Hej på er! Idag när jag vaknade så hade det kommit lite snö, inte speciellt mycket men det var lite vitt. Jag gillar verkligen inte vintern och blev därför inte så glad nu när det dessutom redan snöat haha;)

Molly skötte sig i alla fall bra idag även om det bara blev en liten uteritt. Annars idag har jag inte gjort så mycket och jag har inte haft något i skolan att plugga på så det har varit väldigt skönt. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu har det redan gått två dagar av den här veckan också!!! Igår hade jag inga lektioner i alla fall så jag passade då på att åka till stallet på förmiddagen vilket var jätteskönt eftersom det var soligt och fint. Molly och jag skrittade ut en bit för tyvärr är det fruset men det gick bra ändå. Nu när jag har varit lite mer själv i stallet känner jag ändå att uteritterna utan att någon går med går bättre för annars tyckte Molly förut att det saknades någon haha;) Nu kan hon i alla fall gå framåt ändå och det är jätteskönt verkligen att kunna rida ut helt själv!

Senare på eftermiddagen hade jag körlektion och den gick också bra. Annars igår gjorde jag inte så mycket mer och jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen men jag hann plugga en del också. Idag var jag i skolan 8:00-15:20 men jag tyckte att det kändes ganska snabbt och många lektioner där vi kunde jobba själva och det tycker jag är bra. Sen har jag, mamma och Agnes varit i stallet på eftermiddagen men tyvärr var det lite halt och paddocken frusen så jag gick bara runt lite med henne där. De kan inte röra sig speciellt mycket i hagen nu och då känns det ändå bra att hon får gå lite så att hon inte blir för stel.

Jag hoppas att ni haft det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var det öppet hus på min skola och några av oss som driver UF-företag var där. Jag har mitt företag med en av mina kompisar så vi stog där 11-14 ungefär. Eftersom vi inte har några produkter ännu sålde vi riskkapital och pratade med folk. Det var i alla fall bra att vi var med som träning och sen även att vi fick in lite pengar så vi kan komma igång snart.

Efter det gick vi och åt pizza och kollade runt lite och sen åkte jag hem. Känns som en lång dag men den har också varit rolig och lärorik! Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en bra dag än så länge!

Likes

Comments

Hej! Idag slutade jag skolan runt 11:35 och gick hem och åt innan jag resten av eftermiddagen mestadels pluggat. Jag har nämligen prov på fredag och det kom ganska snabbt på. Sen runt 6-7 åkte jag till stallet. Jag hade med mig en pannlampa, men självklart lyckades jag tappa den i golvet det första jag gjorde så den funkade ju inte sen haha;)

Det blev bara skritt och Molly såg lite spöken i mörkret men annars gick det bra och hon skrittade faktiskt på ordentligt framåt. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har ett skal till min mobil från iDEAL of sweden nu och jag tycker att deras skal är väldigt fina. Tyvärr har jag tappat min mobil några gånger så att skalet gått sönder på vissa ställen och därför har jag kollat på något annat. Nu har dom även powerbanks så tog med några jag tyckte var fina! Länkar finns under bilderna

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag vet att jag kanske egentligen inte är den rätta personen att skriva ett sånt här inlägg med tanke på mina inlägg och bloggandet just nu, men jag vet i alla fall vad jag gillar att läsa för bloggar och vad jag tycker är viktigt för att en blogg ska vara bra så jag tänkte ändå dela med mig av det. Självklart ska jag också försöka tänka extra på detta också!

  • En stilren blogg, gärna med vit bakgrund och svart text blir lätt att läsa
  • En header och sen att inläggen kommer ganska direkt. Jag tycker i alla fall att det kan vara jobbigt att behöva skrolla ner jättemycket för att komma till själva inläggen
  • Storleken på texten! Jag vet att det är jättesvårt för den får inte vara för liten så att det inte går att se vad det står ordentligt, men inte heller för stor så att det blir jobbigt. Mitt tips är där att prova sig fram och kolla hur det ser ut både i dator och mobil.
  • Bilderna är också otroligt viktigt. Helst skarpa bilder, bara för att de ska vara bra behöver de inte vara tagna med en vanlig kamera men tänk igenom noga vilka bilder du använder (detta är en punkt jag tyvärr tappat en del på nu den senaste tiden)
  • Textens indelning. Jag tycker att det kan vara jobbigt att läsa för långa stycken, så om du skriver ett längre inlägg- dela gärna upp det lite.
  • En sak som jag önskar att jag var bättre på- bra rubriker!!!! Tror inte att det bara är jag som har svårt att komma på bra rubriker men det gör verkligen mycket.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det redan söndag vilket också innebär sista dagen av lovet!! Jag tycker alltid att de lediga dagarna går lika fort, men det behövs ändå ibland. Förutom att blogga sitter jag faktiskt just nu med ett texthäfte som är till nationella proven i svenska där vi ska skriva ett PM och hålla ett argumenterande tal. Ganska jobbigt att behöva sitta och tänka så mycket när man läser tycker jag för i vanliga fall läser jag snabbt och glömmer bort allt direkt och det kan jag ju inte göra nu;)

Jag hoppas att ni som haft lov har haft det bra och ni får ha det så bra idag så hörs vi!

Här får ni en bild från Barcelona i somras, vet inte varför men bilderna blir jättekonstiga ibland när jag ska ladda upp dem så tyvärr kunde jag inte ta dem jag hade tänkt

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jag vet att det är hur många som helst som har den här tröjan, men jag tycker att den ser väldigt mysig ut och skulle kunna tänka mig en själv. De färgerna jag tycker är finast är den röda eller kanske den svarta. Dom andra är också fina men jag tror att någon av dem skulle passa mig bäst. Vad tycker ni?

(länkar finns under bilderna)

Likes

Comments