Hej! Hela dagen igår spenderades i Göteborg med familjen. Det var jättefint väder, vilket det inte är alls ofta när vi är där haha;) Jag köpte faktiskt inte jättemycket så jag får se om jag visar det här i ett annat inlägg eller inte. Åt i alla fall på JOS för första gången där jag tog en smoothie bowl, jättegott!

Idag har jag inga mer planer än stallet och kanske att gå ut och gå om min träningvärk kan försvinna lite annars går det nog ändå. Ni får ha en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det regnat en hel del här, från morgonen till eftermiddagen och verkligen bara öst ner. Visst behövs det, men roligt är det ju inte direkt. Var i stallet på förmiddagen och sen på eftermiddagen/kvällen körde jag ett litet träningspass hemma och sen tog jag en promenad eftersom det ändå hade slutat regna. Mina promenader brukar ta runt en timma och så länge vädret är bra och det inte blåser för mycket tycker jag att det är jätteskönt att bara gå!

Det var det jag har gjort idag och jag har inget mer att skriva, men jag hoppas att ni haft en bra dag och att ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Hej! Idag blev det en uteritt igen för mig och Molly, inte lika lång den här gången dock. Molly var ganska seg och vägen var inte jättebra, men det gick att trava och galoppera lite i alla fall. När vi hade kommit en bit hamnade vi tyvärr bland massor av flygmyror- då vände vi. Jag hatar verkligen myror och när det dessutom är flygmyror är det inte kul! Så, det blev inte så långt jag hade tänkt men det gör nog inte något för Molly som gärna går i hagen och äter.

Vi hörs senare och jag hoppas att ni haft en bra dag! (Om ni har något ni vill att jag ska blogga om får ni gärna skriva det)

Likes

Comments

Hej på er! Lite dåligt bloggande de senaste dagarna, men jag kan säga att ni inte har missat något då jag inte gjort mycket utom att vara i stallet. Idag började jag dagen med att kolla på ett avsnitt av teenwolf, sen fixade jag med lite andra saker. På eftermiddagen gick jag en promenad i stan och sen åkte jag, mamma och Agnes till stallet där jag också gick en promenad när Agnes red ut. Imorgon ska jag försöka komma upp lite tidigare så jag hinner med lite, men får se hur det blir.

Hoppas att ni haft det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Det första jag köpte var en concealer från Make Up Store. Den här är som en penna och i den gula färgen. Jag har sedan tidigare deras concealer som jag tror heter easy cover all mix, men den gula tar alltid slut först så den här gången köper jag den pennan så jag kan använda slut på det andra också. Denna hittar ni i alla fall HÄR.

Sen köpte jag ett par skor från NIKE. Jag behövde verkligen ett par skor som jag inte får skav av och jag har letat lite ett tag nu, men sen har jag inte hittat dem jag vill ha. Det var inte dessa jag hade tänkt mig från början heller, men nu orkar jag inte leta längre och jag kan säga att det i alla fall är väldigt sköna skor så det blir säkert jättebra! Hittade ingen länk till skorna tyvärr.

Det sista jag köpte var en jacka i fuskpäls från veromoda. Jag letade efter den förra hösten men då var den svarta hela tiden slutsåld i min storlek så det var roligt att den fanns nu! Ni hittar den HÄR (kanske inte den bästa bilden men det får duga)

Likes

Comments

Hej! Jag har precis kommit hem från stallet och ska snart äta, men jag tänkte att jag bloggar först. Det blev en lång uteritt idag uppe i skogen och ibland var det jättevarmt när solen var framme, ibland molnigt och ganska kallt. Hur som helst så var Molly ganska seg på bortåtvägen för hon ville hellre gå och äta i den lite större hagen som hon inte gått i på några dagar. Jag travade inte jättemycket först då vägen är ganska hård, skulle behövas lite regn nu!! Galopperade där det gick och tillslut blev det lite mer fart på henne. När vi kommit upp i skogen red jag en liten runda som är en liten stig där det är ganska mycket träd vissa bitar, men även ställen där det går bra att trava. När vi travar på såna små stigar tycker Molly att det är mycket roligare än grusvägen så det går lite fortare även om det är mycket smalare. Annars gick allt bra och Molly blev jätteglad när han fick komma ut i hagen igen.

Ni får ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag och resten av familjen varit i Hjo och Skövde. Vi åkte på förmiddagen till Hjo och där åt vi glass, hur gott som helst. Sen kollade vi lite mer där innan vi åkte till Skövde. Där blev det lite shopping och jag tänker att jag visar er det jag köpte imorgon för då kan jag få bilder i dagsljus.
När vi kom hem åkte vi till stallet och Molly där det blev en promenad i skogen eftersom det blev så sent.
Ni får ha en bra kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Hej! Jag ber om ursäkt för att det inte kom upp något inlägg här igår, men jag gjorde verkligen ingenting och kom inte på något annat att blogga om. Idag har jag däremot varit i stallet på förmiddagen och jag red i paddocken (min syster red ut igår om någon undrar) Först hade jag tänkt att rida lite dressyr så jag började med det men jag kände att Molly var väldigt seg och det var ganska varm även om det blåser en del. Efter ett tag tänkte jag därför att jag skulle hoppa lite igen och det kändes bra idag också, Molly var inte lika seg då heller haha;)

Resten av dagen har jag inget planerat, men vi hörs i alla fall imorgon och ni får ha det jättebra!

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket på dagen fram tills jag och mamma åkte till stallet. Jag red Molly i paddocken och vi passade på att skutta över några små kryss. För er som läst bloggen tidigare så kanske ni vet att vi inte alls hoppat mycket med Molly och att det gått lite sådär, hon har lyft framdelen, men sen slarvat med bak. Nu på senare tiden har jag börjar igen och då har det gått riktigt bra även om det inte är några höga höjder direkt (vilket jag inte tycker gör något för vi måste ändå börja någonstans). Kanske har det att göra med att hon faktiskt har blivit starkare och orkar mer nu eller helt enkelt bara att hon kommit på hur hon ska göra. Hur som helst så märks det tydligt att hon tycker det är jättekul och blir mycket piggare än vanligt.

Jag hoppas att ni haft en bra dag och en bra kväll!

Inte alltid den bästa och snyggaste hoppstilen kanske, men huvudsaken är att vi kommer över;)

Likes

Comments