Dagens ridpass🌟

" Idag var Cekin suuuper fin😍 Vi trimmade på med lite dressyr och han skötte sig galant så en riktigt stor guld🌟till han. Så otroligt glad…"

Back again!!

" Hej igen! Nu hade jag tänkt att börja blogga igen efter ett ganska långt uppehåll. Det är väldigt mycket som har hänt sen sista blogginläg…"

Dröm träningspasset

" Idag red jag igenom MSV C:1 programmet själv (ingen tränare) och det gick kanon bra. Han kändes super fin och mjuk. Längtar tills tävlinge…"

Idag var Cekin suuuper fin😍 Vi trimmade på med lite dressyr och han skötte sig galant så en riktigt stor guld🌟till han.

Så otroligt glad och tacksam att få ha han, bara längtar tills alla tävlingar framöver synd bara att tävlingarna börjar minska så här mot vintern... Men men då får vi mer tid tillsammans att träna upp oss.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Nu hade jag tänkt att börja blogga igen efter ett ganska långt uppehåll. Det är väldigt mycket som har hänt sen sista blogginlägget skrevs. Kan börja med att berätta att skolan har börjat igen och nu går jag in på mitt andra gymnasieår. Men detta år har jag inte med mig Wicked (storhästen) utan för ungefär en månad sen kom en ny häst in i mitt liv, en ponny . Han är en maxad D-ponny på 8år från polen. Otroligt glad att vi hittade han!!

Vi har hunnit tävla 2 gånger (Lc:1, Lb:1) sista tävlingen var på GPK och där fick vi ihop 69,5% och det blev en 3 placering för oss!!🌟!

Lite bilder på nykomlingen kommer nedan😍🦄

Likes

Comments

Idag red jag igenom MSV C:1 programmet själv (ingen tränare) och det gick kanon bra. Han kändes super fin och mjuk.

Längtar tills tävlingen, tror Wicked gör det också så han äntligen får visa upp sig igen (vilket han älskar) för han vet att han är snyggast😍😉 Iallafall i mina ögon❤🌟❤

Likes

Comments

Förlåt så hemskt mycket igen för den usla uppdateringen, men till mitt försvar har jag haft jättemycket i skolan med Nationella prov osv. Snart så är det sommarlov iallafall och då lovar jag att jag ska bli bättre på att uppdatera här.

Kan bara säga lite kort vad som hänt sen sist jag gjorde inlägg här. Wicked och jag har gjort våran första debut i MSV C:1 och även 2 till starter i MSV C:1, vilket gick väldigt bra faktiskt. Ena gången blev det nästa "godkända" procent, blev lite under 60%. Nästa start är i Hudiksvall också i MSV C:! nästa helg så håll alla tummar och tår för oss.

Stay Tuned For More News Soon!!

Likes

Comments

Igår var jag och mamma in först på Ryttarstugan och sen in en snabbis på Hööks.
På Ryttarstugan hittade jag dom ultimata dressyrstövlarna som var typ gjord för mig(från Cavallo)😜
Så de fick bli ett köp och även ett köp på en ny as fin bling bling hjälm, från Charles Owen😍 Totalt kär😍
Även på Hööks hittade jag ett par ridstövlar som jag kommer använda på träning och sånt, eftersom mina andra har helt plötsligt blivit typ 8cm för korta🙈
Kan säga att jag är supernöjd och vill även tacka min sponsor för att du gett mig möjligheterna till att köpa så fina saker🐴

Likes

Comments

Ikväll blev det en barbacka tur i ridhuset på Wicked😍 Han skötte sig super och vi red i både skritt/trav/galopp (kan säga att traven inte var lättast🙈)
Men i galoppen var han riktigt fin och rund. Jag har nog världens bästa häst iallafall💖 Dessutom bästa jackan..👌

Likes

Comments

Vill att alla ska se mitt nya otroligt snygga tävlings-schabrak😍👌 Typ det snyggaste jag sett helt ärligt!! Köpt på Ryttarstugan och är ifrån Kingsland👐👌

Likes

Comments

Avslutar helgen med årets första start för mig och Wicked (även vår 3 start) Vi lyckades ta en 5 placering i Lb:1 på 65,5%😍 I andra klassen La:1 fick vi ihop 61.8% också riktigt nöjd👌
Nu är det bara att leta nya tävlingar och jag taggar igång på vad denna tävlingssäsong har att erbjuda👊😍
Nu väntas det en vecka i skolan sen SPORTLOV😍😍

Likes

Comments

Idag var han extra dyyr på Patric träningen😍 Det kändes så bra, vi tränade på programen som jag ska rida imorgon på tävlingen. Känslan var fantastiskt och jag längtar tills imorgon.
Uppdatering om morgon dagens tävling kommer imorgon. Håll alla tummar och tår för oss💖

Likes

Comments

Gårdagen var fantastisk på alla sätt och vis😍. Första gången för mig att gå på ryttargalan men kommer definitivt inte bli den sista. Vi bjöd även på en "spontan-dans", går att hitta på ex Ryttarstugans instagram/Facebook 🙈 otroligt kul var det. Mer uppdatering kommer sen. Tack alla som gjorde kvällen fantastiskt💖

Likes

Comments