View tracker

Andra advent är redan här.. 🕯🕯

Idag har vi hälsat på Farmor Anna ☺️ vi har även vart i stan och kollat på lucia och ätit julbord.. Cenzie mådde inte riktigt bra så vi åkte hem 😔 nu verkar hon må lite bättre! Vi har myst och kollat ikapp på julkalendern 💕

Hoppas ni har fått en fin söndag 🎀

Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

nu var det redan dax att tända det första av de fyra ljusen innan julen är här..🎅🎅🎄🎁⛄

Idag har vi haft en toppen dag! Syrran med familj var här en stund 💕 sedan har jag, Cenzie och Farmor Anna vart i stan, först fikade vi på Espresso House som är nytt i stan och sedan var vi och kollade på julkonsert!

Hoppas alla fått en fin första advent! 🕯

Xoxo

Likes

Comments

Idag följde Cenzie med Bella hem efter dagis helt själv utan mamma ☺️ så grymt stolt över henne! 

Galet vad hon växer fort 🙈

Xoxo

Likes

Comments

Jag tänker inte så ofta på dagen då jag lämnade utan försöker att blicka framåt och inte gå runt och tänka på vad som har hänt tidigare.. Jag tror att de har hjälpt mig att blicka framåt och se ljuset någonstans.. I dag är det alltså 2 hela år sedan jag lämnade mitt ex efter 7 långa år tillsammans!! Jag känner idag att jag gjorde rätt beslut och att jag är stolt över mig själv som vågade ta steget.. det har vart en tuff resa och hela förra året var kaos nu när jag ser tillbaka på det.. jag hittade mina gamla känslor som hade stannat av för att klara mig ur förhållandet.. men som kom tillbaka efter ett tag och kom väl in på fel spår igen men hade en mor som såg detta och kunde hjälpa mig ur! vilket jag är otroligt tacksam för idag! utan min familj hade jag inte vart här idag! Ni betyder allt för mig! 💕

2014-11-13

kommer alltid vara en dag jag kommer att minnas! Även om den bleknar lite med tiden så kommer det vara en dag jag bär med mig. det är den dagen då jag tog steget till en bättre framtid för mig och min dotter..

jag har lärt mig mycket under resans gång och resan har bara börjat så kommer lära mig mycket mycket mer! Har lärt mig att man ska inte göra något man själv inte vill.. att vara för snäll är aldrig bra för ens egen del.. får man inget tillbaka så ska man sluta att ge! förhållanden handlar om att man ska ge och ta! Vilket inte alltid är så lätt men försöker man så har man gjort vad man kunnat.

- Att se positivt på livet gör att man lättare tar sig framåt..

- kärlek ska vara något fint och man ska inte stanna hos någon som inte ger en det man förtjänar..

- Ärlighet

- trohet

- kärlek

- Respekt

- Tillit

- kan inte påstå att jag vet vad kärlek är men jag vet i alla fall hur man inte ska behandla sin partner..

jag vet idag att när ens partner är otrogen så ska man inte bli arg på tjejen/killen utan på sin partner! Jag blev arg på "tjejen" men som tur va har jag bara tänkt tankar och det är jag glad för idag! För de är ju inte tjejen jag ska bli lack på... jag va så kär att jag förlät lite för många gånger och fick höra att det inte ska hända igen.. men har de hänt en gång så kan det hände igen! man tappar tilliten..

- Gå vid första slaget!

- Gå om din partner börjar kontrollera dig

- Gå om din partner är otrogen

- Stanna om din partner är helt underbar!

Jag hoppas att ingen ska få vara med om det jag vart med om.. vet att det är vanligt med våld i nära relation och det är något som är svårt att göra något åt.. de ända vi kan göra är att lämna och att anmäla men sen händer det inte mycket mer.. brist på bevis eller vittnen... man får hoppas att han låter en vara efter det.. typ! det bästa är att från början hålla sig ifrån sånt folk men som sagt hur ska man veta det innan det har hänt.. men om folk varnat dig så borde du nog lyssna en gång extra! Bara ett tips från en som vart i den situationen..

Jag hatar inte mitt ex för det han har gjort mot mig.. hata är ett starkt ord och inte något jag lägger min energi på. Jag ser ingen mening med att gå runt och hata utan ger hellre kärlek till dom jag tycker om.

Önskar er alla en underbar söndag! 💐


Likes

Comments

Idag är det 13 år sedan min farfar lämnade oss.. minns den dagen! kommer ihåg att jag precis hade sminkat mig och på den tiden hade man inte vattenfast mascara.. Det är alltid hemskt när någon lämnar oss vilken ålder den person än är i. såklart är det värre om det är en yngre person men smärtan är ungefär den samma.. Jag önskade att jag hade fått lära känna dig bättre.. jag var bara 13 år gammal och vi hade nog ingen vidare relation men jag tyckte om dig ändå!

R.I.P Farfar 💗

Xoxo

Likes

Comments

Stort Grattis Världens bästa Pappa/Moffa på din dag!! 💐

Tack för att du finns där för oss! 🌟

Älskar dig! ❤

Likes

Comments

Vad säger egentligen drömmarna om oss?
Ena natten kan man drömma en hemsk dröm och man tänker skönt att det bara var en dröm.. och nästa natt drömmer man något man önska skulle vara verklighet..
vet att jag bearbetar mycket som har hänt i livet under natten och därför det kan komma mycket konstiga drömmar och det är rätt skönt att vakna och tänka att de just bara var en dröm.. sen kommer de drömmar när man gärna vill sova vidare och hoppas på att det kommer bli verklighet..
de är några personer som dyker upp i drömmarna som jag har träffat i verkliga livet sen är det en person som jag inte har träffat personligen men sätt på sociala medier som har dykt upp x-antal gånger som jag inte riktigt förstår varför..
Det är ju alltid trevligt att drömma något man blir glad av men sen inser att det troligen aldrig kommer hända i verkliga livet.. men man får vara glad att man får drömma trevligt ibland också ☺️
har hört att om man drömmer om en person så sover den dåligt!? Kan detta stämma!?

Xoxo

Likes

Comments