Idag firade vi vår älskade Konrad ❤️ vi hade cowboytema och tacofest! Dock lyckades vi inte undvika regnet så slutet blev något hastigt och blött 🙈 men vi har iallafall en unge som är himla nöjd över all presenter han fått ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En av franks födelsedagspresenter förblev oöppnad fram till igår, en ribbstol! Han är sjukt nöjd och jag med 👋🏻🙈💕

Likes

Comments

På jobbet är det baldagar på gång, många naglar och fransar ska putsas upp inför måndagens bal :) så himla kul att få hjälp tjejer känna sig vackra om händer och ögon ❤️ klart vi ska hänga nere i parken på måndag så vi kan kika på alla fina klänningar !

Likes

Comments

Så stolt över min obändiga man som gått och blivit händig! Världens finaste soldäck har ja fått ❤️🙌🏻

Likes

Comments

Glömde fota under kalaset men här har vi några foton från innan och efter ❤️ han var så lycklig och nöjd över alla presenter och all uppmärksamhet han fick under söndagen, han är så fantastisk vår Frank, kan inte fatta att han redan är 5 år.

Likes

Comments

Så himla tråkigt att vädret påverkar än så negativt idag, har inte lust med någonting annat än att bara sitta i soffan med tända ljus och massa onyttiga ting. Jag har försökt övertala mig själv om att jag åtminstonde ska skära ner på onödiga kalorier men det är som att det bara blir ännu värre så fort jag ens tänker tanken på att försöka ..

Likes

Comments

Kan inte sova, tänker på så mycket. Hur tacksam jag är för allt, livet, barnen, Robin, passioner och jobb. Sålt flera tavlor i helgen och känner mig stolt och lycklig. Tack 💕

Likes

Comments