En dålig vana jag inte önskade att jag inte hade är att jag ibland är så brutalt ärlig i vad jag känner. Ska tex en personal vara ledig i nästan en vecka kan jag säga när hen ska gå och åka hem skönt att slippa dig eller jaha hejdå. Oftast så skrattar personen när jag sagt mitt för de vet att jag inte menar det egentligen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är de fyra mediciner som jag äter. Vi börjar från vänster och det är en medicin som gör att jag ska bli lugn på kvällen och kunna sova. Den andra är min antidepressiv som håller depressionen i schack. Den tredje är en medicin mot ångest och jag svarar väldigt bra på denna. Den sista medicinen är en mot ångest, Använder den för att kunna somna på kvällen och har även denna som vid behovsmedicin.

Likes

Comments

Igår vid den här tiden så blev jag uppringd av polisen. Jag hade ringt innan och valde att knappa in mitt nummer för att bli uppringd istället för att vänta i telefonkö. När jag blev uppringd så förklara jag att jag ville göra en polisanmälan. Jag förklarade att det är en person som stalkar mig och att jag ville ha hen off my back. Hon från polisen sa att hon förstod mig och sa att det var bra att jag anmälde personen. Såhär nu känns det som en sten har lyfts från mina axlar.

#stalkers

Likes

Comments

Mål

Mitt stora mål är att inom fem år flytta till egen lägenhet. På radion har jag mål som att ha riktig matlåda med mig och att jag ska bara ha loka att dricka. Jag har också ett nytt mål i att kunna intervjua Leif GW Person och Hasse Aro. Ni vet väl att de hade Efterlyst ihop förut.

Drömmar

Mina dröm är att hitta en medryttarhäst och att kunna ta upp ridningen igen. Att kunna se framåt och se ljust på vad som kallas framtid. Att inte behöva åka in till psyket för att få hjälp för jag vill klara av mitt liv själv. Att sakta dra ner på mina mediciner för att någon gång äta så lite mediciner som möjligt.

Önskningar

Att en vis person kunde lämna mig i fred och att hen kunde inse fakta och gå vidare med sitt liv.

Likes

Comments