Det sägs att ögonen är själens spegel!
Idag har det varit en berg och dalbana men nu mår jag bättre! Idag var jag på radion endast 2 timmar men man kan lugnt säga att det var länge nog. Höll på att bryta ihop på radion men lät tårarna falla och efteråt kändes det lättare!
Nu ska jag försöka somna och sova så jag vaknar upp till en bättre morgondag! #psykiskohälsa #jagvågartala

Likes

Comments

Just nu väntar jag på att klockan ska bli tio i ett så jag kan gå till bussen. Ska nämligen på läkarbesök på psykiatrins hus med en personal. Efter det ska jag till erikshjälpen,kupan och myrorna och ev till öob med mamma och C.

Likes

Comments

idag har varit en dag då jag hatar att ha emotionell personlighetsstörning. Jag har varit in en sväng till gottsunda för att träffa Ida. Annars har jag kollat på filmen I know what you did last summer. En gammal favorit. Har varit rejält deppig idag och om man kollar ut så är det gråmulet och regnigt.

// En deppig tjej som bara vill må bra

Likes

Comments

Just nu jobbar jag som mest med min nästa vlogg. Ämnet är just nu hemligt. Jag vill att denna vlogg ska bli min bästa och att det jag kommer prata blir nog det personligaste ämne jag har pratat om såhär långt. Vill att det ska bli så bra det bara kan.

Likes

Comments

Igår hade äntligen Annabelle - Creation premiär och självklart valde jag denna film då jag fick bestämma film för Ida. Jag hade dock inte sett någon trailer innan. Annabelle 2 handlar om vem Annabelle var från början och hur det gick till när hon blev ond och förälskade sig i dockan. Jag kan säga att jag och Ida vart riktigt rädda flera gånger och den var minst 10 gånger mer skräckinjagande än ettan var. Jag tycker det är en film som är värd att ses men man ska gilla skräckfilmer för att kunna uppskatta den.

what do you want?

YOUR SOUL!!!

Likes

Comments

Jag fick Sagan om de två tornen på ljudbok av mamma och C. Den fick jag redan på måndag då jag köpte den på tradera och fick den efter 1 dygn bara, det kallar jag snabb frakt. Smycket är en symbol för mitt stjärntacken Lejonet som jag fick av Ida igår. Som lite plus fick jag välja film då vi beslöt oss att vi skulle gå på bio och jag valde Annabelle 2 - creation. Skriver en recension i nästa inlägg.

Likes

Comments

Igår så kunde jag hämta ut ett dushskum gratis från Rituals genom att visa upp min legitimation. De har detta år en kampanj där de säger att kommer in på en rituals butik på sin födelsedag så får man dushskum som present.

Jag fick också mejl från glitter att jag kunde gå in på en glitterbutik och hämta ut antingen en kam,borste,mobilskal eller en bokstavberlock i äkta silver. Jag behövde en ny borste då så valet var lätt för mig. Jag behövde visa upp mejlet för hon som stod i kassan.

Likes

Comments

Nu är det söndag igen och ännu en vecka gått. Detta har varit min första vecka på radion efter semestern. Hoppas de kan koppla in den dator jag egentligen ska sitta vid så jag slipper sitta någon annan stans. Denna vecka har innehållit både toppar och dalar.

Nu ska jag avsluta denna vecka med att lyssna på ljudboken Sagan om ringen.

Likes

Comments