Idag är det 3 hela år sedan jag lämnade hemmet och allt vad det innebär.

ibland känns det som det var igår. jag kommer ihåg det så väl.. jag hade en stor klump i magen inte på grund av att jag lämnade honom utan för hur mina föräldrar skulle reagera på det. de visste inte vad som hade hänt och kom som en chock för dem även om de visste att allt inte stod rätt till så var det inte vad de hade väntat sig.

den skam man har är fruktansvärd, jag visste att det inte var mitt fel men ändå så hade jag försvarat honom så många gånger, sagt att jag gjort saker som jag inte hade gjort för att skydda honom men till vilket pris. jag förlorade mycket men han kunde leva vidare som inget har hänt ish. jag har fått bygga upp mitt liv på nytt och det har inte vart enkelt jag har vart förvirrad, kan känna att jag kan vara vilsen idag också men jag har kommit en bra bit på vägen. jag var tillsammans med honom i 7 år och kan tänka mig att de tar minst den tiden innan jag är i balans igen. jag var osäker när vi träffades och det blev inte bättre under tiden. jag kan ofta känna att jag är den osäkra 17 åringen ibland.

det har gått 10 år sen vi träffades.. jag trodde inte att jag skulle sitta här idag för 10 år sedan men jag gjorde ett val och de blev som det blev och jag får ta det som de blev och göra de bästa av de hela. jag är väldigt positivt inställd till livet men ibland så kommer de en våg över en och man vill bara lägga sig under täcket och vakna när de är bra igen. det har bara funnits att vara stark för min del, jag har aldrig kunnat släppa allt utan jag måste vara stark för mig och min dotters skull. för mig är detta inget allvarligt men i andras ögon så är det inte okej, det är inte okej i mina ögon heller men de är ingen big deal det finns mycket värre saker man kan vara med om men samtidigt så ska man inte behöva utsättas för det jag vart med om heller. att en människa kan ta så mycket energi från en annan är helt sjukt. jag har svårt att förstå att det är sant som de vore en film eller en dröm men de är ändå så verkligt.

jag är så otroligt tacksam för alla fina människor som finns och som har ståt vid min sida genom denna jobbiga resa. ni är guld värda!


För er som inte vet vad som hände för 3 år sedan kan gå in och läsa mitt inlägg jag skrev strax efter jag lämnat: http://nouw.com/corneliabernhardt/antligen-tog-jag-steget-16433149

Likes

Comments

Nyfödd

2013-08-02 6.15 ❤

1 År

2 År

3 År

Nästan 4 år..

Idag blir mammas solstråle hela 4 år! ❤

Det har hänt väldigt mycket på det senaste året.. hon har utvecklat enormt! hon är mer öppen och vågar mera det händer så klart att hon blir blyg ibland men det brukar gå över rätt fort. Det är så häftigt att få se hur stark vilja en liten människa kan ha och hur enveten man kan vara och veta vad man vill när man är så liten.. sen kan det alltid ändra sig med tiden men jag vill bevara envisheten och använda den på rätt sätt och även att hon ska få ha kvar modet och fortsätta bygga upp sig själv som en stark liten person.

🎈🎈🎈🎈

I lördags hade vi kalas för Cenzie här hemma med massa barn & även några vuxna & på söndagen hade hennes pappa fixat kalas för henne hemma hos sig.

även idag ska hon ha lite kalas med hennes bästisar som hon säger, de kunde inte komma på hennes kalas så det får ha ett eget kalas tillsammans! lyckligt lottad liten tjej som har många som tycker om henne ❤

Stort Grattis världens bästa Cenzie ❤


Likes

Comments