Header

Måndagen är avklarad på veckan innan lovet! Gick i skolan till strax innan två och sen var jag hemma ett tag innan jag och mamma åkte till stallet men det blev ingen ridning idag. Vädret var väldigt tråkigt och även om Molly egentligen hade behövt gå kom vi iväg ganska sent också så imorn får Molly jobba istället. Det känns väldigt tråkigt för henne nu när hon går i en mindre hage och det märks på hennes humör också att hon inte riktigt trivs med det, men det går ju inte att göra något åt vintern direkt heller.

Det är bara några dagar kvar innan det är lite lov i alla fall, alltid lika skönt att veta att man får vara ledig även om det innebär att det blir en del som ska lämnas in i skolan före eller efter lovet. Jag har inga speciella planer för lovet annars fast det är ganska skönt tycker jag ;) Ni får ha det bra så hörs vi!

Inte den senaste bilden på oss direkt, men jag älskar att kolla igenom gamla bilder och allt behöver väl inte vara nytt??


Likes

Comments

Ber om ursäkt för att det varit ganska tomt här, men skolan har tagit mycket tid och sen har jag Molly också såklart. Inte alltid det lättaste att hinna allt och igår satt jag hela eftermiddagen och kvällen med en svenska-inlämning som jag i alla fall har skickat in nu. Jag kan tyvärr inte säga att jag är speciellt bra på att planera göra saker i tid, vilket ofta gör allt stressigt för mig. Det är en sak som jag önskar att jag kunde ändra på och verkligen borde göra för min egen skull för det ska förr eller senare göras ändå.

Idag har skoldagen känts väldigt onödig för först hade vi en föreläsning på morgonen och sen trodde vi att vi skulle ha lektioner, men lärarna hade inte sagt att de hade utvecklingssamtal med andra elever så det var bara att sitta och vänta på sista lektionen där vi knappt gjorde något heller...

Jag hoppas att ni i alla fall haft en bra dag hittills (och fortfarande har) så ses vi!

Likes

Comments

Hej! Efter att ha sovit bort i princip hela förmiddagen åkte jag, mamma och min syster Agnes till stallet. Jag red lite dressyr i paddocken och jag känner mig hur nöjd som helst med Molly. I början gick det lite sådär, men efter ett tag när det släppte gick det verkligen hur bra som helst! Som ni ser red jag med hackamoret och utan sporrar, tycker hon går bäst så just nu. Några bilder blev det och visst är det fint med alla färger på löven nu!

Likes

Comments

Hej på er! Det blev en ganska lagom lång skoldag idag istället för att sluta 15:20 enligt schema. Inte lika kul att vi hade skolfoto däremot haha;) Lite senare idag ska jag till stallet och troligtvis blir det ridning i paddocken. Igår red jag också i paddocken, men Molly var inte riktigt med mig och jag själv var lite stressad då det blev ganska sent. Tyvärr kommer jag nog inte att ta med kameran för det blir mörkt så snabbt på kvällarna och då blir det ju ändå inga bra bilder. I helgen däremot ska jag försöka fixa lite bilder för under tiden jag inte bloggat har det inte blivit lika mycket fotografering heller.

Jag ska även försöka hinna med att fixa en del andra bilder i helgen om nu vädret är på min sida! Annars är det stall och plugg som gäller vad jag vet hittills. Ni får ha en bra fredag och så hoppas jag att ni slipper alla clowner;)

Likes

Comments

Hej! Det känns faktiskt väldigt roligt att vara tillbaka och blogga igen, jag har ju saknat det en del fast samtidigt har det varit väldigt skönt att inte känna sig "tvingad" att skriva något eller ta bilder. Ni som läst bloggen tidigare kanske undrar vad jag och Molly sysslat med under den tiden och därför tänkte jag skriva lite mer om henne och vad vi håller på med just nu.

Molly och jag hade en period där vi inte kom speciellt bra överens, vilket gjorde att jag inte kände att det var lika roligt och det är då de där tankarna om att göra något annat dyker upp. Jag vet inte huuur många gånger i mitt liv jag velat lägga ner ridningen och bara göra något annat, men jag har alltid hittat tillbaka. Även den här gången har det gått uppåt då jag sänkt kraven på oss. Det viktigaste när det känns som att allt är skitdåligt tycker inte jag då är om hästen går precis rätt utan att det är roligt!

Jag har därför som jag skrivit sänkt kraven och ridit mer på hackamoret som jag även känner att Molly trivs bättre på. Sen har jag plockat bort sporrarna också och bara fokuserat på att hon ska fram och låta henne springa på för att hon ska kunna trampa på mer med bakbenen. Tack vare det har de senaste gångerna jag ridit gått så bra som det bara har kunnat och det känns väldigt bra!

Lite synd är det att älgjakten börjat så nu får de långa uteritterna vänta ett tag, men det finns inte så mycket att göra åt det. Vi får försöka hitta på så mycket vi bara kan ändå!

Likes

Comments

Hej på er! Det var verkligen jättelängesen jag skrev något här, men nu har jag tänkt att jag i alla fall ska ge bloggandet en chans till. Som ni säkert ser så har jag tagit bort de inlägg som redan fanns här och anledningen till det är att jag helt enkelt inte var riktigt nöjd med dem och därför blev det mer störande att ha dem nu när jag börjar blogga igen haha;)

För er som inte redan vet vem jag är eller läst min blogg tidigare så heter jag i alla fall Cornelia Carlén och jag är en 17-årig tjej som går i tvåan på Vadsbogymnasiet i Mariestad på ekonomiprogrammet. Förutom att gå i skolan och plugga har jag en häst som heter Molly och jag gillar även att fota!


Likes

Comments