Hej på er! Idag är det den 22:a januari och alltså första dagen av #nouw30daychallenge vilket betyder att jag nu ska blogga 30 dagar i rad (och förhoppningsvis mer än det) Om ni är intresserade av vad mina "planer" med bloggandet för dessa 30 dagar är kan ni läsa det i ett av mina tidigare inlägg ifall ni inte redan gjort det!

En helt annan sak som hänt de senaste dagarna är att Molly har börjat fälla ganska mycket nu, massor av päls som bara åker av när man borstar haha;) När jag först märkte det tog jag en ryktsten för att få bort så mycket som möjligt och Molly tyckte det var hur skönt som helst. Hennes vinterpäls har verkligen varit hur tjock som helst och jag förstår ju om det kliar mycket i den! (Ni ser ju bara på bilderna)

Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag och jag ska försöka så gott jag kan med bloggen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Om det är någonting jag alltid behöver så är det tröjor, men samtidigt tycker jag alltid att det är svårt att hitta någon som är tillräckligt snygg och i rätt pris. De i det här inlägget kanske egentligen är lite dyra fast samtidigt är det bättre att köpa en om man behöver istället för att bara gå och klaga på att det inte finns några. Jag ska i alla fall därför tänka efter mer och kanske kunna lägga pengar på en tröja jag gillar även om den är lite dyrare!

Länkar finns längre ner i inlägget!

Likes

Comments

Nu, eller egentligen den 22 januari, börjar en ny utmaning här på nouw, nämligen #nouw30daychallenge som jag därför tänkte delta i!

Under 30 dagar ska man alltså blogga i 30 dagar och utveckla sitt bloggande. För att utveckla min blogg har jag därför satt upp följande "mål":

  • Bilderna- Mer bilder tagna med kameran och som "passar ihop" bra i färger genom inläggen, dvs jag vill ha samma stil på bilderna. Sen vill jag även ha nya bilder och inte använda samma bilder i flera inlägg.
  • Inläggen- Jag vill utveckla texterna och försöka ha mer varierade inlägg på min blogg, såklart ska det vara minst ett inlägg varje dag under den här perioden för att det är vad utmaningen går ut på.
  • Designen- Jag är just nu inte helt nöjd med bloggens design och vill bland annat få upp en riktig header istället för bara rubriken och det ska synas att det är min blogg och det ska därför vara en design mer i min stil. Det kommer även göra att bloggandet blir mer roligt!

Det är alltså vad jag främst kommer satsa på under den här perioden och jag hoppas såklart att ni vill hänga med och se hur detta går! Vill ni veta mer om utmaningen kan ni läsa om den HÄR!

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er? Själv är det bra och idag är det redan 3:e december!! Tycker bara att tiden går fortare och fortare men så blir det väl haha;) Idag har jag i alla fall varit i stallet på förmiddagen (precis som de flesta dagar den här veckan då jag inte behövt vara i skolan) och sen på eftermiddagen bakade vi lussebullar. Igår bakade vi även pepparkakor, riktig julstämning även om jag inte direkt älskar julen tyvärr. I alla fall så hoppas jag att ni har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag ledig och passade därför på att rida ut en bit på förmiddagen. Det var jätteskönt ute och när jag red lyste solen! Molly skötte sig som vanligt jättebra men tyckte det var onödigt att hon skulle behöva trava och galoppera i mitten av vägen där det var som tyngst haha:) Annars idag har jag mest pluggat.

Hoppas ni också haft en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Hej! Idag är det redan onsdag igen!!! Alltså jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå såhär fort. Det känns som att det var nyss skolan började efter sommarlovet, samtidigt som det känns längesen haha;)

Idag gick jag i skolan till 11:35 och efter det åkte jag till Skövde där jag och min syster åt och fixade present till mamma. Hon fyller nämligen år imorgon och dessutom fyllde Agnes(alltså min syster) idag så det blev mycket att fira nu! Stallet hann vi därför inte med idag tyvärr men jag ska i alla fall dit imorgon. Då hoppas jag att det är lite bättre väder än idag fast jag vågar inte hoppas på för mycket!

Jag har i alla fall haft en bra dag idag och hoppas att det varit likadan för er. Vi hörs!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu börjar det kännas att det inte är speciellt långt kvar till jul och därför börjas det med julshoppingen. Jag har därför tänkt att jag först i det här inlägget tar med det som står på min önskelista (som alltid är lika svår att komma på) och att jag sedan också kommer skriva något/några inlägg med tips på julklappar!

Har ni börjat köpa julklappar än eller kommit på vad ni önskar er?

Likes

Comments

Hej på er! Idag när jag vaknade så hade det kommit lite snö, inte speciellt mycket men det var lite vitt. Jag gillar verkligen inte vintern och blev därför inte så glad nu när det dessutom redan snöat haha;)

Molly skötte sig i alla fall bra idag även om det bara blev en liten uteritt. Annars idag har jag inte gjort så mycket och jag har inte haft något i skolan att plugga på så det har varit väldigt skönt. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments