aldrig något som ska påverka din framtid. Till dig som sitter med ett krossat hjärta för saknaden av nån du älskar, du är värd så mycket mer än att ligga där på marken förkrossad. Du vågade trots allt ge ditt hjärta till personen du älskade även om hjärtat inte kom tillbaka välbehållet ska du ta hand om det och börja plåstra om dina trasiga bitar. Torka dina tårar och ställ dig upp för du var stark nog att våga ge det värdefullaste du har till den personen du älskade mest.


Likes

Comments

Något som jag absolut älskar och använder varje dag är klockor. En snygg stilren detalj som ger det lilla extra för ens outfit! Tycker det är en accessoar som man kan bära varje dag utan att det blir för mycket, om man vill lyxa till det lite och ha något annat än en vardagsklocka kan man ju faktiskt införskaffa en klocka med det lilla extra blinget eller färgen till exempel. Tänkte visa några klockor som jag fastande för när jag tittade runt!


Likes

Comments

Oj hur jag har tänkt fram och tillbaka hur denna dag kommer bli, många höga förväntningar och tusentals viljor angående vad man ska ha på sig , vem man ska gå me, hur man ska se ut osv. Helt sjukt vad man taggar inför det här! Har besökt många affärer och hemsidor men än så länge har jag inte fastnat för någon specifik klänning dessvärre. Jag tycker det är otroligt svårt att hitta något i Sverige som ska va något lite extra och inte bara en enkel klänning från Nelly. Där vill jag inte beställa, jag vill va unik. Jag vill faktiskt stå där på balen och ha den där wow-klänningen som alla kommer ihåg. Vet att det är svårt att leva upp till det här.. Men jag har så otroligt höga visioner och är en riktig perfektionist så allt måste bli super!! Längtar något otroligt mycket till denna kväll och känslan att ha gått ut nian. Nu är det några sega månader kvar fullt med plugg.. Åh vad jag vill stå den en varm junidag med mina tjejor vackrare än någonsin.

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte öppna upp en liten blogg om mig och annat smått å gott. Det blir mycket egna saker men också lite tips me kläder å fina saker, sånt som jag älskar helt enkelt. Följ med i bloggisen vetja. Puss!

Likes

Comments