Nyfödd

2013-08-02 6.15 ❤

1 År

2 År

3 År

Nästan 4 år..

Idag blir mammas solstråle hela 4 år! ❤

Det har hänt väldigt mycket på det senaste året.. hon har utvecklat enormt! hon är mer öppen och vågar mera det händer så klart att hon blir blyg ibland men det brukar gå över rätt fort. Det är så häftigt att få se hur stark vilja en liten människa kan ha och hur enveten man kan vara och veta vad man vill när man är så liten.. sen kan det alltid ändra sig med tiden men jag vill bevara envisheten och använda den på rätt sätt och även att hon ska få ha kvar modet och fortsätta bygga upp sig själv som en stark liten person.

🎈🎈🎈🎈

I lördags hade vi kalas för Cenzie här hemma med massa barn & även några vuxna & på söndagen hade hennes pappa fixat kalas för henne hemma hos sig.

även idag ska hon ha lite kalas med hennes bästisar som hon säger, de kunde inte komma på hennes kalas så det får ha ett eget kalas tillsammans! lyckligt lottad liten tjej som har många som tycker om henne ❤

Stort Grattis världens bästa Cenzie ❤


Likes

Comments

Jag tog kär och du tog lek..

Jag har ganska lätt för att fatta tycke om killar som inte är så bra för mig, jag vet inte varför jag dras till dessa killar, kan det vara spänningen eller är det bara så det är.. kan man göra något åt hur man dras till folk? man kan inte styra över sina känslor och man kan inte hjälpa vem man blir kär i.. När jag var yngre tyckte jag att de äldre killarna var intressanta men det blev inget av det.. har hört att många tyckte jag såg bra ut men hur kommer de sig att jag aldrig fick någon pojkvän...

Jag tror på Ödet och att det som händer av en orsak och det var väl meningen jag skulle lära mig en läxa i början på mitt liv som har gjort mig starkare men är inte är mål på långa vägar men försöker ta det sakta framåt och inte stressa.. vem mår bra av att stressa fram saker..

Jag har insätt att jag mår inte bra när jag är kär, eller det är ju skönt att känna känslan av det men sen när det blir mer än bara känslan då mår jag inte bra. Jag blir för på typ jag vill vara med person hela tiden, ja vet inte hur man ska förklara men jag var knas i mitt första förhållande blev som besatt av killen och det är inte bra.. kärlek är farligt för mig.. men min kropp sa stopp och stängde av mina känslor totalt och det rädda mig och min dotter.. jag gav det en chans till och det blev inte bra det heller eftersom han gick bakom ryggen på både mig och hans nya.. sen släppte jag honom och gav en annan kille en chans men jag blev knas då med.. och min kropp fattade snabbt beslutet att stänga av allt igen..

nu mår jag prima igen.. helt sjukt hur man kan bli sån.. jag ser verkligen inte fram emot att bli kär igen även om jag någon gång vill hitta en bra stabil snäll rolig snygg och mogen man så har jag en del att jobba med hos mig själv känner jag.. jag tror att jag innerst inne är livrädd...

det passar inte att träffa någon i mitt liv just nu heller.. känner mer att det skulle vara jobbigt & krångligt att dejta någon än kul & spännande som det borde vara.. Jag har ett ansvar emot min dotter att ta hand om henne och mig själv och mår inte jag bra mår inte hon heller bra.. eftersom jag tar de största ansvaret och har henne just nu på heltid så finns det ingen plats för någon annan och det är super viktigt för mig att hon också tycker om personen så det är ännu svårare att hitta någon som både ska passa mig och min dotter.. men jag har lagt ner kärleken på obestämd tid och ska fokusera på vad som är viktigt just nu..

- Mitt liv med min dotter, att vi ska må bra!

- hitta ett jobb som passar mitt liv, vilket är sjukt svårt!

- få ett avslut på denna långa tvist som just nu pågår, förhoppningsvis blir det bra!

När de två sista är fixade så hoppas jag att vi kan få en fungerande vardag och att jag kan känna mig lugn och trygg.

Likes

Comments

What is love without the passion

The greatest love of all

Has been my freedom

Usually I'm kinda wild

But when I'm next to you

I'm like a child..


All I need is you to love me

Love me for who I am

Please, please, please don't judge me

And just be my lover boy just be my friend

Give me the realness no need to pretend

I've made mistakes and I'll do them again

But if you love me you'll love who I am

You'll love who I am

You'll love who I am

Love who I am..

Likes

Comments

Första midsommaren!

Andra Midsommaren!

tredje midsommaren!

💐Önskar er alla en underbar midsommar! 💐

Likes

Comments